Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#7197072 Napisano: 05.08.2024 21:10:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

Hej, mam pytanie czy Kropka Bordo czepia się opisów paragonów?

Jak zakup byl w konkretnej sieci sklepow to nie powinni,  bo wszyscy beda miec to samo emotka

jeśli chodzi o większe sklepy (C4, Auchan, Netto) to powinni mieć 
jesli chodzi o ABC, Groszek czy EuroSklep to opisy będą różne, bo to sobie raczej wprowadzają same sklepy, a nie centrala. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7196870 Napisano: 05.08.2024 11:16:04 w Sport
Boże ryczę ze szczęścia do tej pory ...
Piękny mecz naszych siatkarzy
W końcu klątwa przełamana

Cudowny poniedziałek emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7196830 Napisano: 05.08.2024 05:47:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ananaska napisał(a):

marton napisał(a):

Cześć, czy działa Wam formularz z Mlekovity do odeslania danych? Od kilku godz się męczę i niestety po wgraniu wszystkich danych, przekierowanie jest do pustej podstrony z napisem int(1)

nie działa emotka

Mam to samo od 3 dni. Napisałem do nich. Liczę, że jutro odpiszą emotka

Wyświetla mi się „int”. Będzie ktoś dzwonił? A może inaczej: napisał już ktoś maila?

Czy jest jakiś konkurs Finlandii inny niż ten fotograficzny? Bo w wątku „Paragony…” są oferty paragonów z tym alkoholem. A przecież na ten konkurs, co znajduje się w bazie, nie trzeba paragonu.

pisałem do nich w sobotę na FB. Odpisal automat, że będą kontaktować się w najbliższym dniu roboczym Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7196785 Napisano: 04.08.2024 19:31:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ananaska napisał(a):

marton napisał(a):

Cześć, czy działa Wam formularz z Mlekovity do odeslania danych? Od kilku godz się męczę i niestety po wgraniu wszystkich danych, przekierowanie jest do pustej podstrony z napisem int(1)

nie działa emotka

Mam to samo od 3 dni. Napisałem do nich. Liczę, że jutro odpiszą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7196577 Napisano: 03.08.2024 15:46:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ananaska napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Też takie coś macie po uzupełnieniu danych Favita?

Niestety, ale ja też miałam taki komunikat emotka

Udało się w Końcu wysłać czy nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7196556 Napisano: 03.08.2024 12:39:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Też takie coś macie po uzupełnieniu danych Favita?
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7194944 Napisano: 27.07.2024 21:43:48 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ma ktoś z was punkt Pakersi?
Czy można przez ten punkt normalnie nadawać paczki sprzedane przez olx czy vinted?
Dowiedziałem się, że otwierają u nas na wsi punkt Pakersi i nie wiem czego się mogę spodziewać emotka
Będę wdzięczny za info emotka

To zależy z jakiej firmy kurierskiej. U mnie Packersi nie mają np. DPD. Ogólnie z gotowymi, opłaconymi etykietami np. zwrot do sklepu, albo inpost (sprzedaż na allegro) można.

No widziałem, że na oknie nie ma plakietki DPD, ale np. jak sprzedam coś na olx przez Orlen paczkę to normalnie mogę tam nadać ? Bo automat mam daleko, a na oknie była ich naklejka... Czy normalnie wtedy ten punkt będę mógł wybrać do nadania ?

DPD akurat mam w dino więc nie muszę ale zależy mi właśnie na Orlen najbardziej emotka

W moim nie można z Orlen Paczki, ale może to zależy od konkretnego punktu?

Aha
Dziękuję za info
Zobaczę co będzie jak otworzą u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7194941 Napisano: 27.07.2024 21:33:35 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy można przez ten punkt normalnie nadawać paczki sprzedane przez olx czy vinted?
Dowiedziałem się, że otwierają u nas na wsi punkt Pakersi i nie wiem czego się mogę spodziewać emotka
Będę wdzięczny za info emotka

To zależy z jakiej firmy kurierskiej. U mnie Packersi nie mają np. DPD. Ogólnie z gotowymi, opłaconymi etykietami np. zwrot do sklepu, albo inpost (sprzedaż na allegro) można.

No widziałem, że na oknie nie ma plakietki DPD, ale np. jak sprzedam coś na olx przez Orlen paczkę to normalnie mogę tam nadać ? Bo automat mam daleko, a na oknie była ich naklejka... Czy normalnie wtedy ten punkt będę mógł wybrać do nadania ?

DPD akurat mam w dino więc nie muszę ale zależy mi właśnie na Orlen najbardziej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7194938 Napisano: 27.07.2024 21:17:42 w SZUKAM....
Będę wdzięczny za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7194307 Napisano: 25.07.2024 10:47:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Finezyjna napisał(a):

Hej, co wchodzi w zakres diagnostyki Activia ?

