Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#3551293 Napisano: 16.07.2010 12:47:08 w GFK
wiek 41-50 ze masz dzieci i ze jesz krakuski emotka moja mama tak dała i jej poszło emotka ja niestety nie miałam ankiety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#3519992 Napisano: 05.07.2010 10:36:52 w Pomocy!!!!
Pomocy!!! Szukam kogoś kto ma zmienne ip i może mi pomóc! Nie chodzi o nabijanie głosów w konkursie. Chodzi mi tylko o sprawdzenie czy w konkursie, w którym biorę udział zmienne ip powoduje, że ludzie mogą sobie nabijać po kilkaset głosów dziennie. Ja nie mam jak tego sprawdzić, gdyż mam stałe ip, ale jeżeli jest jakaś dobra dusza, która może mi to sprawdzić, żebym mogła ewnentualnie napisać maila do organizatorów to porszę o PW!!!

Odklikam czy zarejestruje się wszędzie w zamian!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#3482819 Napisano: 22.06.2010 09:59:55 w Wkurza mnie...
wkurza mnie nk! zmienili regulamin. Zaakceptowałam część punktów, ale nie zaakceptowałam m.in. punktu o tym, że mogą nieodpłatnie wykorzystywać mój wizerunek i moje dane w serwisie i poza nim. No chyba żart. Pojawiła się tabliczka, że jeśli nie zaakceptuję wszystkich punktów to będą musieli usunąć moje konto. No to wiesz co nk, oszczędzę ci kłopotu. Sama je usunęłam. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#3402098 Napisano: 22.05.2010 02:16:23 w Pomocy!!!!
andzia2005 napisał(a):

beata28 napisał(a):

czy znacie jakies strony, portale gdzie ludzie zamieszczaja ogłoszenia -oddam za darmo?
To w zwiazku z powodzią, moim bliskim woda zabrała wszystko, maja kwaterke w tymczasowym hoteliku.
Po powrocie do domu , kiedy woda opadnie trzeba bedzie wszystko wyrzucić.
Potrzebne bedzie wszystko... emotka

gumtree.pl na przykład

http://www.facebo...927092823&ref=ts przyjmę, oddam, zamienię
Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#3399040 Napisano: 21.05.2010 09:30:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
beciala napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

A co powiecie o wygranych życzeniach http://www.kreato...viewDoc&docId=25 emotka emotka

bardzo oryginalne... emotka

pif paf pif paf emotka niee, do mnie nie trafia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#3399018 Napisano: 21.05.2010 09:23:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
0 0

zielonaszpilka

#3396239 Napisano: 20.05.2010 10:05:28 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że wygrałam bilety do multikina na teoretycznie dowolny seans, a okazuje się, że mogę je wymienić tylko na tzw. seanse bez ograniczeń dystrybutora emotka a to są raptem 3 filmy z całego repertuaru emotka w dodatku wszystkie 3 już widziałam! Jutro zaczynają się disco robaczki - też bez ograniczeń, więc chyba podaruje je siostrzenicy Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#3389456 Napisano: 17.05.2010 10:29:49 w Wkurza mnie...
że nie mogę się zalogować na pocztę na onecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#3385999 Napisano: 16.05.2010 09:57:12 w Wkurza mnie...
asiasia napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

mio napisał(a):

krynia Z nami od: 2.5.2010 i 524 posty emotka wooow

w temacie wkurza mnie ze znowu w tym roku nigdzie nie pojade na wakacje bo zwyczajnie nie mam kasy... za rok kupujemy mieszkanie i kazda złotowka sie liczy, nie pamietam kiedy gdzies byłam bo ciagle cos... a to corka za mała a to nie ma kasy a to jest masa wazniejszych spraw.... itd itp normalnie mam ochote sie poryczec kolejne lato w bloku (ktore to juz z rzedu?) marze zeby wyrwac sie gdziekolwiek na tydzien dwa odpoczac od codziennosci... emotka emotka emotka

Miałam podobnie, tylko że mieszkam na wsi w domu 3-rodzinnym, więc mam gdzie grilla zrobić, czy posiedzieć ze znajomymi, ale zawsze też mi się wyjazd marzył... na początku swojej kariery konkursowej, walcząc o zegarek z Kinder Bueno wygrałam weekend w Paryżu.... cudo! Zostawiłam córunię ( pierwszy raz w życiu!) z mamą i teściową ( przyjechała do mnie aż 400 km. żebym do tego Paryża poleciała, jest super babką ) i spędziłam super weekend z mężem w Paryżu - wiele chodzenia, moc wrażeń i bez obowiązku gotowania i sprzątania emotka Więc naprawdę życzę Ci wygranej wycieczki! Jak w jakimś konku klikanym to zapraszam PW - zaklikam emotka
A w temacie - wkurza mnie deszcz i paskudna pogoda od kilku dni, mała nie może się wylatać na świeżym powietrzu i jest marudna..

