Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzanna

marzanna

#5473029 Napisano: 26.11.2012 07:27:20 w Dyskusje o wynikach konkursu

Ja też mam bon no i oczywiście uczucie niedosytu, ale z drugiej strony byłabym wściekła, gdybym nie wygrała nic albo plecak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5461813 Napisano: 20.11.2012 04:18:53 w Połączenia nieodebrane
kadjas123 napisał(a):

nniewidzialnaa napisał(a):

pół godziny temu nieznany?

U mnie godzinę temu zastrzeżony-czy do kogoś dzwonili z jakiegoś konkursu?

Róże Gali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5407861 Napisano: 18.10.2012 10:34:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Znowu wygrał oklepany plagiat:

http://avanti24.p...nkursu_avanti24.html

A na fb wrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5402859 Napisano: 15.10.2012 12:48:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
leona napisał(a):

Mnie mdli już po Prince Polo i Delicjach za dużo cukru w cukrze a cukier w nadmiarze szkodzi. Czkoladę normalnie kupuję raz w tygodniu. I nie wspomniałam jeszcze o kluczowym fakcie, że w poprzedniej analogicznej promocji Alpen Gold miałam zero wygranych, więc tym razem mój zapał do tej promocji jest zupełnie ostudzony.U mnie w domu tylko ja jestem w stanie przełknąć AG dla reszty jest zbyt mleczna i to we wszystkich wariantach. TRzymam kciuki za innych forumowiczów emotka

Zgadzam się. Dla mnie to czekolada bez czekolady. Do przełknięcia jest tylko ta z 65% zawartością kakao. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5396976 Napisano: 10.10.2012 06:57:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

ewachem napisał(a):

zapomniałam dodać do pkt. 2

2. w haslowych jak sie czlowiek postara, cos wymysli, wydaje sie ze fajne, wpada sie w samozachwyt, wysyla sie 2-3 hasla. I co? okazuje sie, ze inni wysylaja 60-100 hasel oby wiecej i agencje nie czytaja a losuja i cala misterna robota w piz...

zawsze zastanawiałam się ile zgłoszeń wysyła przeciętny e-konkursowicz na promocyjne smsowe... Takie bez podawania numeru paragonu oczywiście...
Oświecicie mnie?

Kilka tygodni temu ktoś się żalił na forum, że wysłał 90 (słownie: dziewięćdziesiąt) smsów i nie wygrał. A kilka innych osób wygrało w tym konkursie 1 smsem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5396954 Napisano: 10.10.2012 06:49:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewachem napisał(a):

mia napisał(a):

Teraz się zastanawiam, czy jest sens brać udział w Stokrotce...
Miałam tam z mężem podjechać wieczorem, ale raz że wieje i leje, a dwa... skoro można wysyłać pocztą, to wyobrażam sobie, jakie cuda tam poszły emotka

ja to sobie mysle, ze chyba czas pakowac konkursowe walizki:
1. w smsowych na czas odpowiedzi - bez szans - ekipa informatycznych zawodowcow dominuje

2. w haslowych - sa lepsi...duzo lepsi

3. w promocyjnych na ilosc - brak wystarczajaco duzych srodkow finansowych na inwestycje

4. w konkursach z laurkami - brak umiejetnosci plstycznych i artystycznych

dzis stwierdzilam, ze przy takiej konkurencji to juz jakiejs lepsiejszej nagrody nie ma szans wygrac, wiec czas pakowac chyba konkursowe manatki. Nie wiem jakos mam dzis doła...tak ogólnie

Ja też miałam się pakować...Ale ostatnio mam dobrą passę w opisówkach i stwierdziłam, że tu będę się realizować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5393203 Napisano: 08.10.2012 02:59:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sambolera napisał(a):

ciekawe http://www.facebo...osts/339018756193576

Kiedyś w konkursie Lancome na fb po opublikowaniu listy laureatów i prośbie o przesłaniu danych adresowych, redakcja Lancome została zasypana e-mailami od oszustów podszywającymi się pod laureatów. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5393130 Napisano: 08.10.2012 02:29:29 w Inne mniejsze markety
koper napisał(a):

A może na litość ich brać:
Mój ulubiony produkt z Biedronki
To chleb biały, krojony na kromki
Karmię nim wszystkie lokalne kaczki
Jak bonu nie dacie to umrą biedaczki

Super! Chylę głowę w uznaniu i pękam ze śmiechu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5388652 Napisano: 04.10.2012 02:25:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
kn1980 napisał(a):

męczące to gloryfikowanie owej słynnej agencji...

zapytam zatem na koniec : jakaż to tajemnica w dość wąskim temacie zadania pt. ŻYCZENIA DLA POLO-MARKETU z okazji jego piętnastolecia, może być tak tajną tajnością, ze pokazujecie ją sobie w gronie niemal rodzinnym i na tej podstawie wiecie, że odpowiedzi są tak wysokich lotów, że nawet nie wolno zapytać o wyniki, bo przecież są one oczywistą oczywistością.
Nikt się nie chwalił na forum wygraną w tym konkursie. Cisza ?

Ale dlaczego tak się pienisz? Bardzo dobrze, że nie publikują zwycięskich haseł. Zbyt wiele sępów czyha na to, by przywłaszczyć sobie czyjeś hasło... Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5386849 Napisano: 03.10.2012 11:10:08 w Inne mniejsze markety
olunka napisał(a):

marzanna napisał(a):

mia napisał(a):

Z maila - jakaś loteria w PiP od 10.10, z Alfą Romeo w roli głównej i pomniejszymi nagrodami.
Szczegóły mają być na ich stronie (niestety jest zagrożeniem dla mojego komputera emotka ) oraz na stronie Smolara - na razie nie ma nic.

Uwaga: Do udziału w loterii trzeba mieć jakąś ichnią kartę rabatową emotka

Trzeba zrobić zakupy za 150 zł, żeby dostać kartę rabatową emotka

ale w jakieś gazetce wyczytałam w reklamie ,że teraz w październiku (nie wiem od którego) kartę sie dostanie już od 50 zł, trzeba sie zorientować emotka

Hmm no nie wiem...to jest info od kasjerki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5386834 Napisano: 03.10.2012 11:06:04 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

Z maila - jakaś loteria w PiP od 10.10, z Alfą Romeo w roli głównej i pomniejszymi nagrodami.
Szczegóły mają być na ich stronie (niestety jest zagrożeniem dla mojego komputera emotka ) oraz na stronie Smolara - na razie nie ma nic.

Uwaga: Do udziału w loterii trzeba mieć jakąś ichnią kartę rabatową emotka

Trzeba zrobić zakupy za 150 zł, żeby dostać kartę rabatową emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5385112 Napisano: 02.10.2012 08:40:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

Jeśli ktoś z Was wygrał dżinsy GAS na answear i przysłali mu innej marki, może napisać do nich i wtedy mymienią. Trzeba mieć tylko nie oderwane metki ze spodni. Ja oderwałam więc po ptakach. Zwróciłam im tylko uwagę, że w regulaminie były dżinsy innej marki.

Dzięki za info emotka Dzwoniłaś tam? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5383415 Napisano: 30.09.2012 10:39:24 w Pomocy!!!!
mia napisał(a):

marzanna napisał(a):

Jest ograniczenie? Jakie? Mnie wysłało dość długi tekst... emotka emotka

Dzisiaj Ci wysłało?

Mnie ostatecznie przeszło chyba tylko kolo 300 znaków... Jestem wściekła jak nieszczęście.

Nie, nie dzisiaj. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5383405 Napisano: 30.09.2012 10:00:33 w Pomocy!!!!
mia napisał(a):

joasia4786 napisał(a):

mia napisał(a):

Ludzie - pomocy! emotka

Czy w Shebie jest ograniczenie znaków, czy im dzisiaj strona padła, bo za nic nie mogę zgłoszenia wysłać? emotka

mi też nie chce ;/

Juz wiem - jest ograniczenie, choć nie ma go w regulaminie.
Jutro im pięknego maila wysmażę!!! emotka
Godzinę czasu na to dureństwo straciłam! emotka emotka emotka

Jest ograniczenie? Jakie? Mnie wysłało dość długi tekst... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5379953 Napisano: 27.09.2012 07:37:22 w Rossmann
ismena napisał(a):

marzanna napisał(a):

A mnie coś się majaczy, że była do wygrania karta do Decathlonu czy czegoś podobnego...ktoś pamięta? emotka

tutaj: http://www.rossne....aspx?contestId=1184
Wyników jeszcze nie było emotka

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5379931 Napisano: 27.09.2012 07:18:41 w Rossmann
A mnie coś się majaczy, że była do wygrania karta do Decathlonu czy czegoś podobnego...ktoś pamięta? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5374167 Napisano: 24.09.2012 10:35:34 w Inne mniejsze markety
Dziękuję za pomoc, w razie czego powołam się na ulotkę emotka Już mi trochę ciśnienie opadło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5374139 Napisano: 24.09.2012 10:24:26 w Inne mniejsze markety
joan napisał(a):

marzanna - skombinuj ulotkę i w razie wygranej odeślij paragon razem z nią. Ulotka nie jest co prawda dokumentem, na podstawie którego prowadzony jest konkurs, ale nie może wprowadzać konsumenta w błąd...

Tak, ta osoba przysłałam mi ulotkę razem z paragonem i dopiero teraz dopatrzyłam się na niej loga Halls...A z drugiej strony ulotki jest regulamin, który przeczytałam i aż mnie poty oblały....
Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5374123 Napisano: 24.09.2012 10:19:05 w Inne mniejsze markety
petunija1 napisał(a):

marzanna napisał(a):

petunija1 napisał(a):

marzanna napisał(a):

W sprawie konkursu Kraft w Intermarche: Nie ma tego sklepu w Warszawie, więc skorzystałam z oferty osoby z forum, która oferowała zrobienie zakupów i wysłanie paragonu. Paragon dotarł dzisiaj i widnieją na nim cukierki Halls...Ale one chyba nie biorą udziału w promocji?? Czy może się mylę?

Biorą.
emotka

W regulaminie wymienione są marki, ale nie ma Halls. Są tylko ciastka...

emotka To dziwne. Faktycznie w regulaminie nie ma...a na ulotce są...

Kurczę, co robić w razie ewentualnej wygranej? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5374100 Napisano: 24.09.2012 10:11:12 w Inne mniejsze markety
petunija1 napisał(a):

marzanna napisał(a):

W sprawie konkursu Kraft w Intermarche: Nie ma tego sklepu w Warszawie, więc skorzystałam z oferty osoby z forum, która oferowała zrobienie zakupów i wysłanie paragonu. Paragon dotarł dzisiaj i widnieją na nim cukierki Halls...Ale one chyba nie biorą udziału w promocji?? Czy może się mylę?

Biorą.
emotka

W regulaminie wymienione są marki, ale nie ma Halls. Są tylko ciastka... Wyświetl w wątku >>
0 0