Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, wiem ale lubię tego typu bajery, gadżety, itd. w takim kształcie nie dostanę w sklepie
ale ten też całkiem dobry
http://www.youtub.../watch?v=xWapd7Shktc
Wyświetl w wątku >>
merp
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja mam dużo samoakceptacji i avatarka nie zmienię, chociaż już 2 osoby powiedziały mi, że je wkurza
W temacie wkurza mnie niemiłosiernie pogoda! No ludzie! Mogę zrozumieć jakby 2 dni popadało, ale nie cały lipiec Są granice! Nastrój psuje tylko, i nawet to że mam dodatkowy miesiąc wakacji nie uszczęśliwia mnie. Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cwaniaczek Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oceniasz to nie było obiektywne stwierdzenie faktu, tylko ocena mówiąca iż to nie jest dobre zachowanie. Ale z tym że trzeba było zareagować masz rację. Pisząc swój post, znałem tylko Twój i jeden gdzie, ktoś napisał, że wkurza wybieranie takiej ilości past, wtedy nikt nie podał nicku. Nie znałem calego tematu.
Trzeci punkt wzięłaś zbyt dosłownie. Wiadomo, że nie pojedziesz tam, gdzie jest wojna, ale porównywanie problemu głodu w Afryce i kogoś narzekania na ilość past jest przesadą. Od czytania co się tam dzieje nic się nie polepszy, tak więc namawiam do wysyłania paczek i innej tego typu pomocy. Jeżeli już coś działasz w tym kierunku, a nie tylko mówisz, to gratuluję, niewiele jest takich osób
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będzie perwers, ale co tam. A mnie wkurza takie pitolenie o Chopinie.
1) Sama oceniasz innych, mówiąc że jak ktoś komuś wylicza pasty to jest be. Wkurza Cie wtrącanie się w sprawy innych forumowiczów a sama to robisz oceniając. Jakby to wkurzało Ciebie, to byś nie pisała o tym na forum, bo to samo robisz.
2) Mówisz, że może ta osoba bardzo potrzebuje tych pieniędzy. A może ta osoba, którą wkurza, że ktoś wybiera tyle past naraz, wie jaka jest sytuacja innej osoby i tylko niepotrzebnie robisz zamieszanie? Może to, a może tamto? Takie gdybanie to wiesz..
3) Dzieci w Afryce? Rozumiem, że im bardziej wygórowany przykład tym lepszy, ale żeby porównywać problem głodu w Afryce do problemu ile kto past bierze ze sklepu? Jak Cię wkurza zajmowanie się błahostkami to jedź z wodą do Afryki, a nie siedzisz na forum. Przecież od tego, problemu Afryki nie zmienisz. Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Si Mary! Dokładnie! Chciałbym, żeby temat o paragonach został skasowany, ale to nic nie da, problem nie zniknie od tego. Tylko by się przenieśli do innego topu
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pomyśl, że masz prawo zmarnować trochę wakacji, bo w końcu masz dłuższe Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1) Masz jeszcze szansę wygrać na tamten kod, bo każdy bierze udział w kolejnych losowaniach też
2) Przy zawieszkach paragon nie jest potrzebny, wystarczy kod, z bransoletkami pewnie podobnie
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet ja tego nie wiem
pojęcia nie mam o co kaman ale bierz połowę a tak serio serio zmieńmy temat
w temacie wkurza mnie, że szukam i szukam paragonu z reala - pralki, ale każdy podaje zawyżoną cenę Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi o to iż, petunia non olet?
Taka opcja jest dobra! Skoro lenistwo to zaleta to oznacza iż nie jest wadą co z kolei skłania mnie do zmiany stopki ot i już, nowa Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dajesz! Mów
W temacie, wkurza mnie iż jestem leniwy Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Filmowy Pościg Lata, konkurs Cinema City
w temacie wkurza mnie jeszcze ta dzisiejsza jesień Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ej no dokładnie! Zawsze tak jest! Piękna pogoda, wszystko si, a jak wyjdę to zaczyna padać Wyglądam jak zmoknięta kura od siedmiu boleści, ale wiadomo, biednemu zawsze wiatr w oczy i szyszki pod stopy Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie da się ukryć to na pierwszą nóżkę :wódka: Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To szału ni ma
Już wiem co mnie wkurza! Że kobiety forumowe nie doceniają swoich facetów! Pełno postów Wkurza mnie mój małż a żaden facet nie pisze źle o swojej żonie, doceńcie to <perwers> Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w temacie wkurza mnie, że dzisiaj miałem zarobiony dzień Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I bez tego jest wstęp bezpłatny Ty to masz pomysły
Wkurza mnie, że wzięło mnie na słuchanie piosenek nie mojego pokolenia
Lady Pank, Bajm i po tyłkach batem bije nas la la la la la!, Mr Zoob Mój jest kawałek podłogi, Elektryczne Gitary Dzieci Wyświetl w wątku >>