Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7112859 Napisano: 31.07.2023 10:02:00 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cb656 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Jeśli został uruchomiony i używany przez kilka dni to też?

A jaki to problem przywrócić ustawienia fabryczne? emotka

Żaden. Pytanie czy inny klient kupi telefon, który był już użytkowany.

Dziwne. Ludzie zabijają się o ciuchy w sklepach z używaną odzieżą, a mieliby się przejmować, że telefonu ktoś używał kilka dni? I co się stało? Zepsuł się przez to? No już bez jaj... emotka

Ale już niekoniecznie będą chcieli go kupić w cenie nowego telefonu, dlatego sklep ma możliwość obniżenia ceny zwracanego produktu o utratę wartości albo koszt przywrócenia do stanu fabrycznego. Takie telefony są często sprzedawane taniej właśnie jako zwroty i o to "taniej" może zostać potrącona kwota zwrotu. Ale @mugolinka dopóki nie zwrócisz telefonu nie dowiesz się czy w ogóle, a jeśli tak to o ile sklep będzie chciał obniżyć tę kwotę. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7112245 Napisano: 27.07.2023 22:18:48 w Smolar
stokrotka238 napisał(a):

Czy Smolar lubi wierszyki czy preferuje prozę?

Da radę wygrać i tym i tym. I to zarówno niższego stopnia jak i główne. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7112187 Napisano: 27.07.2023 20:03:10 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

O panie... naprawdę myślisz, że ktokolwiek o to będzie grał? No chyba, że to zestaw z jedwabiu na co wskazywałaby cena (chociaż ten poliestrowy błysk na zdjęciu zdaje się temu przeczyć) emotka

"Rozmiar uniwersalny" sugeruje lajkrę, tu się naciągnie, tam skurczy i bydzie emotka

Jeśli to by była lajkra to byłoby to nawet zabawne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7111910 Napisano: 26.07.2023 23:28:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Jak to jest z tymi konkursami Orange, T-Mobile na kartę? Czy faktycznie rozwiązują je po dwóch/trzech miesiącach od zakończenia? W jaki sposób informują?

Tak, rzeczywiście tak jest emotka  Do głównych nagród dzwonią, ale nie informują o rodzaju nagrody, Zbierają dane, w tym pesel. Potem umieszczają listę, na której są wszyscy - główne i dodatkowe, a potem idą maile. Edit. Może być tak jak pisze pikawka, że doładowania idą smsami. Zafiksowałam się na jakimś konkursie, gdzie były bony do media expert i one były informowane mailem.

Ten z bonami do ME to były płatności automatyczne Visa, więc trochę inny temat

Nie, nie. To były doładowania T-mobile, ale to konkurs sprzed dwóch lat emotka  https://kieruneknanagrody.pl/

Ok, to mnie wtedy jeszcze nie było na tym świecie konkursowym emotka
Swoją drogą niezłe nagrody były  emotka

Jak zwykle w tych konkursach emotka  Nie zawodzą póki co. Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

zielonaszpilka

#7111907 Napisano: 26.07.2023 23:23:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Jak to jest z tymi konkursami Orange, T-Mobile na kartę? Czy faktycznie rozwiązują je po dwóch/trzech miesiącach od zakończenia? W jaki sposób informują?

Tak, rzeczywiście tak jest emotka  Do głównych nagród dzwonią, ale nie informują o rodzaju nagrody, Zbierają dane, w tym pesel. Potem umieszczają listę, na której są wszyscy - główne i dodatkowe, a potem idą maile. Edit. Może być tak jak pisze pikawka, że doładowania idą smsami. Zafiksowałam się na jakimś konkursie, gdzie były bony do media expert i one były informowane mailem.

Ten z bonami do ME to były płatności automatyczne Visa, więc trochę inny temat

Nie, nie. To były doładowania T-mobile, ale to konkurs sprzed dwóch lat emotka  https://kieruneknanagrody.pl/ Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

zielonaszpilka

#7111900 Napisano: 26.07.2023 22:58:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Tak, rzeczywiście tak jest emotka  Do głównych nagród dzwonią, ale nie informują o rodzaju nagrody, Zbierają dane, w tym pesel. Potem umieszczają listę, na której są wszyscy - główne i dodatkowe, a potem idą maile. Edit. Może być tak jak pisze pikawka, że doładowania idą smsami. Zafiksowałam się na jakimś konkursie, gdzie były bony do media expert i one były informowane mailem. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7111888 Napisano: 26.07.2023 22:16:42 w Konkursy z grami
pusheen napisał(a):

Emememe napisał(a):

