Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#7077175 Napisano: 30.01.2023 21:16:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

kumulacja napisał(a):

notta napisał(a):

Uwaga! Ważne info dla tych co mają punkty na karcie lewiatan...

Każdego roku, w dniu 31 stycznia tracą ważność punkty znajdujące się na kontach Uczestników, które zapisano na nich przed dniem 1 stycznia roku poprzedniego.

Czyli te wygrane w grudniu też przepadną???

tak sobie rozmyślam nad tym zapisem chwilę i wychodzi na to że raczej nie, ale po moich ostatnich problemach z realizacją tych bonów to nie jestem pewna czy czasami nic się nie skomplikuje. Ja ostatnio płaciłam bonem i musiałam za całość kartą jeszcze zapłacić. Teraz po reklamacji w centrali Lewiatana dowiedziałam się że muszę iść do sklepu i sama wyjaśnić sprawę..  emotka

Pytałem początkiem roku o to

Witam,Zgodnie z Regulaminem Programu Karta Mój Lewiatan, z dniem 31 stycznia 2023 r. stracą ważność punkty, które zostały zgromadzone na kontach Uczestników programu w 2021 roku.  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7076771 Napisano: 27.01.2023 13:43:43 w SZUKAM....
basiag napisał(a):

macie problem w zalogowaniu do mBanku ?
nie wiem czy awaria czy coś u mnie nie teges emotka

Pisali na fb, że mają problemy z autoryzacją SMS, więc może coś dodatkowo też jakiś problem wyskoczył z logowaniem, bo piszą ludzie w komentarzach, że mają problem z innymi rzeczami. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7076575 Napisano: 26.01.2023 13:15:40 w SZUKAM....
peppa7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

peppa7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

peppa7 napisał(a):

Szukam osoby, która miała problem z realizacją boku do sklepu Spersonalizowane walizki, walizki z nadrukiem, walizki prezentowe z nadrukiem (thisisme.shop)   :(

A z jakiego konkursu walizka? Z Nivea Hebe?

Tak, dokładnie.

A próbujesz kupić ogólnie przez stronę czy przez linka od Nivea 
https://thisisme....ivea-konkurswalizki/

Trzeba kupić przez tą stronę 

Tak, dokładnie tak robię emotka  

Hmmm. To może napisz do nich co jest nie tak... Chyba że termin realizacji  minął ... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7076572 Napisano: 26.01.2023 13:02:41 w SZUKAM....
peppa7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

peppa7 napisał(a):

Szukam osoby, która miała problem z realizacją boku do sklepu Spersonalizowane walizki, walizki z nadrukiem, walizki prezentowe z nadrukiem (thisisme.shop)   :(

A z jakiego konkursu walizka? Z Nivea Hebe?

Tak, dokładnie.

A próbujesz kupić ogólnie przez stronę czy przez linka od Nivea 
https://thisisme....ivea-konkurswalizki/

Trzeba kupić przez tą stronę  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7076507 Napisano: 26.01.2023 09:32:05 w SZUKAM....
peppa7 napisał(a):

A z jakiego konkursu walizka? Z Nivea Hebe? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7076504 Napisano: 26.01.2023 09:29:59 w SZUKAM....
kaka72 napisał(a):

Szukam informacji czy wirtualną kartą Sodexo (konkurs Smakowita) można płacić stacjonarnie? A jeśli tak to w jaki sposób 

Mozna. Kartę trzeba dodać do aplikacji Google Pay i wtedy płacić nią tak jak normalna kartą Wyświetl w wątku >>
1 kaka72 0

pioge7

#7076362 Napisano: 25.01.2023 13:51:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

kkrystek11984 napisał(a):

W kinder jest ograniczenie na osobę a nie na gospodarstwo Więc teoretycznie z jednego IP może wysyłać kilka domowników 

Jak wygram w 2 etapie to bede mial pewnosc ze tak jest emotka

Ja wygrałem 2 piniaty w pierwszym etapie, zgłoszenia wysyłane z tego samego telefonu, w tej samej sieci komórkowej. Nie wiem czy to inne IP ale ten sam telefon użyłem do obu zgłoszeń  Wyświetl w wątku >>
2 rufus, sabaka 0

pioge7

#7076301 Napisano: 25.01.2023 09:34:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Powiedzcie mi, niedawno był konkurs, gdzie trzeba było ustawic w aplikacji plusa cykliczne doładowywania i coś tam napisać. Czy były wyniki tego konkursu? Bo apke mam, doładowania się doładowują a nie mogę znaleźć tego konkursu teraz w bazie a nie wiem co dalej z tym konkursem... Czy on już jest zakończony czy jeszcze czekamy...

