Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz samych znajomych moich ilu gra
Tu wchodzi jedna osoba tylko Wyświetl w wątku >>
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja pamiętam smsy od nich, w których nie było mowy, że jestem laureatem
Potem się okazało, że jednak jestem - wiedziałam jednak, że mogę być rezerwą
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś wysyła 4 smsy. Wygrywa na wszystkie. Ile ma paragonów? Cztery? Z reguły nie. Jeden lub dwa.
Co taki ktoś może zrobić, jak dostanie cztery smsy i nie ma pojęcia, które z nich to rezerwa?
Następnym razem nie zagra już tak ryzykownie, bo mu będzie szkoda
Ja ich popieram
Popieram wszystkich, którzy walczą z handlem paragonami i kombinowaniem na prawo i lewo Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takie zasady są ustalone w regulaminie, a grając, ten regulamin się akceptuje.
Agencje coraz bardziej pomysłowe są, jak poradzić sobie z handlem paragonami i kombinowaniem co niektórych.
Na razie mamy laureatów i listę rezerwowych razem, a w niektórych konkursach odesłanie paragonu z własnym podpisem do dwóch dni.
Ciekawe, co będzie następne Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze mniej osób się odzywa. Co łatwo zauważyć.
I dam przykład.
Dostałam nagrodę z konkursu, który jest w bazie. Tam nagród było przeszło 100. Nagroda warta 100 zł, więc nie jakaś straszna pierduła.
Ani jedna osoba o niej nie wspomniała
Niestety, już się odzywa tu garstka ludzi z tych, co zaglądają Będzie coraz mniej
Wina samych właścicieli, bo stron konkurencyjnych dla konkursowiczów jest już co najmniej 10. Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy próbie dodania nowego konkursu do bazy też na okrągło mnie gdzieś odsyła, więc nic nie dodaję. Zanim uzupełniłam formularz w całości, już nie byłam na e-konkursy, a na czymś dziwnym.
Szkoda, bo konkursów ciekawych jest teraz naprawdę dużo. Potem będzie zdziwienie, że nikt się nie podzielił
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podejrzewam, że wiele osób stworzyło jedno zdanie Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zagrałam w konkursie skarbonka pomysłów o bony do empiku, a marzy mi się 500 zł do wydania tam
Nie zagrałam w konkursie Zwierciadła o rower, a tak chcę rower wygrać
Wszystkie się właśnie skończyły
Jak mój krótki urlop
Tak poza tym, piękny dzień
Można się w końcu uśmiechnąć Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobnie jest kropla tego, nutka tamtego - na to dalej się łapią, a mam swoją pracę sprzed 6 lat zapisaną z wykorzystaniem takich skojarzeń Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pasty mi niepotrzebne. I tak je kupuję na konkursy wciąż Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będzie na co czekać do końca roku Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wystarczy mi jedna lepsza nagroda i cały poranek pisania się opłaci
Ale żeby ta jedna wpadła Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie to nie interesuje.
Nie mam obowiązku załatwiać pieczątek - organizator ma obowiązek zadbać, by konkurs właściwie przygotować Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Weszłam sobie na e-konkursy z komputera koleżanki, by zobaczyć, jak t u niej wygląda. Ona takich zabezpieczeń jak ja nie ma
Na starcie, język chrome wybiera słowacki, bo reklama leci od sąsiadów
Druga wyskakuje w języku ang. Chrome głupieje.
Strona się więc zablokowała. 3 minuty trwało, zanim coś ruszyło.
Nowa strona jest potrzebna.
Jeśli jednak te reklamy będą dalej tak leciały, jak lecą, ileś przekierowań, jakieś dziwne linki wyskakujące, to nowa strona będzie dla wielu osób doskonałym pretekstem, by zrobić sobie dłuższą przerwę od e-konków Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba całą energię tam wkładają, bo nigdzie indziej Łącka nie spotkałam Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane