Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7177006 Napisano: 21.05.2024 09:19:35 w Czy informują/ informowali?
mandarynka16 napisał(a):

Kinder I etap było ?

Było, jeśli pytasz o loterię z bonami do
decathlonu Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7176961 Napisano: 20.05.2024 22:50:49 w Żabka
Spokojnie przyślą brakujące kody albo naprawią apke i brakujące kody się pojawią na Waszych kontach. Nauczeni doświadczeniem dają te dwa, trzy dni dłużej na zgłoszenia, żeby właśnie każdy kto miał problem mógł uzyskać kod i wziąć udział w wyzwaniu. Zakupy do jutra, ale zgłoszenia do 24. Jak nie
mam od nich odpowiedzi w ciągu dwóch dni to piszę ponownie i w ciągu doby mam odpowiedź. Irytujące, ale jest jak jest emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7176726 Napisano: 20.05.2024 11:22:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy w loterii Chrunchips są do wyboru inne kluby niż te widoczne na stronie głównej? Nie żebym narzekała bo klub piłkarski z mojego miasta wygrywa (choć pewnie z czasem spadnie bo ileż ja mogę tych chipsów jeść i głosować na miejski klub) ale tak mnie to zaczęło zastanawiać czy można głosować na jakieś inne niż te widoczne...

Nie można. To są kluby, które zostały wskazane przez współpracowników organizatora przed startem
loterii. Pracownicy mogli zgłaszać swoje propozycje i z tych propozycji zostały wybrane trzy kluby, które otrzymają dofinansowanie. Wysokość dofinansowania zależy od miejsca, które zajmą w głosowaniu.

No to jestem mega zaskoczona bo żeby na całą Polskę wybrali klub z w sumie chyba dość mało znanego Wasilkowa? Przedziwne...

Zgłaszali to pracownicy, którzy pewnie są z różnych rejonów Polski, więc szansa że z Wasilkowa też. Raczej zależało im na właśnie jakichś mniejszych klubach, właśnie żeby dać im wsparcie. Widać też, że chcieli wybrać kluby z różnych dyscyplin sportowych i fajnie emotka  fajnie też, że nie ma tu przegranych i każdy z tych klubow jakąś kasę dostanie emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

zielonaszpilka

#7176725 Napisano: 20.05.2024 11:20:27 w Żabka
rufus napisał(a):

Ewa1966 napisał(a):

Czy mogę użyć kodu z aplikacji  męża i zagrać na moje dane? Nie mam Żabki blisko mieszkania i nie chce mi się specjalnie  jechać.

Jeśli regulamin tego nie zabrania to tak. Zazwyczaj w tych konkursach nie ma takiego obostrzenia. Jeśli mąż jest „mobilny” to możesz mu wysłać zdjęcie swojego kodu aplikacji i może zrobić zakupy na Twoje konto skanując kod ze zdjęcia.

Nawet jesli regulamin zabrania to mi osobiscie nie zdarzylo sie nigdy, zeby byl jakis problem w przypadku wygranej. Nikt nie sprawdza czy dany kod nalezy do konkretnej apki.

Przezorny zawsze ubezpieczony;) też mi się wydaje, że nawet jak jest zapis to nikt tego sprawdzać nie będzie, jednak wtedy raczej pilnuję, żeby kod pasował do danych w apce;) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7176720 Napisano: 20.05.2024 11:04:27 w Żabka
Ewa1966 napisał(a):

Czy mogę użyć kodu z aplikacji  męża i zagrać na moje dane? Nie mam Żabki blisko mieszkania i nie chce mi się specjalnie  jechać.

Jeśli regulamin tego nie zabrania to tak. Zazwyczaj w tych konkursach nie ma takiego obostrzenia. Jeśli mąż jest „mobilny” to możesz mu wysłać zdjęcie swojego kodu aplikacji i może zrobić zakupy na Twoje konto skanując kod ze zdjęcia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7176718 Napisano: 20.05.2024 11:00:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Czy w loterii Chrunchips są do wyboru inne kluby niż te widoczne na stronie głównej? Nie żebym narzekała bo klub piłkarski z mojego miasta wygrywa (choć pewnie z czasem spadnie bo ileż ja mogę tych chipsów jeść i głosować na miejski klub) ale tak mnie to zaczęło zastanawiać czy można głosować na jakieś inne niż te widoczne...

Nie można. To są kluby, które zostały wskazane przez współpracowników organizatora przed startem
loterii. Pracownicy mogli zgłaszać swoje propozycje i z tych propozycji zostały wybrane trzy kluby, które otrzymają dofinansowanie. Wysokość dofinansowania zależy od miejsca, które zajmą w głosowaniu. Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

zielonaszpilka

#7176557 Napisano: 18.05.2024 20:03:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bingo9842 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Od 3 dni mam paragony Winiary w weryfikacji. Wasze losy dodają na bieżąco? Jak mam teraz przez weekend grać..

Jak dodałam w piątek to weryfikację miałam dopiero w poniedziałek wieczorem, ale wiadomo, akurat trafił się weekend, ludzie mają wolne a potem musieli się odgrzebać z tych weekendowych zgłoszeń. Wydaje mi się, że oni mają mnóstwo roboty z tymi paragonami. Wiele osób zgłasza, każdy paragon trzeba zaakceptować ręcznie, a do tego jeszcze na bieżąco robią weryfikację wygranych 50, no i pewnie jeszcze inne rzeczy, bo przecież nie samymi Winiarami agencja żyje;) myślę, że trzeba uzbroić się w cierpliwość.

Jasne, wiadomo, tylko ja zgłaszałam jakoś we wtorek i środę lub środę i czwartek. Mamy sobotę, i tak muszę czekać minimum do poniedziałku teraz.

No niestety, uroki ręcznej weryfikacji emotka  ja też się zgapiłam i wgrałam paragony dopiero wczoraj, więc też sobie poczekam. Wcześniej dość sprawnie im szła weryfikacja, ale teraz są spore obsuwy. Pewnie dużo osób zgłasza paragony. Jeśli zgłaszałaś we wtorek to rzeczywiście bardzo długo im schodzi.

Ja wysylalam w piątek i w piątek były losy.

Ciekawe od czego to zależy emotka  może akceptuje kilka osób i w zależności od tego do czyjej kolejki trafią nasze zgłoszenia? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7176533 Napisano: 18.05.2024 14:53:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Od 3 dni mam paragony Winiary w weryfikacji. Wasze losy dodają na bieżąco? Jak mam teraz przez weekend grać..

Jak dodałam w piątek to weryfikację miałam dopiero w poniedziałek wieczorem, ale wiadomo, akurat trafił się weekend, ludzie mają wolne a potem musieli się odgrzebać z tych weekendowych zgłoszeń. Wydaje mi się, że oni mają mnóstwo roboty z tymi paragonami. Wiele osób zgłasza, każdy paragon trzeba zaakceptować ręcznie, a do tego jeszcze na bieżąco robią weryfikację wygranych 50, no i pewnie jeszcze inne rzeczy, bo przecież nie samymi Winiarami agencja żyje;) myślę, że trzeba uzbroić się w cierpliwość.

Jasne, wiadomo, tylko ja zgłaszałam jakoś we wtorek i środę lub środę i czwartek. Mamy sobotę, i tak muszę czekać minimum do poniedziałku teraz.

No niestety, uroki ręcznej weryfikacji emotka  ja też się zgapiłam i wgrałam paragony dopiero wczoraj, więc też sobie poczekam. Wcześniej dość sprawnie im szła weryfikacja, ale teraz są spore obsuwy. Pewnie dużo osób zgłasza paragony. Jeśli zgłaszałaś we wtorek to rzeczywiście bardzo długo im schodzi. Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

zielonaszpilka

#7176494 Napisano: 18.05.2024 09:12:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Jak dodałam w piątek to weryfikację miałam dopiero w poniedziałek wieczorem, ale wiadomo, akurat trafił się weekend, ludzie mają wolne a potem musieli się odgrzebać z tych weekendowych zgłoszeń. Wydaje mi się, że oni mają mnóstwo roboty z tymi paragonami. Wiele osób zgłasza, każdy paragon trzeba zaakceptować ręcznie, a do tego jeszcze na bieżąco robią weryfikację wygranych 50, no i pewnie jeszcze inne rzeczy, bo przecież nie samymi Winiarami agencja żyje;) myślę, że trzeba uzbroić się w cierpliwość. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7176293 Napisano: 17.05.2024 14:00:37 w Czy informują/ informowali?
mamadwojga napisał(a):

Captain Jack z Żabki? Gdzie się generowało obrazek w AI? Były wyniki?

Nie i chyba do 20 czy 22 maja czas. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7176150 Napisano: 17.05.2024 10:24:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Jeśli Fortis pomerdał daty losowań  w Coli z apppki, to niezła draka. W sumie jak zwykle w loteriach miałem zgłaszać dziś przed 17  emotka

Szkoda, że autor się nie wypowiedział.
Ale wpis chyba usunięty, więc jeszcze jest nadzieja emotka

Ja nie mam nadziei i widząc taki wpis na pewno nie zgłoszę więcej kodów. Uważam, że autor wpisu usunął go, bo zorientował się, że wygrał "nierugalminowo" i boi się rozkręcenia afery i tego, że nagrodę mu odbiorą. Zapewne jest też zapis w regulaminie o niemożliwości odsprzedania nagrody i to kolejna rzecz, która mogła być przyczyną szybkiego usunięcia wpisu. Myślę, że fortis zrobił jakiś falstart z tym losowaniem. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#7176010 Napisano: 16.05.2024 17:16:03 w Czy informują/ informowali?
magalan83 napisał(a):

Dale nie ma wyników sheby za ostatni etap?

Chyba były. Ktoś pisał o mailu z karmami o 5:50 rano już jakiś czas temu  emotka

https://www.e-konkursy.info/forum/konkursy/czy-informuja-informowali?item1=Sheba#p7175254

Ktoś później potwierdzał, że jakiś znajomy też miał maila z karmami o tej godzinie. Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

zielonaszpilka

#7175909 Napisano: 16.05.2024 12:41:25 w Wkurza mnie...
O matko, nawet nie wiecie jak ja Wam dziękuję! 🙏 😊😍 I pani dyrektor też! jest bardzo przejęta i wdzięczna, bo wie, że bez społeczności konkursowej nie mielibyśmy szans. Dziękuję, dziękuję, dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7175842 Napisano: 16.05.2024 10:04:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
KuntaKinte napisał(a):

Czy ktoś wie dlaczego nie działa u mnie str.Biedronka+Tyskie ,wyskakuje błąd 403,na dodatek nie otwiera mi linku do wypełnienia danych na mecz....
Zaczęło się tak  w ten weekend -wypełniam dane z paragonu -dodaję fotkę paragonu-mieli i mieli-i wyskoczył błąd 404 i tak mam od weekendu....
Chętnie na priv

U mnie na komputerze ta sama sytuacja. Na telefonie otworzyło stronę do uzupełnienia danych. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7175250 Napisano: 14.05.2024 09:12:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

Sanderka napisał(a):

byekitty napisał(a):

termitek99 napisał(a):

NowyAleStary napisał(a):

byekitty napisał(a):

Wpadła u nas jakaś główna z maczfita? Może być pw. Trochę śmierdzi mi ten konkurs.

Główna główną, ale poszło w ogóle coś więcej niż talerze? Widziałam jeden wpis z talerzami. Stosunkowo dużo tych nagród było i jednak trochę podejrzane, że na forum nie widać nikogo z voucherów, toreb termicznych i dopłat do diet.

A gdzie był ten wpis z talerzami?

https://www.e-konkursy.info/forum/konkursy/czy-informuja-informowali?strona=1845#p7175183

Też mi śmierdzi, dużo nagród, no i trzeba było sporo zapłacić zeby wziąć udział.

Do tego te posiłki to okropnie mi nie posmakowały 😆

widać już że wał, zbyt duża kwota zakupu, krótki czas etapowy, brak nawet najgorszego sortu nagród

Dziwnie wygląda. Ja się póki co wstrzymuję dopóki ktoś nie pochwali się lepszą nagrodą. Pisałam do nich tylko z pytaniem czy będą akceptować linki do yt itd., ale odpisali, że że względów bezpieczeństwa nie mogą otwierać linków, i że na pewno przy pomocy słów dam radę stworzyć świetną odpowiedź  emotka  W to nie wątpię, chciałam wiedzieć tylko z czym będę konkurować, ale póki co odpuszczam. Sponsor jest jednocześnie organizatorem - to zawsze będzie budzić wątpliwości co do uczciwego rozwiązania konkursu, zwłaszcza, że przy takiej ilości nagród pochwaliła się jedna osoba. Opcję są dwie - nie rozesłali wszystkich maili albo coś tu jest nie tak. Biorę pod uwagę opcję, że w tym konkursie wzięło udział sporo przypadkowych osób, które po prostu kupują ich diety, ale nie są konkursowiczami, ale dalej - jeden wpis na forum z info o wygranej to dużo za
mało. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7175231 Napisano: 14.05.2024 07:41:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bingo9842 napisał(a):

Jakie dane podaje się w formularzu wygranych biletów z Tyskie? Czy to są bilety imienne?

Imię, nazwisko, pesel, data urodzenia obu osób i mail ze zgłoszenia. Osoby muszą być pełnoletnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7174880 Napisano: 11.05.2024 23:05:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bingo9842 napisał(a):

Czy w loterii Monster co informowali 09 mają jest jakieś ograniczenie wygranych na osobę i gospodarstwo ? 
Moi synowie wygrali po zgrzewce i do tego jeden deskorolkę.

Z tego co kojarzę to Nav nie robi ograniczeń ani na osobę ani na gospodarstwo. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

zielonaszpilka

#7174687 Napisano: 10.05.2024 15:03:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Czy dochodzą dzisiaj potwierdzenia zagrania w Tyskie w Biedronce? U mnie nie ma.

Po godz. 10 dzisiaj były Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

zielonaszpilka

#7174359 Napisano: 09.05.2024 11:42:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Monster e-maile w jednym czasie wysłali czy idą powoli?

Wydaje się, że w jednym czasie. Ja mam maila o 11:29 z produktami i w tym samym czasie pojawił się wpis w MDW z bmx. Teraz jest też wpis o deskorolce, więc myślę, że poszło wszystko. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7174354 Napisano: 09.05.2024 11:31:53 w Informują
Informują z Loteria "Wygraj wyjazd na X Games z Monster Energy"

Rodzaj powiadomienia: mail 11:29
Dodatkowe informacje:
zestaw produktów Wyświetl w wątku >>