Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pioge7
Postów 8202
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
jakby ktoś chciał to dziś
DZG6844 w Zetce podali Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Bardzo dziękuję. Ty wiesz za co polecam z czystym sumieniem Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pioge7
Postów 8202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
kody w bazarku Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
od 7 sierpnia do 27.08
Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
https://vibez.pl/myimpact/fest-festival-odwolany-burza-w-sieci-niepokojace-wiesci-ze-slaska-6926933739158176a Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pioge7
Postów 8202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Lewiatan konkurs nuii Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pioge7
Postów 8202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
kiedyś miałem i sprzedałem. pani prosiła o zarejestrowanie urządzenia na zwycięzcę, a jeśli go komuś podaruje to wystarczy że ta osoba poda na kogo była rejestracja.
to się jakiś dokument uzupełniało, co wysłali na emaila. tyle wiem i mogę pomóc. Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
prowizje allegro lokalnie pobiera w momencie sprzedaży przedmiotu przez opcje Kup teraz.
etykietę dostaje się po wybraniu opcji jaki to rozmiar przesyłki z inpostu. nie wiem jak w przypadku poczty, Orlena czy kurierów czy są etykiety, bo nie sprzedawałem tam przez te opcje.
prowizja to chyba troszkę ponad 7% . jak dodasz opcję kup teraz to na końcu powinna wyjść kwota jaką zapłacisz.
i z tego co pamiętam. Jeśli wyślesz przedmiot i okaże się, że coś z nim nie tak i przyjmiesz zwrot, nie zwrócą pobranej prowizji. Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pioge7
Postów 8202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pioge7
Postów 8202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dostałem 2 i nie wiem co z 1 jeszcze Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
wymienię na 4 kody Namysłów Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
5 monet i płace 5 zł Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pioge7
Postów 8202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pioge7
Postów 8202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
NOWY JEDEN I TEN SAM użytkownik, który rejestruje się po to, żeby dopiec innym i próbować siać zamęt.
Wkurza mnie, że inni nie potrafią czytać to co pisze, lub uporem maniaka nie respektują regulaminu, który ponoć przeczytali. Nie jestem świętoszkiem, ale jeśli jest napisane WYRAŹNIE, że w temacie MOJE DZISIEJSZE WYGRANE, chwalimy się TYLKO WYGRANYMI NAGRODAMI, to po co pisać jakieś dodatki, które potem dolewają oliwy do ognia... wygrana koszulka LECH... na znaleziony kapsel... A po co to dopisywać? Później znajdzie się jeden czy drugi, który musi to skomentować i później pół strony wywodu o tym... Za takie osobiście wklepywałbym po 2-3 karniaki... Niektórzy zachowują się jak dzieci w przedszkolu.
- Mam lizaka...
- A ja mam większego lizaka...
Jedyne, co mi przychodzi na myśl, to to, że wpisy dodają dzieci...
Wiem, narażę się na pewnie minusy, czy niepochlebne komentarze... Ale ludzie, szanujmy się. Jeśli ma być fajna atmosfera na forum, to nie dajmy się kretom (chodzi mi o jednego i tego samego pana, który cały czas komentuje co nie trzeba na nowe konta) i tam gdzie trzeba, wpisujmy to co trzeba...
pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
pioge7
Postów 8202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Najlepiej z różnych dni bądź z różnych kas Wyświetl w wątku >>