Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzanna

marzanna

#4598115 Napisano: 09.08.2011 10:22:07 w Carrefour konkursy
nataszka napisał(a):

ktoś pochwalił się główną z finisha -więc graf dzwoni ale niestety do mnie znowu nie tym razem emotka

Nic dziwnego, że zwycięzca to trebor1 - to pierwsza liga emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#4596327 Napisano: 08.08.2011 03:09:19 w TESCO konkursy
U mnie pudło emotka Ktoś wie, czy jest lista rezerwowa? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#4555413 Napisano: 23.07.2011 02:23:12 w Zakupy na konkursy - usługi
Carrefour mam pod bokiem więc też mogę zrobić komuś zakupy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#4550376 Napisano: 21.07.2011 07:47:47 w Carrefour konkursy
anus napisał(a):

leelee napisał(a):

Naturella, nagrody dodatkowe:

http://e-kupon.in...0Krainie%20Naturelli

Brakuje ponad 40 nazwisk

u mnie pusta strona emotka

kliknij na 'laureaci' emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#4550362 Napisano: 21.07.2011 07:44:19 w Carrefour konkursy
kadjas123 napisał(a):

leelee napisał(a):

Naturella, nagrody dodatkowe:

http://e-kupon.in...0Krainie%20Naturelli

Brakuje ponad 40 nazwisk

bo niektórzy tacy jak ja wysłali @ dane zapominając o dołączeniu paragonu emotka , a inni w nr tel pominęli 1 cyfrę...- niestety TQG ma nas w ... i woli aby nagrody przepadły emotka

A ja wysłałam skan paragonu i nic nie pominęłam, byłam potencjalnym laureatem, a na liście mnie nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#4532850 Napisano: 14.07.2011 02:56:54 w Wkurza mnie...
beata28 napisał(a):

urinal mnie wkurza okropnie , gdzie sa nasze karty????

Z którego etapu? Z pierwszego już dawno dostałam. Z ostatniego jeszcze weryfikują zwycięzców. Dzisiaj dzwonili z rezerwy. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#4518663 Napisano: 08.07.2011 12:14:27 w Inne mniejsze markety
czarnygreg napisał(a):

w Warszawie to Wściekły gra, poczekajcie aż się pokaże na forum to da czadu!

No tak, wściekły + janiek zagarniają Warszawę... Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#4518639 Napisano: 08.07.2011 12:06:46 w Inne mniejsze markety
czarnygreg napisał(a):

szczupak napisał(a):

ten Piotr i Paweł coś mi tu nie gra, bardzo mało osób z forum wygrało na tyle nagród i dziwne, że są miata z których cisza, ja osobiście 4 kupony i i nic

w MDW sporo wygranych było, niektórzy po kilka razy i nie podawali miast

Z W-wy prawie nikt... Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#4518457 Napisano: 08.07.2011 11:07:43 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

marzanna napisał(a):

Ja też wrzuciłam kupon Warszawa Malborska...taki fajny wierszyk napisałam i d*pa emotka emotka emotka

Pewnie Janiek wszystkie nagrody zgarnął...

Ktoś na FB wysunął sugestię, że kuponów nawet nie czytali... i chyba zaczynam się do tego przychylać. Co mnie podkusiło... emotka

Właśnie widzę...a mnie jak wysyłałam zgłoszenie przyszło do głowy, że może smsów nie będą czytać, tylko kupony.... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#4518435 Napisano: 08.07.2011 11:02:33 w Inne mniejsze markety
Ja też wrzuciłam kupon Warszawa Malborska...taki fajny wierszyk napisałam i d*pa emotka emotka emotka

Pewnie Janiek wszystkie nagrody zgarnął... Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#4507079 Napisano: 05.07.2011 12:11:28 w Carrefour konkursy
olunka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

kammaro napisał(a):

kimolotek napisał(a):

czy ktoś może ma informacje kiedy łaskawie mają być laureaci z naturelli? i czy oprócz smsów o potencjalnych ktoś dostał jakieś info od nich dodatkowo typu dowód pesel itp

Tam były kosmetyki do wygrania, więc chyba nie będą chcieli innych danych.

zawsze chcą emotka

może tylko ksero lub skanów dowodów osobistych nie będą chcieli emotka

ja dostałam własnie maila, że mam oryginał wysłać pocztą, dostał ktos też?

ja to samo Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#4504558 Napisano: 04.07.2011 02:42:28 w Inne mniejsze markety
fryteczka napisał(a):

UCZESTNICTWO W KONKURSIE
11. Aby wziac udział w Konkursie Uczestnik powinien spełnic łacznie nastepujace warunki:
a) W dniach od 15 czerwca do 5 lipca 2011 roku dokonac jednorazowo zakupu 3 dowolnych
produktów marki Winiary (potwierdzony jednym paragonem).
b) dokonac prawidłowego zgłoszenia udziału w Konkursie, w rozumieniu punktu 13 Regulaminu;
c) dołaczyc do kuponu promocyjnego dowód zakupu produktów (paragon, faktura) marki Winiary.
12. Przedmiotem Konkursu jest wyłonienie najlepszych propozycji zakonczenia zdania dla „Kupuje
produkty Winiary...” (dalej: Zdanie Konkursowe) wymyslonych przez Uczestników Konkursu. W
ramach konkursu Organizator przewidział łacznie 250 nagród, które zostana przyznane osobom,
których zakonczenie zadania konkursowego Komisja Konkursowa uzna za najlepsze. Przy wyborze
najlepszych zakonczen Zdania Konkursowego Komisja Konkursowa bedzie brała pod uwage w
szczególnosci: przekaz marketingowy, brzmienie odpowiedzi, dowcip, estetyke, poprawnosc
stylistyczna, oryginalnosc.
13. Prawidłowego zgłoszenia udziału w Konkursie dokonuje sie poprzez spełnienie wszystkich warunków
okreslonych w punkcie 11, w tym w szczególnosci:
a) dokonanie odwiedzin dowolnego Sklepu sieci POLOmarket w Okresie Konkursu;
b) zakup 3 dowolnych produktów marki Winiary dostepnych w Okresie Konkursu w Sklepach;
c) prawidłowe wypełnienie Kuponu Konkursowego (dalej: Kupon), na którym Uczestnik zakonczy
zdanie „Kupuje produkty Winiary…” oraz wpisze swoje dane osobowe;
d) wrzucenie prawidłowo wypełnionego, kompletnego, czytelnego Kuponu wraz z oryginalnym
dowodem zakupu (paragon, faktura) do urny znajdujacej sie w kadym Sklepie.
2
14. Komisja Konkursowa dokona wyboru 250 (dwiescie piecdziesiat) najlepszych zakonczen zdania, a
ich autorzy, z zastrzeeniem punktu 19, otrzymaja Nagrode (dalej: Laureaci).
15. Zgłoszenia w Konkursie naley dokonac za posrednictwem Kuponu tylko i wyłacznie w Okresie
Konkursu.
16. Kupony konkursowe sa dostepne w gazetce promocyjnej obowiazujacej w sklepach POLOmarket nr
25 (obowiazujacej w terminie od 15 do 21 czerwca 2011 r.), w poradniku POLOmarketu „Domowe
ABC” obowiazujacym w terminie od 15 czerwca do 5 lipca 2011 r. oraz na stronie internetowej
www.polomarket.pl.
17. Kupony, wypełnione nieprawidłowo, niekompletne bez załaczonego paragonu lub faktury, nieczytelne
zostana odrzucone i nie beda dopuszczone do udziału w Konkursie. Ostateczna decyzje w sprawie
rozstrzygniecia kwestii oryginalnosci Kuponu podejmie Organizator.
18. Uczestnik Konkursu moe wielokrotnie wziac udział w Konkursie, jednake kadorazowo musi
spełnic wszystkie warunki Konkursu zawarte w Regulaminie, co oznacza, e przy jednorazowym
nabyciu 3 produktów marki Winiary moe jeden raz wziac udział w Konkursie.
19. Jeden Laureat moe otrzymac maksymalnie dwie Nagrody.

a jakie są nagrody? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#4475186 Napisano: 23.06.2011 10:18:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
cezarymordawski napisał(a):

a ja sie zastanawiam czemu wybieraja nowa prace z calej puli w almie zamiast dac komus z wyroznionych wycieczke a nowa osobe dodac do wyroznionych (skoro wczesniej nie wybrali to znaczy ze byla gorsza od wszystkich 13)

Mnie dokladnie to samo przyszło do głowy... Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#4473443 Napisano: 23.06.2011 09:53:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
W regulaminie było napisane, żeby przesłać zdjęcie i/lub przepis, czyli wynika z tego, że samo zdjęcie może wygrać.... Niemniej jednak wygrały tylko zdjęcia z przepisem, a oni teraz próbują znaleźć furtkę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#4469542 Napisano: 21.06.2011 07:11:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

errorr napisał(a):

,,Owoce morza nadziewane na patyczki z trawy cytrynowej''.
Miejsce 2 zabrali.

ale owocem pracy twórczej WF nie była wcale trawka, lecz mule z makaronem

powinni więc zdjąć miejsce 1. a nie 2.

co tu się dzieje emotka emotka emotka

Już nie nadążasz... emotka

OBIE prace są plagiatami. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#4422203 Napisano: 06.06.2011 05:41:54 w TESCO konkursy
ziolko napisał(a):

marzanno droga... właśnie wiele stron dotyczy tego, że konkurs podobno jest rozstrzygnięty, ale od nas nikt NIE wygrał - tzn wg pana z agencji emotka

poczytaj sobie kilka stron to dowiesz się co i jak emotka

aha...dzięki za info, nie zwróciłam uwagi KTO organizuje ten konkurs...więcej tego błędu nie popełnię emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#4422189 Napisano: 06.06.2011 05:37:22 w TESCO konkursy
ziolko napisał(a):

aga67 napisał(a):

Ha, ha, moja siostra pierwszy raz w życiu wzieła udział w takim konkursie, obkupiła sie podwójnie bo na pierwszym paragonie zabrakło jej dwa grosze i teraz wydzwania do mnie z drugiego końca Polski gdzie jej autko. I co ja jej biedna mam odpowiedzieć?!

powiedz jej, że byłam pierwsza i autko już do mnie jedzie emotka

hehe...

emotka emotka emotka

gdzie tu jest mordka marzyciela??

A właśnie...konkurs Top Drive już rozstrzygnięty? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#4269709 Napisano: 06.04.2011 08:46:10 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

radosna - hihi, toś mi umiliła pełne nadziei czekanie na tel od Karlsbada swoim tekstem emotka Ale coś w tym jest: gdzie nie spojrzę na konek, tam ONI emotka Co oznacza takie poślizgi, że na bank się przed końcem świata nie wyrobią emotka

To Karlsbad robił ten konkurs? emotka Myślałam, że TQ... Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#4176313 Napisano: 26.02.2011 04:49:51 w Wkurza mnie...
adamaszek napisał(a):

Dzisiaj moja dziewczyna dowiedziałą sie, że ma mieśniaka macicy, jest zrozpaczona emotka ((( a ja razem z nią emotka (((

Mięśniaki to nic strasznego,chyba wychodzi się po jednym dniu ze szpitala..bardzo popularna dolegliwość. Ja miałam o wiele gorszą operację ginekologiczną, ale wszystko da się przeżyć... Powiedz dziewczynie, żeby nie panikowała, poza tym ma przecież fajnego chłopaka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#4160519 Napisano: 21.02.2011 11:22:56 w Rossmann
agamaty napisał(a):

nikt od nas nic nie wygral? jakos nie widzę znajomych nazwisk... U mnie tez fajny tekst ale widać szału nie zrobił.

Jest Dagmara z Mysłowic czyli mama z siódemką pociech emotka Wyświetl w wątku >>
0 0