Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to dostałam chyba w zeszłym roku i po dwóch dniach miałam dość wypełniania. O ile macie to samo, to nie wiem czy warto tracić czas i się w to bawić. Ja przez kilka tygodni musiałabym wpisywać każdy zakup jaki zrobiam - nazwa, cena, ilość, chyba kod kreskowy też. Zajmowało to strasznie dużo czasu, a te nagrody chyba jakieś rewelacyjne nie były. Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
punkt z regulaminu: 3 (trzy) notebooki Dell o wartości: w przedziale 1.700 – 2.000 złotych brutto każdy oraz trzy dodatkowe nagrody gotówkowe w równowartości 11,1111% każdej z nagród przeznaczone na zapłatę stosownego podatku od nagrody
I teraz zastanawiam się:
a) czy w ogóle cokolwiek z tym robić, w końcu darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby
b) czy już nic nie da się z tym zrobić, bo podpisałam odbiór nagrody
c) jeżeli cokolwiek robić to co? Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
paweł g, l.1 wygrał fotelik samochodowy Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja siostrzenica wygrała zabawkowego laptopa, chociaż chciała zestaw zabawek dla całej rodziny, ale i tak jestem z niej dumna Ma 5 lat, a teraz tak wkręciła się w konkursy rysunkowe, że sama żąda wyszukiwania nowych
I pracę robiła sama Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a pamiętacie ten konkurs http://bip.zmyslowa-bielizna.eu/ ??
Też wydawał mi się podejrzany, dlatego najpierw napisałam maila do firmy, której bielizne mają rozdawać i oni potwierdzili, że tak, wszystko jest w porządku i że zaprasza do wzięcia udziału w konkursie. Jakiś czas później wysłałam do nich maila kiedy będą wyniki i odpisali Pierwsza edycja konkursu Poczuj się kobieco i zmysłowo... organizowanego przez sklep internetowy http://www.zmyslowa-bielizna.eu właśnie dobiegła końca.
Jeszcze raz serdecznie dziękujemy, wszystkim uczestniczkom, że zdecydowały się doradzić innym kobietom, które mają problem z wyborem odpowiedniej bielizny...
Losowanie nagród odbędzie się 6 czerwca w siedzibie firmy. O wynikach losowania nagród wszystkie uczestniczki konkursu zostaną poinformowane mailowo 7 czerwca br.
Z pozdrowieniami,
Zespół Sklepu Internetowego zmyslowa-bielizna.eu
Czy ktokolwiek dostał maila z informacją o wygranej? Bo konkurs wisi nadal Ja na szczęście wysłałam zgłoszenie z maila przeznaczonego na spam Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, słyszałam Ale akurat wtedy byłam w pracy, więc to nie to Na explorerze, gdy klikam okienko czatu wyświwetla mi się nowa strona z opisem, że wyskoczył błąd, że jest blokada, że jak udowdnie, że mam 18 lat to ją zdejmą itd.
Znowu na firefoxie akurat czat mi się wyświetla, widzę co do mnie ludzie piszą, ale moje wiadomości nie dochodzą do nikogo
Ale bardzo dziękuję za info Chłopak się wściekał, że mu się facebook wczoraj wieszał Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też lubię Akurat facebook działa w miare ok z wyjątkiem czata, który jest zablokowany why?! Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:* :*
Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
keiti78zg ariadnaa piotroncia polec dorota19791 sylwika76 wesoyromek lolo moon400 zaczytana-pola 79magda aneciaa ignam fructisa tedance shorty87 kasiamatmsncom agnus27 mmaddamm cudaczek l0ginka arta muzulmanka
Mam nadzieję, że nie pominęłam nikogo!
Jesteście niesamowici!!! Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Proszę pomożcie - ostatnia godzina głosowania, a jak wylecę z pierwszej 20 to nie mam szans.
Wystarczy kliknąć w łapkę przy napisie oceń http://mlodziwlod...eedom/zycie-na-fali/
Wyślijcie swoje nicki na PW to jak wrócę do Polski to jakoś się poodzwięczam, albo klikaniem, albo kodami albo coś Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratuluję podobno za drugim razem zdają najlepsi kierowcy Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgodnie z regulaminem:
Zestawy zdjęć laureatów konkursu będą wyrywkowo weryfikowane pod kątem stosowania się do ogólnie pojmowanych zasad fair play w grach i konkursach.\
Głosowałam użytkownikom na zdjęcia, ale co to za weryfikacja? Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moge oferować jakieś doładowanie
oferty na PW!
aha, ewentualnie mam jeszcze apargon z chupa chupsa i z górskiej natury Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja siostra tez je dostała To jakiś konkurs w którym trzeba było odpowiedzieć na pytanie dlaczego te jogurty są dla Ciebie dobre, co z tym koenzymem q10, jak na Ciebie działa i ogólnie co jeszcze robisz żeby się zdrowo odżywiać coś takiego, ale też nie pamięta na jakim portalu był ten konk Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to co jest na stronie, to nie są odpowiedzi konkursowe To są po prostu krótkie notki o tych, którzy wygrali. Oficjalne rozdanie biletów odbyło się 23 lipca na specjalnej gali. A na stronce po prostu przybliżyli sylwetki zwycięzców
a mnie wkurza, że rozstałam się wczoraj z chłopakiem i chociaż nie cierpię to jednak chciałabym się teraz do niego przytulić
Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po pierwsze dziewczyny, od tabletek się nie tyje. Tyje się od tego, że tabletki mogą zwiększać apetyt - więcej jesz, więc tyjesz. Jedz normalne, zbilansowane posiłki, ćwicz, a nic Ci nie będzie, ewentualnie możesz mieć wahania 1-2 kg, od wody zatrzymanej w organizmie, ale tyje się od jedzenia i braku ruchu a nie od tabletek!
To raz, dwa Finessa - miałam problem z trądziekiem na plecach - pomagał mi Zineryt plus jakieś antybiotyki doustnie, ale gdy przestawałam się smarować po 2-3 miesiąc zaczynały wyskakiwać znowu krostki. Na pewno dużo mniej ale jednak. Teraz zaczęłam brać tabletki anty i rzeczywiście wszystko przeszło. Jednak jeśli nie możesz brać żadnych hormonów to poszukaj dermatologa - ale dobrego dermatologa. Najlepiej takiego, który nie przepisuje Ci gotowych maści z apteki, tylko robi je sam, albo zleca zrobienie aptece. Koleżanka miała całą twarz wysypaną - wyglądało to okropnie. Teraz znalazła świetnego dermatologa - po pół roku widać ogromną różnicę! Buzia zaczyna być gładka - rozmawiałam z nią i mówiła mi, że była wcześniej u około 30 innych dermatologów, stosowała wszystkie możliwe maści (izoteku nie mogła brać ze względu właśnie na jakiś składnik), aż w końcu trafiła na tą babkę. Jesteś z Warszawy więc na pewno powinnaś znaleźć dermatologa, który będzie dobry. Poszukaj na forach. Wyświetl w wątku >>