Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzanna

marzanna

#2912519 Napisano: 04.12.2009 06:29:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
toka napisał(a):

A mi sie to podoba-Nowy Herbal Essences pozwala oderwać się od:...rutyny, bo gdy HERBALEM wlosy umyje,wtedy naprawde wiem ze zyje.Zaraz z mezem dokazuje i energie w sobie czuje,wiec niech HERBAL nam kroloje!

Krzysztof M., Kałuszyn-nie podaje nazwiska bo moze to ktos od nas
emotka emotka emotka emotka

Króluje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2911712 Napisano: 04.12.2009 01:27:38 w Carrefour konkursy
smsowicz napisał(a):

crism napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Gratulujemy! wygrałeś nagrodę od Carrefree! Co to znaczy? Bo nie jest napisane co...

to znaczy, ze cos z pocieszenia masz emotka

łał i tak się zlitowali emotka

Mam nadzieję, że to biżuteria od Kruka...w sam raz do tego makijażu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2911648 Napisano: 04.12.2009 01:12:54 w Carrefour konkursy
smsowicz napisał(a):

olus15 napisał(a):

bo też namieszałam z paragonem
ale uczciwie zakupy zrobiłam

A ja nieuczciwie. Tampony ukradłem, a paragony przy kasie kupiłem emotka

Ty facet jesteś?? Ostatio pisałeś/aś, że dostałeś kosmetyki i zrobisz się na bóstwo... emotka No i tampony kupiłeś/aś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2911645 Napisano: 04.12.2009 01:10:29 w Carrefour konkursy
smsowicz napisał(a):

marzanna napisał(a):

smsowicz napisał(a):

marzanna napisał(a):

ziolko napisał(a):

olus15 napisał(a):

no tak
ale powiedzcie to w dziale paragony czy MDW
totalny lincz
nie ma to jak chołubić oszustwa,
to tylko u nas jest możliwe
Oczywiście fajnie, że można sobie pomagać bo czasem wygrywa się na dwie komórki czy więcej
ale tam szukają głównie te same osoby, które nie pofatygują się nawet po jedną rzecz do sklepu albo wysyłają wiele dziesiątek smsów mając jeden paragonik
a to już mnie wkurza
jak widać reszty forum nie

co racja to racja... czasami jest ktoś, kto sporadycznie potrzebuje paragonu a są tacy, co ciągle szukają emotka

a co powiecie na to??

Na koniec pragnę uprzedzić, że przewijający się na niniejszym forum temat handlu paragonami jest niezgodny z prawem i monitorowany przez osoby do tego wyznaczone, tak więc bardzo proszę o uczciwość, a zwycięzcom serdecznie gratuluję

Eee tam gadka szmatka z tym monitorowaniem emotka Pewnie tak monitorują, jak wywiązują się z regulaminu emotka

Nie monitorują, ale widzą co się dzieje emotka Następnym razem jedna osoba będzie identyfikowana np za pomocą: imię, nazwisko, 3 ostatnie cyfry z PESEL. Nr paragonu nie jest żadnym zabezpieczeniem.

Jest zabezpieczeniem emotka Nie byłoby można tego samego numeru paragonu wysłać z 30 komórek emotka

A jak w sklepie x i w sklepie y będzie taki sam numer paragonu?

Bardzo niskie prawdopodobieństwo, a kwestia i tak jest do zweryfikowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2911605 Napisano: 04.12.2009 01:00:16 w Carrefour konkursy
smsowicz napisał(a):

marzanna napisał(a):

ziolko napisał(a):

olus15 napisał(a):

no tak
totalny lincz
Oczywiście fajnie, że można sobie pomagać bo czasem wygrywa się na dwie komórki czy więcej
ale tam szukają głównie te same osoby, które nie pofatygują się nawet po jedną rzecz do sklepu albo wysyłają wiele dziesiątek smsów mając jeden paragonik
a to już mnie wkurza

co racja to racja... czasami jest ktoś, kto sporadycznie potrzebuje paragonu a są tacy, co ciągle szukają emotka

a co powiecie na to??

Na koniec pragnę uprzedzić, że przewijający się na niniejszym forum temat handlu paragonami jest niezgodny z prawem i monitorowany przez osoby do tego wyznaczone, tak więc bardzo proszę o uczciwość, a zwycięzcom serdecznie gratuluję

Eee tam gadka szmatka z tym monitorowaniem emotka Pewnie tak monitorują, jak wywiązują się z regulaminu emotka

Nie monitorują, ale widzą co się dzieje emotka Następnym razem jedna osoba będzie identyfikowana np za pomocą: imię, nazwisko, 3 ostatnie cyfry z PESEL. Nr paragonu nie jest żadnym zabezpieczeniem.

Jest zabezpieczeniem emotka Nie byłoby można tego samego numeru paragonu wysłać z 30 komórek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2911555 Napisano: 04.12.2009 12:46:06 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

olus15 napisał(a):

no tak
totalny lincz
a to już mnie wkurza

a co powiecie na to??

Eee tam gadka szmatka z tym monitorowaniem emotka Pewnie tak monitorują, jak wywiązują się z regulaminu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2911503 Napisano: 04.12.2009 12:27:24 w Carrefour konkursy
anik01 napisał(a):

zdecydowanie wszędzie powinno sie wpisywać nr paragonu i nie byłoby wtedy kombinowania i kręcenia,
a tak to niestety często się zdarza że ja kupuję sporo na promocję i niestety nie wygrywam, pomimo że mam po kilka paragonów, ale cóż jak nie ten konkurs to inny emotka emotka emotka emotka emotka

Ja też tak uważam. Nie mam 30 komórek i nie jestem hurtownikiem, a też chciałabym wygrać... a rzeczywistość jest taka, że z jednym czy kilkoma paragonami się nie wygra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2911364 Napisano: 04.12.2009 11:48:50 w Carrefour konkursy
nineczka17 napisał(a):

ziolko napisał(a):

maa napisał(a):

ziolko napisał(a):

maa napisał(a):

Reni napisał(a):

ziolko napisał(a):

o której dzwonili z czekolad?? bo miałam połączenie z prywatnego ok 11:30 ale od razu się rozłączyło jak odebrałam emotka całe 2 sek połączenia emotka

to bardzo możliwe że to oni emotka

im sie chyba to zdarza

to nie oni emotka nie mają mojego numeru wśród zwycięzców emotka znowu się nie udało emotka

dzwonilas tam?

tak... udało się.. uprzejma pani poinformowała mnie, że o tej godzinie dzwoniła do innej pani od której uzyskała pełne dane...
i tak samo nie wiem kto mógł do mnie dzwonić wtedy, co było rozwiązanie 101 nagród w carrefour... też nie ma mojego numeru na liście emotka
z domu nie dzwonili.. jeszcze brałam udział w Twoim Stylu - ile razy tam dzwonią i z jakiego nr??

Twoj Styl dzwoni tylko raz

Nie, do mnie dzwoniła babka z TS 2 razy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2911307 Napisano: 04.12.2009 11:31:50 w Carrefour konkursy
A tak btw to pan z Sinea Was tu znalazł... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2911302 Napisano: 04.12.2009 11:30:12 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

maa napisał(a):

ziolko napisał(a):

maa napisał(a):

Reni napisał(a):

ziolko napisał(a):

o której dzwonili z czekolad?? bo miałam połączenie z prywatnego ok 11:30 ale od razu się rozłączyło jak odebrałam emotka całe 2 sek połączenia emotka

to bardzo możliwe że to oni emotka

im sie chyba to zdarza

to nie oni emotka nie mają mojego numeru wśród zwycięzców emotka znowu się nie udało emotka

dzwonilas tam?

tak... udało się.. uprzejma pani poinformowała mnie, że o tej godzinie dzwoniła do innej pani od której uzyskała pełne dane...
i tak samo nie wiem kto mógł do mnie dzwonić wtedy, co było rozwiązanie 101 nagród w carrefour... też nie ma mojego numeru na liście emotka
z domu nie dzwonili.. jeszcze brałam udział w Twoim Stylu - ile razy tam dzwonią i z jakiego nr??

Z TS dzwonią z komórki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2908879 Napisano: 03.12.2009 05:18:02 w Carrefour konkursy
ciasssteczko napisał(a):

mam SPA z warszawskiej Arkadii emotka emotka emotka emotka

ŁAŁ! Przebiłaś mkrzyśka i kadetta razem wziętych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2908877 Napisano: 03.12.2009 05:16:02 w Carrefour konkursy
a gdzie hurtownicy? pewnie się wypowiedzą jutro, jak już skończą sprawdzać startery emotka szczególnie czekam na sprawozdanie kadetta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2908794 Napisano: 03.12.2009 04:55:23 w Carrefour konkursy
potworkaa napisał(a):

a kto zgarnął warszawkę?przyznawać się emotka

Warszawę zostawili dla znajomych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2907583 Napisano: 03.12.2009 11:26:02 w Carrefour konkursy
crism napisał(a):

hmmm to mowicie, zeby startery sprawdzic ?

tak, zacznij sprawdzać, do wieczora Ci zejdzie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2907577 Napisano: 03.12.2009 11:24:37 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

ejj... skoro jest
Wszelkie działania związane z przeprowadzeniem Loterii wykonuje Agencja Reklamowa SINEA GROUP Anna Zaczykiewicz z siedzibą w Warszawie,
przy ul. Grochowskiej 357/125, wpisana pod numerem 46603 do Ewidencji Działalności Gospodarczej prowadzonej przez Prezydenta Miasta Stołecznego Warszawy zwana dalej „Koordynatorem”.

to mozna poprosić o rozmowę z tą panią?? emotka

Heh, Grochowska to dziura, tam najtaniej wynająć lokal emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2907549 Napisano: 03.12.2009 11:17:52 w Carrefour konkursy
benon69 napisał(a):

acherek napisał(a):

Biorąc udział w konkursach trzeba mieć stalowe nerwy.

zgadzam sie z tym emotka emotka

Jak ktoś wysłał 2 SMSy tak jak ja, to może się najwyżej śmiać, ale jak ktoś zainwestował 100 SMSów i 100 paczek wkładek, to.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2904575 Napisano: 02.12.2009 12:43:43 w Carrefour konkursy
mkrzysiek napisał(a):

Ja w Reducie grałem słabo A w Arkadię ładnie przywaliłem emotka

Ciekawe który z Was wygra pojedynek w Arkadii: Ty czy kadett emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2904411 Napisano: 02.12.2009 12:08:10 w Carrefour konkursy
crism napisał(a):

marzanna napisał(a):

ziolko napisał(a):

marielu napisał(a):

ziolko to bez sensu ta lista po aferze z przed chwili nikt się nie wychyli
a ja nawet nie czuję że rymuję emotka

wiem wiem... tylko to jest ogólna lista, przecież wiem, że czasami ktoś woli się nie przyznawać gdzie gra, żeby nie robić sobie konkurencji emotka

Czasem lepiej się przyznać gdzie się gra, bo wtedy inni wiedzą, który market omijać. Ja odkąd dowiedziałam się, że mkrzysiek gra w Arkadii, omijam ten market emotka

jakbym chcial omijac nieobstawione markety w krakowie .. to bym musial jechac do kielc emotka

A co to dla Ciebie wyskoczyć do Kielc WYGRAN¡ bryką emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2904391 Napisano: 02.12.2009 12:02:50 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

marielu napisał(a):

ziolko to bez sensu ta lista po aferze z przed chwili nikt się nie wychyli
a ja nawet nie czuję że rymuję emotka

wiem wiem... tylko to jest ogólna lista, przecież wiem, że czasami ktoś woli się nie przyznawać gdzie gra, żeby nie robić sobie konkurencji emotka

Czasem lepiej się przyznać gdzie się gra, bo wtedy inni wiedzą, który market omijać. Ja odkąd dowiedziałam się, że mkrzysiek gra w Arkadii, omijam ten market emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2904374 Napisano: 02.12.2009 12:00:15 w Carrefour konkursy
marielu napisał(a):

mirek1818 napisał(a):

macie pretensje że ktoś gra na kilka sklepów i że wysyła setki sms-ów. a kto Wam broni robić tak samo emotka
ja osobiście gram zawsze na około 30 starterów jak ślą sms-y to nawet po 200 starterów odpalam i nikt mi nie zabroni tego robić emotka emotka emotka emotka emotka

no bo Ty to jesteś zboczony Miruś emotka cho na kozetke , ja ci terapie zapodam Marielkowom , i od jutra zajmiesz się eee yyy np szydełkowaniem emotka

Twoje teksty, Marielu, są bezkonkurencyjne. emotka A terapia rzeczywiście by się wielu przydała... Wyświetl w wątku >>
0 0