Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
toka
Postów 3079
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja czasem mam wrazenie ze gdyby nie nasze dzwonienie to wogóle zapomnieliby o roztrzygnieciu połowy konkursów.Ale w przypadku tej agencji całkowicie popieram-nei ma po co dzwonic bo tam i tak nikt nic nie wie Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w zasadzie nie ma po co dzwonic skoro i tak nie mozna wierzyc w to co mówią Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oni zwykle nastepnego dnia dzwonią,albo po kilku dniach ...jak im sie przypomni Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zazwyczaj do 20 Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi dzis koło 10 powiedzieli ze dzis beda dzwonic
info od męzczyzny Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cieszcie sie bo ja nie dostaje WCALE mimo iż minęło juz kilka miesięcy odkąd wygrałam.Będe wdzieczna za namiar do wydawnicta Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie-powinny byc dzis smsy Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
foteliki może wyślą wcześniej zeby sobie nie blokować biura Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja napisałam-mysle ze mogą wogóle nie dzwonić Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fotelik Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie
Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niekoniecznie.Często firmy kupują nagrody hurtowo-wtedy cena na ich fakturze jest duzo nizsza niz ta sklepowa.Ostatnio podobnie było w konkursie real-nagrodą były aparaty o wartosci regulaminowej 210zł a w rzeczywistości były to aparaty o wartości ponad 400zł Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jak dzwoniłąm przy vizirze to tez twierdziliz e bedą na OBU stronach-sklepu i agencji-minęły 3 tygodnie- nie ma i pewnie nie będzie Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i na komentarze-co za idiota wybrał takie hasła-pewnie jak zwykle nie czytali Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślę ze dla swietego spokoju dadzą dzisiaj Wyświetl w wątku >>