Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grający ma obowiązek z regulaminem się zapoznać.
Często idą firmy na ustępstwa i coś zmieniają, ale zaczął się robić inny problem.
Reklamację piszą jedni, i drudzy.
I co teraz?
Niedługo będzie tak, że wyniki będą anulowane a konkurs będzie musiał być przedłużony
Takie rozwiązanie wcale mnie nie cieszy. Wyświetl w wątku >>
Czekając na...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Większy będą mieli problem, jak złamią teraz regulamin.
Prawnie - regulamin jest wiążący. A każdy, przed przystąpieniem do konkursu, oświadcza, że regulamin przeczytał. Jak to mówią: nieznajomość prawa nie zwalnia od jego przestrzegania.
Gazetka to gazetka. Jest na końcu informacja, że mogą być błędy w druku, za które nie odpowiada sklep
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby mogły być kaszki, miałabym pełno paragonów Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sam plakat się nie liczy, jeżeli jest podana na nim informacja, że szczegóły w regulaminie
Taką odpowiedź dostała niedawno z konkursu koleżanka. Straciła nagrodę, bo się zasugerowała ulotką, poszła z pismem (odrzucającym reklamację) do prawnika i jej powiedział, że firma ma rację.
Każdy musi z tym regulaminem się zapoznać. Inaczej by było, gdyby na plakacie nie było informacji o regulaminie.
Tu chyba jest?
Biorąc udział w konkursie każdy potwierdza, że się z regulaminem zapoznał.
W Stokrotce nie mogą być inne produkty jak te z regulaminu.
Pytałam Smolara. Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś z rana kurier przywiózł koleżance Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za to wiele razy widziałam laurki, jak nagrodzone prace były prezentowane w sklepie.
Ludzie muszą je osobiście zanosić Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pytanie, co z nimi zrobią Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda tylko, że na razie zabawa się skończyła Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od tego momentu firmy liczą gwarancję.
Na jednym z protokołów, jakie teraz znalazłam, mam wyraźny zapis, że protokół jest jednocześnie gwarancją do modelu marki X, numer seryjny Y.
Może firmy robią problem, bo te protokoły faktycznie z reguły są zbyt ogólne?
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gorzej, jak towar samemu zanosi się do serwisu. Wtedy pojawiają się problemy Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak już robiłam.
Jest to jednak problem, gdy chce się coś sprzedać
Część firm nie uznaje protokołu odbioru nagrody, co też już przerabiałam. A jak jest gwarancja podbita, i tak chcą paragon Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oficjalnie, podkreślili, że trzeba wysłać tyle paragonów, ile zgłoszeń. I dobrze. Tekstów będzie dużo mniej Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"W przypadku zakupu wielokrotności wymaganej ilości Towarów Konkursowych, można dokonać zgłoszenia do Konkursu więcej niż 1 (jednej) Odpowiedzi, o której mowa w pkt 12 Regulaminu, odpowiednio do ilości zakupionych Towarów Konkursowych. W każdym przypadku podstawą do wzięcia udziału w Konkursie jest spełnienie warunków określonych w Regulaminie."
Teraz ten punkt rozszerzyli nieco, więc możliwe, że będą wymagać odpowiedniej ilości paragonów.
Tego nikt nie wie
Nagroda tam słaba.
90 zł (minus 12 za przesyłkę) za klapki? Tylko te najgorsze modele są w tej cenie
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak dobrze obliczyłam te różne wolne Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane