Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Problem w tym, że fragmenty, momentami dość duże, sześciu tekstów tej pani znalazłam gdzie indziej. Co ciekawe, starsze (nagradzane!) teksty też nie są autorskie, chyba że ta pani występuje pod 4 nazwiskami, albo też jest tak kopiowana przez dziennikarzy ogólnopolskich gazet
Sprawa do wyjaśnienia. Może faktycznie ta osoba jest autorem wszystkich tekstów?
Jest jednak prawdopodobne, że zgarnęła trochę nagród, bo wiedziała, że tam trzeba nawrzucać byle czego, i duża szansa, że coś wpadnie?
Poczekajmy do jutra. Poznamy odpowiedź, dziś nie ma co się zbytnio gorączkować
Wyświetl w wątku >>
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tomektlen: odezwę się po weekendzie, bo wyjeżdżam Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więcej szczegółów, dam znak, czy uda nam się z kolejnym nieuczciwym organizatorem coś załatwić
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie spotkałam się z karami, jeśli nie ma zastrzeżeń innego rodzaju.
Problem jest wtedy, gdy wyniki są podejrzane.
Pokrzywdzona jest zaś nie jedna osoba (tu sądowo można dochodzić roszczeń), a grupa osób, jak w przypadku superja (tutaj sprawę bada na początek UOKiK, a oni kierują w razie czego na drogę sądową).
Jeszcze prawnik mi potwierdzi wszystko, ale sprawa tego konkursu jest w toku
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym była
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pan z superja opublikował nowy regulamin konkursu
Zwycięzców wybierało..... JURY
Gościu się obudził, że nie miał pozwolenia na konkurs polegający na losowaniu takich nagród
Dodał też, że podatek płacą laureaci
Reklamacje pisemnie do 7 dni.
Nie zmienia to faktu, że albo będą dziś nowe wyniki, albo niech konkurs skontrolują instytucje, które są do tego powołane.
Nie mam czasu bawić się z panem, który myśli, że wykiwa nas wszystkich Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, ile poszło reklamacji, ale dziękuję wszystkim za wsparcie. Im więcej, tym lepiej.
Teraz ktoś, kto konkurs zorganizował, musi odpowiedzieć na zarzuty.
Nawet jak nikt z nas nagród nie zobaczy, a właściciel strony superja więcej kokursu nie zorganizuje, bo ten będzie mu się śnił po nocach, ktoś inny dwa razy się zastanowi, zanim takie podejrzane losowanie, bez poinformowania w regulaminie o nim, zorganizuje
W nagrodach był link do Media Markt. Nie wiem, czy byli sponsorem, czy nie, ale prawdziwe okazało się ich hasło.
Nie dla idiotów
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właściciel strony chyba nie wpadł na to, że ktoś takie rzeczy zapisuje
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na superja było losowanie, i automat tak wybrał tych ostatnich
Tam nieważne było, co się napisze. Byle coś napisać
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Stąd już wiadomo, czemu poprzednie konkursy były rozwiązywane ładnie
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znajomy dostał odpowiedź
Tak wylosował automat
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tutaj nagrody świetne, i to naprawdę dziwne, że wszystkie trafiły do osób, które zarejestrowały się jako ostatnie. Na dodatek, te 4 komentarze, które znalazłam, łączy godzina wrzucania na stronkę. Zastanawia zaś bardzo podobny styl
Stąd poproszę o wyjaśnienie naczelną (mail powinien być na stronce), bo ona chyba odpowiada za konkurs.
Może się okazać, że laureatów wybierał sponsor Też by mnie nie zdzwiło Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dwa kolejne teksty laureatów
Ulaka: Zamierzam się na to wybrać ... może to i płytkie ... ale czasami właśnie takich prostych rzeczy potrzebujemy dla odreagowania ciężkiej codzienności ...
Paszczak: Nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy, ale przyciągamy określone typy osób. Niektórzy do końca życia będą znajdywać facetów/kobiety, które są sadystami albo wprost przeciwnie ... są idealni
Te cztery komentarze (z tymi wcześniejszymi) wrzucone są w bardzo krótkim czasie - przed północą 6 grudnia
Ktoś się jeszcze zastanawia, czemu nie wygrał?
I koniec z superja tutaj. Napiszę zaraz do nich z prośbą o odpowiedzenie na kilka pytań Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ile osób pisze ... w środku zdania, i potem zaczyna z małej litery? Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkurs zgodnie z regulaminem miał być rozwiązany 6 grudnia. Może te osoby miały inne komentarze, ale jeszcze nie znalazłam
Sandwicz: A ja polecam pytanie o prezenty najbliższych. W ten sposób unikamy sytuacji, gdy wręczamy prezenty, których osoba otrzymująca po prostu nie chce. Owszem ... takie podarunek zostaje przyjęty ... ale na drugi dzień z dużym prawdopodobieństwem znajdzie się na Allegro. (wrzucony 6 grudnia o 23:42 )
Tania: Ostatnio zjadłem fantastyczny owoc ... nazywa się bodajże sharon ... ma delikatny, lekko słodkawy smak ... bajka Pochodzi z Izraela i można go znaleźć w wybranych hipermarketach. Polecam (Tania zjadłem ) - 6 grudnia o 23.01
Może mają inne komentarze... poczekam, co redakcja odpowie, i jak trzeba będzie, poszukam pozostałych laureatów Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.superj...ranicza#comment-1867
Ja miałam pisać do szefostwa, ale poczekam Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagrody świetne, jakby rozpłynęły się w powietrzu
Co mnie zastanawia, to lista użytkowników. Strona 74: http://www.superja.pl/users?page=73
To właśnie te osoby wygrały
Z drobnymi wyjątkami
Teraz się zarejestrowałam, i jestem na końcu. Czyli, oficjalnie, użytkownicy są ustawieni według czasu rejestracji.
Dlaczego laureaci są koło siebie? Dwa komentarze znalazłam tych osób, i naprawdę na tle innych zero poziomu.
Napiszę do superja jeszcze... szukam jednak osób stąd, co wygrały Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W środku była ta sama kartka, co ostatnio, plus w bardzo ładnej kopercie kartka-voucher z pieczątką, datą do 31 marca i informacją, co voucher obejmuje.
Nie jest imienny Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wcześniej dotarła skserowana kartka jedynie Wyświetl w wątku >>