Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7124888 Napisano: 19.09.2023 22:30:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Orbit Żabka: zdjęcie 1,97MB 2316x3088. Zmieniłem na .jpg, .png i to nie pomaga. Doradzicie mi?

Spróbuj jeszcze skompresować, może spróbuj innej przeglądarki albo zmień komputer na telefon albo odwrotnie a jak ani to ani to ani to nie pomoże to chodź na pw i ja cię zgłoszę emotka

Może to kwestia przeglądarki, masz rację. Bo na Safarii nie działało w telefonie. Na o Operze też. Na Edge'u zobaczę i napiszę, czy coś to da.  emotka

Z Chrome mi poszło bez problemu.

Nie posiadam Chroma, ale Edge i Opera podobnie działają (oparte na tym samym silniku - Chromium). A może to kwestia rozdzielczości. Nic to nie dało.

No to mam jeszcze tylko pomysł na wyczyszczenie ciasteczek albo odświeżenie strony przez ctrl+f5, a jak to nic nie da to zostaje Ci opcja poproszenia kogoś o wysyłkę od siebie - moja propozycja aktualna emotka

Po kliknięciu weź udział w konkursie powinno wyskoczyć Ci powiadomienie z podziękowaniem i numerem zgłoszenia. Jeśli zgłoszenie by się zapisało to przy ponownym wpisaniu kodu pojawiłaby się informacja, że kod błędny lub użyty. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7124885 Napisano: 19.09.2023 22:24:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Orbit Żabka: zdjęcie 1,97MB 2316x3088. Zmieniłem na .jpg, .png i to nie pomaga. Doradzicie mi?

Spróbuj jeszcze skompresować, może spróbuj innej przeglądarki albo zmień komputer na telefon albo odwrotnie a jak ani to ani to ani to nie pomoże to chodź na pw i ja cię zgłoszę emotka

Może to kwestia przeglądarki, masz rację. Bo na Safarii nie działało w telefonie. Na o Operze też. Na Edge'u zobaczę i napiszę, czy coś to da.  emotka

Z Chrome mi poszło bez problemu. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7124880 Napisano: 19.09.2023 22:16:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Spróbuj jeszcze skompresować, może spróbuj innej przeglądarki albo zmień komputer na telefon albo odwrotnie a jak ani to ani to ani to nie pomoże to chodź na pw i ja cię zgłoszę emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7124840 Napisano: 19.09.2023 20:32:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Podpowiedzi jak mozna orbit zaladowac? Zmiana na png nie dziala…

U mnie poszło z komputera

z kompa i png, ale tyle tych zgłoszeń jest, że zaczęłam wątpić...

U mnie normalnie .jpg, ale kompresowałam, więc plik był naprawdę lekki - koło 900 KB emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7124833 Napisano: 19.09.2023 20:05:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majonez1992 napisał(a):

Podpowiedzi jak mozna orbit zaladowac? Zmiana na png nie dziala…

U mnie poszło z komputera Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7124783 Napisano: 19.09.2023 17:21:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
leniuszka napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Czy z loterii Kinder Niespodzianki przychodzi jakieś potwierdzenie na maila? Przed chwilą zgłosiłam swój pierwszy w tej loterii paragon i po wpisaniu wszystkich danych powinno pojawić się wirtualne jajo, którego nie było. Gdy odświeżyłam stronę i chciałam ponownie wziąć udział otrzymałam info, że paragon został już zarejestrowany. Co mogę w takiej sytuacji zrobić?

Miałam tak samo, nic z tym nie robiłam, poszło się...

