Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie się zdarzyło dostać PIT od firmy,w której wygrałam nagrodę, chociaż nagroda była dużo poniżej 730 zł i w regulaminie nie było mowy o podatku. Nie wiem czemu, ale wiem, że podatku nie płaciłam od tej nagrody pomimo otrzymania PITa - zresztą rozliczała mnie księgowa i nie wiem, co z tym zrobiła:D Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisz do nich maila z pytaniem o podatek. Co to za problem? Przeważnie przy zapisie, że powinnaś opłacić podatek organizator podaje Ci numer konta, na który masz przesłać kasę, wysyłasz i już:) bez żadnych PITów
Nie lubię konkursów, gdy podatek opłaca się samemu. Chyba nikt nie lubi:D Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki:) Pewnie przez to uszkodzenie tyle do mnie szedł. Komisyjnie było wszystko przepakowane. Mam ksero tego formularza komisyjnego i chyba rzeczywiście prześlę zdjęcia i ten formularz Interii... Siostrzenica tak bardzo czekała na paczkę... Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz się zawstydziłam <wstydniś>:P Dziękuję, to bardzo miłe. Myślę, że doskonale wiedzą do jakiego obrazu to nawiązanie (trudno nie wiedzieć), ale poziom w Laysach jest naprawdę wysoki i jest mnóstwo super marzeń. Przeglądam galerię i jestem pod wrażeniem pomysłowości innych - najlepsze agencje reklamowe mogą się schować;) Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki dziewczyny to miłe, że ktoś docenił:) Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tym bardziej, że w Absolwencie prezentacje były dozwolone. Więc nie było to działanie sprzeczne z regulaminem Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
były dłuższe niż dopuszczał regulamin. Hasło miało mieć do 160 znaków, a niektóre miały grubo ponad (np. hasło, które wygrało auto miało ponad 300 znaków) Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też nie było odniesienia do Palette, a laptop dzisiaj wpadł. Nie traćcie nadziei Trzymam kciuki Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To może być Celia z kosmetykami Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Plagiat ukryty występuje wtedy, gdy autor przejmuje fragmenty z cudzego utworu bez podania źródła i pierwotnego autora, a następnie wplata je do własnych wywodów. Odnosi się to nie tylko do dosłownych zapożyczeń (słowo w słowo, kopiowanie), ale również na odwzorowaniu danego utworu przy użyciu innych wyrazów, oddających jednak dokładnie tę sama treść i konstrukcję myślową (rodzaj wywodu).
Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, mi też się podoba W ogóle najbardziej podobają mi się zgłoszenia, które nie słodzą palette. Chociaż wśród wazeliniarzy też jest kilka wartych uwagi
Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
doznalam,gdy na ten krok sie zdecydowalam.
Wiem, wiem, że to żadna zbrodnia wysyłać wersję damską, gdy się jest facetem i odwrotnie, ale to tak zabawnie zawsze wygląda w wynikach potem a jeszcze ciąża u faceta to już w ogóle kumulacja Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka