Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7106541 Napisano: 06.07.2023 10:50:32 w KLIKNIJCIE
Dmuchawce, latawce, wiatr - na głosowanie znów przyszedł czas emotka
Kto ma dzisiaj chwilę czasu i wolne głosy to bardzo proszę o pomoc emotka  emotka

https://www.marze...affaello.pl/?g=fugXZ

Mogę spróbować się jakoś odwdzięczyć, więc jak masz jakiś pomysł jak się mogę zrewanżować to pisz emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7106451 Napisano: 05.07.2023 21:32:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

No dobra, wrzucę jedną z trzech - tę, ktora zabrała mi niecałe pół godziny, no i dlatego laska zezowata, ale już mi się poprawiać nie chciało. Miałam przeczucie, że guzik z tego będzie. emotka

A drugi lajk dla Twojej stopki emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7106247 Napisano: 05.07.2023 10:00:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Dawno nie zafundowałam sobie takiego maratonu zgłoszeń - t-mobile, axe, nuii lewiatan, lenor rossman, shell mirinda, elmex, lovela c4, a wszystko to poprzeplatane zgłoszeniami na kończące się loterie emotka Mam dość na kolejny miesiąc emotka  Może się kiedyś nauczę nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę emotka

zaliczyłam podobny maraton, ale zapomniałam o t-mobile emotka  no cóż...

Nie przejmuj się, na pewno zaraz wskoczy podobny konkurs z orange i znowu będziemy mogły odłożyć go na ostatnią chwilę emotka

zielonaszpilka wykrakałaś emotka
Macie prawie dwa miesiące na napisanie emotka   czas start! emotka

emotka  dzięki za info emotka  No to mam dwa miesiące na twierdzenie, że tym razem będzie inaczej i napiszę odpowiedź wcześniej emotka  Już widzę oczami wyobraźni co będę robiła 31 sierpnia wieczorem emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7106198 Napisano: 04.07.2023 23:48:49 w Zbieramy kasę!

zielonaszpilka

#7106126 Napisano: 04.07.2023 18:50:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

karols napisał(a):

...

Tak jak pisaliśmy wyżej, to jest wątek dla VIPów, którzy dodali do bazy co najmniej 3 konkursy w ciągu ostatnich 60 dni

Dla VIP-ów emotka  jakby tak pionas dodał ograniczenie też dla wątku Dyskusje to mielibyśmy setki nowych konkursów w bazie emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7106124 Napisano: 04.07.2023 18:47:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karols napisał(a):

adamo86 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

karols napisał(a):

działa wam zakladka zapowiedzi ?
Mi od dłuższego czasu pisze ze nie mam dostępu

ten temat działa w momencie, kiedy masz dodane min. 3 konkursy do bazy w ostatnich 30 dniach

A zakładka też tak działa? Ta z rozwijanego u góry menu "Konkursy"?

pioge7 w ciągu 60 dni emotka
Nie - zakładka działa dla każdego szarego użytkownika - ale tam widać tylko dodane do bazy jeszcze nierozpoczęte.

pokazuje się ze jest coś nowego tam a jak wchodzę to nie mam uprawnień

No to piszesz o wątku na forum. To jest tak jak pisał pioge i Adamo. Musisz mieć dodane minimum 3 konkursy w ciągu ostatnich 60 dni. Niektóre wątki są zablokowane dla osób, które nie dodają konkursów. Wyświetl w wątku >>
1 karols 0

zielonaszpilka

#7106117 Napisano: 04.07.2023 18:36:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

karols napisał(a):

ten temat działa w momencie, kiedy masz dodane min. 3 konkursy do bazy w ostatnich 30 dniach

A zakładka też tak działa? Ta z rozwijanego u góry menu "Konkursy"? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7106116 Napisano: 04.07.2023 18:35:28 w Avanti
adamo86 napisał(a):

rufus napisał(a):

Nie wiem jak wy ale ja juz sie stesknilem za jakims fajnym konkursem lays emotka

Właśnie wczoraj rozmawiałam z siostrą, że dawno nie było nic od Avanti. Niby niedawno skończył się Dino, ale wcześniej te konkursy były jeden za drugim, a teraz jakieś dłuższe wakacje emotka

Rok temu w tym okresie mieli tylko jeden konkurs aktywny.
Od połowy lipca co tydzień zaczęło coś nowego wchodzić. Aż w sierpniu się rozkręcili na nowo emotka

Jak ja lubię jak ktoś jest tak zorientowany emotka  No to może rzeczywiście na lipiec planują sobie urlopy i wtedy ograniczają działania konkursowe. Czekamy zatem na powrót z wakacji emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7106113 Napisano: 04.07.2023 18:32:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karols napisał(a):

Przeczytaj dlaczego emotka  Tam powinna być też taka informacja.

Edit. Aa.. ok, zakładka. Myślałam, że wątek Zapowiedzi. Mi zakładka działa. Nie wiem czy w zakładce tak jak w wątku trzeba mieć dodane minimum 3 konkursy, żeby mieć dostęp. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7106110 Napisano: 04.07.2023 18:25:42 w Avanti
rufus napisał(a):

Nie wiem jak wy ale ja juz sie stesknilem za jakims fajnym konkursem lays emotka

Właśnie wczoraj rozmawiałam z siostrą, że dawno nie było nic od Avanti. Niby niedawno skończył się Dino, ale wcześniej te konkursy były jeden za drugim, a teraz jakieś dłuższe wakacje emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

zielonaszpilka

#7106105 Napisano: 04.07.2023 18:20:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tak sobie dzień w dzień, oglądam ta galerię Raffaello, i dzisiaj mi przyszło do głowy, że gdybym była w komisji w tym konkursie i miałabym wybrać jedną pracę do nagrody głównej, to nie mam pojęcia, jak miałabym dokonać takiego wyboru. Część prac bez problemu odrzucę z różnych powodów, ale dalej zostaje mi kilkanaście prac, no i jestem w kropce. Tak narzekamy na te komisje, ale często rzeczywiście nie mają łatwo emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7106097 Napisano: 04.07.2023 17:54:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
androm napisał(a):kubek:( aż szkoda prawa autorskie przenosić za kubek

To ich nie przenoś, olej kubek, jak tekst fajny to go sobie jeszcze wykorzystasz  emotka Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

zielonaszpilka

#7105908 Napisano: 04.07.2023 10:59:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
androm napisał(a):

nami napisał(a):

Słuchajcie, a jak są konkursy z kodem z appki w Żabce to jak się formularz konkursu wypełnia na stronie to powinno się wpisać mail i nr telefonu zgodny z tym w aplikacji? Bo zastanawiam się czy ta zgodność musi być. Pytał ich ktoś?

Czasem jest napisane w regulaminie. Np. w Fuzetea dane z apki nie musza być zgodne z danymi ze zgłoszenia.

w Bakomie też chyba? bo ja nic nie widzę

Trudno powiedzieć. Czytam ten regulamin i raz myślę, że można słać na inne dane a raz, że nie emotka  Można dla pewności zapytać, ale ja bym się nie przejmowała zgodnością danych podanych w konkursie z tymi z aplikacji. Ale to ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7105852 Napisano: 04.07.2023 09:39:18 w SZUKAM....
koszalek napisał(a):

Czytam o kłopotach z konkursami w aplikacji żabki. Nie biorę udziału, ale na przyszłość moze mi ktos wytłumaczyc co to znaczy skanowanie kodu w aplikacji podczas zakupów? To znaczy, że ma skanowac kod kreskowy produktu podczas gdy kasjerka go kasuje? Czy raczej klinkąc coś w tej aplikacji dokładnie w momencie gdy ona kasuje?

Masz zeskanować po prostu swoja aplikację przy robieniu zakupów, swoja kartę z aplikacji, swój kod emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7105849 Napisano: 04.07.2023 09:24:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olywka napisał(a):

Wygrałam bilety na fest festival. Do odbioru nagrody podawałam swoje dane. Na stronie fest festival wyczytałam że bilety są imienne. Nagrodę odebrałam i w polu imię i nazwisko mam: Na okaziciela.
Myślicie, że imię i nazwisko jest zaszyfrowane i w chwili skanowania biletu będą widzieć personalia? Czy śmiało można sprzedać bilet?

Na okaziciela to na okaziciela emotka  Bilety na Fest festiwal są skanowane na bramkach i każdy bilet można zeskanować tylko raz. Wejdzie ten, który go okaże i zeskanuje jako pierwszy. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7105824 Napisano: 04.07.2023 00:36:30 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

koszalek napisał(a):

yonex napisał(a):

koszalek napisał(a):

Wkurzają mnie dziwne pytanie konkursowe. Np. "Opisz przygodę z lodami X" taak na bank każdy ma na koncie przygodę z lodami. To, że spadły z patyka to jest przygoda? emotka  emotka

Ostatnio pisano na przykład o przygodach z lodami X w fotobudce na znanym festiwalu. Może coś w tym stylu

Wiem, że coś można wymyśleć, ale tak na serio to kto autentycznie miał "przygodę z lodami"? No ja nie emotka  Zawsze je otwieram o potem zjadam, w tym czasie nic fascynujacego się nie dzieje emotka

Ja miałam, nawet dziś. Mąż był w Biedronce, miał kupić lody Milka a kupił Oreo, bo "leżało w tym samym pudełku". To już szósta godzina jak nikt się z tego nie śmieje.

Ja się zaśmiałam emotka  Chociaż w sumie jako posiadaczka męża mugola konkursowego chyba nie powinnam emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7105818 Napisano: 03.07.2023 23:41:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nami napisał(a):

Słuchajcie, a jak są konkursy z kodem z appki w Żabce to jak się formularz konkursu wypełnia na stronie to powinno się wpisać mail i nr telefonu zgodny z tym w aplikacji? Bo zastanawiam się czy ta zgodność musi być. Pytał ich ktoś?

Czasem jest napisane w regulaminie. Np. w Fuzetea dane z apki nie musza być zgodne z danymi ze zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
1 nami 0

zielonaszpilka

#7105796 Napisano: 03.07.2023 22:40:07 w Zbieramy kasę!

zielonaszpilka

#7105788 Napisano: 03.07.2023 22:11:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kropka-82 napisał(a):

Czy jest jakiś problem w Lechu? Wbijam już któryś kod i wyskakuje, że jest nieprawidłowy...emotka

chyba tak, mi też wyskoczył taki komunikat Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7105710 Napisano: 03.07.2023 16:58:00 w KLIKNIJCIE
Dzisiaj również proszę o głosy na siostrzenicę:) Kto jeszcze nie głosował i ma chęć to zapraszamy:)

https://www.marze...t=117915&g=fugXZ

Julka jest ciągle na granicy tej magicznej 30, więc każde 10 głosów jest dla nas ważne.

Dziękuję ♥️

Mogę odwdzięczyć się pomocą w innych konkursach, podpowiedzią a komuś kto chciałby zbierać głosy z nami mogę zaoferować leżaki Somersby albo kosz piknikowy:) Wyświetl w wątku >>