Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aguska7
Postów 118
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika Kolińska
koordynator Skarb, konkursy
monika_kolinska@rossmann.com.pl
Serdecznie zapraszam do wypełnienia ankiety na na temat usług kurierskich na potrzeby mojej pracy magisterskiej: https://docs.goog.../edit?usp=drive_web. Dziękuję!![emotka](https://www.e-konkursy.info/public/img/emots/smile.gif)
aguska7
Postów 118
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Regulamin korzystania z bonów dostępny pod adresem
http://airetuzib.pl/pl/i/Promocje-rabaty-bony/19
Jest trochę rzeczy, które można zamówić za 10 zł, ale przesyłkę trzeba zapłacić, dlatego proszę o pw osóbki, która z bonu skorzystają
bony są do wykorzystania do środy 15 czerwca
aguska7
Postów 118
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zwykłym, też dzisiaj dostałam
aguska7
Postów 118
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kod oddany
aguska7
Postów 118
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Manhattan, Ultimate Definition 1010N
z rabatem 40%
kupon można zrealizować w dniach 23-30.05.2011r. wyłącznie w drogeriach ROSSMANN.
oddam chętnej osobie na pw
aguska7
Postów 118
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja w zeszłym roku wymyśliłam wierszyk, strasznie długo nad nim myślałam i nic, a teraz dodałam życzenia w sumie na ostatnią chwilę i serce wygrałam
aguska7
Postów 118
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie na czas w ogóle nie patrzyli, każdy mówił, ile chciał
aguska7
Postów 118
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aguska7
Postów 118
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba rzeczywiście do końca maja, dzięki
Co do ankiet, to nie wyświetlają mi się żadne dodatkowe na stronach, na które wchodzę(nie wiem czemu
aguska7
Postów 118
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja mam zamiar w tydzień napisać prezentację i jej się nauczyć
aguska7
Postów 118
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aguska7
Postów 118
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aguska7
Postów 118
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aguska7
Postów 118
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja weszłam jeszcze raz w linka podanego w mailu i doliczyli 30 punktów
aguska7
Postów 118
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już się nie wkurzam i również wyciągam rękę na zgodę
aguska7
Postów 118
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm, chyba się wkurzyłam... Jakiś czas temu brałam udział w pewnym konkursie (Ty również brałaś), w którym wygrałam, zbierając uczciwie lajki właśnie na tym forum. Tuż po ogłoszeniu wyników oskarżyłaś mnie o tzw lewe konta i o oszustwo. Rozumiem, że teraz czujesz się pokrzywdzona, gdy Ciebie oskarżono, ale uwierz, że ja również wtedy czułam się okropnie, a radość z nagrody od razu prysła... Nie ma sensu pochopnie wydawać sądów na temat innych osób.
Tak więc morał nasuwa mi się jeden: nie sądźcie a nie będziecie osądzeni
aguska7
Postów 118
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aguska7
Postów 118
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aguska7
Postów 118
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o 18.00 w noworocznym
aguska7
Postów 118
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak 04 to późno, to co powiesz na moje podziękowanie dzięki superszybkiemu internetowi o godzinie 18.24?