Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zaczynam, I rok wyobrażasz sobie moje marudzenie na V roku? Prosta rada, nie czytać moich głupot też jakiś sposób, jak to mówią: dobry żart, posta wart. Nie, nie wiem co to ma za związek ale tak się mnie zachciało napisać
Co by nie było, to anuluję tamten post i narzekam, iż nic nie wygrywam. Niee, to takie nieoryginalne.
To narzekam na pogodę Niee, też nie pasuje
Wiem! Historyja jest taka iż wkurza mnie to, że nie mieszkam w miejscu gdzie studiuję i nie mogę sobie poimprezować z ludźmi z roku. No dobra, i tak to robię, ale ile można nocować w akademiku u kumpla?
Wiem, że nadal dotyczy to studiów, ale nie bezprośrednio, taki post chyba można zdzierżyć?
No i git! Krótka piłka, si? Si. Wyświetl w wątku >>
merp
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najlepsze z podanych Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie to, iż nie wiem
Rafi dasz radę! Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To pocieszyłaś jak się pytam znajomych to raczej mają dni wolne, więc jak to usłyszałem to mówię o basta! Takich nie będzie!
A nie wiem Mam nadzieję, że się to wyrówna w następnym semestrze Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
się odechciewa studiować Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Historia długa, badziewna i nieciekawa, ale w końcu Edukacja techniczno - informatyczna. Potem będę musiał chyba wybrać profil czy informatyczny czy techniczny i tu się zaczną schodki ale moje wkurzenie jest nieaktualne albowiem otóż iż mam już plan Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie też, że nikt nie pisze w tematach takich jak
WC Damski
Nocna Zmiana Warty
Konkursy na forum
Gdzie ekipa z którą można było porozmawiać nie tylko na temat konkursów? Chociaż nie wiem czy mam prawo tak mówić, bo staż na forum mam krótki
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, że już niedługo studia Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie temat Wkurza mnie Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie nic Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Opcja jest taka iż, jeżeli się założy taki wątek to chociaż będzie podstawa, żeby dawać karniaka dla tych co napiszą w innym temacie
Wkurza mnie... hmmm.. jak zwykle brak piniędzy! Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk