Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
skiperro
Postów 98
Data rejestracji 04.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skiperro
Postów 98
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale ja z innym problemem - konkursy bez mojego udziału - po zmianie szaty zwiększyła mi się liczba konkursów w których nie zagrałem o prawie 100
skiperro
Postów 98
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a kto będzie decydował, kto pisze sensowne posty?
jak juz wcześniej pisałem, nie jest problemem się zarejstrować, a wprowadzanie waszych niektórych pomysłów może zaszkodzić większej ilości osób na forum, a nie tylko gościom
poza tym jak forum będzie tylko dla zarejestrowanych, to zaraz się zrobi śmietnik, bo często nowe osoby zaczynają od zadawania pytań w wynikach, albo od zakładania nowych tematów Wyświetl w wątku >>
skiperro
Postów 98
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
skiperro
Postów 98
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poza tym wejdź do WC i zobacz ile jednego dnia można nabić podczas rozmowy
Wyświetl w wątku >>
skiperro
Postów 98
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zamiast usprawnić działanie strony zrobi się śmietniik, który nikomu nie wyjdzie na dobre
chcecie wygrywać, to rozwiązujcie konkursy i tyle na ten temat Wyświetl w wątku >>
skiperro
Postów 98
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
skiperro
Postów 98
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skiperro
Postów 98
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skiperro
Postów 98
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w środku przesyłka była zafoliowana, ale to przecież nic nie szkodzi, co taka folia może zrobić, jak ktoś ją chce rozerwać
Wyświetl w wątku >>
skiperro
Postów 98
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skiperro
Postów 98
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skiperro
Postów 98
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do możliwości technicznych, to skoro jest opcja zaqgrałem więc chyba nie jest to do końca niemożliwe Wyświetl w wątku >>
skiperro
Postów 98
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skiperro
Postów 98
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie bardzo się na tym znam, ale co szata graficzna ma wspólnego z opłatami? Wyświetl w wątku >>
skiperro
Postów 98
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skiperro
Postów 98
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znak zodiaku: SKORPION
Zainteresowania: różne
Ulubiony film: brak, nie potrafię określic ulubionego filmu, aktora, zespołu itp...
Książki: kiedyś często, ostatnio od czasu do czasu
Praca: na razie brak
Jak na razie w konkursach mam niewielki dorobek: jeden wygrany konkurs internetowy i jeden sms-owy, ale mam nadzieję, że wkrótce to się zmieni
skiperro
Postów 98
Punkty karne 0
Konkursy dodane