Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzanna

marzanna

#5621971 Napisano: 26.03.2013 16:52:02 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

Ech... i mnie dopadła chyba zimowa "depresja". Wkurzam się na własną niemoc. Na studia, które są zupełną porażką, ale bez sensu wycofywać się w połowie drogi. Na szare niebo, które powoli wysysa ze mnie radość, chęć tworzenia i pracy nad samą sobą. Kilogramy, które wzięły w kajdany mój brzuch i uda. Czuję się jak w wielkim, szarym i do tego dziurawym swetrze. Nie chce mi się wychodzić z domu, a kiedy w nim zostaję, albo płaczę oglądając "Ludzkie losy" na Tlc, albo podjadam. Jak taki karaluch, staję się brzydsza i coraz gorsza, im dłużej na niebie nie widać dziury z odrobiną słońca. "Trza" się za siebie wziąć. I choć mam nogi długie jak żyrafa, jakos się sama w tyłek kopnąć nie umiem. emotka

Pocieszę Cię, że niemoc twórcza jednak Cię nie dopadła emotka

A tak poza tym, to ja czuję się podobnie, jeśli to jakieś pocieszenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5616105 Napisano: 19.03.2013 00:09:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

marzanna napisał(a):

Jak będzie akcja z Fordem, dajcie znać emotka emotka

Już była w Kaflu emotka

Tak, ale czekam na akcję dla użytkowników Forda emotka Ale nowe cacko też mi się przyda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5615961 Napisano: 18.03.2013 20:43:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak będzie akcja z Fordem, dajcie znać emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5615933 Napisano: 18.03.2013 20:01:10 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

marzanna napisał(a):

gracet napisał(a):

marzanna napisał(a):

gracet napisał(a):

wkurza mnie, że prześladuje mnie pech
i to nie tylko w konkursach, ale ogólnie w ostatnim czasie
dwa lata temu wywrotka na rowerze - trzy sznity na kolanach zostały (zero spódniczek mini)
w zeszłym roku wypadek samochodowy - dwie stopy złamane (zero obcasów)
w zeszłym tygodniu oparzenie dłoni gorącym olejem - tylko długaśne rękawy pozostały...
za każdym razem zwolnienie i kasa w plecy
nikt mnie nie przebije emotka
a tak swoją drogą - może znacie sposoby na bliznę po oparzeniu, w chwili obecnej mam zmieniane opatrunki w szpitalu z azotanu srebra, ale widzę, że rana nie jest za ciekawa emotka

emotka Mnie ogromną bliznę po operacji praktycznie zminimalizował Contractubex. Dość drogi, ale warto. Poza tym ten słynny krem z masą perłową No-Scar podobno działa cuda, ale osobiście nie próbowałam....No i nowinka, która ostatnio pojawiła się w sklepach Bio-Oil. Rewelacja światowa na blizny i rozstępy. Recenzje ma świetne emotka

bardzo dziękuję
rana chyba najpierw musi się zabliźnić, a potem dopiero mogę coś stosować?

Tak, rana musi być całkowicie zabliźniona, skóra nieuszkodzona, trzeba poczekać, bo zbyt wczesne użycie preparatu może zaszkodzić.

Dokładnie tak !
Na zabliźnioną ranę wg mnie (rana była głęboka i blizna niezła)
najpierw był Cepan , ale śmierdzi i jest tłusty emotka Wg mnie (na mnie) super zadziałał DERMABLIZ silikon w żelu, niedrogi, super się rozprowadza i wchłania, nie pozostawia plam a blizna bardzo ładnie rozeszła się emotka

Większość, jeśli nie wszystkie maści na blizny są na bazie cebuli, z tym że te nowoczesne nie śmierdzą emotka Silikonowe są dobre na małe blizenki, mnie lekarze polecali Contractubex i tego się trzymałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5615472 Napisano: 18.03.2013 13:07:18 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

Kurczę, głupiaa sprawa i śmieszna trochę. Kiedyś wspominałam, że mieszkam w mieszkaniu, w którym zamordowano moją kuzynkę. Byłam przyzwyczajona do tego, że cos sobie spadnie z półki itd, ale dzisiaj na maksa się wystraszyłam i wściekłam. Byłam w łazience, kiedy czajnik elektryczny sam się włączył. Może to jakaś wada, nie wiem, ale pierwszy raz mu tak odbiło i pal licho 'nawiedzone' mieszkanie, ale gdyby mnie nie było, mogłoby dojść do pożaru, bo w czajniku nie było wody emotka teraz będę wszystko z gniazdek wyłączać przed wyjściem emotka

Bywa emotka Mnie kilka razy włączył się samoistnie komputer i telewizor. Ale nie łączę tego z działaniami sił nieczystych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5615458 Napisano: 18.03.2013 12:56:41 w Wkurza mnie...
gracet napisał(a):

marzanna napisał(a):

gracet napisał(a):

dwa lata temu wywrotka na rowerze - trzy sznity na kolanach zostały (zero spódniczek mini)
w zeszłym tygodniu oparzenie dłoni gorącym olejem - tylko długaśne rękawy pozostały...
a tak swoją drogą - może znacie sposoby na bliznę po oparzeniu, w chwili obecnej mam zmieniane opatrunki w szpitalu z azotanu srebra, ale widzę, że rana nie jest za ciekawa emotka

emotka Mnie ogromną bliznę po operacji praktycznie zminimalizował Contractubex. Dość drogi, ale warto. Poza tym ten słynny krem z masą perłową No-Scar podobno działa cuda, ale osobiście nie próbowałam....No i nowinka, która ostatnio pojawiła się w sklepach Bio-Oil. Rewelacja światowa na blizny i rozstępy. Recenzje ma świetne emotka

bardzo dziękuję
rana chyba najpierw musi się zabliźnić, a potem dopiero mogę coś stosować?

Tak, rana musi być całkowicie zabliźniona, skóra nieuszkodzona, trzeba poczekać, bo zbyt wczesne użycie preparatu może zaszkodzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5615399 Napisano: 18.03.2013 12:16:58 w Wkurza mnie...
gracet napisał(a):

emotka Mnie ogromną bliznę po operacji praktycznie zminimalizował Contractubex. Dość drogi, ale warto. Poza tym ten słynny krem z masą perłową No-Scar podobno działa cuda, ale osobiście nie próbowałam....No i nowinka, która ostatnio pojawiła się w sklepach Bio-Oil. Rewelacja światowa na blizny i rozstępy. Recenzje ma świetne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5614748 Napisano: 17.03.2013 15:09:08 w RMF
atyde25 napisał(a):

Jeszcze nie było nowych dostaw przynajmniej tam gdzie ja kupowałam.Mają być podobno pod koniec marca:)

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5614745 Napisano: 17.03.2013 15:00:19 w RMF
Zazdroszczę Wam tym bonów, ja mam jeden wyrwany niemalże z gardła RMF FM i niewiele mogę z nim zaszaleć emotka Tydzień temu nic mnie tam nie zachwyciło, może teraz były nowe dostawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5612424 Napisano: 14.03.2013 12:08:53 w Wkurza mnie...
Tak zupełnie (prawie) off-topic, to ostatnio zaskoczyło mnie i rozśmieszyło to, co usłyszałam w radiu, że błędem ortograficznym jest napisanie wyrazu "papież" dużą literą, a wyrazu "szatan" małą literą emotka emotka Sprawa dotyczyła dyktanda (nie pamiętam gdzie), które z racji koklawe było o tematyce religijnej i masa uczniów wyłożyła się właśnie na tych błędach ortograficznych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5612155 Napisano: 13.03.2013 22:33:22 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

ameryka napisał(a):

Habemus Papam

emotka emotka

Jak go wkurza, to niech jedzie do ameryki emotka

A mnie bardzo się podoba nowy papież emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5612108 Napisano: 13.03.2013 20:59:25 w RMF
antylopia napisał(a):

pamal73 napisał(a):

Gdzie znajdę ten kupon na - 30% kosmetki . Kupiłam Twój Styl ale tam kupon - 50 zł jak wydam 150 zł a ja mam jeden kupon na kosmetyki emotka

-30% na kosmetyki daja w sklepach bez kuponu
-30% znajdziesz w Joy

Z tego co pamiętam, zniżka w Joyu jest wyłącznie na bieliznę (z nowej kolekcji), na kosmetyki chyba nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5610283 Napisano: 11.03.2013 21:33:06 w RMF
antylopia napisał(a):

serene napisał(a):

ciekawe czy zniżka z Joy będzie nas dotyczyła???....fajnie byłoby mieć 30% zniżki dodatkowo...

czy można kupić jeszce ten numer Joy gdzie sa zniżki?

Tak, to aktualny numer, chyba jeszcze do końca tygodnia będzie w kioskach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5610228 Napisano: 11.03.2013 20:50:51 w RMF
ashe napisał(a):

ja właśnie dostłam odpowiedź od esotiq w sparwie tych zakupów w promocjach:
Witam serdecznie,

Bony z konkursu RMF traktujemy jako środek płatniczy. Przedstawiając ważny bon można nabyć wszystkie towary z odpowiedniego działu (BIELIZNA lub KOSMETYKI), jak również dokonywać zakupu w promocjach realizowanych w salonach ESOTIQ w terminie honorowania bonów (do dnia 30 kwietnia 2013).

Jedną równicą między dokonywaniem płatności bonem, a gotówką jest zasada braku wydawania reszty przy płatności bonem za towary o wartości niższej niż wartość bonu/ów.

Pozdrawiamy

Czyli można skorzystać ze zniżki w Joyu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5609581 Napisano: 11.03.2013 13:18:18 w RMF
Uhu, najpierw 3 maile ze standardową olewką, a potem 6 maili z tym samym bonem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5609381 Napisano: 11.03.2013 11:11:42 w RMF
Roman stał się (nomen omen) Kozłem ofiarnym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5609377 Napisano: 11.03.2013 11:09:13 w RMF
emanuela24 napisał(a):

marzanna napisał(a):

Który to adres maila do Romana? emotka

Roman.Koziol@rmf.fm
ja na ten pisałam (ktoś wcześniej podawał) ale odpowiedzi brak jak na razie

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5609370 Napisano: 11.03.2013 11:06:12 w RMF
Który to adres maila do Romana? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5608969 Napisano: 10.03.2013 19:50:39 w RMF
mia napisał(a):

dolly napisał(a):

Dziewczyny napiszcie mniej więcej ile rzeczy da sie kupić na 1 bon. Jasne, zależy co się bierze,a le chodzi mi o biustonosze czy komplety...

A ja się dołożę z pytaniem, czy aktualnie mają jakieś wyprzedaże, bo jak nie, to poczekam - z jednym bonem na bieliznę nie poszaleję emotka

W najnowszym Joyu jest kupon rabatowy 30% na zakupy w następny weekend (dotyczy nowej kolekcji) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5608087 Napisano: 09.03.2013 11:48:22 w RMF
dochaaa napisał(a):

marzanna napisał(a):

Kurczę, ale dlaczego na pewne adresy np. gmail maile podochodziły, a na onet, wp itd. nie? To wygląda na błąd systemu.... emotka

gdzies cztalam ze w konkursach RMF tak ponoc jest ze sie dluugo czeka na maile od nich.... chyba na FB ktos to pisal emotka

Ale w końcu dochodzą? Wyświetl w wątku >>
0 0