Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzanna

marzanna

#5242942 Napisano: 17.06.2012 06:54:20 w Wkurza mnie...
Nie do uwierzenia. Wybrałam się dzisiaj na komedię do teatru Capitol i spotkała mnie prawdziwa komedia... Po pół godzinie opóźnienia do zniecierpliwionej publiczności wyszedł Cezary Żak i poinformował, że jeden z aktorów utknął w strefie kibica, nie pojawił się w teatrze i nie ma z nim kontaktu bo nie odbiera telefonu emotka Wobec czego spektakl zostaje odwołany...Wróciłam wściekła i po prostu nie mogę uwierzyć, że taka historia mogła się wydarzyć w skądinąd porządnym teatrze emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5242637 Napisano: 17.06.2012 01:15:26 w Wkurza mnie...
nocti napisał(a):

marzanna napisał(a):

wsciekly napisał(a):

marzanna, właśnie że jest sens, bo jak się pewne sprawy zamiata pod dywan, nigdy nic się nie zmieni

zwłaszcza w pzpn-ie emotka

Hmm ciekawe, czy byłoby to w ogóle wspomniane gdyby Polacy wygrali.

Moim zdaniem by było... tylko w momencie kiedy Polska kończyłaby z Euro. Æwierćfinał, półfinał, finał - w końcu żale zostałyby wylane, a taki Błaszczykowski może sobie pozwolić na gorzkie słowa.

OK. Faktem jest jednak, że drugą połowę zagrali fatalnie i nawet babcia Kuby nic my tu nie pomogła emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5242621 Napisano: 17.06.2012 01:05:04 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

marzanna, właśnie że jest sens, bo jak się pewne sprawy zamiata pod dywan, nigdy nic się nie zmieni

zwłaszcza w pzpn-ie emotka

Hmm ciekawe, czy byłoby to w ogóle wspomniane gdyby Polacy wygrali. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5242600 Napisano: 17.06.2012 12:51:08 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

marzanna napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kamila10001 napisał(a):

Tak mamy powinny pójść z naszymi piłkarzami na mecz emotka

Skoro mieli tysiące biletów dla konkursowiczów, rodzin PZPN, nawet obcych ludzi pod stadionem - tak byłam świadkiem jak jeden kibic wyprosił bilet od kogoś z vipów - to nie zapewnienie biletów dla rodzin zawodników jest żenujące.
Ciekawe czy te wszystkie znane osobistości musieli się przejmować czy będą mieli bilety ?

marzanna zakaz jest przed meczem i raczej nie chodzi tu o zakaz widzenia się, tylko czego innego emotka

Heh jedno łaczy się z drugim emotka

A poza tym taaaa....Hiszpanie wygrali, bo Shakira pomachała im z trybun emotka emotka emotka

a żebyś wiedziała, że pomachała emotka

Nooo właśnie i dlatego wygrali emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5242599 Napisano: 17.06.2012 12:50:15 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

marzanna napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kamila10001 napisał(a):

Skoro mieli tysiące biletów dla konkursowiczów, rodzin PZPN, nawet obcych ludzi pod stadionem - tak byłam świadkiem jak jeden kibic wyprosił bilet od kogoś z vipów - to nie zapewnienie biletów dla rodzin zawodników jest żenujące.
Ciekawe czy te wszystkie znane osobistości musieli się przejmować czy będą mieli bilety ?

marzanna zakaz jest przed meczem i raczej nie chodzi tu o zakaz widzenia się, tylko czego innego emotka

A poza tym taaaa....Hiszpanie wygrali, bo Shakira pomachała im z trybun emotka emotka emotka

Hiszpanie wygrali,bo takiego poziomu gry, my nie osiągniemy jeszcze przez wiele lat ...

Dokładnie tak! Dlatego nie ma sensu po meczu wywlekać spraw nieistotnych, takich jak bilety i obecność/nieobecność rodziny na stadionie i ewentualnego wpływu tych czynników na wynik meczu. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5242585 Napisano: 17.06.2012 12:39:01 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

kamila10001 napisał(a):

A poza tym taaaa....Hiszpanie wygrali, bo Shakira pomachała im z trybun emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5242573 Napisano: 17.06.2012 12:30:13 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

marzanna napisał(a):

cb656 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

nie mogę być dumny z takiego meczu emotka i nie sądzę, że dali z siebie wszystko emotka i polecam lekturę http://euro.wp.pl...80819,wiadomosc.html

emotka emotka
Tak, oczywiście, że winny wyniku meczu jest Grzegorz Lato, bo nie załatwił biletów na mecz dla rodzin piłkarzy i ci, nie mając wsparcia z trybun ze strony swoich bliskich, popadli w wielką frustrację, co ich tak rozkojarzyło, że nie mogli skupić się na grze! emotka emotka
I tak trzeba myśleć! Na pohybel Prezesowi! emotka

Bardzo lubię Kubę B. ale kłócenie się o bilety dla rodziny przed najważniejszym meczem wydaje mi się co najmniej dziwne emotka Moim zdaniem wszelkie sprawy osobiste i rodzinne powinny być odseparowane od pracy czyli w tym przypadku kopaniu piłki emotka

a mnie lepiej by się grało, gdyby na widowni była żona, brat, ktoś z najbliższych

czyż na ważne życiowe egzaminy nie zabieramy z sobą bliskich osób emotka emotka

takie wsparcie - bezcenne emotka

rozumiem więc piłkarzy

OK, dlaczego więc niektórzy trenerzy zabraniają obecności nawet żon i partnerek? Czy nie dlatego, by skupili się jedynie na meczu? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5242560 Napisano: 17.06.2012 12:20:03 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

nie mogę być dumny z takiego meczu emotka i nie sądzę, że dali z siebie wszystko emotka i polecam lekturę http://euro.wp.pl...80819,wiadomosc.html

emotka emotka
Tak, oczywiście, że winny wyniku meczu jest Grzegorz Lato, bo nie załatwił biletów na mecz dla rodzin piłkarzy i ci, nie mając wsparcia z trybun ze strony swoich bliskich, popadli w wielką frustrację, co ich tak rozkojarzyło, że nie mogli skupić się na grze! emotka emotka
I tak trzeba myśleć! Na pohybel Prezesowi! emotka

Bardzo lubię Kubę B. ale kłócenie się o bilety dla rodziny przed najważniejszym meczem wydaje mi się co najmniej dziwne emotka Moim zdaniem wszelkie sprawy osobiste i rodzinne powinny być odseparowane od pracy czyli w tym przypadku kopaniu piłki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5242164 Napisano: 16.06.2012 09:30:33 w Sport
ola2493 napisał(a):

marzanna napisał(a):

mia napisał(a):

marzanna napisał(a):

mia napisał(a):

Kurna to mi przypomniało, że na Allegro wczoraj koszulkę kibica z orłem wystawiłam...
Chyba mogę zamknąć aukcję emotka

Bez urazy, ale takiej postawy nie lubię emotka Teraz to już wszyscy mają się od nich odwrócić? Ja i tak mam nowych idoli: Kubę B. i P. Tytonia emotka

Jakiej postawy? emotka
Toż nie o sobie piszę, tylko o kupujących na Allegro emotka

No właśnie mam na myśli tych potencjalnych kupujących emotka

A po co im teraz koszulka emotka [/quot

Nie wiem po co, zapytaj tych, co kupują emotka Ale drużyna mimo że przegrała, nie przestała istnieć i dalej potrzebuje wsparcia kibiców. Tyle że w innym turnieju.

Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5242144 Napisano: 16.06.2012 09:15:26 w Sport
mia napisał(a):

marzanna napisał(a):

mia napisał(a):

Kurna to mi przypomniało, że na Allegro wczoraj koszulkę kibica z orłem wystawiłam...

Bez urazy, ale takiej postawy nie lubię emotka Teraz to już wszyscy mają się od nich odwrócić? Ja i tak mam nowych idoli: Kubę B. i P. Tytonia emotka

Jakiej postawy? emotka
Toż nie o sobie piszę, tylko o kupujących na Allegro emotka

No właśnie mam na myśli tych potencjalnych kupujących emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5242140 Napisano: 16.06.2012 09:13:45 w Sport
malenka89 napisał(a):

nie grali, aż tak źle, nie przesadzajcie emotka
napewno dali z siebie wszystko.

Początek był świetny emotka Po prosto mieliśmy pecha, a do Czechów uśmiechnęło się szczęscie. Tylko dlaczego to zwykle Polacy mają pecha? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5242132 Napisano: 16.06.2012 09:09:50 w Sport
mia napisał(a):

Bez urazy, ale takiej postawy nie lubię emotka Teraz to już wszyscy mają się od nich odwrócić? Ja i tak mam nowych idoli: Kubę B. i P. Tytonia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5224049 Napisano: 06.06.2012 09:55:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marionzzz napisał(a):

artemia napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

też jestem ciekawa jakie są kary w takich przypadkach. Jak ta osoba zdobyła Twoje hasło?

Przypuszczam, że musiało być opublikowane gdzieś przy laureatach. Też jestem za karaniem plagiatów. Brawo emotka

ja też!! bo wiem jak jest przykro jak się czyta własny tekst użyty w konkursie i podpisany przez kogoś innego. Jak tego doświadczyłam to oczy ze zdumienia przecierałam i nie wierzyłam! karać plagiatorów!

Moje hasło też ktoś kiedys ukradł. Gdy to zgłosiłm, nie chceli wierzyć, potraktowali mnie niepoważnie i na pocieszenie przesłali zestaw kosmetyków...Na szczęście złodziejka wygrała tylko bon 100 zł, a liczyła pewnie na więcej bo ja tym hasłem wygrałam w Sorayi kartę doładowaną 2000 zł.

A tak apropos, gdzie można poczytać te hasełka? Może znowu swoje znajdę emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5126546 Napisano: 06.04.2012 12:01:52 w Zakupy na konkursy - usługi
Kto mi zrobi zakupy w Tesco na konkurs Hortex? Kończy się jutro... Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5126542 Napisano: 06.04.2012 11:59:59 w Paragony
Czy ktos ma paragon na kończący się jutro konkurs Hortex w Tesco? Chcę wziąć udział, a nie mam czasu jechać emotka Chętnie kupię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5112845 Napisano: 31.03.2012 02:25:26 w Udane wymiany - polecane nicki:)
specjal - miło, sprawnie, błyskawicznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5096044 Napisano: 24.03.2012 02:27:50 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

wsciekly napisał(a):

wkurza mnie, że Stuhr dał totalną plamę emotka

podpisuję się obiema łapkami emotka

A o co chodzi? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5092176 Napisano: 22.03.2012 07:27:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agamaty napisał(a):

toka napisał(a):

asiasia napisał(a):

http://www.gellwe...we/ii-edycja/wyniki/

Straszne szczęscie co poniektórzy mają, wygrali w I i II edycji, co najmniej 5 osób (na siebie lub kogoś bliskiego), trzeba mieć duże wyczucie żeby tak trafiać w gust komsji. No chyba ze wyslali te same hasła co rok temu
emotka
Albo wyniki z kosmosu emotka

a może ktoś kto wygrał rok temu wysłał teraz wiecej zgłoszeń i pisząc podobnie jak rok wcześniej miał większe szanse na wygraną?

A ja mam nagrodę dodatkową, w zeszłym roku nie miałam nic, więc jest progres, za rok wycieczka, hehe emotka

Ja grałam pierwszy raz i od razu sukces emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5087328 Napisano: 20.03.2012 11:57:23 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Wkurza mnie to, że nie wybierają mnie do testowania (nie licząc kaszek dla dzieci, ale to akurat ni ja je spożywam). Garnier 3 razy mnie olał z kremem BB, dzisiaj Loreal podziękował za chęć testowania Lumi Mgique, podobnie La Roche Posay. Wcześniej nie załapałam się na żadne testowanie na Ofeminin, Ibeauty olało mnie z jakimś pudrem i suchym szamponem. Może chodzi o to, że za stara jestem (w tym roku 31 mi stuknie), za bardzo (za mało) się staram w uzasadnieniu dlaczego mają mnie wybrać.
A ja tak kocham kosmetyki...

z tym Lumi Magique miałam podobnie ale już dziś przestałam się smucić przegraną. Kupiłam to cudodziś po południu pokładając w nim wielkie nadzieje ale poza jak takim efektem rozświetlenia nie uzyskałam nic bo wręcz uwydatnia niedoskonałości zamiast je maskować. Ale zdania o nim bardzo podzielone.

Nieee, to nie chodzi o wiek......ja jestem starsza i na ofeminin się załapałam na testy kremu, tak samo La Roche Posay:) A Lumi nie żałuj, wzięłam próbkę z perfumerii i chałaaaa, a BB Garniera kosztuje 16 zł... Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5072425 Napisano: 13.03.2012 09:26:48 w Udane wymiany - polecane nicki:)
Polecam ewikewik - błyskawicznie i solidnie:)
Wyświetl w wątku >>
0 0