Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzanna

marzanna

#5313306 Napisano: 04.08.2012 10:52:33 w Wkurza mnie...
postscript napisał(a):

marzanna napisał(a):

Beniaminowa: tak, przypuszczam, że to rosyjski niebieski, ale nie mogę być pewna, bo ten kot się przybłąkał! emotka Dwa lata temu w zimie wyszłam na dwór zawołać tę czarną kicię do domu, a przybiegł on i już został emotka

Radosna i Ziolko: ta kicia nazywa się Kita (a ten szary to Kit emotka ). Ona wiele przeszła...jak była malutka zachorowała na koci katar i prawie straciła wzrok,jedno oko trzeba było usunąć a drugim ledwo widzi, ale radzi sobie emotka

Bo to kot, a koty zawsze sobie radza. Smiesza mnie czasem ludzie, ktorzy traktuja je jak niedorozwiniete zwierzaki, ktore by sobie w zyciu nie poradzily. Sam mialem kocura 13 lat i niedlugo bede mial nowego zwierzaczka (tym razem kotke dla odmiany) i wiem, do czego sa zdolne. To najcudowniejsze i najbardziej zaradne zwierzaki na swiecie i nawet slepe bylyby nadal krolami na swoich terenach emotka

pozdrawiam innych kociarzy

Matka tej kici przyniosła ją w zębach na mój trawnik i zostawiła bo uznała, że z chorym dzieckiem sama nie da sobie rady i potrzebna jest pomoc człowieka. I miała rację emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5311613 Napisano: 02.08.2012 08:52:37 w Wkurza mnie...
Beniaminowa: tak, przypuszczam, że to rosyjski niebieski, ale nie mogę być pewna, bo ten kot się przybłąkał! emotka Dwa lata temu w zimie wyszłam na dwór zawołać tę czarną kicię do domu, a przybiegł on i już został emotka

Radosna i Ziolko: ta kicia nazywa się Kita (a ten szary to Kit emotka ). Ona wiele przeszła...jak była malutka zachorowała na koci katar i prawie straciła wzrok,jedno oko trzeba było usunąć a drugim ledwo widzi, ale radzi sobie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5311558 Napisano: 02.08.2012 08:20:28 w Wkurza mnie...
beniaminowa napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że nie mam kota, a tak lubię koty,
ale nie zamierzam męczyć zwierzaka w mały mieszkaniu w bloku

Oj, mnie też to wkurza emotka Kocham koty, ale mam dwóch alergików i jedno drugie wyklucza.

A ja mam, nawet dwa:

http://picpaste.c...XX5lJ.1343938458.jpg

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5303128 Napisano: 27.07.2012 11:31:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ja wczoraj cały wieczór spędziłam na wymyślaniu hasełek...i po to, żeby dzisiaj rano losowanie zrobili? Przecież mieli 2 tygodnie na ogłoszenie wyników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5303111 Napisano: 27.07.2012 11:22:41 w Wkurza mnie...
A mnie wkurzyło Avanti. Do wczoraj można było wysyłać zgłoszenia, a dziś już smsy....Nawet nie zdążyliby przeczytać. I po grzyba ja wczoraj wieczór hasła wysyłałam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5284188 Napisano: 13.07.2012 10:03:05 w Udane wymiany - polecane nicki:)

marzanna

#5284149 Napisano: 13.07.2012 09:44:50 w TESCO konkursy
ewelka1979 napisał(a):

dzwoniłam do fiore, nikt nic nie wie, pani z recepcji polaczyla niby do osoby ktora sie tym konkiem zajmowala, lecz nikt nie odebral tel

Coś mi świta, że w regulaminie było napisane, że wybiorą zwycięzców do 16 lipca... Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5283802 Napisano: 12.07.2012 10:45:22 w TESCO konkursy
edzia21 napisał(a):

ja mam żele do mycia, pasty, kapsułki, żywce, kamisy i 45 metrów kw mieszkanie w którym się już nie mieszczę od tego dziadostwa emotka chyba pora pożegnać się z Tesco... emotka a tych cwaniaków też mam gdzieś, bez jaj! A skąd mam wiedzieć, czy dany cwniaczek nie zepchnął mnie swoim sms-em bez paragonu na miejsce nienagradzane? hyym..pewnie pełno takich, porażka. A do momentu, kiedy będzie istniał handel paragonami tak będzie się działo.

Ja kupuję tylko racjonalne ilości, nie robię zapasów, na konkurs BAM kupiłam jedną pastę i skutek jest taki, jak u innych, którzy kupili 10 past i nie wygrali emotka Byłabym wkurzona, gdybym miała łazienkę zawaloną emotka Były czasy, gdy za jeden szampon wygrałam TV czy bon na wycieczkę...Uważam, że im bardziej się chce, tym skutek jest gorszy. I daję sobie luz. A jak nie zadzwonią jutro w kosmetykami z BAM, to mnie to nie rusza bo pastę i tak już używam, a nic nie leży pół roku w szafce, ani się nie marnuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5270859 Napisano: 03.07.2012 01:04:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Czytając wypowiedź tego gościa na fb trudno jest uwierzyć, że on mógł napisać hasło godne nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5270838 Napisano: 03.07.2012 12:56:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wpis z FB:
Marcin Nowosad Witam Drogie Panie. Jestem zwyciezca konkursu Super-pharm. Proszę mi wierzyć że doznałem wielkiego szoku kiedy zadzwonił telefon z informacją o nagrodzie. Życzę wszystkim osobą które brały udział w konkursie aby się nie poddawały i próbowały szczęscia w innych zabawach firmy emotka Uwierzcie mi - euforia w moim przypadku była naprawdę bardzo wielka, udało mi się nawet z radości uderzyć głową o żyrandol emotka

Moim zdaniem prawdą jest jedynie to, że się koleś w głowę piznął emotka

Hmm zobaczymy, czy będzie na liście zwycięzców, gdy już ta się pojawi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5269888 Napisano: 02.07.2012 09:32:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
squika napisał(a):

mia napisał(a):

letniowoc napisał(a):

Hej dostał już ktoś maila z prośbą o podanie adresu z Sante? Chodzi o ten konkurs z życzeniami na 20-lecie. Oprócz 20 zwycięzców mieli wysłać paczki z produktami wszystkim uczestnikom, ale sprawa jakoś przycichła...

Wszystkim uczestnikom?
To mnie niby też? emotka
To ja chcę!
Siedzą gdzieś na FB? emotka

Dostałam maila 26, że wysyłają wszystkim paczki. Adresu nie chcieli, bo chyba trzeba było podać w zgłoszeniu.
Oni niby mają FB ale jakoś nie zagłębiałam się w szukanie ich.

Napisali do mnie, że wszystkim, ale chyba niekoniecznie. Ja mam dostać paczkę produktów, ale inne osoby książkę, czy bon. Oni chyba nagradzają według tego, jak bardzo podobały im się zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5265367 Napisano: 29.06.2012 07:56:31 w Wkurza mnie...
Mnie tyle rzeczy wkurza, że nie wiadomo od czego zacząć emotka Ale wszystko zmieniło znaczenie, gdy dowiedziałam się dzisiaj, że brata znajomego żona zabiła na pasach kobietę miesiąc po zrobieniu prawa jazdy...nowym BMW za 100 tysięcy, które kupili razem z mężem. W dodatku to była kobieta z sąsiedniego bloku i wszyscy już wiedzą, kto jest sprawcą wypadku. Ktoś pomalował im drzwi czerwoną farbą. Ta dziewczyna nie wychodzi z domu i jest bliska utraty zmysłów. No i oczywiście grozi jej więzienie. Po prostu masakra. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5265201 Napisano: 29.06.2012 06:47:14 w Inne mniejsze markety
karkocka napisał(a):

radosna napisał(a):

marzanna napisał(a):

wsciekly napisał(a):

marzanna napisał(a):

Hmm wygrałam kosz zgłoszeniem urnowym, a 2 zgłoszenia mailowe poległy...to mi daje do myślenia emotka

jeśli zdublowałaś urnowe z mailowym, jedno odrzucali

Nie zdublowałam, nie jestem głupia... Swoją drogą ciekawe, czy ktoś wygrał zgłoszeniem na maila.

Ja też jestem ciekawa, czy ktoś wygrał poprzez e-mail. Czy możecie zaspokoić naszą ciekawość?

Ja wysyłałam maila i wygrałam kosz emotka

Dzięki emotka Miałam wątpliwości, bo na maila poszły moim zdaniem dużo ciekawsze zgłoszenia niż do urny...do urny wrzuciłam coś na chybcika napisanego na kolanie, a jednak wygrało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5265168 Napisano: 29.06.2012 06:33:49 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

marzanna napisał(a):

Hmm wygrałam kosz zgłoszeniem urnowym, a 2 zgłoszenia mailowe poległy...to mi daje do myślenia emotka

jeśli zdublowałaś urnowe z mailowym, jedno odrzucali

Nie zdublowałam, nie jestem głupia... Swoją drogą ciekawe, czy ktoś wygrał zgłoszeniem na maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5264767 Napisano: 29.06.2012 03:09:43 w Inne mniejsze markety
Hmm wygrałam kosz zgłoszeniem urnowym, a 2 zgłoszenia mailowe poległy...to mi daje do myślenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5255446 Napisano: 25.06.2012 01:55:12 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

nie cierpię nałęczowianki emotka

Ciesz się, że nie cierpisz z powodu Nałęczowianki. Na wzdęcie emotka

A ja dzięki konkursowi z Kingą Pienińską odkryłam, że to najlepsza woda i dalej będę kupować emotka Nawet mimo totalnej porażki w tym konku... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5254976 Napisano: 25.06.2012 10:46:29 w TESCO konkursy
kotmarian napisał(a):

vilemo napisał(a):

cholerka z tym pantene, a tak mi się wydawało, że mam fajne hasła emotka

mi też i wiesz co?? miałyśmy rację: wydawało nam się:)

Smsy czy dzwonili? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5254948 Napisano: 25.06.2012 10:33:12 w Wkurza mnie...
iva napisał(a):

marzanna napisał(a):

tato999 napisał(a):

sledzislaw napisał(a):

wkurza mnie to, że niektórzy pchają się do konkursów, w których nagrody w ogóle nie są im do szczęścia potrzebne, ewentualnie do tego, żeby je opchnąc na allegro. emotka człowiek się stara jak głupi, a i tak nie wygra swojej wymarzonej nagrody, bo ktoś ma nasrane we łbie i liczy się dla niego tylko, żeby wygrać, bez względu na to co jest nagrodą. emotka

a nie wziąłeś pod uwagę tego,że sporo osób zarabia w taki sposób na życie albo w taki sposób zbiera sobie pieniążki na coś o czym marzą a niekoniecznie mogą wygrać w konkursie?

Tak, to rozumiem, niemniej wkurza mnie, jak ktoś np. z Poznania bierze udział w konkursie wyłącznie dla warszawiaków, a potem bawi się w spekulanta i sprzedaje albo wymienia zaproszenia itd. Takie osoby na pewno na mnie nie zarobią emotka emotka

może i wkurzające ale nie zabronione
emotka

Nie zabronione ale ja z zasady nie dam zarobić spekulantowi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5254934 Napisano: 25.06.2012 10:27:50 w Wkurza mnie...
tato999 napisał(a):

sledzislaw napisał(a):

wkurza mnie to, że niektórzy pchają się do konkursów, w których nagrody w ogóle nie są im do szczęścia potrzebne, ewentualnie do tego, żeby je opchnąc na allegro. emotka człowiek się stara jak głupi, a i tak nie wygra swojej wymarzonej nagrody, bo ktoś ma nasrane we łbie i liczy się dla niego tylko, żeby wygrać, bez względu na to co jest nagrodą. emotka

a nie wziąłeś pod uwagę tego,że sporo osób zarabia w taki sposób na życie albo w taki sposób zbiera sobie pieniążki na coś o czym marzą a niekoniecznie mogą wygrać w konkursie?

Tak, to rozumiem, niemniej wkurza mnie, jak ktoś np. z Poznania bierze udział w konkursie wyłącznie dla warszawiaków, a potem bawi się w spekulanta i sprzedaje albo wymienia zaproszenia itd. Takie osoby na pewno na mnie nie zarobią emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5242957 Napisano: 17.06.2012 07:09:55 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

marzanna, a co z kasą za bilety?

Kasa ma zostać zwrócona, albo ewentualnie można wykorzystać bilet jutro na identyczny spektakl. O ile aktor sie pojawi emotka Ale wyobraź sobie ten tłum, który rzucił się do kasy emotka Od dziewczyny, która sprawdza bilety dowiedziałam się prywatnie, że można zadzwonić jutro i wszystko zostanie wyjaśnione. Zostawiłam kłębiący się przed kasami wściekły tłum i wróciłam do domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0