Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7129514 Napisano: 08.10.2023 18:55:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Ile czekaliście na otrzymanie vouchera z Hebe przy braku produktu? Od kogo go dostawaliście? Od konsultantek w sklepie od razu? Później? Tylko na maila? U mnie jakiś cyrk z brakiem kremu i tymi voucherami. Konsultantki niby coś wiedzą, ale już widzę, że pokręciły i wiem, że do 04.10 (ostatni dzień na realizację kuponu na krem) nie udało im się skontaktować z infolinią dedykowaną dla quizu, żeby zgłosić osoby, dla których zabrakło produktu.

Kod pojawił się w aplikacji i na mailu po około dwóch godzinach od wizyty w sklepie

Dzięki emotka  więc pewnie Twoje konsultantki dodzwoniły się na infolinię. A u mnie sierotki dwa dni próbowały i nie dały rady (wiem, że było ciężko - ktoś pisał o tym, że trzy godziny dzwonienia nic nie dały, ale też chyba jakoś specjalnie się nie wysilały), a 05.10, czyli dzień po skończeniu ważności kuponu dojechały do sklepu brakujące kremy. Panie w sklepie zadowolone ściągnęły nas po odbiór kremów, ale oczywiście kody nie działały, bo były przeterminowane i na czacie otrzymałam informację, że powinnyśmy otrzymać vouchery o równowartości kremu po tym, jak konsultantki ze sklepu zgłoszą braki na infolinii. Do dzisiaj nie mam vouchera, więc pewnie się wciąż nie dodzwonił. Pytanie czy po takim czasie jak zgłoszą braki to czy jeszcze dostaniemy te vouchery emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7129511 Napisano: 08.10.2023 18:28:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ile czekaliście na otrzymanie vouchera z Hebe przy braku produktu? Od kogo go dostawaliście? Od konsultantek w sklepie od razu? Później? Tylko na maila? U mnie jakiś cyrk z brakiem kremu i tymi voucherami. Konsultantki niby coś wiedzą, ale już widzę, że pokręciły i wiem, że do 04.10 (ostatni dzień na realizację kuponu na krem) nie udało im się skontaktować z infolinią dedykowaną dla quizu, żeby zgłosić osoby, dla których zabrakło produktu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7129507 Napisano: 08.10.2023 18:08:42 w WC - rozmowy o wszystkim
mary18 napisał(a):

Czy ktoś korzystał z atrakcji ze strony wyjątkowy prezent?? Mam taką kartę i wykorzystałam kilka miesięcy temu z kwoty 500 zł na atrakcję Sushi za 200 zł. Zostało mi 300 zł i dzisiaj chcąc zarezerwować kolejną atrakcję wystąpił błąd i komunikat o treści 

• Twój Voucher zmienił status, rezerwacja prezentu nie jest możliwa.
    Jeśli potrzebujesz dodatkowych informacji skontaktuj się z naszym specjalistą przez: chat, na mam@wyjatkowyprezent.pl lub telefonicznie pod numerem 226688272.
Czy to nie jest przypadkiem tak że atrakcja jest jednorazowa i nieważne za jaką kwotę ?  emotka   Może ktoś też tak miał

Niestety przepadło: "Numer Gift Card można wykorzystać tylko raz, niewykorzystana kwota nie może być ponownie użyta lub zwrócona" https://www.wyjat...prezent.pl/giftcard/ Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7129385 Napisano: 07.10.2023 22:38:35 w Połączenia nieodebrane
agicho napisał(a):

781152915

Według googla to spam - jakieś ankiety z opinie24 albo automaty Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

zielonaszpilka

#7129244 Napisano: 07.10.2023 00:55:57 w Wkurza mnie...
lasiglasty napisał(a):

Nawet ktoś miły ze Smolara ze mną korespondował i sprawdził to zgłoszenie, dostałam w takiej wersji, że bardziej okroić się nie da, ale i tak błąd. Podesłałam nie konkursowej siostrze, żeby ze swoich urządzęń wysłała i też jej błąd wyskakuje  emotka  Nie pozostaje nic innego jak zjeść Knoppersa i przestać sobie nerwy szargać problemami technicznymi.

Jeśli znajdziesz jeszcze chęci i wenę to może napisz zupełnie nową odpowiedź? emotka  Może jednak jakieś zupełnie przypadkowe, niewinne słowo blokuje to zgłoszenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7129189 Napisano: 06.10.2023 18:18:35 w Wkurza mnie...
lasiglasty napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Potrzebuję laptopa, lubię Knoppers, lubię Smolara, ale nie mogę wysłać zgłoszenia. Już brak pomysłów, co jeszcze zrobić, żeby formularz przepuścił emotka  Różne przeglądarki, czyszczenie ciasteczek, wysyłanie z telefonu, zgłoszenie napisane od nowa, zero polskich znaków, interpunkcji i dalej kicha.

