Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ismena
Postów 577
Data rejestracji 12.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skoro trzeba było kupić produkty za minimum 39 zł, w nagrodę bon na 200 zł, to myślę, że koło 70 zł jak się mylę, to mnie wyprowadźcie z błędu Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozumiem, ze to do nice było bo ja to pełen relaks i 'no stres' Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak wygram za dużo bonów, to się do Ciebie zwrócę
myślisz, że oni skreślają kogoś jak za dużo wygra w krótkim czasie nieładne by to było Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ok, ale nie powiesz mi, że nie wkurzyliby się ludzie, że ktoś szuka paragonu na Paryż i to pewnie najchętniej za kilka złotych
normalnie mnie nie rusza kupowanie paragonów, ale tym razem to nawet ja bym się wkurzyła pewnie Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ten wyjazd do Paryża, to jest grupowy, czy każdy swoją własną ścieżką będzie chodził? Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba jeszcze do nikogo nie dzwonili więc wstrzymaj na razie piąstki Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
268 Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs jeszcze nierozwiązany. do 15.10 mieli być wybrani laureaci, do 20.10 (do jutra) powinni być wszyscy powiadomieni
no ciekawe, czy jutro będą dzwonić, czy będzie przesunięcie... Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja zawsze miałam skrupuły żeby na 2 paragony brać rzeczy w tesco
btw... tedance, podoba mi się Twoja praca na falvit'cie Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mylisz się po części
teściowa to 1 stopień powinowactwa, szwagier drugi; jeśli chodzi o ciocię - siostrę matki lub ojca, to faktycznie już dalszy, bo 3 stopień pokrewieństwa Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie to była nieumyślność, bo ona spowodowała wypadek ze względu na naruszenie zasad
przy umyślności musi być zamiar popełnienia czynu zabronionego, a Otylia na pewno nie chciała, ani nawet nie godziła się na ewentualność spowodowania wypadku drogowego
a mnie nic nie wkurza Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tu się akurat mylisz tato999, bo w każdym przypadku gdy poszkodowanym jest ktoś z rodziny sąd może odstąpić od wymierzenia kary
została skazana, tyle, że nie wymierzono jej kary
wkurza mnie ból głowy od kilku dni Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapewne o ten konkurs im chodzi: http://www.rossne...y/?contrixId=3400001 Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Manhattan - Nagrody można odbierać w terminie od 30 września do 18 października 2009r.
Nivea - Nagrody można odbierać w terminie od 30 września do 18 października 2009r.
Johnson's baby - Konkurs rozpoczyna się 18 września 2009 r. i trwa do 1 października 2009 r. do godziny 23.59.
Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w poniedziałek o 12 Wyświetl w wątku >>
ismena
Postów 577
Punkty karne 0
Konkursy dodane