Konkurs "Opłaca się opłacać automatycznie kartą Visa
Ten konkurs masz na myśli? Ale to nie tylko plusa dotyczyło
Jeśli tak to już informowali i jest lista -> lista 

anaesth napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Powiedzcie mi, niedawno był konkurs, gdzie trzeba było ustawic w aplikacji plusa cykliczne doładowywania i coś tam napisać. Czy były wyniki tego konkursu? Bo apke mam, doładowania się doładowują a nie mogę znaleźć tego konkursu teraz w bazie a nie wiem co dalej z tym konkursem... Czy on już jest zakończony czy jeszcze czekamy...

Ten? https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-oplaca-sie-oplacac-automatycznie-karta-visa
To chyba w grudniu były wyniki…

Tak tak to ten. 
Może temu mi się zakodowało że to Plus, bo z załącznika co tam są wymienione miałem tylko możliwość grania w plusie emotka  
I nawet karta do media wpadła... Ale wydawało mi się że to bardziej konkurs jak robią konkretnie pod T-Mobile czy Orange.

Ale dziękuję za pomoc, czyli cyklinecze doładowanie mogę wyłączyć.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7076283 Napisano: 25.01.2023 07:42:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Powiedzcie mi, niedawno był konkurs, gdzie trzeba było ustawic w aplikacji plusa cykliczne doładowywania i coś tam napisać. Czy były wyniki tego konkursu? Bo apke mam, doładowania się doładowują a nie mogę znaleźć tego konkursu teraz w bazie a nie wiem co dalej z tym konkursem... Czy on już jest zakończony czy jeszcze czekamy... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7076058 Napisano: 23.01.2023 21:04:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy ktoś ma tic Toca i sprawdzał czy konkursowy wyjadacz wygrał piniate na tyle rachunków? Jakoś mnie to ciekawi emotka  

na razie się tylko pochwalił wygraną konsolą z hm jakiegoś konkursu oraz z Granta bluzą i co to jest, wódka? O kinder cicho sza. PS. Tobie się piniatę udało wygrać?

Tak, udało się emotka  2 emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7076048 Napisano: 23.01.2023 19:39:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś ma tic Toca i sprawdzał czy konkursowy wyjadacz wygrał piniate na tyle rachunków? Jakoś mnie to ciekawi emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#7075760 Napisano: 22.01.2023 06:59:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Czy na lays's trzeba wysyłać paragon/oświadczenie pocztą w razie wygranej ?

Tak

Na bilety chyba nie, tylko na pufy i bluzy. Gdzieś mi się rzuciło w dyskusjach takie info. 

aha, to nie wiem jak z biletami, u mnie bluza wpadła, więc myślałem, że to pod każdy rodzaj nagrody trzeba Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7075748 Napisano: 21.01.2023 20:28:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cynamon28 napisał(a):

Czy na lays's trzeba wysyłać paragon/oświadczenie pocztą w razie wygranej ?

Tak Wyświetl w wątku >>
1 Cynamon28 0

pioge7

#7075696 Napisano: 21.01.2023 13:59:49 w Gratulacje! Dla wygranych!
Brawo Cudaczek121 wielka wygrana emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7075612 Napisano: 20.01.2023 16:21:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataszka napisał(a):

Ile jest  znaków w formularzu Wawel ITM?

Fortuna w swoich konkursach raczej nie daje limitu znaków. Tam zawsze można słać nawet epopeje narodowe emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7075517 Napisano: 20.01.2023 07:31:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostaliście zwroty z "Optima Arcy" z listopada? 
U mnie cisza... Na dwóch kontach a niby zatwierdzone zwroty emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7075511 Napisano: 20.01.2023 05:31:47 w PODZIĘKOWANIA
FBlukasz6
Rzeczowy i miły kontakt, szybka wpłata za przedmiot emotka cała transakcja odbyła się w mgnieniu oka. Polecam w 100% Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7075394 Napisano: 19.01.2023 13:05:57 w Informują
Informują z Konkurs "ŚWIĘTA BEZ POŚPIECHU" Orlen, 18+

Rodzaj powiadomienia: Email
Dodatkowe informacje:
Kompresor i bony Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7075244 Napisano: 18.01.2023 15:24:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

rare85 napisał(a):

mamuska085 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Kinder,  bo widzę, że duża ilość osób wygrywa mając pocztę WP
Czy jest ktoś kto wygrał i ma info z  poczty Interia?
P.s. To tylko takie moje przypuszczenie  emotka

Czyli następnym razem wysyłam z WP emotka bo gmail i interia nie przyniosły szczęścia emotka

eee, nie ma reguły, co prawda na interii nic nie przyszło, ani na WP, ale przyszło na gmail emotka   

U mnie ani na interii ani na gmailu, ale za to na o2.PL (powiązanym z wp) już jest  Wyświetl w wątku >>
0 0