Nie, nie poszło emotka  Po prostu jajo byłoby puste. Mam tak za każdym razem, że jaja nie ma, ale jak wygrałam to przyszedł mail z info o wygranej i linkiem do formularza laureata. Wyświetl w wątku >>
1 monnikk 0

zielonaszpilka

#7124782 Napisano: 19.09.2023 17:20:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Czy z loterii Kinder Niespodzianki przychodzi jakieś potwierdzenie na maila? Przed chwilą zgłosiłam swój pierwszy w tej loterii paragon i po wpisaniu wszystkich danych powinno pojawić się wirtualne jajo, którego nie było. Gdy odświeżyłam stronę i chciałam ponownie wziąć udział otrzymałam info, że paragon został już zarejestrowany. Co mogę w takiej sytuacji zrobić?

Nie przychodzi. Ale mam tak samo jak Ty. Jaja nie ma, ale jak wygrałam to po kilku minutach przyszedł mail z formularzem laureata, więc spokojna głowa - jak trafisz, to się dowiesz emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7123530 Napisano: 14.09.2023 09:58:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosienia8501 napisał(a):

Dobry wieczór ponawiam odnośnie konkursu Poczuj komfort zyskaj piękno Karlsbad. Jaki nr paragonu poddajecie i na czym polega akceptacja postanowień regulaminu ? Jakieś to dziwne hmmm
Z góry dziekuje za odp. 
Pozdrawiam

Dziwacznie organizują ten konkurs. Chyba ktoś chce przyoszczędzić na tworzeniu strony internetowej dedykowanej do konkursu. Regulamin to też jakaś dziwna sklejka. Ostatecznie nie wiem czy biorący udział powinni wysłać samo dokończenie zdania czy powinien być ten prefiks Always.Tak i to jest ta akceptacja. Gdybym brała udział w tym konkursie wysłałabym maila ze skanem paragonu, dokończeniem zdania i dodałabym po prostu formułkę "akceptuję postanowień Regulaminu konkursu „Poczuj komfort, zyskaj piękno” dostępnego nastronie www.karlsbad.pl/regulaminy";. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7123353 Napisano: 13.09.2023 15:23:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agaga napisał(a):

Dotarła dziś do mnie paczka z fedex. Masa lodów Oreo, ręcznik Oreo, plecak Oreo… czy to jest upominek od 4all? Czy mystery box z żabki? Mój mąż wyrzucił karton 🤦🏻‍♀️

Pół strony wyżej w tym wątku masz zdjęcie i wpis na ten temat Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7122978 Napisano: 12.09.2023 09:05:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majonez1992 napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

maverick napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Przyszedł już komuś zestaw z Nestle Crayola i przeszedł pozytywną weryfikacje? Kupilam płatki mam nazwe na paragonie płat.CornFlakes  , bez napisania marki Nestle .Przejdzie , czy lecieć po pieczątke? Nie ukrywam że troche mi nie po drodze bo na 2 końcu miasta sklep emotka  Jak Avanti do tego podchodzi ?

przecież Corn Flakes to czołowe płatki Nestle, to nie wiem czym Ty się w  ogóle martwisz.
Ja innych Corn Flakes nie znam.

Sa m.in z Vitanelli w Biedronce, i też mają magiczny napis "Płatki kukurydziane", ale po cenie można się skapnąć, które to Nestle - te drogie emotka

no tak, zapewne są gdzieś też inne no ale akurat Corn Flakes to jest sztandarowy produkt Nestle od lat emotka

To chyba nie widziałaś jeszcze płatków lubelli, które zgadnij jak się nazywają emotka  a teraz zgadnij kto stracił nagrodę jak kazał kupić mężowi płatki corn flakes, na paragonie miał napis corn flakes, i dopiero po wygraniu minionkowych słuchawek zorientował się, że coś dziwna gramatura tych płatków na paragonie i w szafce odkrył płatki lubelli zamiast nestle  emotka

Luz, ja wiem że są różne płatki kukurydziane emotka  Ale jeśli faktycznie pani wyżej kupiła Corn Flakes i ma napisane Corn Flakes i są to płatki Nestle to nie ma się czym martwić. Jak na tyle lat konkursowania to nigdy nie musiałam gonić po pieczątkę, a już zwłaszcza jak są tak doskonale opisane i mamy doczynienia z Avanti a nie z Albedo. Źle opisane to są w Auchan. Tam każde płatki są opisane po prostu: PŁATKI28472749Q

A to fakt emotka  też bym nie leciała po pieczątkę  emotka  Avanti jest spoko. A Auchan to zło. Kupuje tam tylko jak są konkursy dedykowane dla sieci Auchan. Inaczej szkoda nerwów na opisy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7122973 Napisano: 12.09.2023 08:55:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majonez1992 napisał(a):

maverick napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Przyszedł już komuś zestaw z Nestle Crayola i przeszedł pozytywną weryfikacje? Kupilam płatki mam nazwe na paragonie płat.CornFlakes  , bez napisania marki Nestle .Przejdzie , czy lecieć po pieczątke? Nie ukrywam że troche mi nie po drodze bo na 2 końcu miasta sklep emotka  Jak Avanti do tego podchodzi ?

przecież Corn Flakes to czołowe płatki Nestle, to nie wiem czym Ty się w  ogóle martwisz.
Ja innych Corn Flakes nie znam.

Sa m.in z Vitanelli w Biedronce, i też mają magiczny napis "Płatki kukurydziane", ale po cenie można się skapnąć, które to Nestle - te drogie emotka

no tak, zapewne są gdzieś też inne no ale akurat Corn Flakes to jest sztandarowy produkt Nestle od lat emotka

To chyba nie widziałaś jeszcze płatków lubelli, które zgadnij jak się nazywają emotka  a teraz zgadnij kto stracił nagrodę jak kazał kupić mężowi płatki corn flakes, na paragonie miał napis corn flakes, i dopiero po wygraniu minionkowych słuchawek zorientował się, że coś dziwna gramatura tych płatków na paragonie i w szafce odkrył płatki lubelli zamiast nestle  emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7121574 Napisano: 05.09.2023 14:29:35 w Wkurza mnie...
kalmia86 napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

że nie mogę ugrać nawet głupich słodyczy w Lindt. Co roku robią jakąś loterie a ja naiwna kupuje i gram. Poddaje się i nie kupuję już tego badziewia

W tym roku to nie loteria. To.konkurs. godziny bramek są podane, więc kto pierwszy ten lepszy. Ewentualnie ten kto shakuje system emotka

Wiem i siedzę z kilkoma oknami otwartymi w przeglądarce i zegarkiem z mikrosekundami i znów d..a. Hakerem nie jestem więc czas się poddać, bo nie tani ten konkurs. W poprzednich latach były loterie i też próbowałam swych sił naiwnie wierząc, że wpadną choć słodycze...

Chciałam się upewnić, że wiesz, żebyś nie musiała się za jakiś czas wpisywać, że wkurzają Cię zmarnowane paragony, bo lindt to nie loteria emotka  powodzenia, może jeszcze się uda emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalmia86 0

zielonaszpilka

#7121565 Napisano: 05.09.2023 14:12:00 w Wkurza mnie...
kalmia86 napisał(a):

że nie mogę ugrać nawet głupich słodyczy w Lindt. Co roku robią jakąś loterie a ja naiwna kupuje i gram. Poddaje się i nie kupuję już tego badziewia

W tym roku to nie loteria. To.konkurs. godziny bramek są podane, więc kto pierwszy ten lepszy. Ewentualnie ten kto shakuje system emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7120912 Napisano: 02.09.2023 09:45:59 w WC - rozmowy o wszystkim
pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Może głupie pytanko ale powiedzcie mi czy jest różnica na sprzęt gdy kupuje na firmę a na osobę prywatną ?Np. Krótszy czas gwarancji lub coś? Jaka jest różnica między kupowaniem na siebie a na firmę na fakturę ? emotka  W necie raz czytam, że na firmę gwarancja może nie obejmować lub obejmuje 1 rok, a prywatnie 2 lata emotka będę wdzięczny za info

Lepiej kupować na osobę prywatną i nie na fakturę, tylko na paragon. Mama mi kiedyś tłumaczyła, że to logiczne, bo np. w domu robisz pranie ręczników rzadziej, niż w pensjonacie, więc przy działalności gospodarczej sprzęt jest inaczej / bardziej eksploatowany, choć często w instrukcji wyraźnie zaznaczają, że "tylko do użytku domowego".

Ale dlaczego na paragon a nie na fakturę? Jeśli będę mieć fakturę na siebie jako osobę fizyczną to w kwestii gwarancji to nic nie zmienia.
Inna sprawa że jeśli ktoś ma działalność a zakup może stanowić koszt to często jest to zwyczajnie opłacalne, a jeśli ktoś jest VAT owcem i może jeszcze odliczyć VAT to zyskuje sporo.

no własnie o to chodzi, że siostra ma działalność (wynajmuje domki) i prosiła, że jak będę coś kupować takiego, co pod domki będzie ok, to żebym brał fakturę na nią, to sobie odliczy, bo dla mnie to nic nie zmienia. A właśnie mi się zdawało, że na sprzęt biorąc na firmę jest chyba właśnie krótsza gwaracja i wolałem się dopytać. Co innego kupić ręcznik czy pościel na fakturę a co innego płytę indukcyjną...
dziękuję za informację

Jeśli to jednoosobowa działalność gospodarcza to na niektóre zakupy będziesz miał normalną rękojmię a na niektóre nie. Zależy czy zakup ma charakter zawodowy. Co to znaczy? To znaczy, że ważne jest to, co siostra ma wpisane w pkd i czy zakup jest z tym związany. W internecie można znaleźć takie przykłady - kosmetyczka kupuje urządzenie do dermomikrabrazji - zakup ma charakter zawodowy, więc nie ma rękojmi. Kosmetyczka kupuje laptopa albo odkurzacz automatyczny do sprzątania salonu - to nie jest zakup o charakterze zawodowym, kosmetyczka nie zna się na laptopach i na odkurzaczach automatycznych, więc rękojmia obowiązuje normalnie. Osoba prowadząca kawiarnię kupuje automat do kawy - rękojmia nie obowiązuje, księgowa kupuje automat do kawy dla siebie i pracowników - rękojmia obowiązuje. Często ocenienie czy zakup ma charakter zawodowy jest trudne. Przy prowadzeniu pensjonatu nie mam pojęcia jak ocenić co ma charakter zawodowy a co nie. Możesz mieć trudności przy reklamacji z tytułu rękojmi, bo sprzedawca może uważać, że zakup miał charakter zawodowy. W przypadku sporu zostanie Ci sąd. Gwarancja to natomiast dobrowolne uprawniania, których udziela sprzedawca albo producent, więc jej zapisy mogą być kształtowane dowolnie, tym samym może jej nie być w ogóle, gdy kupujesz towar na firmę. Więc decyzja należy do Ciebie. W większości przypadków raczej bez problemu skorzystasz z rękojmi, ale czasem możesz mieć problem. Droższe rzeczy pewnie bezpieczniej dla Ciebie kupować na fakturę imienną. Wyświetl w wątku >>
2 bajm, pioge7 0

zielonaszpilka

#7120689 Napisano: 01.09.2023 11:37:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
zezowaty_kot napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

monikar napisał(a):

Jestem jedną ze zwyciężczyń i powiem szczerze ze już żałuje wzięcia udziału w tym konkursie. Moja praca pomimo tego ze może nie jest jakaś wybitnie twórcza została stworzona tylko i wyłącznie na potrzeby tego konkursu a nie późniejszego kopiowania.

Jeżeli dobrze wnioskuję, która to Twoja praca, to jestem pewna że ona będzie przemielona milion razy. Jest bardzo chwytliwa i łatwo przerobić  pod kątem innego produktu konkursowego.

