Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#5588227 Napisano: 18.02.2013 15:07:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszania napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

myszania napisał(a):

Tzn. w jednym wypadku tak, jest to wyraznie napisane i faktycznie dostałam PIT 8 i tu nie widze problemu.

Ale w innym w regulaminie jest zapis, ze nagroda zostanie wydana po uregulowaniu podatku zgodnie z ustawą.
Ale też nie prosili mnie o NIP, tylko o dane do wysyłki + Pesel. I dumam.

Napisz do nich maila z pytaniem o podatek. Co to za problem? Przeważnie przy zapisie, że powinnaś opłacić podatek organizator podaje Ci numer konta, na który masz przesłać kasę, wysyłasz i już:) bez żadnych PITów

Nie lubię konkursów, gdy podatek opłaca się samemu. Chyba nikt nie lubi:D

Słyszałam o przypadku, że wygrany zapłacił podatek firmie, a pozniej jeszcze dostał PIT - co wiązało sie z podwójnym podatkiem i walką o odzyskanie jednego.
Wole PIT.

mnie się zdarzyło dostać PIT od firmy,w której wygrałam nagrodę, chociaż nagroda była dużo poniżej 730 zł i w regulaminie nie było mowy o podatku. Nie wiem czemu, ale wiem, że podatku nie płaciłam od tej nagrody pomimo otrzymania PITa - zresztą rozliczała mnie księgowa i nie wiem, co z tym zrobiła:D Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#5588144 Napisano: 18.02.2013 13:50:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszania napisał(a):

Tzn. w jednym wypadku tak, jest to wyraznie napisane i faktycznie dostałam PIT 8 i tu nie widze problemu.

Ale w innym w regulaminie jest zapis, ze nagroda zostanie wydana po uregulowaniu podatku zgodnie z ustawą.
Ale też nie prosili mnie o NIP, tylko o dane do wysyłki + Pesel. I dumam.

Napisz do nich maila z pytaniem o podatek. Co to za problem? Przeważnie przy zapisie, że powinnaś opłacić podatek organizator podaje Ci numer konta, na który masz przesłać kasę, wysyłasz i już:) bez żadnych PITów

Nie lubię konkursów, gdy podatek opłaca się samemu. Chyba nikt nie lubi:D Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#5569754 Napisano: 31.01.2013 11:57:59 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

Przyszła dzisiaj paczka z Interii - Karnawałowy zestaw Piccolo dla dzieci. Paczka uszkodzona, przepakowana na poczcie. Jedna butelka szampana pękła i wszystko zalane i rozmięknięte - papierowe talerzyki, czapeczki, gwizdki... emotka emotka

Współczuję emotka U nas ten zestaw dotarł już dawno, jakiś tydzień temu, ale w całości. Napisz może jakąś reklamację.

Dzięki:) Pewnie przez to uszkodzenie tyle do mnie szedł. Komisyjnie było wszystko przepakowane. Mam ksero tego formularza komisyjnego i chyba rzeczywiście prześlę zdjęcia i ten formularz Interii... Siostrzenica tak bardzo czekała na paczkę... Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#5569595 Napisano: 31.01.2013 10:32:55 w Wkurza mnie...
Przyszła dzisiaj paczka z Interii - Karnawałowy zestaw Piccolo dla dzieci. Paczka uszkodzona, przepakowana na poczcie. Jedna butelka szampana pękła i wszystko zalane i rozmięknięte - papierowe talerzyki, czapeczki, gwizdki... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#5366443 Napisano: 17.09.2012 08:04:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nawet jak nie wygram, to nie będzie mi ani trochę przykro, bo jeszcze nigdy chyba nie usłyszałam tyle ciepłych słów na raz! emotka Dzięki:) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#5366264 Napisano: 17.09.2012 05:38:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
tereniagno napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

mia napisał(a):

lilithbb napisał(a):

http://lays.pl/upload/0913046336sUks.jpg
osoba która to zrobiła jest geniuszem emotka

Nie wiem, czy jest geniuszem, ale ja bym musiała chyba w więzieniu siedzieć, żeby mieć tyle czasu emotka
Szacun! emotka

dzięki dziewczyny emotka to miłe, że ktoś docenił:)

wow wow wow emotka

Oj należy się wielki szacun emotka emotka emotka Należy się główna nagroda,należy emotka

teraz się zawstydziłam <wstydniś>:P Dziękuję, to bardzo miłe. Myślę, że doskonale wiedzą do jakiego obrazu to nawiązanie (trudno nie wiedzieć), ale poziom w Laysach jest naprawdę wysoki i jest mnóstwo super marzeń. Przeglądam galerię i jestem pod wrażeniem pomysłowości innych - najlepsze agencje reklamowe mogą się schować;) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#5366169 Napisano: 17.09.2012 03:51:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

lilithbb napisał(a):

http://lays.pl/upload/0913046336sUks.jpg
osoba która to zrobiła jest geniuszem emotka

