Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7104632 Napisano: 29.06.2023 15:32:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja rowni z nie widzę tego komentarza, więc się nie wypowiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7104619 Napisano: 29.06.2023 15:20:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

[quote=

nanajka81 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

TurboMike napisał(a):

TurboMike napisał(a):

[quote=zielonaszpilka napisał(a):

TurboMike napisał(a):

TurboMike]Dla przykładu x-kom.pl rozstrzygnął swój konkurs na FB (do wygrania był sprzęt komputerowy za ok 6 tyś). Tam też ciężko stwierdzić że najlepsza praca wygrała... no ale kim my jesteśmy, żeby o tym decydować emotka  

https://www.faceb...riaPDk88D6xWfABg7Uyl

Mi też się podoba i nawet trafnie dobrane do sprzętu;)

Przemeczyłam się i przejrzałam inne zgłoszenia. Połowa nie spełnia warunków, bo nie ma uzasadnienia, kilka się powtarza, część to jakieś imiona inspirowane postaciami z gier czy autentycznymi postaciami, co w większości je skreśla, część to trudne do zapamiętania, napisania i wymówienia słowa i było chyba tylko jedno, które jeszcze wpadło mi w oko, wiec wybór komisji uważam za bardzo ok i jest duża szansa, że sama bym to imię nagrodziła. Chwytliwe, pasuje do krasnala, do sprzętu i do firmy.

Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7104610 Napisano: 29.06.2023 15:01:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
TurboMike napisał(a):

Dla przykładu x-kom.pl rozstrzygnął swój konkurs na FB (do wygrania był sprzęt komputerowy za ok 6 tyś). Tam też ciężko stwierdzić że najlepsza praca wygrała... no ale kim my jesteśmy, żeby o tym decydować emotka  

https://www.faceb...riaPDk88D6xWfABg7Uyl

Wygrało całkiem fajne imię, a według Ciebie które zaproponowane imiona były fajniejsze? Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7104520 Napisano: 29.06.2023 12:00:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

Czy ktoś z wygranych mógłby zdradzić, czym ujął Jury w Konkursie Kujawskiego? Napisałam 4 dobre teksty, 3 wiersze, pełne metafor, odniesień do polskiej wsi, do wspomnień, tradycji.
I tak jak nieczęsto jestem z siebie zadowolona, tak tutaj naprawdę jestem dumna z moich prac.
Napisałam piosenkę ( wprost idealną do następnej reklamy Kujawskiego w tv 
Nie otrzymałam żadnej nagrody. 
( nie wiem czy to ma jakieś znaczenie wszystkie zgłoszenia wysłałam w przedostatni i ostatni dzień) 

Intryguje mnie jedno. Czy w konkursie można było zamieszczać linki do yt, insta, tik tik toków itd.
Czy dzisiaj jeszcze ktokolwiek patrzy dziś ma na piękny tekst?

Mnie intryguje natomiast coś innego emotka  Od dłuższego czasu czytam Twoje wpisy, w których często żalisz się, że zrobiłaś fantastyczne zgłoszenie, a nie wygrałaś. I teraz zastanawiam się czy Twoje zgłoszenia są naprawdę świetne, tylko zbyt ambitne na gusta komisji czy jednak są po prostu słabe, a wydaje Ci się, że są dobre emotka  Może podziel się jakimś swoim tekstem to ocenimy. Są małe szanse, że ktoś Ci napisze czym wygrał. To cenna wiedza. Czasem sama się nią dzielę, ale raczej z osobami z dłuższym stażem albo w ramach "wymiany" tekstowej emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7104415 Napisano: 29.06.2023 00:16:27 w WC - rozmowy o wszystkim
edi999a napisał(a):

edi999a napisał(a):

Szukam pomocy. Coś mi się poklikało i nie wiem , jak wrócić do pierwotnych ustawień, czyli jakiego skrótu klawiszowego użyć, żeby np.  klikając na link w mailu - otwierał się w nowej karcie?

Ale gdzie coś Ci się poklikało i gdzie chcesz wrócić do starych ustawień? W jakiej przeglądarce/programie? Co się teraz dzieje po kliknięciu linka z maila?

Poklikało mi się na klawiaturze, po próbie robienia screena... Przeglądarka Chrom, a link się nie otwiera.