Sprawdź jeszcze czy nie masz jakiegoś zakazanego słowa np. ruch emotka

Zgłoszenie prześwietlone w każdą stronę, żadnego słowa po angielsku, żadnego ukrytego wulgaryzmu, same bezpieczne i neutralne słowa, żadnych przypadkowych kontrowersyjnych zbitek emotka

No to chyba zostaje napisanie do Smolara o co im chodzi emotka  Ewentualnie możesz spróbować poprosić jeszcze kogoś, żeby spróbował wysłać od siebie to zgłoszenie, bo może coś blokuje u Ciebie. Sprawdź też czy czasem kopiując zgłoszenie nie skopiowałaś jakiegoś entera na końcu albo na początku. Najlepiej wpisz całe zgłoszenie ręcznie w formularz bez kopiowania, no chyba że już to robiłaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7129184 Napisano: 06.10.2023 18:10:43 w Wkurza mnie...
lasiglasty napisał(a):

Potrzebuję laptopa, lubię Knoppers, lubię Smolara, ale nie mogę wysłać zgłoszenia. Już brak pomysłów, co jeszcze zrobić, żeby formularz przepuścił emotka  Różne przeglądarki, czyszczenie ciasteczek, wysyłanie z telefonu, zgłoszenie napisane od nowa, zero polskich znaków, interpunkcji i dalej kicha.

Sprawdź jeszcze czy nie masz jakiegoś zakazanego słowa np. ruch emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7129178 Napisano: 06.10.2023 17:33:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Pytanie z serii archiwizacja emotka

jsk myślicie paragony konkursowe z 1 połowy roku mozna wyrzucić? Raczej w X nie ma co liczyć na rezerwy z czerwca?

Większość tak, ale w niektórych postępowanie reklamacyjne trwa bardzo bardzo długo, np. loterie prince polo emotka  ja zawsze zapisuję sobie na kopercie z paragonami datę zakończenia konkursu i datę zakończenia postępowania reklamacyjnego. Nie sprawdzam czy jest rezerwa czy nie, bo mi się nie chce tego robić, ale potem robiąc porządki w paragonach od razu widzę czy można bezpiecznie wyrzucić całą zawartość koperty czy nie emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7128595 Napisano: 04.10.2023 23:17:29 w WC - rozmowy o wszystkim
fan-mandaryny napisał(a):

Wkurzają mnie "innowacyjne" (z założenia miały takie być) klikalne zakrętki Coca-Coli. Fakt, wcześniejszymi się można sobie zedrzeć naskórek, ale z tymi już totalnie przegięli. To skorelowanie z butelką to chyba po to, żeby uniknąć sytuacji, w których zakrętka zginie. Dlaczego nie pomyśleli o tych, co wbijają kody. Przecież trzeba się siłować z urwaniem tego dziadostwa. Ja tyle nazbierałem już tyle tych zakrętek (bo piję hektolitry coli), a właściwie to i tak chce mi się wklepywać tych kodów, bo nagrody mizerne i zakrętki poszyły do recyklingu - chyba w dobrym celu.

Przyzwyczajaj się. To nie jest wymysł coca-coli. https://www.prawo...y-2024-r,521024.html

Zaczynam wątpić w to, że z tych zakrętek będzie coś pożytecznego - fundusze na jeden wózek - skoro na jeden wózek potrzeba aż kilkadziesiąt ton zakrętek. Szklane butelki najlepsze. Tak się uparli na ten plastik.

O zbiórkach nakrętek czytałam już dawno artykuły o tym, że są zupełnie nieopłacalne. Podobno często zebranie ich i przetransportowanie jest droższe niż zysk, który się z nich uzyskuje. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7128591 Napisano: 04.10.2023 22:39:24 w Wkurza mnie...

Wkurzają mnie "innowacyjne" (z założenia miały takie być) klikalne zakrętki Coca-Coli. Fakt, wcześniejszymi się można sobie zedrzeć naskórek, ale z tymi już totalnie przegięli. To skorelowanie z butelką to chyba po to, żeby uniknąć sytuacji, w których zakrętka zginie. Dlaczego nie pomyśleli o tych, co wbijają kody. Przecież trzeba się siłować z urwaniem tego dziadostwa. Ja tyle nazbierałem już tyle tych zakrętek (bo piję hektolitry coli), a właściwie to i tak chce mi się wklepywać tych kodów, bo nagrody mizerne i zakrętki poszyły do recyklingu - chyba w dobrym celu.

Przyzwyczajaj się. To nie jest wymysł coca-coli. https://www.prawo...y-2024-r,521024.html Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7128423 Napisano: 04.10.2023 12:16:42 w Czy informują/ informowali?
PanPrezes napisał(a):

Czy z konkursu Orange na kartę było już info?

Informują dopiero konkurs t-mobile, który skończył się 30.06. Zerknij sobie w regulamin i sprawdź, ile mają czasu na poinformowanie Orange. Informują na sam koniec tego terminu. Wyświetl w wątku >>
1 PanPrezes 0

zielonaszpilka

#7128314 Napisano: 03.10.2023 22:37:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Finezyjna napisał(a):

ziolko napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Hej, w moim hebe nie było kremu yasumi. Sprzedawczyni poinformowała mnie, ze na @ otrzymam kod równowartości kremu. Czy któraś z Was go używała ? Mam dylemat czy kupić to co wygrałam, czy coś innego.

