Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika toka

toka

#3153960 Napisano: 27.02.2010 10:14:12 w Paragony
moniab napisał(a):

toka napisał(a):

szukam paragonu z Lublina na konk Budzet

też szukam , odesłałam oryginał na Timotei z 15.02.2010

ale tu mozna kopie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3153734 Napisano: 27.02.2010 08:45:34 w Paragony
szukam paragonu z Lublina na konk Budzet Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3152904 Napisano: 26.02.2010 08:25:11 w Carrefour konkursy
martusiamj napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

a po kosze bedzie się trzeba samemu pofatygować do carrefoura emotka

Ale przecież w regulaminie chyba nie ma takiego zapisku?

nie sądze bo tam pisze paczka wiec zapakują i wyslą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3152868 Napisano: 26.02.2010 08:16:28 w Carrefour konkursy
jak ktos ma za duzo paragonów z Lublina to proszę o pw Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3152563 Napisano: 26.02.2010 07:11:50 w Paragony
poszukuje paragonu z Carrefour Lublin-moge za niego oddac zwycieski numer Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3152519 Napisano: 26.02.2010 07:01:59 w Paragony
szukam paragonu z Lublina na budżet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3148642 Napisano: 25.02.2010 04:14:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
mariolakal napisał(a):

mam pytanie odnośnie konkursu NETTO... Czy informują od razu o wygranej ? Dostałam SMS-a zwrotnego: dziękujemy za udział, lalallala, zachowaj paragon, lalallla... emotka

dzwonią po kilku dniach lalallla... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3147337 Napisano: 25.02.2010 10:59:26 w TESCO konkursy
monia24 napisał(a):

frezja napisał(a):

a mozna na jeden adres wiecej wyslac zgloszen z palmoliwe czy tylko jedne dane wyslac emotka

właśnie czytam regulamin w tej sprawie emotka

jak doczytasz to napisz
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3144912 Napisano: 24.02.2010 04:33:27 w TESCO konkursy
frezja napisał(a):

bethan napisał(a):

Nic nie pisali o paragonie. Ale... te zestawy takie biedne, kurczę emotka

o tym samym pomyslalam emotka moze czyszcza magazyny bo przeterminowane emotka

przeciez to nowość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3143371 Napisano: 24.02.2010 11:11:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
taaga20 napisał(a):

toka napisał(a):

grancias napisał(a):

achemiczka napisał(a):

No chyba że Loreal był organizatorem, bo nie pamiętam jak to było w regulaminie zapisane...

Mam regulamin na kompie ... Organizatorem konkursu jest L’Oreal Polska Sp. z o. o. Czynności związane z obsługą Akcji powierzone zostały Blue Orange Group Sp. z o.o., z siedzibą przy ulicy Włodarzewskiej 57a / 26, 02-384 Warszawa .

A swoja droga co to za agencja reklamowa, która nie posiada strony internetowej i nigdzie nie można znaleźć nr. telefonu do nich emotka Średniowiecze ...

Moze to jakas jednoosobowa samozwańcza agencja.Nie wyobrażam sobie ze profesjonalna firma nie ma telefonu i wszyscy muszą do nich chodzic zeby coś ustalić emotka

Status firmy: Firma aktywna, Zatrudnienie: 1-5

to całkiem możliwe ze jedna osoba emotka

no proszę -ale mam intuicję
0 0

toka

#3143291 Napisano: 24.02.2010 10:49:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
grancias napisał(a):

achemiczka napisał(a):

No chyba że Loreal był organizatorem, bo nie pamiętam jak to było w regulaminie zapisane...

Mam regulamin na kompie ... Organizatorem konkursu jest L’Oreal Polska Sp. z o. o. Czynności związane z obsługą Akcji powierzone zostały Blue Orange Group Sp. z o.o., z siedzibą przy ulicy Włodarzewskiej 57a / 26, 02-384 Warszawa .

A swoja droga co to za agencja reklamowa, która nie posiada strony internetowej i nigdzie nie można znaleźć nr. telefonu do nich emotka Średniowiecze ...