I jeszcze pytanie - korzystasz z komputera czy telefonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7104414 Napisano: 29.06.2023 00:15:23 w WC - rozmowy o wszystkim
edi999a napisał(a):

edi999a napisał(a):

Szukam pomocy. Coś mi się poklikało i nie wiem , jak wrócić do pierwotnych ustawień, czyli jakiego skrótu klawiszowego użyć, żeby np.  klikając na link w mailu - otwierał się w nowej karcie?

Ale gdzie coś Ci się poklikało i gdzie chcesz wrócić do starych ustawień? W jakiej przeglądarce/programie? Co się teraz dzieje po kliknięciu linka z maila?

Poklikało mi się na klawiaturze, po próbie robienia screena... Przeglądarka Chrom, a link się nie otwiera.

Spróbuj w prawym górnym rogu przeglądarki kliknąć takie trzy pionowe kropeczki, wybrać tam opcję Ustawienia, a następnie z bocznego menu "Resetuj ustawienia". Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7104411 Napisano: 29.06.2023 00:03:53 w WC - rozmowy o wszystkim
edi999a napisał(a):

Ale gdzie coś Ci się poklikało i gdzie chcesz wrócić do starych ustawień? W jakiej przeglądarce/programie? Co się teraz dzieje po kliknięciu linka z maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7104402 Napisano: 28.06.2023 23:30:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Na jakiego emaila do nich piszemy ?

Ja ślę na info@novagroup.com.pl Wyświetl w wątku >>
1 justkra 0

zielonaszpilka

#7104392 Napisano: 28.06.2023 23:21:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glamlady88 napisał(a):

Trysha napisał(a):

olivkap napisał(a):

aurorcia napisał(a):

olivkap napisał(a):

Czy w konkursie Jacobs Itm przychodzi potwierdzenie na maila? Po wysłaniu zgłoszenia wyskoczył mi błąd, a za drugim razem info, że numer paragonu został już wykorzystany. Ktoś miał taki problem?

Przychodzi.

Dziękuję, mi nic nie przyszło, a mimo to nie mogę wysłać zgłoszenia.

U mnie ten sam problem i też nic nie przyszło. Pewnie dużo ludzi teraz wysyła zgłoszenia.

Tak, mam to samo, wysłałam im mailem zgłoszenie, bo nie ma szans puścić przez stronę.

Czyli znowu wszyscy ślemy maile emotka  Blehh... No nic emotka  Wydaje mi się, że ta agencja jest ok i nawet jeśli zgłoszenia się nie zapisały przez formularz to uwzględnia te zgłoszenia wysłane mailem emotka  Oby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7104391 Napisano: 28.06.2023 23:11:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

aurorcia napisał(a):

olivkap napisał(a):

Czy w konkursie Jacobs Itm przychodzi potwierdzenie na maila? Po wysłaniu zgłoszenia wyskoczył mi błąd, a za drugim razem info, że numer paragonu został już wykorzystany. Ktoś miał taki problem?

Przychodzi.

Dziękuję, mi nic nie przyszło, a mimo to nie mogę wysłać zgłoszenia.

Mam to samo w tej chwili emotka  Też miałam o to pytać. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7104301 Napisano: 28.06.2023 17:09:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kasienienka napisał(a):

Czy z Somersby już wszystkich poinformowali? Jestem na liście, a nie zadzwonili emotka

Nie, jeszcze nie. Bardzo powoli im idzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7104215 Napisano: 28.06.2023 13:16:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

faworek napisał(a):

Mam taką rozkminę. Kiedyś po napisaniu ok. 400 znaków w SMS-ie przerabiało mi wiadomość automatycznie na MMS. Teraz mogę pisać o wiele więcej znaków i nic się nie dzieje. Czy coś się zmieniło w tej kwestii? W Nuii nie ma limitu znaków i zastanawiam się na ile można sobie pozwolić.

Nie strasz mnie..  400 znaków i już MMS? 
ja tak wtopiłam kilka konkursów dobrymi tekstami, nie wiedząc, że nie można używać polskich znaków..

A ostatnio wysłałam Lenor z około 420 znakami,  bez polskich emotka
I teraz się boję, że znów coś źle zrobiłam  :(

Po czym poznajesz, że wysyła się MMS?

Jaki masz telefon? U mnie wszystko pięknie widać. Najpierw mam w prawy dolnym rogu tylko info, że to SMS, jak zbliżam się do końca 160 znaków to pojawia się licznik, który liczy znaki do końca - 10, 9, 8 itd., jak przekroczę 160  znaków to mi liczy znaki do końca kolejnego smsa i pokazuje ile tych smsóww już mam np. 132/2 czyli 132 znaki do końca drugiego smsa, 10/4 czyli 10 znaków do końca czwartego smsa, a jak przekroczę limit to ten licznik zmienia się na słowo MMS. Przyjrzyj się w swoim telefonie jak to wygląda po przekroczeniu pewnej ilości znaków. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7104091 Napisano: 28.06.2023 00:19:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmarzena5 napisał(a):

Czy na muve.pl mogę doładować te wymagane 35zł na konkurs T-Mobile?

Na ostatnie stronie regulaminu masz wypisane w jakich internetowych serwisach i bankach można zrobić doładowanie, aby móc brać udział w konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7104088 Napisano: 28.06.2023 00:16:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

Osobiście w tym niedoprecyzowanym, idealnie krótkim i raczej częstochowsko nierymowalnym zadaniu Danielsa upatruję szansy na łut konkursowej Fortuny emotka

Coo... częstochowsko nierymowalnym? Potrzymaj mi szklaneczkę whisky 

Jaki będzie Twój Audioriver z Jack’iem?
Pod Jacka batutą będzie wypełniony dobrą nutą!
Głośny, mocny, kolorowy - prawdziwy elektroniczny zawrót głowy!
Głośno, instensywnie i gorąco - jednym słowem elektryzująco!

Mogę tak długo  Żeby nie było, nie brałam tam udziału, ale myślę, że nie doceniasz częstochowskich "rymiarzy"  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7104082 Napisano: 27.06.2023 23:39:30 w Czy informują/ informowali?
mama_91 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

mama_91 napisał(a):

Czy wiecie coś więcej na temat konkursu Andros? Tylko jedna osoba się pochwaliła, a nagród było sporo 😅

13 to sporo? Mnie to tylko zastanawia czy rzeczywiście patrzyli tylko na tekst czy jednak wygrały filmy i zdjęcia.

Faktycznie, wydawało mi się, że więcej było tych drzewek 😅 Sądziłam, że zrobiłam fajny filmik i że chociaż na drzewko się załapię 😜 No ale nic, trzeba próbować dalej. Szkoda, że nie wszyscy organizatorzy pokazują jakie zgłoszenia wygrały, tak z czystej ciekawości emotka

To cudowne, że organizatorzy przestali publikować nagrodzone zgłoszenia. Dzięki temu mocno ograniczyli możliwości wszelkiej maści plagiatorom i "inspiratorom". Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7103886 Napisano: 27.06.2023 12:57:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dajcie znać jak pójdą maile z Somersby. Szkoda, że do wygrania nie są te fajne drewniane leżaki z ich strony konkursowej ze zdjęcia z napisem "Nowy król", tylko te zwykłe materiałowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7103764 Napisano: 26.06.2023 22:46:10 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Mnie by się przydała taka opcja, żeby można było sobie zrobić taką prywatną, widoczną tylko dla nas, notatkę o konkretnym użytkowniku. Zapewne to mnóstwo roboty, więc nie będę jakoś bardzo mocno naciskać, ale pionas jakbyś kiedyś bardzo, bardzo się nudził, to chętnie przygarnęłabym taką funkcjonalność  emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

zielonaszpilka

#7103697 Napisano: 26.06.2023 18:02:04 w Pomoc potrzebującym!
Ostatnie 10 tysięcy! Mam nadzieję, że da to Dominice spokój i siłę do dalszej walki ♥️ Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7103503 Napisano: 25.06.2023 23:18:58 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
eVoucher na wyjątkowyprezent.pl z grześków o wartości 75 zł sprzedam za 45 zł na zbiórkę Domiki - mam 4 sztuki

Dwa bilety do cc z Pepsi - komplet za 25 zł na zbiórkę Domiki (mam dwa takie komplety)

eKarta Empik z kosmicznej loterii Kubusia o wartości 50 zł - za 40 zł na zbiórkę Domiki Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7103311 Napisano: 24.06.2023 17:00:27 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam 4 bilety do cc za 50 zł na zbiórkę Domiki Wyświetl w wątku >>