Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
merp
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież w orendżu już wygrałem kilkanaście samochodów + kilkadziesiąt tysięcy. Już nawet dokumenty podpisali, tylko odebrać to, problem w tym że teraz nie mam jak za daleko mam do W-wy. Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A włosy na 0 to już w ogóle nie przewiduję takiej opcji, albowiem dla mnie guma na włosach to mus Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...info/zablokowani.php
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Radosna - nie zrobi, ale utrwali Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1) nie wiem jaki wzór
2) gdzie
3) jak długo się to trzyma
4) i czy w ogóle to robić Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ejj no, cicho tam. Dajcie mi dalej sobie wmawiać, że piję to zdrowsze
Poza tym piję pepsi, bo stać mnie (tłumaczę: ma mieć NIBY więcej cukru niż coca-cola, a cukier już po 'pińć' złoty) Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i przypomniała mnie się 'Cola Oryginal' W życiu nie piłem gorszego badziewia colopodobnego Obrzydliwe to było Poza tym coca-cola jest ble, pepsi dużo lepsza Coca-cola za słodka Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.pudele...hodza_do_seksuologa/
Kto powie mi co autor miał na myśli - zdjęcie pierwsze Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Si! U mnie też! Wykrył jakiegoś wirusa 'script-inf' czy coś takiego, nie znam się ale usunąłem i póki co jest spokój Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki:
11.04 - Elseve Volume Collagene, godz.12
11.04 - Wiosenne SPA z Kamillem godz.12
13.04 - Hipp Bio, godz.12
14.04 - Air Wick, godz.12
27.04 - Wiosenne porządki z Ajax godz.12
06.05 - Zostaw swój mistrzowski odcisk godz.12
06.05 - Wiosna z IS godz.12
12:05 - Koloryzacja w piance Sublime Mousse
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powyżej 5 stron już mi nie robi różnicy, stwierdzam że i tak się nie nauczę.
Po 150 stron na studiach?! Chryste Panie! To nie jest na moje nerwy, na pójdę na te kierunki na których jesteście Tak mówicie o tych studiach, ale na pewno nie jest AŻ tak źle (chyba). A gdzie sławne nocne życie studentów? Piszecie tylko egzaminy, egzaminy a gdzie jakieś +? Na kurs szybkiego czytania nie mam czasu już chyba że na studia mi się przyda Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Śmichy-chichy tak, ale oprócz tego coś trzeba umieć, a jak mam się nauczyć 9 stron A4 zapisanych czcionką 9? Jak nie uda mi się ściągnąć to dostane laczka Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaraz wyjdę z kapci bo zaprawdę nie wytrzymam!
Otóż sytuacja ma się tak: mamy powtórki z polskiego z epok, dzisiaj był sprawdzian z 'oświecenia' - do nauki dostaliśmy od niej już gotowe kartki z których mamy się uczyć. Było ich 7 formatu A4 pisane chyba czcionką 11. Dobra, jak zdzierżyłem to, spisałem ze ściągi na 2 (mam nadzieję) na więcej na pewno nie.
A teraz najlepsze! Na przyszły czwartek mamy się nauczyć z 'romantyzmu' 9 kartek A4, do tego głupia blerwa zmniejszyła czcionkę i to do 9 albo nawet 8. Czyli gdyby normalnie było pisane 11/12 to wyszłoby jakieś 13/14 stron pewnie. Ona jest je*nięta! No sorry ale mnie nerwy niosą! Z ostatnich 2 sprawdzianów dostałem 4 i 4. Ale teraz...
W I i II klasie mieliśmy inną nauczycielkę, i w obydwu klasach miałem na koniec 5 (polski BYŁ jedynym chyba przedmiotem z którego miałem bardzo dobre oceny). Teraz mam wystawioną ołówkiem 4 z dużyyyymmmm minusem. Polski mi zawsze zawyżał średnią a teraz ledwo wyrównuje. Nie mam na nią już sił. Jestem załamany
Dobrze że niedługo jedziemy do Częstochowy to jest jakaś szansa na opanowanie moich zoranych nerwów. Panie, daj mi siłę żeby dotrwać do 18 kwietnia w szkole, Tak mi dopomoż Bóg Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oops, pomyłeczka, 1 kwietnia był dwa dni temu
A tak poważnie, wiem że pracy w Polsce nie ma -.- Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O to, to, właśnie to też mnie wkurza! skąd taki przykładowo ja, mam brać kasę, wydatków masa, a pieniądze to nie wiem skąd. Popracowałbym w wakacje, ale nie wiem jako kto najlepiej z kimś znajomym Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane