Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzanna

marzanna

#3661573 Napisano: 30.08.2010 11:16:33 w Wkurza mnie...
arta napisał(a):

marzanna napisał(a):

enia2007 napisał(a):

bip napisał(a):

moniaainom napisał(a):

tedance napisał(a):

krzyszu napisał(a):

A może to tylko zbieg okoliczności z tymi hasłami? emotka Albo zwycięzcy czytali kiedyś wyniki z Sorai, zapamiętlai rymy i... wymyślili przypadkowo takie same hasła emotka

Dokładnie! Och, co za ignorantka ze mnie, że sama na to nie wpadłam! Przecież właśnie tak było, jolcia, która z nieukrywanym entuzjazmem dzieliła się z całym forum swą radością, kiedy stała się posiadaczką pary aparatów cyfrowych, zupełnym przypadkiem stworzyła identyczne hasła jak te nagrodzone w konkursie Sorai! Doprawdy, aż mi głupio, że nie wzięłam pod uwagę takiej możliwości emotka

A ty, a ty! emotka A teraz grzecznie do spowiedzi!
A tak serio- spaliłabym się ze wstydu, wysyłając czyjeś teksty jako swoje. Mam nadzieję, że wkrótce wezmą się za plagiaty i zaczną traktować je jak normalną kradzież! Co do jolci- porażka na całego.

jeszcze odnośnie tego konka. Czy organizatorzy są niewidomi?

Agnieszka, Zakliczyn
Olay.odkrywam klucz do piekna, poprzez regeneracje, z nim kuracje to przyjemnosc, wiec czy nocna ciemnosc, czy jasny dzien, ja z Olay zmarszczki usuwam w cien!

Renata, Dąbrowa Górnicza
Olay.odkrywam klucz do piekna, poprzez regeneracje, z nim kuracje to przyjemnosc, wiec czy nocna ciemnosc, czy jasny dzien, ja z Olay zmarszczki usuwam w cien!
???
i o co chodzi? emotka

tu akurat jest ich pomyłka,Agieszka nie wysłała tego hasła ,które do niej przypisali emotka

Właśnie zobaczyłam w wynikach Olay, że niejaka Ewa z Myszkowa ukradła moje hasło, którym wygrałam 2.500 zł w Sorayi. Całe szczęście, że wygrała tylko bon 100 zł, bo gdyby to była lepsza nagroda, to dochodziłabym swych praw sądownie emotka

Na Twoim miejscu nie zawahałabym się napisać do organizatorów. To, co się w tym konkursie nawyprawiało to skandal!

Masz rację, napiszę, tego bonu jej z gardła nie wyrwę, ale chociaż wstydu się naje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3661555 Napisano: 30.08.2010 11:11:45 w Wkurza mnie...
enia2007 napisał(a):

bip napisał(a):

moniaainom napisał(a):

tedance napisał(a):

krzyszu napisał(a):

A może to tylko zbieg okoliczności z tymi hasłami? emotka Albo zwycięzcy czytali kiedyś wyniki z Sorai, zapamiętlai rymy i... wymyślili przypadkowo takie same hasła emotka

Dokładnie! Och, co za ignorantka ze mnie, że sama na to nie wpadłam! Przecież właśnie tak było, jolcia, która z nieukrywanym entuzjazmem dzieliła się z całym forum swą radością, kiedy stała się posiadaczką pary aparatów cyfrowych, zupełnym przypadkiem stworzyła identyczne hasła jak te nagrodzone w konkursie Sorai! Doprawdy, aż mi głupio, że nie wzięłam pod uwagę takiej możliwości emotka

A ty, a ty! emotka A teraz grzecznie do spowiedzi!
A tak serio- spaliłabym się ze wstydu, wysyłając czyjeś teksty jako swoje. Mam nadzieję, że wkrótce wezmą się za plagiaty i zaczną traktować je jak normalną kradzież! Co do jolci- porażka na całego.

jeszcze odnośnie tego konka. Czy organizatorzy są niewidomi?

Agnieszka, Zakliczyn

Renata, Dąbrowa Górnicza
???
i o co chodzi? emotka

tu akurat jest ich pomyłka,Agieszka nie wysłała tego hasła ,które do niej przypisali emotka

Właśnie zobaczyłam w wynikach Olay, że niejaka Ewa z Myszkowa ukradła moje hasło, którym wygrałam 2.500 zł w Sorayi. Całe szczęście, że wygrała tylko bon 100 zł, bo gdyby to była lepsza nagroda, to dochodziłabym swych praw sądownie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3548319 Napisano: 15.07.2010 10:34:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

marzanna napisał(a):

Nie otwiera mi się ten link...Wam też? emotka

Lista jest tutaj, w wątku Wyniki:

https://www.e-kon...pg-196.html#f3548137

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3548263 Napisano: 15.07.2010 10:24:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
toudikot napisał(a):

joan napisał(a):

O matko, właśnie obejrzałam wyniki Reginy z Reala. Nie brałam udziału w tym konku, bo market daleko, ale wobec realowych zwycięzców marnie widzę swoje szanse na skuter, skoro napisałam SMSa poprawną polszczyzną + nie wymyśliłam nic porywającego w stylu Regina trzyma się kópy - to najlepszy papier do dópy! emotka

Lista: http://www.real.pl/new/img/(...)yniki%20konkursu.pdf

mam podobne odczucia emotka

Nie otwiera mi się ten link...Wam też? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3511671 Napisano: 01.07.2010 06:39:03 w Paragony
Ja też mam 2 paragony PiP ale mam nadzieję, że jeszcze będą dzwonić...a Wy już sprzedajecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3468577 Napisano: 17.06.2010 09:57:57 w Paragony
Mam paragon Winiary Carrefour. Zapomniałam wysłać zgłoszenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3461106 Napisano: 15.06.2010 03:40:25 w Połączenia nieodebrane
barcza napisał(a):

kolo 16 zastrzezony nie mam pojecia kto dzwonil

Do mnie TS. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3461044 Napisano: 15.06.2010 03:22:31 w Wkurza mnie...
katmich napisał(a):

wkurza mnie że nic nie wygrywam konkretnego tylko jakieś pierdoły emotka ja chcę samochód, wycieczkę, pralkę, zmywarkę.. emotka emotka

Ja mam tak samo...kosmetyki z TS i innych już mi uszami wychodzą, a wczoraj nawet głupiego bonu z Nescafe nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3460566 Napisano: 15.06.2010 12:33:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
bluesky napisał(a):

Badziewne i żenujące bo Ty nie wygrałaś/łeś ... głównie tyczy się to Ciebie mala4 , mi tez się nie udało ale to nie upoważnia nikogo do gardzenia innymi hasłami. Może Twoje też by się nie spodobało gdybyć wgrał/ła? Wtedy miałabyś/miałbyś to głęboko - i my tez mamy teraz gdzieś to co ty sądzisz o tych hasłach. Najważniejsze że się udało emotka emotka
I mimo że ja nie wygrałam Gratuluję tym którzy skaczą teraz z radości na info o wygranej a Tobie niech gula stoi w gardle dalej emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3392360 Napisano: 18.05.2010 08:45:13 w Wkurza mnie...
reichel napisał(a):

ja wcześniej pisałam o ecco konkursie...teraz to oni mnie totalnie wkurzyli ! oszustwo i złodziejstwo jednym słowem, nie polecam, strasznie się zawiodłam, a tak mi zależało emotka

O co chodzi? Nie było przecież jeszcze wyników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3391309 Napisano: 18.05.2010 02:49:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
Hmm, a nie nie doczytałam, że w listopadzie i myślałam, że będzie można popłynąć w wybranym terminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3391258 Napisano: 18.05.2010 02:32:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
malpka napisał(a):

wkurzyły mnie dziś wyniki Stena Line, prawie wszyscy laureaci z Gdańska i miejscowości nadmorskich, mogli od razu w regulaminie napisać, że to konkurs tylko dla północy, nie robiłabym sobie niepotrzebnych nadziei emotka emotka

Mnie też na początku wkurzyły, ale potem mi przeszło, gdy zobaczyłam kiedy będzie ten rejs emotka Przy końcu listopada nie chciałoby mi się jechać do Gdyni, a tym bardziej promem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3390357 Napisano: 18.05.2010 09:52:41 w Paragony
Sprzedam paragon z Carrefoura na konkurs Spotkajmy się na grillu. Zapomniałam wysłać zgłoszenie na kamerkę emotka Chyba się zapłaczę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3378959 Napisano: 14.05.2010 10:56:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ja też jestem chętna na kod emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3378500 Napisano: 14.05.2010 08:38:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
moniau - ja Ci szczerze gratuluję wygranych, jesteś niesamowicie kreatywna, świetnie piszesz. Jesteś moją idolką emotka Nie przejmuj się tym co niektórzy wypisują i tak trzymać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3332348 Napisano: 27.04.2010 10:06:06 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

wkurza mnie - wymienię, sprzedam zabieg laserowy, nie mogę skorzystać bo to jest w Warszawie. Przecież od początku było wiadomo, że to promocja nowej kliniki w Warszawiez i w ramach tej promocji- reklamy zabieg za 1 zł

Właśnie! Nigdy nie daję zarobić takim spekulantom i sama nigdy nie gram o nagrody, które są do wykorzystania w innych miastach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3319159 Napisano: 23.04.2010 11:59:00 w Carrefour konkursy
A wszyscy już dostali karty z L'Oreala? Bo ja nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3308533 Napisano: 20.04.2010 12:01:35 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

marzanna napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

maa napisał(a):

maa napisał(a):

czy ktos ma moze liste gdzie mozna bylo zgodnie z regulainem realizowac bony do fryzjera z konkursu carrefoura?

bo z teog co pamietam to byly podane takie salony ktore zgodnie ze stronka sodexo nie realizuja ich bonow

dokładnie miały być bony do Jean Louis David a dali całkowicie inne
ja już wiem że u mnie żaden fryzjer ich nie realizuje

Nie do Jean Louis David, tylko do Hair Coif emotka

do Hair Coif to teraz mozna pojsc realizujac bon otrzymany z konkursu

w regulaminie jednak z tego co pamietam podawali ze beda to salony Jean Louis David a w nich nie mozna zrealizowac teog bonu [/quote

Pamiętam, że np. w Warszawie było Hair Coif od samego początku emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3308507 Napisano: 20.04.2010 11:55:41 w Carrefour konkursy
kalisto1986 napisał(a):

maa napisał(a):

maa napisał(a):

czy ktos ma moze liste gdzie mozna bylo zgodnie z regulainem realizowac bony do fryzjera z konkursu carrefoura?

bo z teog co pamietam to byly podane takie salony ktore zgodnie ze stronka sodexo nie realizuja ich bonow

dokładnie miały być bony do Jean Louis David a dali całkowicie inne
ja już wiem że u mnie żaden fryzjer ich nie realizuje

Nie do Jean Louis David, tylko do Hair Coif emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3296556 Napisano: 14.04.2010 09:32:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
leoniu napisał(a):

psemulek napisał(a):

kiedy będą wyniki konkursu olay.pl z Dnia Kobiet???

Maile były w zeszłym tygodniu - jeśli chodzi ci o ten konkurs dla 100 pierwszych.

Jej/jemu nie chodzi o konkurs dla pierwszych 100 osób, lecz o konkurs z okazji Dnia Kobiet. Myślę, że wyniki będę nie wcześniej niż na początku maja.
Wyświetl w wątku >>
0 0