Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzanna

marzanna

#5374094 Napisano: 24.09.2012 10:08:42 w Inne mniejsze markety
W sprawie konkursu Kraft w Intermarche: Nie ma tego sklepu w Warszawie, więc skorzystałam z oferty osoby z forum, która oferowała zrobienie zakupów i wysłanie paragonu. Paragon dotarł dzisiaj i widnieją na nim cukierki Halls...Ale one chyba nie biorą udziału w promocji?? Czy może się mylę? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5372740 Napisano: 22.09.2012 09:47:01 w Paragony
Paragon na Crispello Milka w ABC kupię. U mnie Crispello nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5365860 Napisano: 17.09.2012 11:39:14 w Zakupy na konkursy - usługi
Szukam osoby, która zrobi zakupy w Intermarche na konkurs Kraft w środę i poda mi oczywiście numer paragonu e-mailem. No i najchętniej wyśle paragon na swój koszt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5359113 Napisano: 11.09.2012 01:11:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashley878 napisał(a):

Gratuluje zwycięstwa i muszę powiedzieć że bardzo lubię prace Pana Krzysztofa I. są kreatywne i na pewno zwycięstwo zasłużone emotka
to Mówiłam Ja
Ashley878

hehehe emotka

A nie chodzi przypadkiem o Pawła I.? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5354359 Napisano: 06.09.2012 05:34:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jackk76 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Media Contact nowy konkurs wrzuciła...
http://www.media-...ate/regulaminy-8.htm

Warto w ogóle próbować. Ktokolwiek stąd coś wygrał u nich kiedyś ?

Jeśli nagrody nie są wartościowe to możesz wygrać. Jestem ciekawy czy ktoś wogóle wygrał u nich nagrodę o wartości większej niż 1000zł

Ja wygrałam jednym sms-em kino domowe emotka Oczywiście jestem zdania, że hasło było świetne i zasługiwało na nagrodę, ale wiem, że rzeczywistość skrzeczy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5352840 Napisano: 05.09.2012 01:28:14 w Carrefour konkursy
Porażka za porażką....chyba pora pakować manatki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5346459 Napisano: 30.08.2012 06:11:40 w Połączenia nieodebrane
nineczka17 napisał(a):

zastrzeżony koło 14.50 emotka emotka

U mnie automat radia zet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5344774 Napisano: 29.08.2012 12:21:24 w Inne mniejsze markety
cudaczek121 napisał(a):

marzanna napisał(a):

maa napisał(a):

trzeba sie po prostu dostosowac do agencji i tyle

A jak dostosować się do agencji, która losuje? Wysłać 1000 smsów? emotka

nie, czasem wystarczy 1, ale skuteczny sms emotka

Jednym, a skutecznym smsem kosiłam parę lat temu nagrody u Karlsbada. Niestety później zaczęli organizować wyłącznie loterie. Wspominam tę agencję z łezką w oku.....W agencjach Swiift czy MediaContact niestety metoda jednego smsa nie działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5344733 Napisano: 29.08.2012 12:05:56 w Inne mniejsze markety
maa napisał(a):

trzeba sie po prostu dostosowac do agencji i tyle

A jak dostosować się do agencji, która losuje? Wysłać 1000 smsów? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5344663 Napisano: 29.08.2012 11:27:33 w Inne mniejsze markety
Oczywiście, że są osoby, które mają patent na wygrywanie, jak np. kammaro. Jeśli ona wygra, to przynajmniej wiadomo, że komisja czyta hasła i nie ma losowań emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5344085 Napisano: 28.08.2012 09:41:34 w Inne mniejsze markety
wojtekgra napisał(a):

iva napisał(a):

bethan napisał(a):

Swiift losuje na pewno, to żadna tajemnica.

tyle konkursów olimpijskich, tyle losów na loterii i tak ciężko u nich cokolwiek wygrać. Mi się jeszcze ani razu nie udało..widocznie nie mam do nich szczęścia.

Widocznie należysz do mafii konkursowej i takie numery nie sa brane u nich pod uwage ...

Nie, ja z pewnością nie należę do mafii bo sporadycznie biorę udział w konkursach Swiift i wygrałam u nich kilka lat temu, a w ostatnich kilku wziełam udział i klapa....No, ale faktem jest, że ja wysyłam 1-2 hasła więc szansa minimalna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5337931 Napisano: 23.08.2012 09:40:59 w Połączenia nieodebrane
kadjas123 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

Dzwonił dziś do kogoś zastrzeżony kilka min temu-komórka mi się rozładowała akurat jak odebrałam emotka

tak badanie dot.sieci komórkowej

Mam w Heyah, tą sieć badali ?

