Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odklikam czy zarejestruje się wszędzie w zamian!!! Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.facebo...927092823&ref=ts przyjmę, oddam, zamienię
Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pif paf pif paf niee, do mnie nie trafia Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale się stara jak chłopom się 10 razy nie wytłumaczy, nie narysuje, albo nie pokaże fotki to z pewnością nie wezmą tego o co prosiłaś
Ale zazdroszczę Wam, że chociaż trochę Was wspierają Mój jak tylko słyszy o jakimś konkursie to tylko przewraca oczami i o boże w ogóle ostatnio przestałam mu mowić o tym w co gram i co wygrywam Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ja Was rozumiem. Moj też mieszka z mamą i nie pracuje. Pomaga tyko czasem w firmie rodzinnej. Takie gadżety jak ipody czy aparaty sprzedaje i kasa z nich nie pogardzi chetnie daje sie zaprosic na piwo Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie będzie jak z moim szwagrem, który miał kiedyś wielki problem, nawet kiedy poprosiłam go z siostrą tylko o naładowanie nam baterii do aparatu, bo chciałyśmy zrobić zdjęcia na konkurs. Nie zrobił tego, a wygrałyśmy wycieczkę, którą mu odstąpiłam. Od tego czasu bez szemrania nam pomaga, a czasem nawet sam gra. Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oo jak będzie ryczał to będę musiała przejść się jeszcze raz i już nie będę taka miła Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Strasznie mnie irytują... najpierw jest takie wielkie łup jakby coś ciężkiego rąbnęło o podłogę a potem walenie stóp z jednego końca pokoju na drugi i z powrotem i znowu łup...
Czemu oni mi robią zawsze, gdy czuję się fatalnie i kładę się po południu spać, albo kładę się spać po 20, bo muszę wstać jutro o 4 rano? Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w sumie porywasz ja w najgorętszym okresie w szkole z tego, co pamiętam dobrze jest być i pilnować swoich ocen, nawet jeśli nie masz co poprawiać
ale z drugiej strony maroko... ech, co tam oceny chyba jednak wybrałabym Maroko Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tworzy się Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka