Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ismena
Postów 577
Data rejestracji 12.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może ktoś inny się zlituje i zajmie na chwilę małą, żeby mama mogła odpocząć Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w biegu się lepiej opalisz niż leżąc
Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jestem Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję też bardzo gusiabo81 Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mogę znaleźć swojego pierwszy raz mi się to zdarzyło bardzo proszę o pw Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też już wysłałam, ale zaraz po smsie o wygranej nie chciał pójść sms na 70007 Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poszlo Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po drugie - okocim
po trzecie - okocim
Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję
targicola - że zrobiłeś dla mnie wyjątek
justa111 - że zawsze można na Ciebie liczyć
tesa - że mimo iż się nie znamy nadeszłaś z chęcią pomocy
mama190 - już teraz dziękuję za zaoferowaną pomoc na jutro
moniab - za współpracę
filmweb - za seanse
aendrius1 - że nigdy nie ignorujesz moich pw
magma6 - za kodzik z nivea
ufff... mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OLAY.dokonczenie zdania Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jutro popołudniu będą Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po pierwsze, to proszenie o głosy też zawiewa nieuczciwością, bo powinno się głosować na prace, które uważa się za najlepsze, a nie dlatego, że ktoś mnie o to prosi.
a po drugie, to Ty już chyba sama nie wiesz co piszesz. Wyzywasz ludzi od idiotów, a za chwilę stwierdzasz, że nikogo nie obrażasz
w takim razie ciekawe dlaczego w sądach odbywa się tyle spraw o znieważenie i zapadają wyroki zasądzające? Skoro wg Ciebie, to nie obrażanie, tylko wyrażenie własnego zdania...
Wyrazić swoje zdanie, to możesz pisząc, że uważasz takie praktyki za nieuczciwe i niegodne... A pisząc o kimkolwiek, że jest idiotą obrażasz go. Idiotyzm, to choroba związana z upośledzeniem umysłowym. Warto czasem pomyśleć, a potem pisać.
Pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobre
krzyszu, to może warto być idiotą? gratulacje dyktafonu też bym chciała
a mnie jeszcze wkurza pogoda... Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba nie wiesz co znaczy słowo idiota, skoro tak nim szastasz na prawo i lewo rozumiem, że ktoś się czuję oszukany i zawiedziony (też to kiedyś przerabiałam), ale to nie powód by innych nazywać idiotami... możesz napisać, że to cwane lisy, ewentualnie krętacze, ale nigdy, że to idioci...
skoro wygrali, to okazali się większymi znawcami konkursowych mechanizmów, a nie idiotami
wkurza mnie, że głowa mnie boli Wyświetl w wątku >>