Mnie chcieli badać w niedzielę emotka A badanie miało trwać 20 minut emotka Z tym że ja mam T-Mobile emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5335219 Napisano: 21.08.2012 11:43:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Moim zdaniem to pocieszające, że liczy się jakość, a nie ilość....Ja nie brałam udziału w tym konkursie, ale taka przyszła mi na myśl refleksja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5323985 Napisano: 11.08.2012 10:40:48 w Wkurza mnie...
marla napisał(a):

Moje gapiostwo. W zgłoszeniu do konkursu napisałam, ze złoty medal zdobył Szymon Majewski emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5322304 Napisano: 10.08.2012 12:45:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

szczupak napisał(a):

iva napisał(a):

kammaro napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

A co z konkursem w superpharm..z tym co juz rozwiazali a potem znowu przyjmowali smsy.Jestem ciekawa czy juz ktos ma Spa

Nic nie wiadomo, teraz udają, że czytają hasła, więc smsów nie puścili jak zwykle (po kilku godzinach od zakończenia konkursu) emotka

wg obliczeń to zostały tylko SPA tak?

chociaż i tak na nic nie liczę bo nie mam szans emotka

sorki bo nie jestem w temacie czy chodzi o tek konkurs P@G czy jakiś inny?

tak o ten ;]

O kurczę, ja nie wiedziałam, że to ściema i w przedostatnim dniu kupiłam 4 produkty i wysłałam 2 smsy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5319561 Napisano: 08.08.2012 03:05:37 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ja też gratuluję i podłączam się energetycznie, żeby troszkę Waszego szczęścia i na mnie spłynęło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5313319 Napisano: 04.08.2012 11:02:55 w Wkurza mnie...
nocti napisał(a):

marzanna napisał(a):

Beniaminowa: tak, przypuszczam, że to rosyjski niebieski, ale nie mogę być pewna, bo ten kot się przybłąkał! emotka Dwa lata temu w zimie wyszłam na dwór zawołać tę czarną kicię do domu, a przybiegł on i już został emotka

(...)

Spójrz Mu w oczka i powiedz jaki widzisz kształt i kolor - to dużo powie, z której rasy Kit się wywodzi. emotka Sierść ma dłuższą od rosyjskiego niebieskiego. Bardzo podobne są też Koraty, ale rzadziej spotykane. Rzadko się zdarza by 100% rasowy kot biegał sobie na wolności, ale niestety poznałam i taką historię gdy ktoś wypuścił kota adoptowanego z hodowli. Znam też historię hodowlanego kocurka rasy RUS, który opuścił progi domu i poszedł na spacer. Pani z sąsiedztwa była szczęśliwa gdy jej kicia urodziła niebieskie koty
emotka

Czytałam o rosyjskich niebieskich, że są bardzo rozmowne emotka A mój strasznie dużo gadał jak był malutki, teraz gdy dorósł często zdarza mu się milczeć, ale i tak baaaardzo interaktywny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5313306 Napisano: 04.08.2012 10:52:33 w Wkurza mnie...
postscript napisał(a):

marzanna napisał(a):

Beniaminowa: tak, przypuszczam, że to rosyjski niebieski, ale nie mogę być pewna, bo ten kot się przybłąkał! emotka Dwa lata temu w zimie wyszłam na dwór zawołać tę czarną kicię do domu, a przybiegł on i już został emotka

Radosna i Ziolko: ta kicia nazywa się Kita (a ten szary to Kit emotka ). Ona wiele przeszła...jak była malutka zachorowała na koci katar i prawie straciła wzrok,jedno oko trzeba było usunąć a drugim ledwo widzi, ale radzi sobie emotka

Bo to kot, a koty zawsze sobie radza. Smiesza mnie czasem ludzie, ktorzy traktuja je jak niedorozwiniete zwierzaki, ktore by sobie w zyciu nie poradzily. Sam mialem kocura 13 lat i niedlugo bede mial nowego zwierzaczka (tym razem kotke dla odmiany) i wiem, do czego sa zdolne. To najcudowniejsze i najbardziej zaradne zwierzaki na swiecie i nawet slepe bylyby nadal krolami na swoich terenach emotka

pozdrawiam innych kociarzy

Matka tej kici przyniosła ją w zębach na mój trawnik i zostawiła bo uznała, że z chorym dzieckiem sama nie da sobie rady i potrzebna jest pomoc człowieka. I miała rację emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5311613 Napisano: 02.08.2012 08:52:37 w Wkurza mnie...

Radosna i Ziolko: ta kicia nazywa się Kita (a ten szary to Kit emotka ). Ona wiele przeszła...jak była malutka zachorowała na koci katar i prawie straciła wzrok,jedno oko trzeba było usunąć a drugim ledwo widzi, ale radzi sobie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5311558 Napisano: 02.08.2012 08:20:28 w Wkurza mnie...
beniaminowa napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że nie mam kota, a tak lubię koty,
ale nie zamierzam męczyć zwierzaka w mały mieszkaniu w bloku

Oj, mnie też to wkurza emotka Kocham koty, ale mam dwóch alergików i jedno drugie wyklucza.

A ja mam, nawet dwa:

http://picpaste.c...XX5lJ.1343938458.jpg

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0