Jak ja Ci tego domu zazdroszczę, ja mieszkam w centrum Krakowa i odkąd mam synka to normalnie przeklinam to miejsce które kiedyś, za czasów studenckich, uwielbiałam. Teraz oddałabym naprawde dużo za malutki domek na uboczu i kawałeczek własnej trawki.
To mnie oczywiście wkurza.
A na dodatek denerwuje mnie mój małzonek który sam oferuje swoja pomoc w zakupach konkursowych, a później zapomina zabrać paragonu lub kupuje złe produkty. Dziś np. miał kupic drożdże babuni, a kupił drożdże domowe emotka Jak się go pytam dlaczego kupił nie te co trzeba to mi mówi że nie czytał nazwy tylko zobaczył obrazek ze starsza panią i myślał że takie mogą być. emotka emotka

ale się stara emotka jak chłopom się 10 razy nie wytłumaczy, nie narysuje, albo nie pokaże fotki to z pewnością nie wezmą tego o co prosiłaś emotka
Ale zazdroszczę Wam, że chociaż trochę Was wspierają emotka Mój jak tylko słyszy o jakimś konkursie to tylko przewraca oczami i o boże emotka w ogóle ostatnio przestałam mu mowić o tym w co gram i co wygrywam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#3384440 Napisano: 16.05.2010 11:46:08 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

puchiko napisał(a):

krynia napisał(a):

A mnie wkurza mój facet, który nie wspiera mnie w ogóle w moich działaniach konkursowych i denerwuje się jak tylko zaczynam mówić coś o konkursach czy moich wygranych emotka Za to bardzo chętnie chodzi do kina jeśli wygram jakieś bilety, chociaż i tak nie chce słuchać jak udało mi się je zdobyć... Przykro mi, że tak mało obchodzi go co robię.

Pewnie będzie jak z moim szwagrem, który miał kiedyś wielki problem, nawet kiedy poprosiłam go z siostrą tylko o naładowanie nam baterii do aparatu, bo chciałyśmy zrobić zdjęcia na konkurs. Nie zrobił tego, a wygrałyśmy wycieczkę, którą mu odstąpiłam. Od tego czasu bez szemrania nam pomaga, a czasem nawet sam gra.

a różne gadżeciki (czyt. telewizorki, rowery...) też lubi, czy gustuje tylko w kinie ?

to jest chyba taka ich wada fabryczna emotka z moim było to samo, nazywał to co robię głupotkami dopóki nie wygrałam czegoś cenniejszego od kosmetyków emotka od tamtej pory sam mi pomaga

mnie wkurzają teksty w stylu to też wygrałaś?, nieważne co mam nowego(mp3 czy nową torbę itp) i dodam, że raczej to nie są wyrazy podziwu i zachwytu, że coś wygrałam

wkurza mnie jeszcze jedna rzecz, mój chłopak jeszcze mieszka z rodzicami i jak są to oni mu gotują a jak wyjeżdżają na dłużej to chodzi na obiady do siostry, tak jakby sam nie potrafił nic zrobić dla siebie emotka

a ja zazwyczaj uprzedzam takie towarzycho i mówię pół-żartem, że wszytko wygrałam
brak im wtedy komentarzy

Jak ja Was rozumiem. Moj też mieszka z mamą i nie pracuje. Pomaga tyko czasem w firmie rodzinnej. Takie gadżety jak ipody czy aparaty sprzedaje i kasa z nich nie pogardzi emotka chetnie daje sie zaprosic na piwo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#3384302 Napisano: 16.05.2010 11:00:42 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza mój facet, który nie wspiera mnie w ogóle w moich działaniach konkursowych i denerwuje się jak tylko zaczynam mówić coś o konkursach czy moich wygranych emotka Za to bardzo chętnie chodzi do kina jeśli wygram jakieś bilety, chociaż i tak nie chce słuchać jak udało mi się je zdobyć... Przykro mi, że tak mało obchodzi go co robię.

