Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marzanna
Postów 1434
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pocieszę Cię, że niemoc twórcza jednak Cię nie dopadła
A tak poza tym, to ja czuję się podobnie, jeśli to jakieś pocieszenie Wyświetl w wątku >>
\"Some people are wise. Some otherwise\"
marzanna
Postów 1434
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, ale czekam na akcję dla użytkowników Forda Ale nowe cacko też mi się przyda Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1434
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marzanna
Postów 1434
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Większość, jeśli nie wszystkie maści na blizny są na bazie cebuli, z tym że te nowoczesne nie śmierdzą Silikonowe są dobre na małe blizenki, mnie lekarze polecali Contractubex i tego się trzymałam Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1434
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bywa Mnie kilka razy włączył się samoistnie komputer i telewizor. Ale nie łączę tego z działaniami sił nieczystych Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1434
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, rana musi być całkowicie zabliźniona, skóra nieuszkodzona, trzeba poczekać, bo zbyt wczesne użycie preparatu może zaszkodzić. Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1434
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie ogromną bliznę po operacji praktycznie zminimalizował Contractubex. Dość drogi, ale warto. Poza tym ten słynny krem z masą perłową No-Scar podobno działa cuda, ale osobiście nie próbowałam....No i nowinka, która ostatnio pojawiła się w sklepach Bio-Oil. Rewelacja światowa na blizny i rozstępy. Recenzje ma świetne Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1434
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1434
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marzanna
Postów 1434
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marzanna
Postów 1434
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak go wkurza, to niech jedzie do ameryki
A mnie bardzo się podoba nowy papież Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1434
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego co pamiętam, zniżka w Joyu jest wyłącznie na bieliznę (z nowej kolekcji), na kosmetyki chyba nie. Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1434
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, to aktualny numer, chyba jeszcze do końca tygodnia będzie w kioskach Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1434
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli można skorzystać ze zniżki w Joyu Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1434
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marzanna
Postów 1434
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marzanna
Postów 1434
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1434
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marzanna
Postów 1434
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W najnowszym Joyu jest kupon rabatowy 30% na zakupy w następny weekend (dotyczy nowej kolekcji) Wyświetl w wątku >>
marzanna
Postów 1434
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale w końcu dochodzą? Wyświetl w wątku >>