Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzanna

marzanna

#6299731 Napisano: 13.12.2016 12:42:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olus15 napisał(a):

A wy naprawdę sądzicie , że agencje tylko wybierają hasła?
Mają też wiele innych prac , zajęć i nie oszukujmy się różni ludzie tam pracują, a ostatnio pojawiają się nawet agencje kilkuosobowe z wieloma konkursami.
Akurat w to wierze, że niejednokrotnie było tak, że zapomnieli o terminie i potem żeby ustrzec się kolejnych telefonów na szybko coś wybrali. W sumie co to dla nich za różnica, kto wygra. Haseł nie publikują , więc problem z głowy.
Gdyby mieli wybrane to nie podawaliby abstrakcyjnej pory do 24.00, taką porę podajesz np. szefowi  jak o czymś zapomniałeś, a miało być na dziś.

To jest dokładnie również moje spostrzeżenie: podali dedlajn o północy, a pół godziny później puścili SMSy. To oczywiste, że hasła nie zostały wcześniej wybrane, a SMSy wysłali na odczepnego.

I zamiast wylewać żale, jaki to hejt panuje na tym forum, proponowałabym wyciągnąć wnioski, a nie obrażać się i wypinać. Trochę pokory nikomu nie zaszkodzi. Również życzę miłego dnia  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6299557 Napisano: 12.12.2016 22:18:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koper napisał(a):

marzanna napisał(a):

Takie sytuacje już zdarzały się wielokrotnie i zawsze pośpiech był złym doradcą. Mieli do północy wysłać SMSy, ale po co zarywać noc, skoro można zrobić losowanko i puścić SMSy zniecierpliwionym konkursowiczom  emotka  

Serio?
Serio uważasz, że wylosowali laureatów w pośpiechu bo ktoś do nich zadzwonił?
Gdyby nikt nie dzwonił, przeczytaliby wszystkie zgłoszenia, wybrali najlepsze odpowiedzi?
A może już wcześniej wybrali/wylosowali i dziś wysłali smsy niezależnie od telefonu? Albo zapomnieli wysłać smsów, i dzięki przypomnieniu te smsy dziś poszły?
Serio myślisz, że ludzie siedzą w agencji i mówią: Dobra Helena, czytamy! Ok Krysia, to czytamy i wybieramy, no chyba, że ktoś zadzwoni z e-konków. Wtedy losujemy i wysyłamy smsy.
emotka

Serio tak uważam i wierz mi, że nie jestem jedyna  emotka Wyświetl w wątku >>

marzanna

#6299555 Napisano: 12.12.2016 22:16:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

marzanna napisał(a):

scrabble napisał(a):

Jedno z drugim miało nic wspólnego. Komisja miała wiele czasu i nie usiedli do tego 30 minut przed ogłoszeniem wyników.
Dajcie spokój, fajnie, że zadzwoniła, bo już wszyscy się niecierpliwili  emotka  

Takie sytuacje już zdarzały się wielokrotnie i zawsze pośpiech był złym doradcą. Mieli do północy wysłać SMSy, ale po co zarywać noc, skoro można zrobić losowanko i puścić SMSy zniecierpliwionym konkursowiczom  emotka  

Dobrze ale komisja miała czas na obrady od 23 listopada, to prawie 3 tygodnie. Ludzie w takich agencjach są doświadczeni, potrafią podzielić sobie pracę tak aby się wyrobić, może i na styk emotka  ale jednak.  A jeżeli mieli w planie zrobić losowanie to i tak by je zrobili. Nie wierzę, że poczuli się tak zastraszeni po telefonie jakiejś miłej dziewczyny, że wszystko rzucili i zrobili nam na złość . emotka  Rozumiem o czym mówisz, poganianie komisji nie wychodzi na ogół na dobre ale w tym wypadku, minęło już tyle czasu, że wyniki były już ustalone. To nie jej wina, że ktoś nie wygrał. 

Dziękuję za wyjaśnienie  emotka   które jest oczywiście logiczne, ale czasem ma niewiele wspólnego z rzeczywistością zapracowanej agencji, którą gonią terminy, a zniecierpliwieni konkursowicze siedzą jej na karku przypominając o dedlajnie emotka   Dyskusje na ten temat były wielokrotnie prowadzone na tym forum, na którym jestem od 10 lat. Wierz mi, że czasem warto korzystać z doświadczenia "dinozaurów"  emotka Wyświetl w wątku >>

marzanna

#6299542 Napisano: 12.12.2016 21:51:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

Jedno z drugim miało nic wspólnego. Komisja miała wiele czasu i nie usiedli do tego 30 minut przed ogłoszeniem wyników.
Dajcie spokój, fajnie, że zadzwoniła, bo już wszyscy się niecierpliwili  emotka  

Takie sytuacje już zdarzały się wielokrotnie i zawsze pośpiech był złym doradcą. Mieli do północy wysłać SMSy, ale po co zarywać noc, skoro można zrobić losowanko i puścić SMSy zniecierpliwionym konkursowiczom  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6299531 Napisano: 12.12.2016 21:42:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olus15 napisał(a):

Trochę bez sensu to dzwonienie, potem biorą pierwsze lepsze zgłoszenia i jaki jest sens układać hasła.
Nie lepiej poczekać i może coś zgarn

Osoby z pewnym stażem na forum to wiedzą, ale może dobrze byłoby gdyby nowicjusze dowiedzieli się trochę o zasadach jakie tu panują zamiast rozrabiać jak przysłowiowy zając w kapuście i uprawiać samowolkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6299482 Napisano: 12.12.2016 20:40:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

Nic;( mam 3 numery... szkoda. Marzy mi sie ten Thermomix

Następnym razem proponuję wypić szklankę wody zamiast wykonywać bezsensowne telefony do agencji emotka Wyświetl w wątku >>
2 onmyown, mia 0

marzanna

#6298630 Napisano: 09.12.2016 22:45:27 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

marzanna napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Czy Pelafen wszystkich już poinformował? I czy sms informuje? Wydawało mi się, że poprzez email...

Z tego co pamiętam, można było wysłać zgłoszenie SMSem i poprzez formularz. Przypuszczam, że dzisiejsze SMSy poszły do osób, które zgłosiły udział w konkursie również SMSem. A co ze zgłoszeniami poprzez formularz? Też chciałabym wiedzieć.... emotka

w zgłoszeniu przez formularz podawało się numer telefonu emotka

Faktycznie emotka Ale w konku lista marzeń też podaje się nr telefonu, a informują emailem  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6298625 Napisano: 09.12.2016 22:26:25 w Czy informują/ informowali?
magalan83 napisał(a):

Czy Pelafen wszystkich już poinformował? I czy sms informuje? Wydawało mi się, że poprzez email...

Z tego co pamiętam, można było wysłać zgłoszenie SMSem i poprzez formularz. Przypuszczam, że dzisiejsze SMSy poszły do osób, które zgłosiły udział w konkursie również SMSem. A co ze zgłoszeniami poprzez formularz? Też chciałabym wiedzieć.... emotka Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

marzanna

#6298586 Napisano: 09.12.2016 20:31:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konku Dr. Gerard zgłoszenie musi zostać wysłane w dniu zakupu? Nie znalazłam takiego zapisu w regulaminie, ale......  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6298553 Napisano: 09.12.2016 18:29:25 w Czy informują/ informowali?
kumarek napisał(a):

marzenier napisał(a):

kumarek napisał(a):

Biedronka Duracell kiedy ma informować?

Ten konkurs to się chyba jeszcze nie skończył emotka

Haha poważnie? To gram dalej:) dzięki

Do 13.12 można wysyłać zgłoszenia, ale termin na zakup zakończył się już jakiś czas temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6297407 Napisano: 07.12.2016 16:14:48 w Informują
Mail z konkursu "Twój sposób na piękne włosy" o zakwalifikowaniu się do testowania urządzenia Bellissima. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6296079 Napisano: 05.12.2016 12:15:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
truskaweczka123 napisał(a):

FILMWEB czy ktos wie w jaki oni sposob informuja? i po jakim czasie? gdzie tam sie podaje swoje dane w przypadku wygranej? na stronie sa opublikowane same nicki
help emotka

W konkursach mogą wziąć udział wyłącznie zarejestrowani i zalogowani użytkownicy. Mail z informacją o wygranej przychodzi na adres maila podany podczas rejestracji. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6290359 Napisano: 24.11.2016 21:17:01 w Czy informują/ informowali?
estrelitta napisał(a):

marzanna napisał(a):

Czy Acuvue już informowało za zeszły tydzień?  emotka

za zeszły poinformują 1 grudnia emotka

Ohhhh poważnie? Dzięki za info!  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6290356 Napisano: 24.11.2016 21:15:20 w Czy informują/ informowali?
Czy Acuvue już informowało za zeszły tydzień?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6285329 Napisano: 16.11.2016 16:56:49 w Kupię...
Kod do Cinema City emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6281532 Napisano: 08.11.2016 17:20:02 w Udane wymiany - polecane nicki:)
malamargo napisał(a):

Z uśmiechem na twarzy polecam marzanna - błyskawiczna i bardzo udana wymiana  emotka

I wzajemnie - jak najbardziej polecam malamargo  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6278082 Napisano: 01.11.2016 20:22:09 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na konkurs Calgon (wczoraj zakończony)  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6278070 Napisano: 01.11.2016 18:43:52 w Kupię...
Kody do Cinema City  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6276925 Napisano: 28.10.2016 20:15:19 w SZUKAM....
Ktoś może napisać, jakie jest pytanie w austriackim konkursie Tok FM? Ja nie słyszałam tam żadnego pytania, a dzisiaj już koniec konkursu..... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6271864 Napisano: 19.10.2016 12:46:22 w Kupię...
tuw3105 napisał(a):

marzanna napisał(a):

Kupię 2 kody do Multikina (ew. do CC)  emotka

ja mam emotka
 multikino

I dlatego założyłeś/aś nowe konto? Bez urazy, ale to mało wiarygodne  emotka Wyświetl w wątku >>