Moze to jakas jednoosobowa samozwańcza agencja.Nie wyobrażam sobie ze profesjonalna firma nie ma telefonu i wszyscy muszą do nich chodzic zeby coś ustalić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3143243 Napisano: 24.02.2010 10:40:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
potworkaa napisał(a):

achemiczka napisał(a):

W aneksie do regulaminu napisali że lista zwycięzców będzie dostępna w siedzibie organizatora.... emotka

a gdzie ta siedziba?

tam gdzie nr telefonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3143171 Napisano: 24.02.2010 10:27:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
potworkaa napisał(a):

toka napisał(a):

mnie zastanawia czy w konku garniera bedą brali pod uwagę zgłoszenia z poczty na tlenie.Ponoc wszyscy dostali info o opóźnieniu wyników konkursu a nikt takiego mejla nie dostał na skrzynke tlenową...Dziwne emotka

ja tez nie dostalam..i skoro nie podali numeru do agencji i takie kwiatki wychodza z tymi mailami to juz sie w ogole zalamac mozna emotka

ciekawe wogóle czy jakąs liste dzisiaj dadzą bo skoro do nikogo od nas nie dzwonili to zmienili regulaminowe zasady powiadamiania o wygranej... Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3143151 Napisano: 24.02.2010 10:19:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
dysia napisał(a):

toka napisał(a):

mnie zastanawia czy w konku garniera bedą brali pod uwagę zgłoszenia z poczty na tlenie.Ponoc wszyscy dostali info o opóźnieniu wyników konkursu a nikt takiego mejla nie dostał na skrzynke tlenową...Dziwne emotka

to wina serwera na o2.pl

no tak-ale czy nasze zgłoszenia doszły?I czy np dostaniemy info o wygranej skoro tamte mejle nie dotarły? Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3143134 Napisano: 24.02.2010 10:14:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
mnie zastanawia czy w konku garniera bedą brali pod uwagę zgłoszenia z poczty na tlenie.Ponoc wszyscy dostali info o opóźnieniu wyników konkursu a nikt takiego mejla nie dostał na skrzynke tlenową...Dziwne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3143118 Napisano: 24.02.2010 10:11:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
dysia napisał(a):

niuniu napisał(a):

dysia napisał(a):

toka napisał(a):

potworkaa napisał(a):

melissa napisał(a):

Dziś 24 - czy dzwonili już do kogoś z Garnier Mineral?

u mnie cisza...na forum tez się nikt nie chwali. Ja już spisałam ten konkrs na straty. Po południu ktoś do nich zadzwoni i usłyszy, że zwycięzcy już powiadomieni - jak to zwykle bywa emotka

spokojnie-nikt nie zadzwoni bo w necie nie ma nr telefonu do tej agencji.Tacy spryciarze emotka

w regulaminie nie był wymaganay numer telefonu
czyzbym sie myliła?

my musieliśmy podać nr telefonu ale szukamy tel. do Agencji a oni nie podali żebyśmy ich nie męczyli pytaniami o wyniki konkursów

tzn? kto my?

my czyli zapewne uczestnicy konkursu
Skoro mieli powiadamiac telefonicznie to pewnie podanie nr było wymagane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3143088 Napisano: 24.02.2010 10:04:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
potworkaa napisał(a):

melissa napisał(a):

Dziś 24 - czy dzwonili już do kogoś z Garnier Mineral?

u mnie cisza...na forum tez się nikt nie chwali. Ja już spisałam ten konkrs na straty. Po południu ktoś do nich zadzwoni i usłyszy, że zwycięzcy już powiadomieni - jak to zwykle bywa emotka

spokojnie-nikt nie zadzwoni bo w necie nie ma nr telefonu do tej agencji.Tacy spryciarze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3140962 Napisano: 23.02.2010 05:38:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
kingaa napisał(a):

niuniu napisał(a):

Gratuluję wygranym osóbkom laptopów z zimy mistrzów naprawde ciesze się że Wy się cieszycie i wygraliście ale wybaczcie... strasznie mi smutno że mnie się nie udało. Fakt wysłałam tylko 1 zgłoszenie ale nie stać mnie było aby zebrać więcej punktów. Aż się popłakałam jak zobaczyłam wyniki. Strasznie mi smutno że nigdy nie mogę wygrać tego o czym marzę.

marzysz o laptopie? Tak jak ja, bo moj komputer jest na wykończeniu, jedyne pocieszenie, że te z zimy mistrzów to netbooki czyli małe g***a emotka Wiem, bo już jednego takiego mieliśmy i jak do codziennego użytku to on jest przynajmniej dla mnie bez sensu i go można w kieszeń wsadzić emotka

Jak wygrać coś o czym się marzy, to żeby to chociaż było porządne emotka No i takie też jeszcze kiedyś wygramy emotka

podoba mi sie takie podejscie do tematu
0 0

toka

#3139663 Napisano: 23.02.2010 01:03:27 w Wkurza mnie...
a mnie dzisiaj wszystko wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3137280 Napisano: 22.02.2010 07:18:29 w Połączenia nieodebrane
merus napisał(a):

tato999 napisał(a):

numer zatrzeżony przed kilkoma minutkami emotka czy do kogoś też dzwonili?

do mni dzisiaj z zastrzeżonego dzwonili w sprawie konka mam dziecko

a do mnie z drugiego filaru ubezpieczen i z propozyjcą prenumeraty gazety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0