Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ehem ehem do Częstch. nie mam tak daleko Wyświetl w wątku >>
merp
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żebym to ja wiedział! Gdzieś mam zapisany ale zapomniałem gdzie Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taa pożyczę i jak zwykle będzie leżeć i się zakurzy A tu prezentację muszę zacząć! Ale ja mam roboty! A w to wolne chciałem nadrobić konkursy
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękowac dziękować. `Masz jakieś wiadomości na tematu matury w maju? No co? Warto spytać nie? Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i wracając do tematu to nie wiem co, podajże jakiś temat Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sylwester? chyba, że coś zmienili a ja o tym nie wiem Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co robisz z 31/1 ? Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.maxior.../Zart_wyrodnego_ojca
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślisz że to łatwo tak zapakować prezent:
http://www.youtub...&feature=channel
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ani mi nie mów! Od 22:00 już zapakowuję jeden prezent Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tak poza tym to ipoda touch, iphone, itp. Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oui oui oui?
Z talentów to dobrze z ortografią u mnie, ale z tego co zauważyłem to w konkursach to nie ma znaczenia Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ustawowe 18 mam i ślubu to ni hu hu, no chyba że intercyza będzie albo eighty twenty a nie 50 50 Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jestem facet konkursowy
ale fifty fifty uprzedzam Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ma ktoś maila tam? Trzeba coś napisać chyba nie? Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja właśnie na takie rymowanki z Neta odpowiadam ja 'oceniam' tak: napisać 'Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia to nie jest zbyt oryginalne, a tak to doceniam, że ktoś miał chęci i chciało mu się poszukać w Necie ładnej rymowanki a nie tylko wysłać banał i już. Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zagłosuj, polub, napisz, to może jeszcze ZBANUJ !
Wkurza mię to i coś jeszcze, ale zapomniałem co Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Świąteczny dziennik z Bieszczad
Sierpień
Wreszcie przeprowadziłem się do nowego domu, Boże, jak tu pięknie. Drzewa wokół wyglądają tak majestatycznie. Wprost nie mogę się doczekać, kiedy pokryją się śniegiem.
Październik
Bieszczady są najpiękniejszym miejscem na ziemi! Wszystkie liście zmieniły kolor - tonacje pomarańczowe i czerwone. Pojechałem na przejażdżkę po okolicy i zobaczyłem kilka wilków. Jakie wspaniałe! Jestem pewien, że to najpiękniejsze zwierzęta na ziemi. Tutaj jest jak w raju. Boże, jak mi się tu podoba.
Listopad
Wkrótce zaczyna się sezon polowań. Nie mogę sobie wyobrazić. jak ktoś może chcieć zabić coś tak wspaniałego, jak wilk. Mam nadzieję, że wreszcie zacznie padać śnieg.
Grudzień
Ostatniej nocy wreszcie spadł śnieg. Obudziłem się i wszystko było przykryte białą kołdrą. Widok jak z pocztówki bożonarodzeniowej. Wyszedłem na zewnątrz, odgarnąłem śnieg ze schodów i odśnieżyłem drogę dojazdową. Zjadłem sute śniadanie, a potem przyjechał pług śnieżny i znowu musiałem odśnieżyć drogę dojazdową. Kocham Bieszczady.
Grudzień
Zeszłej nocy znowu spadł śnieg. Pług śnieżny znowu powtórzył dowcip z drogą dojazdową. Po prostu kocham to miejsce.
Grudzień
Kolejny śnieg spadł zeszłej nocy. Ze względu na nieprzejezdną drogę dojazdową nie dojechałem do pracy. Jestem kompletnie wykończony odśnieżaniem. pie***ony pług śnieżny.
Grudzień
Zeszłej nocy napadało jeszcze więcej tych białych gówien. Całe dłonie mam w pęcherzach od łopaty. Jestem przekonany, że pług śnieżny czeka tuż za rogiem, dopóki nie odśnieżę drogi dojazdowej. S cenzurasyn!
Grudzień
Wesołych cenzuraonych Świat! Jeszcze więcej gównianego śniegu. Jak kiedyś wpadnie mi w ręce ten s cenzurasyn od pługu śnieżnego... przysięgam - zabiję. Nie rozumiem, dlaczego nie posypią drogi solą. żeby rozpuściła to cholerstwo.
Grudzień
Znowu to białe cenzura napadało w nocy. Przez trzy dni nie wytknąłem nosa, z wyjątkiem odśnieżania drogi dojazdowej za każdym razem, kiedy przejechał pług. Nigdzie nie mogę dojechać. Samochód jest pogrzebany pod górą białego g***a. Meteorolog znowu zapowiadał dwadzieścia pięć centymetrów tej nocy. Możecie sobie wyobrazić, ile to oznacza łopat pełnych śniegu?
Grudzień
Meteorolog się mylił! Tym razem napadało osiemdziesiąt pięć centymetrów tego białego cholerstwa. Teraz to nie odtają nawet do lata. Pług śnieżny ugrzązł w zaspie , a ten łajdak przyszedł pożyczyć ode mnie łopatę! Powiedziałem mu, ze sześć już połamałem, kiedy odgarniałem to cenzura z mojej drogi dojazdowej, a potem ostatnią rozwaliłem o jego zakuty łeb.
Styczeń
Wreszcie wydostałem się z domu. Pojechałem do sklepu kupić coś do jedzenia i kiedy wracałem, pod samochód wpadł mi cholerny wilk i całkiem go rozwalił. Narobił szkód na trzy tysiące. Powinni powystrzelać te pieprzone zwierzaki. Że też myśliwi nie rozwalili wszystkich w sezonie!
Maj
Zawiozłem samochód do warsztatu w mieście. Nie uwierzycie, jak zardzewiał od tej pie***onej soli, którą posypują drogi.
Maj
Przeprowadziłem się z powrotem nad morze. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś, kto ma odrobinę zdrowego rozsądku, może mieszkać na jakimś zadupiu w Bieszczadach.
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, że w moja klasa spotkała się już z:
- wychowawcą
- pedagogiem
- dyrektorem
- policją
i
- księdzem
I jaka chamska historia! Pani policjant mówi nam, że nie można wstawiać czyjegoś zdjęcia do Internetu bez jego zgody, a chwilę później robi nam fotę i mówi że będzie na stronie komisariatu! Zaczęliśmy pyskować że sobie nie życzymy, a ona że nie widać naszych twarzy więc może zrobić tylko..
I wszyscy mają niby jedno zachowanie niżej na koniec (a to III klasa ) ale to już inna, prawie nieciekawa historia
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie mówienie na kogoś hurtownik - jak ktoś gra UCZCIWIE, ma wszystkie paragony, i wysyła tyle haseł ile ma paragonów i na wszystkie wygrywa to co z tego? Grał uczciwie - pewnie miał lepsze hasła niż kogoś innego. Przegrywać też trzeba się nauczyć.
Osoba która oszukuje - gra bez paragonów, itd. wiadomo o co kaman
Ale mnie poniosło na nauki moralne się wygadałem nareszcie! chcociaż nie, jeszcze nie, ale jeszcze kilka postów napiszę Wyświetl w wątku >>