Pewnie będzie jak z moim szwagrem, który miał kiedyś wielki problem, nawet kiedy poprosiłam go z siostrą tylko o naładowanie nam baterii do aparatu, bo chciałyśmy zrobić zdjęcia na konkurs. Nie zrobił tego, a wygrałyśmy wycieczkę, którą mu odstąpiłam. Od tego czasu bez szemrania nam pomaga, a czasem nawet sam gra. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#3309896 Napisano: 20.04.2010 07:55:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
aparat i zestaw produktow z winiar emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#3309513 Napisano: 20.04.2010 05:56:01 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

wkurzają mnie sąsiedzi z góry. Zaraz się tam przejdę i powyrywam temu małemu pędrakowi nogi z dupki jeśli za chwilę nie przestanie się tłuc emotka czy to już groźby karalne?? emotka
Strasznie mnie irytują... najpierw jest takie wielkie łup jakby coś ciężkiego rąbnęło o podłogę a potem walenie stóp z jednego końca pokoju na drugi i z powrotem i znowu łup...
Czemu oni mi robią zawsze, gdy czuję się fatalnie i kładę się po południu spać, albo kładę się spać po 20, bo muszę wstać jutro o 4 rano? emotka

emotka emotka emotka biedny żuczek.. bez nóżek to będzie leżał na pleckach i płakał.. zaleje ci mieszkanie.. emotka

oo jak będzie ryczał to będę musiała przejść się jeszcze raz emotka i już nie będę taka miła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#3309488 Napisano: 20.04.2010 05:48:01 w Wkurza mnie...
wkurzają mnie sąsiedzi z góry. Zaraz się tam przejdę i powyrywam temu małemu pędrakowi nogi z dupki jeśli za chwilę nie przestanie się tłuc emotka czy to już groźby karalne?? emotka
Strasznie mnie irytują... najpierw jest takie wielkie łup jakby coś ciężkiego rąbnęło o podłogę a potem walenie stóp z jednego końca pokoju na drugi i z powrotem i znowu łup...
Czemu oni mi robią zawsze, gdy czuję się fatalnie i kładę się po południu spać, albo kładę się spać po 20, bo muszę wstać jutro o 4 rano? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#3303010 Napisano: 17.04.2010 07:43:01 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

chmurka napisał(a):

Wkurza mnie rodzinka, jutro jest pogrzeb Prezydenta i Prezydentowej a oni się na obiad wprosili emotka

zaproponuj im wspólne oglądanie uroczystości w tv emotka Wkurza mnie moja młodsza siostra,która wczoraj stwierdziła,że skoro do 18 czerwca mają mieć wystawione oceny,to ona nie może ze mną od 8-15 czerwca lecieć do Maroka na wygraną wycieczkę,bo nie będzie miała czasu kiedy ocen poprawiać,więc kazała mi przekładać termin emotka Powiedziałam jej,żeby już teraz starała się o jak najlepsze oceny,żeby potem nie musiała nic poprawiać już emotka

to mnie zabierz do Maroka, ja już nie musze żadnych ocen poprawiać
emotka emotka

w sumie porywasz ja w najgorętszym okresie w szkole emotka z tego, co pamiętam dobrze jest być i pilnować swoich ocen, nawet jeśli nie masz co poprawiać emotka
ale z drugiej strony maroko... ech, co tam oceny emotka chyba jednak wybrałabym Maroko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#3301245 Napisano: 16.04.2010 05:20:40 w Dziś cieszę się z.....
swibek napisał(a):

dziś cieszę się z tego, że współlokator w końcu oddał mi kasę emotka emotka jestem prawie bogata emotka

emotka no to teraz trza dobrze zainwestować..

a co z Twoim avatarkiem?? emotka

tworzy się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#3301081 Napisano: 16.04.2010 04:10:39 w Konkurs na forum2?

zielonaszpilka

#3301079 Napisano: 16.04.2010 04:10:13 w Konkurs na forum2?

zielonaszpilka

#3301076 Napisano: 16.04.2010 04:09:50 w Konkurs na forum2?
dawidekk emotka uprzedzasz mnie cały czas emotka

8 Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#3301075 Napisano: 16.04.2010 04:09:09 w Konkurs na forum2?