Miałam 3 razy wynik 3 sekundy, teraz żałuje, że nie poszłam do żabki po te Red Bulle xD Dopiero doczytałam, ze oprócz wejściówek na to dziwne coś jest dodatkowo bon paliwowy emotka  Ahhh

Myślę, że 3 sekundy to raczej za słaby czas na top3  emotka

Poza tym bon paliwowy to nie będzie żadna zawrotna suma, a dodatkowo pewnie jak na innych wydarzeniach RedBulla będzie przekazywana do ręki na miejscu  emotka Wyświetl w wątku >>
1 pusheen 0

zielonaszpilka

#7111556 Napisano: 25.07.2023 19:49:18 w Wkurza mnie...
lasiglasty napisał(a):

adamo86 napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Brak nowych konkursów... nie ma w co grać emotka

Jak to? a ten Konkurs "Lion Morning Wear" ? emotka

Szlafrok za 500 zł to chyba ze złota emotka  pewnie konkurencja będzie duża o takie cudeńko, więc odpuszczam.

O panie... naprawdę myślisz, że ktokolwiek o to będzie grał? No chyba, że to zestaw z jedwabiu na co wskazywałaby cena (chociaż ten poliestrowy błysk na zdjęciu zdaje się temu przeczyć) emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7111154 Napisano: 24.07.2023 18:40:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onazielona86 napisał(a):

Agnes napisał(a):

prawdopodobnie napisałam złą datę paragonu w konku Dino
na jaki adres mam pisać do smolara by sprawdzili i wycofali moje zgłoszenie?
na biuro@smolar.pl?

Próbuj na biuro, ale weź pod uwagę zapis z regulaminu:
"Przed wysłaniem formularza zgłoszeniowego organizator prosi o dokładne sprawdzenie danych i informacji zamieszczanych ww. formularzu. Organizator nie zapewnia – po wysłaniu zgłoszenia – możliwości zmiany podanego przez uczestnika w formularzu zgłoszeniowym do konkursu: numeru dowodu zakupu promocyjnego oraz daty zakupu." Na zmianę danych się nie zgodzą, ale może zgodzą się usunąć całe zgłoszenie, bo regulamin chyba tego nie reguluje.

W smolarze mojemu bratu się udało zmienić błąd , nr paragonu się zgadzał ale coś innego nie a wygrał na niego 500 zł więc próbuj

Pytanie kiedy to było i czy był już taki zapis w regulaminie. Nie czytam jakoś bardzo szczegółowo regulaminów, ale nie pamiętam tego zapisu z wcześniejszych czasów. Mam wrażenie, że to stosunkowo nowy zapis i dodany właśnie dlatego, że co konkurs mieli mnóstwo próśb o poprawienie numeru paragonu czy daty i postanowili przestać te prośby spełniać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7111153 Napisano: 24.07.2023 18:38:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

Jeszcze raz zapytam odnośnie konkursu NIVEA w HEBE, bo może macie jakieś pomysły.
Jestem zalogowana, tekst ma 380 znaków (maksymalnie można wysłać 500 znaków)
Paragon ma 1 MB. Tekst nie jest przesyłany, bo stale mam informację NIEPRAWIDŁOWE DANE.

Spróbuj wysłać z innej przeglądarki albo z telefonu/komputera. Usuń entery, sprawdź czy nie masz jakiegoś podejrzanego słowa typu "ruch" emotka  Usuń apostrofy. Wklej tekst w licznik na ile.liter i dopiero stamtąd go skopiuj i wklej w formularz. Innych pomysłów nie mam Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

zielonaszpilka

#7111129 Napisano: 24.07.2023 17:14:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

prawdopodobnie napisałam złą datę paragonu w konku Dino
na jaki adres mam pisać do smolara by sprawdzili i wycofali moje zgłoszenie?
na biuro@smolar.pl?

Próbuj na biuro, ale weź pod uwagę zapis z regulaminu:
"Przed wysłaniem formularza zgłoszeniowego organizator prosi o dokładne sprawdzenie danych i informacji zamieszczanych ww. formularzu. Organizator nie zapewnia – po wysłaniu zgłoszenia – możliwości zmiany podanego przez uczestnika w formularzu zgłoszeniowym do konkursu: numeru dowodu zakupu promocyjnego oraz daty zakupu." Na zmianę danych się nie zgodzą, ale może zgodzą się usunąć całe zgłoszenie, bo regulamin chyba tego nie reguluje. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7110760 Napisano: 22.07.2023 14:12:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

notta napisał(a):

nienia napisał(a):

olywka napisał(a):

Czy ktoś wygrał w loterii Lay's coś więcej jak 10 zł?

Miałam 20zł, teściowa 10 zł, kupione w naszy lokalnym  Groszku ( w sumie to już z10 paczek)

https://www.o2.pl...al-6921718597454432a

„Kalkulacja jest prosta - na 100 wykupionych paczek chipsów zaledwie 1 była wygrana. To oznacza, że Dymitr miał 1 proc. szans na wygraną.”

Co za inteligent pisał ten artykuł…

No proste  emotka  jakby kupił 1 paczkę i w niej od razu znalazł kasę to by oznaczało, że miał 100% szans na wygraną.
Według moich obliczeń bez względu na to ile paczek Dymitr by kupił miałby 50% szans na wygraną. Albo by wygrał albo nie emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7110712 Napisano: 22.07.2023 00:15:49 w Pomocy!!!!
baxter napisał(a):

baxter napisał(a):

Mam problem z weryfikacją "nie jestem robotem" , często pokazują mi się obrazki do zaznaczenia i to kilka pod rząd, czasami trwa to kilka minut zanim przejdzie, bardzo to denerwujące, pomoże ktoś? o co z tym chodzi i jak ten problem rozwiązać?

Dzieje się tak jak wysyłasz wiele zgłoszeń, jedno po drugim. Po prostu wtedy dodatkowo Cię weryfikuje, czy naprawdę nie jesteś robotem emotka  Nie wiem czy pomoże, ale możesz spróbować wyczyścić ciasteczka.

No właśnie ciasteczka usuniete i nie pomogło

No to chyba nie przeskoczysz. Możesz ewentualnie spróbować słać z kilku różnych przeglądarek, chociaż nie wiem czy ten sposób działa, a dodatkowo jeśli piszesz, że bardzo często Ci się to zdarza i jest na tyle irytujące, że szukasz rozwiązania to znaczy, że wysyłasz naprawdę duże ilości zgłoszeń, więc i tak prędzej czy później dodatkowa weryfikacja Cię dopadnie emotka  Może też zmiana IP pomoże? Wyświetl w wątku >>
2 baxter, cb656 0

zielonaszpilka

#7110710 Napisano: 22.07.2023 00:01:49 w Pomocy!!!!
baxter napisał(a):

Mam problem z weryfikacją "nie jestem robotem" , często pokazują mi się obrazki do zaznaczenia i to kilka pod rząd, czasami trwa to kilka minut zanim przejdzie, bardzo to denerwujące, pomoże ktoś? o co z tym chodzi i jak ten problem rozwiązać?

Dzieje się tak jak wysyłasz wiele zgłoszeń, jedno po drugim. Po prostu wtedy dodatkowo Cię weryfikuje, czy naprawdę nie jesteś robotem emotka  Nie wiem czy pomoże, ale możesz spróbować wyczyścić ciasteczka. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7110642 Napisano: 21.07.2023 16:52:32 w SZUKAM....
Bartosz2137 napisał(a):

Mam pytanie, ile trzeba zdobyć najmniej punktów, aby wygrać w konkursie Somersby?

Z każdym kolejnym etapem coraz więcej. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7110576 Napisano: 21.07.2023 13:30:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

TurboMike napisał(a):

adamo86 napisał(a):

notta napisał(a):

Ciekawostka https://www.faceb...h/?v=263289829770681

Super.. to moje analityczne marzenie - dobrać się do takich danych emotka

EDIT:
Po przejrzeniu dochodzę do wniosku, że to tylko taka marketingowa zabawka emotka

No raczej dla firm które chciałby by korzystać z ich usług. Ale to też coś mówi o skali "konkurencji" z jaką się mierzymy emotka

A wg mnie nic nie mówi emotka  liczby wpisane nie powiem skąd...

Według mnie to jest analiza na bardzo małej bazie danych. Jeden promocyjny konkurs foto i kilka loterii i konkursów z pytaniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7110550 Napisano: 21.07.2023 12:34:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

działa Wam ta stronka z tym konkursem?
https://www.e-kon...-mieszko-w-carrefour

działa https://wakacjezmieszko.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7110295 Napisano: 20.07.2023 11:34:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy były już wyniki z Góralków w C4? Powinny byc do 14.07, a nie widziałam żadnego wpisu.

Były dawno temu, informowali kilka dni po zakończeniu, 26.06. Warto teraz zerkać do komentarzy przy konkretnym konkursie, bo teraz tam też pojawia się jnfo z wątku Informują Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7110144 Napisano: 19.07.2023 19:07:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

Kupił 100 paczek laysow i wygrał...
https://youtube.c...x8&feature=share

Oszczędzę wam oglądania reklam i przeklikania do końca emotka   wygrał 10 zł Wyświetl w wątku >>