Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
martul
Postów 1546
Data rejestracji 08.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
martul
Postów 1546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
martul
Postów 1546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
martul
Postów 1546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
zdrówka , szczęścia i wielu wygranych Wyświetl w wątku >>
martul
Postów 1546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
martul
Postów 1546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
martul
Postów 1546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
stawiam szampana Wyświetl w wątku >>
martul
Postów 1546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nauczył miliony Polaków jak czerpać radość z przyrządzania posiłków. Sprawił, że w naszych kuchniach zaczęliśmy eksperymentować z nowymi smakami i dbać o wygląd potraw. Już nigdy nie usłyszymy jego charakterystycznego głosu, nie zobaczymy jak z poczuciem humoru i prawdziwą pasją opowiada o jedzeniu.
.............) \...........
............( , )..........
..........._ `|'__.........
...........( \\_)........
...........)/(/( \|...,'...
...........() )()|| -'....
...........| () ||........
...........|.....||........
...........|.....().........
...........|.....|..........
...........|.....|..........
...........|_____|..........
.......(_____________)...... Wyświetl w wątku >>
martul
Postów 1546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
ja odwołałam swoją aukcje , po jakis 30 godz, od wystawienia przedmiotu , i jeszcze do końca było kilka dni więc mam nadziej ,że nikt nie poczuł się oszukany
Wyświetl w wątku >>
martul
Postów 1546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Wyświetl w wątku >>
martul
Postów 1546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
związku z zaistniałymi wątpliwościami, związanymi z przyznawaniem nagród w konkursie „1001 świątecznych prezentów od rossnet.pl”, chcemy wyjaśnić wszystko dokładnie.
Nasz portal odwiedza miesięcznie ponad 300 tysięcy osób. W konkursie świątecznym wzięło dotąd udział blisko 10 tysięcy internautek, z czego aż osiem tysięcy odpowiedziało na pytania prawidłowo. To ogromna liczba, co mówimy z wielką dumą.
Naszym celem, podczas inaugurowania tego konkursu, była chęć nagrodzenia jak największej liczby naszych czytelniczek, a tym samym, sprawienie miłej niespodzianki wspaniałym internautkom rossnet.pl oraz klientkom sklepów Rossmann tuż przed zbliżającymi się świętami. Od naszych partnerów handlowych otrzymaliśmy dla Państwa wiele różnych zestawów kosmetyków - z każdego rodzaju po kilka - kilkanaście sztuk. Dlatego też nasze nagrody musiały trafić do Państwa drogą losową. Nie było innego wyjścia. Każda drogeria otrzymała konkretną liczbę zestawów, wybranych przez pracowników działu logistyki zupełnie przypadkowo.
Zgodnie z § 2 regulaminu konkursu „Nagrodami w Konkursie jest 1001 zestawów kosmetyków o wartości nie przekraczającej 100 złotych każdy”, co oznacza, że wśród nagród mogły być (i były) zestawy o wartości 100 zł, jak i 15 zł. Nie chcieliśmy, by różne wartości nagród miały znaczenie. Wydawało nam się, że istotny jest prezent, wartość emocjonalna i po prostu - miła niespodzianka. Jeśli Pani odebrała to inaczej, jest nam przykro.
Jednocześnie zapewniamy, że przy wyborze nagród w żadnym wypadku nie braliśmy pod uwagę wielkości miejscowości, do których one trafią. Podobne zestawy pojechały tak do dużych, jak i mniejszych miast. Jesteśmy także przekonani o uczciwości naszego personelu w sklepach. Mamy opracowane mechanizmy pełnej kontroli tego, co (i komu) jest wydawane.
Wyświetl w wątku >>
martul
Postów 1546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Wyświetl w wątku >>
martul
Postów 1546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Wyświetl w wątku >>
martul
Postów 1546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
nie mialam żadnego mojego dokumentu i jej wydali Wyświetl w wątku >>
martul
Postów 1546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
martul
Postów 1546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
ja odbierałam w Warszawie ,co prawda w mniejszej drogeri ale Wyświetl w wątku >>
martul
Postów 1546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
martul
Postów 1546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
odebrałam zestaw GlissKur (szampon+2 odżwyki)
dla mamy
i męski zestawa wilkinsona kilka maszynek + pianka
no i do tego jakieś choineczki
wartośc na pewno nie przekracza 25 zł Wyświetl w wątku >>
martul
Postów 1546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
czy mogę jakoś zakończyć aukcje przed czasem , bo dany towar sprzedałam znajomemu poza alegro a mam już licytujących ?
i czy będą jakies konsekwencje Wyświetl w wątku >>
martul
Postów 1546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10