Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika slonecznik1309

slonecznik1309

#6397728 Napisano: 01.09.2017 12:46:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
superloser napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

superloser napisał(a):

spursman napisał(a):

I co nikt z forum autka nie zgarnał?? emotka Chociaż rezerwa by się trafiła a tu nic...

Bycie na opublikowanej liście REZERWOWEJ to porażka ... bardzo nieprofesjonalne podejscie Agencji.Ile radosci daje telefon, kiedy dostajesz niespodziewanie z REZERWY a ile rozczarowania, jak widzisz sie na liscie przegranych...  emotka  

dokładnie! będąc rezerwą do samochodu ryczałam cały miesiąc ;( Na białą Kia Sportage mogłam tylko popatrzeć na ulicy emotka

Też Smolar tak Cię ukarał?  emotka  Dziwne, ze Smolar jakis folder otwiera do kamer ... zero Komisji do Loterii za 1,5 miliona pzl

tak, Smolar wylosował moje zgłoszenie do rezerwy samochodu  w loterii Coca Cola w Biedronce;( to było 2 lata temu ;( losowali 10 samochodów Kia Sportage...moje zgłoszenie wylosowali jako 12.... był filmik z losowania....myślałam, że "zejdę na zawał".... długo trwało zanim "wyleczyłam" się z tej porażki.... to było koszmarne przeżycie ;( serio ;( nie życzę nikomu takich wrażeń.... Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#6397712 Napisano: 01.09.2017 12:28:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
superloser napisał(a):

spursman napisał(a):

I co nikt z forum autka nie zgarnał?? emotka Chociaż rezerwa by się trafiła a tu nic...

Bycie na opublikowanej liście REZERWOWEJ to porażka ... bardzo nieprofesjonalne podejscie Agencji.Ile radosci daje telefon, kiedy dostajesz niespodziewanie z REZERWY a ile rozczarowania, jak widzisz sie na liscie przegranych...  emotka  

dokładnie! będąc rezerwą do samochodu ryczałam cały miesiąc ;( Na białą Kia Sportage mogłam tylko popatrzeć na ulicyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#6397296 Napisano: 31.08.2017 17:49:20 w Smolar
jeśli wśród nas są laureaci  od nr 1 do nr 22 to gratuluję serdecznie emotka
jeśli wśród nas są laureaci rezerwowi to współczuję emotka przeżyłam to dwa lata temu, jak odjechała Kia Sportage - moja wymarzona emotka
miłego dnia Wyświetl w wątku >>

slonecznik1309

#6397209 Napisano: 31.08.2017 15:56:27 w Wkurza mnie...
tsubasa napisał(a):

Wkurza mnie dzisiaj, że kupiłem kilka Coca Coli w Biedronce. Siadam przed komputerem, by je zgłosić.... i okres przyjmowania zgłoszeń minął wczoraj emotka

i ja zostawiłam sobie kilka paragonów na dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#6396853 Napisano: 31.08.2017 07:52:29 w Biedronka
loteria Coca Cola już się zakończyła emotka emotka a ja myślałam, że do 31.08 emotka zostało kilka paragonów niewysłanych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#6396390 Napisano: 29.08.2017 21:59:09 w SZUKAM....
szukam konkursów/loterii ogólnopolskich  (zakup w dowolnym sklepie) z pastami do zębów, szamponami, żelami pod prysznic....
ps. jak to wyszukać w bazie naszych konkursów? nie mam pojęcia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#6396387 Napisano: 29.08.2017 21:55:02 w SZUKAM....
constanza napisał(a):

szukam kogos kto kupuje czasem cos na aliexpress. Zrobilam pierwszy raz zakupy i przy jednej przesylce mam shipment cancelled emotka  chociaz gdy wchodze w sledzenie przesylek na jakas zewnetrzna strone mam tylko informacje sprzed dobrych kilku dni cos o otrzymaniu elektronocznej informacji/ wydrukowaniu etykiety...nic o anulowaniu.Powinnam pisac do sprzedawcy czy czekac?

ja nigdy nie sprawdzam tego odnośnie wysyłki.... 98% moich zamówień zawsze dochodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#6394139 Napisano: 24.08.2017 10:20:51 w co chcielibyście wygrać?
Agnes napisał(a):

Citroena z Coca Cola/Biedronka emotka

rezerwuję drugiego tym razem chcę być normalnym laureatem a nie rezerwowym

ja też do dziś wspominam z łezką w oku rezerwę Kia Sportage emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#6394120 Napisano: 24.08.2017 09:40:19 w co chcielibyście wygrać?
Citroena z Coca Cola/Biedronka emotka Wyświetl w wątku >>
1 tadziuuu 0

slonecznik1309

#6393000 Napisano: 21.08.2017 21:57:09 w Czy informują/ informowali?
A ten konkurs rozwiązny? https://www.e-kon...rc.html#.WZs5yPIyJOY
regulamin znam, obrady miały byc do 18.08, więc teoretycznie mogli dzwonić, bo nagród mało.... Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#6389679 Napisano: 14.08.2017 16:06:37 w Oddam za darmo
andii napisał(a):

Paragon z wodą ng żywiec  na kwotę 11,34(  trzeba 2 paragony na łączną kwotę 30zł) na ten https://zgarnijpluszaka.ploddany

dziękuję emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

slonecznik1309

#6387350 Napisano: 08.08.2017 10:08:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bluegirl napisał(a):

W Calgon szykuje się chyba duża konkurencja, w moim Rossmanie w ciągu jednego dnia, ostał się z tyłu półki ostatni proszek, a wcześniej był cały szereg emotka

a w końcu wysyła się z nr paragonu czy bez? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#6386301 Napisano: 04.08.2017 14:35:21 w Kupię...
kupię nową chustę Lenny Lamb lub inna - propozycje na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#6384100 Napisano: 29.07.2017 16:49:49 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

fragment vouchera: limit kredytowy (w sumie 436 zł) można wykorzystać na obiadokolacje z kawą lub herbatą, wodą mineralną oraz max 4 zabiegi SPA Pozostałe usługi, jak również te wykraczające poza w/w limit należy uregulować na miejscu w Hotelu kartą kredytową lub gotówką.

Masakra... ciekawe ile mi tego limitu zostawi. Szkoda, że nie można samemu się z hotelem dogadać, tylko przez nich...

-320 zł z tego limitu na obiadokolacje (dwa dni, dwie osoby) i zostaje 116 zł reszty z 2 tysięcy
podsumowując: pobyt weekendowy dla dwóch osób (dwa noclegi) ze śniadaniami i obiadokolacjami w hotelu Grand Lubicz Ustka 5* przez biuro e-travel.pl wynosi 1884 zł! bez żadnego zabiegu Spa! dodatkowo trzeba opłacić 90 zł za parking! (nie można tego pokryć z reszty voucheru, która pozostała)
na stronie hotelu za tą cenę można w tej cenie kupić niezły pakiet weekendowy, ale z zabiegami...
cóż...pośrednik nieźle zarabia na tym, ale takie jego zadanie niestety ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#6384073 Napisano: 29.07.2017 14:56:24 w Wkurza mnie...
fragment vouchera: limit kredytowy (w sumie 436 zł) można wykorzystać na obiadokolacje z kawą lub herbatą, wodą mineralną oraz max 4 zabiegi SPA Pozostałe usługi, jak również te wykraczające poza w/w limit należy uregulować na miejscu w Hotelu kartą kredytową lub gotówką. Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#6384072 Napisano: 29.07.2017 14:54:07 w Wkurza mnie...

Realizacja vouchera z Kauflandu... Miał być miły wypad, a są problemy. Zadzwoniłam do kobiety  odpowiedzialnej za organizację wyjazdu i ona powiedziała, że mogę wybrać dowolny 4 gwiazdkowy hotel lub skorzystać z ich strony hototele.pl. Ale ja już wiedziałam dokąd chcę pojechać, więc tylko napisałam jej szczegóły na mejla. Dostałam odpowiedź, że w tym terminie hotel nie oferuje pokoi. Więc wchodzę na stronę hotelu, wybieram inny termin i znowu piszę do kobiety. Ona dale swoje, że hotel w nowym terminie też nie ma wolnych pokoi. Dzwonię więc do hotelu z pytaniem dlaczego na stronie widnieją wolne terminy, a podobno oni jednak nie oferują w tym czasie pokoi. Z hotelu dostaję odpowiedź, że jak najbardziej w wybranym przeze mnie terminie mają dostępne pokoje. Kolejny raz piszę do kobiety odpowiedzialnej za realizację bonu i ta mi w końcu odpisuje, że w ich ofercie ten hotel nie ma wolnych pokoi, a jak ma mi zarezerwować poza ich ofertą, to pobierze 200 złotych prowizji emotka  Wchodzę więc na ich stronę i szuka innego terminu, ale okazuje się, że hotel, który sobie wybrałam jest na ich stronie, ale wolnych pokoi w ofercie nie ma. Patrzę na inne hotele 4 gwiazdkowe w moim województwie i też zero wolnych terminów. Wchodzę na prywatne strony hoteli i jednak mają te terminy. Ale nie w ofercie hotele.pl... Oczywiście nie będę tłuc się na dwa noclegi przez pół Polski do hotele, w którym łaskawie będzie termin. I tak, żeby zrealizować ten voucher na 2 tysiące musze  z tej puli oddać im 200 złotych emotka

też jestem w podobnej sytuacji ;( przez tydzień pisałam z tą panią podaną na voucherze ;( wybrałam 6 hoteli do sprawdzenia ofert....nie dość, że mało hoteli 4* i 5* dostępnych to jeszcze ceny na hotele.pl mega wysokie! Wybrałam ostatecznie Grand Lubicz Ustka 5* i jedziemy za dwa tygodnie - wybrany hotel na swojej stronie oferuje różne pakiety z zabiegami w cenie ok. 1500 zł za weekend na dwie osoby ze śniadaniami i obiadokolacjami, a poprzez to biuro, które jest pośrednikiem między nami a Kauflandem a hotelem, kwota 2 tys. ledwo starcza na 2 noclegi dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami - o zabiegach można pomarzyć, bądź zapłacić z własnej kieszeni....(z voucheru pozostało 117 zł! - tej kwoty nie można wykorzystac na opłacenie parkingu, który kosztuje  30 zł za dobę, ani wykorzystac  w barze na drinka...) A i pani w ostatniej chwili podniosła cenę o 154 zł twierdząc, że hotel podniósł cenę ;( ogólnie porażka......

Ja na razie czekam na rozwój sytuacji. Zobaczę jaką mi przedstawi ofertę. Pokój, który wybrałam to koszt 750 złotych (w tym śniadania), więc zostaje 1050 złotych, myślę, że powinny się w tym zmieścić zabiegi i obiadokolacje, bo jak przeglądałam ofertę ich SPA to mają zabiegi od 100 złotych. Jeśli będzie mi dalej robiła problemy, to napiszę co myślę o takiej współpracy do tej firmy, a przede wszystkim do Kauflandu, może następnym razem trafniej wybiorą.

mi pani odpisała, ze zabiegi ustala się osobiscie z hotelem - bez ich uczestnictwa...., a koszt obiadokolacji - bufet otwarty - w wybranym przeze mnie hotelu to 80 zł za osobę za 1 wieczór, czyli razem 320 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#6384065 Napisano: 29.07.2017 14:32:21 w Wkurza mnie...