Nie wiem, czy jest geniuszem, ale ja bym musiała chyba w więzieniu siedzieć, żeby mieć tyle czasu emotka
Szacun! emotka

dzięki dziewczyny emotka to miłe, że ktoś docenił:) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#5351324 Napisano: 04.09.2012 08:47:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
normafia napisał(a):

aurorcia, asiakali, merkana- ja odnoszę wrażenie, że na to forum dostały się osoby rodem z dżungli (w przypadku merkany- z Kambodży). Łatwo jest obgadywać za plecami, teraz możecie się popisać odwagą i krytykować prosto w oczy. Zanim jednak to zrobicie, nie dajcie się podpuszczać takim osobom jak ejulek59, który chyba celowo z trzech nagrodzonych prac (2xhasło, 1xprezentacja= 1 auto, 2xnawigacja) wybrał akurat prezentację. Najpierw sprawdzajcie, co rzeczywiście wygrało. emotka

Tym bardziej, że w Absolwencie prezentacje były dozwolone. Więc nie było to działanie sprzeczne z regulaminem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#5188848 Napisano: 16.05.2012 04:50:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
perlshine napisał(a):

A tak w ogóle co było niewłaściwego w tych hasłach co wybrali,że wybierają nowe? emotka

były dłuższe niż dopuszczał regulamin. Hasło miało mieć do 160 znaków, a niektóre miały grubo ponad (np. hasło, które wygrało auto miało ponad 300 znaków) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#5188718 Napisano: 16.05.2012 03:13:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

kotmarian napisał(a):

ja trafilam bize poprzednio , ale na laptopa pewnie nie wpadnę, bo w moim zgłoszeniu nie było Palette ani nawet odniesienia do produktu

u mnie to samo emotka

u mnie też nie było odniesienia do Palette, a laptop dzisiaj wpadł. Nie traćcie nadziei emotka Trzymam kciuki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#5188493 Napisano: 16.05.2012 01:18:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Do mnie z laptopem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#5178383 Napisano: 10.05.2012 11:22:05 w Połączenia nieodebrane
noever napisał(a):

Co to mogło dzwonić o 12:58 nr zastrzeżony?

To może być Celia z kosmetykami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#5176458 Napisano: 09.05.2012 10:52:07 w Reklamacje wyników konkursów
No to trochę ich jeszcze będzie kosztował ten konkurs emotka Ale miło, że tak postanowili to rozwiązać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#5162915 Napisano: 26.04.2012 05:57:25 w Dyskusje o wynikach konkursu

Plagiat ukryty występuje wtedy, gdy autor przejmuje fragmenty z cudzego utworu bez podania źródła i pierwotnego autora, a następnie wplata je do własnych wywodów. Odnosi się to nie tylko do dosłownych zapożyczeń (słowo w słowo, kopiowanie), ale również na odwzorowaniu danego utworu przy użyciu innych wyrazów, oddających jednak dokładnie tę sama treść i konstrukcję myślową (rodzaj wywodu).
Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#5160326 Napisano: 25.04.2012 10:29:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

nocti napisał(a):

Tajemnicą blasku pana Wojciecha jest Tajemnica mojego blasku to 3 kilo milosci,ktore pod moim sercem gosci i radosc,ktorej doznalam,gdy na ten krok sie zdecydowalam.

Wiem, wiem, że to żadna zbrodnia wysyłać wersję damską, gdy się jest facetem i odwrotnie, ale to tak zabawnie zawsze wygląda w wynikach potem emotka a jeszcze ciąża u faceta to już w ogóle kumulacja emotka

WOW... Pan Wojciech ma szansę wygrać 1 mln $ bo tyle oferowali facetowi, który urodzi dziecko
emotka emotka

He he, od razu widać, że to brać konkursowa emotka Hasło bez ozdobników i słodzenia marce, podoba mi się, bo jest nietypowe w porównaniu do zgłoszeń owłosionych emotka

Tak, mi też się podoba emotka W ogóle najbardziej podobają mi się zgłoszenia, które nie słodzą palette. Chociaż wśród wazeliniarzy też jest kilka wartych uwagi emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#5160242 Napisano: 25.04.2012 10:01:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tajemnicą blasku pana Wojciecha jest Tajemnica mojego blasku to 3 kilo milosci,ktore pod moim sercem gosci i radosc,ktorej
doznalam,gdy na ten krok sie zdecydowalam.

Wiem, wiem, że to żadna zbrodnia wysyłać wersję damską, gdy się jest facetem i odwrotnie, ale to tak zabawnie zawsze wygląda w wynikach potem emotka a jeszcze ciąża u faceta to już w ogóle kumulacja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#5160220 Napisano: 25.04.2012 09:53:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A czy autorem hasła o wyjeździe do mamy z konkursu Adidasa jest ktoś z forum? Bo hasło rzeczywiście super! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#5148134 Napisano: 18.04.2012 12:54:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a czy z ostatniego tygodnia z Palette rozdali biżuterię? Ktoś się chwalił?
Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#5131963 Napisano: 10.04.2012 12:02:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcin_zelu napisał(a):

nocti napisał(a):

aurorcia napisał(a):

biżuteria z 30.03 emotka

iva napisał(a):

mam biżuterię z 30 emotka emotka emotka

To się ostatnio rzadko zdarza, żeby dwie osoby z forum ten sam dzień trafiły. Gratulacje emotka Choć wiem, że wolałybyście laptopa...

trzy emotka

cztery emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#4966250 Napisano: 20.01.2012 04:56:12 w Pomocy!!!!
Aha no i najlepiej chyba by było zmienić numer telefonu. Wyświetl w wątku >>
0 0