Przy poprzednim quizie można było zgłosić się do nich i przesyłali dany produkt pocztą czy kurierem

Wysłałam męża po odbiór zaproponowali mu równowartość za którą krem można kupić, także przyjął voucher. Tylko, że ja mam dylemat czy kupować ten krem czy coś innego emotka

Też mam ten dylemat, ale chyba zrezygnuję. Mało opinii w internecie, ale szału nie ma. Kilka w miarę pozytywnych, ale drugie tyle o treści "za tę kasę nie warto, nic nie robi" emotka  Chyba poszukam czegoś lepszego w tej cenie. Wyświetl w wątku >>
1 Finezyjna 0

zielonaszpilka

#7128308 Napisano: 03.10.2023 22:21:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Hej, w moim hebe nie było kremu yasumi. Sprzedawczyni poinformowała mnie, ze na @ otrzymam kod równowartości kremu. Czy któraś z Was go używała ? Mam dylemat czy kupić to co wygrałam, czy coś innego.

Przy poprzednim quizie można było zgłosić się do nich i przesyłali dany produkt pocztą czy kurierem

W tym roku dostaje się voucher o równowartości produktu, nie przysyłają brakujących produktów. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7128278 Napisano: 03.10.2023 19:35:51 w Wkurza mnie...
agicho napisał(a):

agicho napisał(a):

moskala22 napisał(a):

agicho napisał(a):

Ledwo wczoraj ucieszyłam się na wygrany box z tic taca a tu dziś takie "kwiatki" 🤬🤬🤬
Czytam i nie widzę bym cokolwiek złamała  czy ktoś miał tam podobna sytuacje? Czy tylko ojak mam zaszczyt . Mi

Ja z kolei ostatnio miałam powiadomienie "Wygrałeś tic tac box" ale mi się strona przeładowała i nie wypełniłam formularza. Nagroda przepadła emotka

U mnie formularz był .wypełniłam ..ale jak widać pod byle pretekstem zabierają nagrody .szkoda.zecnie napiszą o co konkretnie kaman bo to nie pierwsza osoba z taką sytuacją 🤬

A nie odpisują na maila z pytaniem o dokładny powód odrzucenia?

Od wczoraj cisza z ich strony 🥶

Słabo... ale może jeszcze wyjaśnią o co im chodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7128201 Napisano: 03.10.2023 13:56:43 w Wkurza mnie...
agicho napisał(a):

moskala22 napisał(a):

agicho napisał(a):

Ledwo wczoraj ucieszyłam się na wygrany box z tic taca a tu dziś takie "kwiatki" 🤬🤬🤬
Czytam i nie widzę bym cokolwiek złamała  czy ktoś miał tam podobna sytuacje? Czy tylko ojak mam zaszczyt . Mi

Ja z kolei ostatnio miałam powiadomienie "Wygrałeś tic tac box" ale mi się strona przeładowała i nie wypełniłam formularza. Nagroda przepadła emotka

U mnie formularz był .wypełniłam ..ale jak widać pod byle pretekstem zabierają nagrody .szkoda.zecnie napiszą o co konkretnie kaman bo to nie pierwsza osoba z taką sytuacją 🤬

A nie odpisują na maila z pytaniem o dokładny powód odrzucenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7125184 Napisano: 20.09.2023 23:58:23 w SZUKAM....
Czy ktoś już dostał bilety do kina Helios od kinder jaja? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7125032 Napisano: 20.09.2023 14:38:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
byekitty napisał(a):

8igora9 i Credo89
nie chcę pisać w mdw, ale chcę się odnieść do wyników konkursu tvn, bo mówicie, że słabo że łódź nie wygrała i że smolar be  emotka  wydaje mi się, że łódź nie wstrzeliła się dosłownie w temat "w porannym pośpiechu, czy w wolnym tempie". A w ogóle to, że ktoś włożył milion godzin w przygotowanie pracy nie powinno być gwarantem wygranej, sorry emotka
A może smolarowi opatrzyły się pomysły z łódkami, maluchami i kartonami w rolach głównych, just sayin`... 
w ogóle to drugie miejsce skradło me serce emotka

dla osób nie w temacie: https://www.konkurs.tvn.pl/#laureaci 

Zgadzam się w zupełności. Fotka zupełnie od czapy, nagrodzona chyba tylko za wkład pracy. Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

zielonaszpilka

#7124902 Napisano: 19.09.2023 23:31:44 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Czy ktoś może mi pomóc jak mam wziąć udział w konkursie orbit żabka? Niby ma być w kuponach  ale ja nie widzę, a konkurs kończy się dziś...

U mnie było tak

Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7124896 Napisano: 19.09.2023 23:03:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Wyslal ktos niedawno orbit?
Jaki nr na liczniku? emotka

700 emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0