Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
łomatko...już zapomniałam jak to jest w szkole-współczucia
w temacie-wkurzam się,że nie grałam o bransoletkę...cóż - zapomniałam Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja chciałam Ci tylko napisać,że pod wrażeniem jestem tej wypowiedzi i myślę sobie,ze też Cię mogę przeprosić za ten mój czasami brak dystansu do siebie samej...(co nie znaczy ,że brakuje mi Twoich docinków )i z tej okazji życzę Ci dużo dobroci wokół Ciebie no i spokojnych i cieplutkich Świąt Mam nadzieję,że dasz nam drugą szansę bo moja dłoń jest w Twym kierunku wyciągnięta Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i to zwłaszcza,że przeważnie już w regulaminach ta cena jest zawyżona Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szał co nie? u mnie na wsi smoków nie ma to o ipodzie mogę tylko pomarzyć i po co się było wysilać,wiersze,poezje pisać?Następnym razem napiszę-chcę ipoda bo...bo tak! Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a już wiem o co chodzi...wejdź na pasku narzędzi w widok,potem w powiększenie i spróbuj powiększyć stronkę,powinno się odsłonić. Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chcesz się tylko zalogować czy zarejestrować?Jeśli to pierwsze to może zamiast zaloguj wciśnij enter... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie na firefoxie bez problemu,jeśli wpisujesz na innej przeglądarce spróbuj zmienić na mozillę. Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem co to znaczy...ja też niedawno straciłam małego przyjaciela...był ze mną 14 lat Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Popieram...wiem,że na tym polega ten sport ale jakoś nie umiem dostrzec piękna walki obejrzałam z ciekawości ale czuję się lekko zażenowana.Liczyłam chyba na walkę na punkty a tu taka niespodzianka.Straszne to było jak uderzał go po głowie tak jakby nie panował nad sobą...To chyba ostatnia walka jaką oglądałam...brrr... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja też tak lubię...ale jakby produkowali bez czekolady i nie byłoby co obgryzać to prysł by czar jedzenia ptasiego mleczka...
Wkurza mnie,że nie czuję przedświątecznej atmosfery...pewnie dlatego,że nie mam czasu na sprzątanie,wchodzę na forum żeby się odstresować a tu taka atmosfera jak u teściowej na imieninach Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki,poszukam Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaplamiłam klejem Super Glue nową wełnianą sukienkę (nie pytajcie jak ),zastygło to cholerstwo w kilka sekund i nie mam pojęcia co z tym zrobić!Proszę-zna ktoś jakiś sposób -poza kupieniem nowej sukienki... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jeśli naprawdę ma męża...głupio tak zaglądać ludziom pod pierzynę he he.. Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
głosik poleciał na Twą dziecinkę Wyświetl w wątku >>