*pakiet obejmuje: żelazo, wapń całkowity, fosfor nieorganiczny, magnez, witamina B12, kwas foliowy, witamina D metabolit 25(OH) cynk, ilościowo,
lipidogram (CHOL, HDL, nie-HDL, LDL, TG), próby wątrobowe (ALT, AST,
ALP, BIL, GGTP), helicobacter pylori IgG, p/c. p. transglutaminazie
tkankowej (anty-tGT) w kl. IgA met. ELISA Wyświetl w wątku >>
1 Finezyjna 0

pioge7

#7194221 Napisano: 24.07.2024 20:56:17 w WC - rozmowy o wszystkim
danaaa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Też tak macie logując się na diagnostykę ? Od ponad tygodnia. Raz wejdę a potem 10 razy już nie emotka

ja się mogę normalnie zalogować, bez żadnych problemów

A po wejściu na wyniki też wszystko ok?

U mnie ani przeglądarka ani aplikacja ... Za każdym praktycznie razem to samo emotka

Może spróbuj poprzez Pojedyncze zlecenie.
Przed chwilą sprawdzałam wczoraj robione badania z Activii. Nie mam tam założonego konta, więc wybrałam Pojedyncze zlecenie i wpisałam numer zlecenia z naklejki i bez problemu miałam wgląd w wyniki.

niestety ale wyrzuciłem emotka zawsze logowalem się przez konto i było ok a nie chce mi się jechać po wyniki do nich bo to inne miasto... Ciekawe czemu wszystkim działa a mi nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7194110 Napisano: 24.07.2024 13:39:00 w Smolar
kalina590 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

baxter napisał(a):

mampytanie napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Co dzisiaj Smolar mógł wysłać DPD- welle czy leżaki corona?

na pewno corona leżaki, też mam, a w welli nie brałam udziału:)

Macie info w aplikacji DPD czy na @? Ja mnie mam aplikacji ale na @ nie mam żadnej informacji.

A nie bony Kamis z Lidla?

Ja też mam info w aplikacji, a czekam na Wellę i leżak, więc pewnie to leżaki.

raczej Wella. Na leżaki nie czekam a też mam @ a na Wella czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7194108 Napisano: 24.07.2024 13:38:20 w WC - rozmowy o wszystkim
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Też tak macie logując się na diagnostykę ? Od ponad tygodnia. Raz wejdę a potem 10 razy już nie emotka

ja się mogę normalnie zalogować, bez żadnych problemów

A po wejściu na wyniki też wszystko ok?

U mnie ani przeglądarka ani aplikacja ... Za każdym praktycznie razem to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7194098 Napisano: 24.07.2024 13:07:31 w WC - rozmowy o wszystkim
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7193844 Napisano: 23.07.2024 14:46:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dobra, jak coś... przed paroma minutami wysłali na wszystkie zgłoszenia linki z formularzem. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7193825 Napisano: 23.07.2024 14:07:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

monia0303 napisał(a):

elmas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jest ktoś komu Favita nie wysłała info o wygranej?
Zgłoszenie wysłane w czwartek kolejne w piątek, kolejne w sobotę...
Na żadne nie mam info emotka
Wymagania spełnione emotka

A jesteś pewien, że Twoje komentarze są widoczne? Pytam, bo mój brat chciał zagrać w tym konkursie, wrzucił zdjęcie na FB i kiedy był zalogowany, widział swój wpis, ale kiedy ja się zalogowałam i przejrzałam komentarze pod postem, wpisu nie było. Brat kontaktował się z Organizatorem, który potwierdził, że komentarza nie widzi.

Mam tak samo. jak jestem zalogowana to widać mój komentarz a jak się wyloguje to nie ma nic. sprawdzałam ustawienia konta i wszystko jest publiczne. niestety nie obeszłam tego.

Miałam tak kiedyś. Skracałam opis do tego momentu aż wyszło na to, że banowało mnie za słowo banan. 😱

Tylko, że w poście jest Hasztag i oznaczenie profilu... Bez zbędnych dodatkowych słów Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7193822 Napisano: 23.07.2024 14:02:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elektro napisał(a):

Moze zobacz czy nie masz w folderze inne na messengerze. Gdzie wrzucales?

na Instagrama Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7193821 Napisano: 23.07.2024 14:01:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Są widoczne. Tzn tak myślę, bo mam polubienia przez innych użytkowników Instagrama moje posty... emotka chyba pozostaje mi pisać do organizatora. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7193809 Napisano: 23.07.2024 13:45:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jest ktoś komu Favita nie wysłała info o wygranej?
Zgłoszenie wysłane w czwartek kolejne w piątek, kolejne w sobotę...
Na żadne nie mam info emotka
Wymagania spełnione emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7193126 Napisano: 21.07.2024 06:08:59 w Pomocy!!!!
Enjoy_today napisał(a):

Pomóżcie proszę. Po latach przerwy w konkursach chciałam wysłać odpowiedź konkursową smsem i zgłupiałam... Czy w odpowiedzi konkursowej SMS można używać polskich znaków czy nie? Regulamin nic o tym nie mówi 🙂

wyślij bez polskich znaków. Polskie skracają długość smsa, a w reg. Często są zapisy, że wysyłać bez polskich znaków. Wyświetl w wątku >>