Realizacja vouchera z Kauflandu... Miał być miły wypad, a są problemy. Zadzwoniłam do kobiety  odpowiedzialnej za organizację wyjazdu i ona powiedziała, że mogę wybrać dowolny 4 gwiazdkowy hotel lub skorzystać z ich strony hototele.pl. Ale ja już wiedziałam dokąd chcę pojechać, więc tylko napisałam jej szczegóły na mejla. Dostałam odpowiedź, że w tym terminie hotel nie oferuje pokoi. Więc wchodzę na stronę hotelu, wybieram inny termin i znowu piszę do kobiety. Ona dale swoje, że hotel w nowym terminie też nie ma wolnych pokoi. Dzwonię więc do hotelu z pytaniem dlaczego na stronie widnieją wolne terminy, a podobno oni jednak nie oferują w tym czasie pokoi. Z hotelu dostaję odpowiedź, że jak najbardziej w wybranym przeze mnie terminie mają dostępne pokoje. Kolejny raz piszę do kobiety odpowiedzialnej za realizację bonu i ta mi w końcu odpisuje, że w ich ofercie ten hotel nie ma wolnych pokoi, a jak ma mi zarezerwować poza ich ofertą, to pobierze 200 złotych prowizji emotka  Wchodzę więc na ich stronę i szuka innego terminu, ale okazuje się, że hotel, który sobie wybrałam jest na ich stronie, ale wolnych pokoi w ofercie nie ma. Patrzę na inne hotele 4 gwiazdkowe w moim województwie i też zero wolnych terminów. Wchodzę na prywatne strony hoteli i jednak mają te terminy. Ale nie w ofercie hotele.pl... Oczywiście nie będę tłuc się na dwa noclegi przez pół Polski do hotele, w którym łaskawie będzie termin. I tak, żeby zrealizować ten voucher na 2 tysiące musze  z tej puli oddać im 200 złotych emotka

też jestem w podobnej sytuacji ;( przez tydzień pisałam z tą panią podaną na voucherze ;( wybrałam 6 hoteli do sprawdzenia ofert....nie dość, że mało hoteli 4* i 5* dostępnych to jeszcze ceny na hotele.pl mega wysokie! Wybrałam ostatecznie Grand Lubicz Ustka 5* i jedziemy za dwa tygodnie - wybrany hotel na swojej stronie oferuje różne pakiety z zabiegami w cenie ok. 1500 zł za weekend na dwie osoby ze śniadaniami i obiadokolacjami, a poprzez to biuro, które jest pośrednikiem między nami a Kauflandem a hotelem, kwota 2 tys. ledwo starcza na 2 noclegi dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami - o zabiegach można pomarzyć, bądź zapłacić z własnej kieszeni....(z voucheru pozostało 117 zł! - tej kwoty nie można wykorzystac na opłacenie parkingu, który kosztuje  30 zł za dobę, ani wykorzystac  w barze na drinka...) A i pani w ostatniej chwili podniosła cenę o 154 zł twierdząc, że hotel podniósł cenę ;( ogólnie porażka...... Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#6380456 Napisano: 18.07.2017 17:03:31 w SZUKAM....
escada napisał(a):

mahuska napisał(a):

escada napisał(a):

czy te nasze walizki Puccini mieszczą się może jako bagaż podręczny w samolocie? ktoś przetestował?

W te wakacyjne na pewno... nie wiem jak z Ryanair czy Wizz Air bo tam jakieś mniejsze limity mają

dziękuję:) w kazdym razie walizeczka ładna i aż prosi o jakiś fajny wyjazd:)

na Wizz Air chyba są za duże....
leciałam w tamtym tygodniu z tą walizką , ale Travel Service i   jako bagaż podręczny była ok, ale tam był tylko limit 8 kg na podręczny (nie było kryterium rozmiarowego), ale podeszłam, aby przymierzyć do takiego stelaża Wizz Air i była za duża ;( jakies 10-15 cm z każdej strony Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#6379628 Napisano: 15.07.2017 22:55:32 w Dziś w telewizji polecam film...
Niemożliwe....film na polsacie...właśnie oglądam... Wyświetl w wątku >>

slonecznik1309

#6376231 Napisano: 05.07.2017 14:18:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
termos z Brcio emotka (info z  wyników....) Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0