Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
toka
Postów 3081
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja mysle ze wiedzieli ze janiek lubi wygrywać w duzej ilosci i dlatego mu dali od razu kilka nagród Powodzenie na przyszłosc i w kazdym konku życze wielu smsów o wygranej Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dostałam dwa Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mysle ze to bedzie takie jak teraz były do wygrania w leclerku w konku z vizirem.Tak samo wygladają na fotce-w tamtym regulaminie jest model.Cena ok.200zł Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widzielismy Najlepsze ze nikt nie umie powiedziec dlaczego tak zrobili Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pozdrów ich od nas Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wszystko sie zgadza ale wzmianka o wysyłaniu smsa MUSI byc tez w zasadach brania udziału w konkursie a nie tylko w miejscu gdzie informują o weryfikacji paragonów.Bo jak biore udział w konku to interesują mnie zasady a weryfikacja zacznyna mnie interesowac dopiero jak wygram. Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze ariel w leclerku-gdzie póki co dali o 6laptopów za mało Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oni są jacyś początkujący-nie spytali nas to bysmy im doradzili ze lepiej smsami Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki wielkie Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moze nie wykupują a mają np magazyn albo sklep i wklepują bez kupowania? Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie martw sie -do mnie wczoraj na dwa fony o tej godzinie tez dzwonił zastrzeżony-odebrałam i była to reklama jakiegos konka Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie-jak dobrze pamietam wg regulaminu bony bedą wysłane pocztą kurierska do 25listopada.Oni po prostu mają problemy z formuowaniem mysli albo im tq pisze ten regulamin i smsy dlatego są takie nieczytelne i niezrozumiałe Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tam sie wpisywałao miasto i ulice wiec mysle ze wszystko sie musi zgadzac-miasto,ulica i data Wyświetl w wątku >>