Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marzanna
Postów 1431
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Króluje! Wyświetl w wątku >>
\"Some people are wise. Some otherwise\"
marzanna
Postów 1431
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że to biżuteria od Kruka...w sam raz do tego makijażu Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1431
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty facet jesteś?? Ostatio pisałeś/aś, że dostałeś kosmetyki i zrobisz się na bóstwo... No i tampony kupiłeś/aś Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1431
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo niskie prawdopodobieństwo, a kwestia i tak jest do zweryfikowania Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1431
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest zabezpieczeniem Nie byłoby można tego samego numeru paragonu wysłać z 30 komórek Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1431
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eee tam gadka szmatka z tym monitorowaniem Pewnie tak monitorują, jak wywiązują się z regulaminu Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1431
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też tak uważam. Nie mam 30 komórek i nie jestem hurtownikiem, a też chciałabym wygrać... a rzeczywistość jest taka, że z jednym czy kilkoma paragonami się nie wygra Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1431
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, do mnie dzwoniła babka z TS 2 razy Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1431
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marzanna
Postów 1431
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z TS dzwonią z komórki Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1431
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ŁAŁ! Przebiłaś mkrzyśka i kadetta razem wziętych Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1431
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marzanna
Postów 1431
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Warszawę zostawili dla znajomych Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1431
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, zacznij sprawdzać, do wieczora Ci zejdzie Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1431
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Heh, Grochowska to dziura, tam najtaniej wynająć lokal Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1431
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ktoś wysłał 2 SMSy tak jak ja, to może się najwyżej śmiać, ale jak ktoś zainwestował 100 SMSów i 100 paczek wkładek, to.... Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1431
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe który z Was wygra pojedynek w Arkadii: Ty czy kadett Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1431
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co to dla Ciebie wyskoczyć do Kielc WYGRAN¡ bryką Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1431
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasem lepiej się przyznać gdzie się gra, bo wtedy inni wiedzą, który market omijać. Ja odkąd dowiedziałam się, że mkrzysiek gra w Arkadii, omijam ten market Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1431
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Twoje teksty, Marielu, są bezkonkurencyjne. A terapia rzeczywiście by się wielu przydała... Wyświetl w wątku >>