Twoja również  emotka

Tekstu mi nawet nie szkoda, pisany na kolanie i nie ma w nim nic specjalnego. Szkoda mi zdjęcia emotka

Jeśli Ty tak piszesz na kolanie, to chciałabym zobaczyć co tworzysz jak się jednak przykładasz emotka   emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7120680 Napisano: 01.09.2023 11:30:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
magie1982 napisał(a):

monikar napisał(a):

Jestem jedną ze zwyciężczyń i powiem szczerze ze już żałuje wzięcia udziału w tym konkursie. Moja praca pomimo tego ze może nie jest jakaś wybitnie twórcza została stworzona tylko i wyłącznie na potrzeby tego konkursu a nie późniejszego kopiowania.

Niestety dla Ciebie, praca bardzo fajna i nadająca się do plagiatowania emotka  Jest kilka zgłoszeń, które są świetne - w tym dziewczyn z forum i one na bank będą kopiowane fragmentami. Ktoś stworzył dobry tekst, wykorzystał swój talent, kreatywność, wiedzę, a przyjdzie taka łajza, co potrafi wymyślić tylko rym trendowe-narodowe albo inne uje-uje, resztę zerżnie i wygra.

Kurde, też zaczynam żałować, że wzięłam udział...

O Twojej pracy już nawet nie chciałam wspominać emotka  dla mnie jest najlepsza i przykro mi, że została rzucona hienom. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7120679 Napisano: 01.09.2023 11:29:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
zezowaty_kot napisał(a):

monikar napisał(a):

Jeżeli dobrze wnioskuję, która to Twoja praca, to jestem pewna że ona będzie przemielona milion razy. Jest bardzo chwytliwa i łatwo przerobić  pod kątem innego produktu konkursowego.

Twoja również  emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7120676 Napisano: 01.09.2023 11:28:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
monikar napisał(a):

Niestety dla Ciebie, praca bardzo fajna i nadająca się do plagiatowania emotka  Jest kilka zgłoszeń, które są świetne - w tym dziewczyn z forum i one na bank będą kopiowane fragmentami. Ktoś stworzył dobry tekst, wykorzystał swój talent, kreatywność, wiedzę, a przyjdzie taka łajza, co potrafi wymyślić tylko rym trendowe-narodowe albo inne uje-uje, resztę zerżnie i wygra. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7120667 Napisano: 01.09.2023 11:15:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
zezowaty_kot napisał(a):

katake napisał(a):

Yazpik napisał(a):

A to przykład dlaczego agencje nie powinny publikować zwycięskich haseł. Bo potem jakiś pan Marek ukradnie Twoje super hasło i sprzeda dalej jako swoje. Końcówka zerżnięta ze zgłoszenia, które w wygrało auto w Lays i Pepsi w DC. Autorka hasła chyba zresztą jest na forum. 

Te wszystkie teksty są już spalone. Będą śmigać w niejednym konkursie. Przykre, ale takie życie.

Szczerze mówiąc dziękuję opatrzności, że nie miałam czasu wziąć udziału w tym konkursie. Nie dopatrzyłam się w regulaminie, że prace będą publikowane. Są tylko standardowe zapisy o tym, że mogą być opublikowane, ale zazwyczaj organizatorzy nie korzystają z tej opcji. Jest za to punkt o tym, że przy odbiorze nagrody będą robione zdjęcia i warunkiem odbioru jest zgoda na opublikowanie tej fotki na fb. I myślałam, że tylko do tego się ograniczą. Nie uważam, żeby moje zgłoszenia były najlepsze na świecie, ale czasem mam dobre pomysły i w tym konkursie na pewno bym z któregoś z nich skorzystała emotka  Nie po to nie biorę udziału w konkursach z publicznymi zgłoszeniami, żeby oddawać za friko na pożarcie swoje hasła plagiatorom. Zerknęłam na szybko na te nagrodzone prace i wydają się całkiem fajne, ale niestety też uważam, że wszystkie te hasła będą masowo plagiatowane przez kolejne lata.

To samo sobie pomyślałam. Jedną z nagrodzonych prac jest moja. Niby nic odkrywczego, ale wolałabym żeby ktoś nie czerpał z mojej pracy. Serio nie powinni publikować nagrodzonych tekstów. Z jednej strony odkrył się złodziej cudzej twórczości, z drugiej zaś otworzyły się opcje dla nowych sępów. Heeh

Jeżeli ktoś ukradł Twoją publikowaną wcześniej pracę, to po prostu napisz do Martes. Nagrody jeszcze nie zostały wydane.

Też na początku tak to zrozumiałam, ale nie emotka  Katake wygrała w tym konkursie i jej praca jest opublikowana i tym samym rzucona na pożarcie plagiatorom w kolejnych konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7120567 Napisano: 01.09.2023 00:16:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

Emememe napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

https://www.ikea....-rodziny-pub8a22e910

Ikea dodała galerie zwycięskich zdjęć. Przejrzałam tylko moje miasto. Są lepsze i gorsze - myślę, że wybierali trochę losowo. Może rzeczywiście było tak dużo zgłoszeń, że tak mało nagród wpadło na forum. W końcu zadanie było proste - prawie każdy ma jakiegoś zwierzaka i jego zdjęcia. 😄 Także nawet "niekonkursowe" osoby mogły się skusić.

Dość profesjonalne, jak na przypadkowych klientów moim zdaniem. Ale może ludzie tacy zakochani w zwierzakach, że regularnie je fotografują?

według regulaminu, o ile dobrze pamiętam, miało być po 100 bonów na sklep; a według galerii jest po 10 bonów na sklep

Zdjęć jest tyle, ile powinno - trzeba poczekać na załadowanie się kolejnych, dość wolno to idzie emotka  
Ładne te zdjęcia, ale wszystkie takie profesjonalne, wiele z nich na jedno kopyto - dziwna sprawa.

Może stworzone przez AI?

Raczej nie. Tutaj chciałam zagrać, ale się zgapiłam i w sumie dobrze emotka  Bo chyba bym poszła ze zdjęciem w inną stronę. Ale ja zazwyczaj nie biorę udziału w konkursach na zdjęcia zwierząt, tutaj kusiła mnie liczba nagród i też myślałam, że wygrana to mimo wszystko, raczej formalność. Jednakże wiele ludzi ma hopla na punkcie swoich pupili, zwłaszcza rasowych. Mają miliard zdjęć i filmików z nimi w roli głównej. Często zdjęcia są bardzo profesjonalne. Widzę to po mnie i mojej siostrze - ja mam kundelka i mam kilka jego zdjęć, raczej w śmiesznych sytuacjach, jak zrobi coś gapciowatego emotka  Moja siostra ma miliard zdjęć swojego jacka russela, robionych pro sprzętem, w tym z profesjonalnej sesji zdjęciowej emotka  (wygranej w konkursie swoją drogą, o którym nie dowiedziała się ode mnie - ona nie jest konkursowiczką, ale ma polubione strony o psach i jej się konkurs wyświetlił i sama z siebie wzięła w nim udział, bo kocha dzielić się fotkami swojego psa;) Wystarczy zobaczyć co się dzieje nawet w niszowych konkursach na fb, gdzie do wygrania jest worek karmy czy legowisko dla zwierzaka. Zgłoszeń są setki, a nawet tysiące! Wydaje mi się, że może poszły informacje o konkursie na jakichś zwierzakowych forach i ludzie masowo rzucili się do słania zdjęć swoich pupili. Zwierzoluby naprawdę kochają dzielić się zdjęciami swoich psów i kotów emotka  Dodatkowo zazwyczaj w konkursach IKEI bierze udział sporo ludzi. Są to raczej fani ikei, a nie konkursowicze. Ten konkurs połączył obie grupy - fanów ikei i fanów czworonogów i mamy co mamy. Bieda z liczbą wygranych na forum przy tak ogromnej liczbie nagród ogółem emotka Wyświetl w wątku >>