Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#7223094 Napisano: 20.11.2024 12:21:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

pumba napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Oświadczenie do nagrody gwarantowanej z Serenady - czy podają kody, które się zgłosiło? Nie zapisałam tego, a opakowania leżą razem z opakowaniami męża i innymi, które nie zostały zgłoszone, bo paragon się zgubił emotka  A teraz dopiero widze, że trzeba je wpisać jeszcze raz, zanim wyślą nagrodę

Nie podają kodów. Chyba, że spróbujesz,  opiszesz sytuację i do nich napiszesz 🙂 Może się uda... A jak nie to zależy jak dużo masz tych opakowań... Zawsze można spróbować wpisać kody, jak będą złe to nie przejdą.

Dzięki wszystkim za pomoc! Zdjęcie usunęłam, ale - na szczęście obeszłam to w inny sposób, rejestrując kody, które mam i faktycznie te złe nie przechodziły. Powiedzcie jeszcze - czy są ograniczenia na gospodarstwo domowe? Nie widzę w regulaminie, ale wolę dopytać emotka

1 osoba może chyba wygrać ile chce z tego co pamiętam
Rejestrując osobne paragony i kody Wyświetl w wątku >>
1 tad_pole 0

pioge7

#7223033 Napisano: 20.11.2024 09:50:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiwiwi napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Oświadczenie do nagrody gwarantowanej z Serenady - czy podają kody, które się zgłosiło? Nie zapisałam tego, a opakowania leżą razem z opakowaniami męża i innymi, które nie zostały zgłoszone, bo paragon się zgubił emotka  A teraz dopiero widze, że trzeba je wpisać jeszcze raz, zanim wyślą nagrodę

Przy zgłoszeniu wysyłało się zdjęcie kodów z paragonem. Więc jeśli to Twoje jedyne zgłoszenie, to może poszukaj w Albumie na telefonie. Chyba że usunęłaś od razu zdjęcie emotka

Albo napisz do nich. Dość sprawnie odpisują i pomagają emotka Wyświetl w wątku >>
1 tad_pole 0

pioge7

#7222846 Napisano: 19.11.2024 18:42:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

Czy wszyscy dziś dostali przelewy z Prince Polo?

ja nie emotka
Czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7222834 Napisano: 19.11.2024 18:22:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

Jak rozumiecie zapis w regulaminie loterii Lidl "Zakup promocyjny musi być dokonany przez uczestnika na własną rzecz i na własny rachunek, uczestnik musi faktycznie zapłacić za zakup promocyjny"??
Czyli muszą być tylko takie paragony, co faktycznie zrobiło się zakupy? Nic tzw znalezionych paragonów?

na to wychodzi, ale jak udowodnią, że to nie twój dowód zakupu? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7222564 Napisano: 18.11.2024 21:10:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andzi18 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

snowflake napisał(a):

notta napisał(a):

Delikatesy centrum - ktoś się orientuje w jakiej cenie są tam obecnie czekolady milka?

U mnie dziś wchodziły po 5,49, na cenówce było 6,49.

U nas cenówka 6.49 i tyle było

A to musi być czekolada? Batonik Milka nie wystarczy?

Może być, ale nie u wszystkich są batoniki emotka Wyświetl w wątku >>
1 andzi18 0

pioge7

#7222109 Napisano: 17.11.2024 06:34:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

notta napisał(a):

Delikatesy centrum - ktoś się orientuje w jakiej cenie są tam obecnie czekolady milka?

U mnie dziś wchodziły po 5,49, na cenówce było 6,49.

U nas cenówka 6.49 i tyle było Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7221992 Napisano: 16.11.2024 14:27:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

snowflake napisał(a):

xman111 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

A ja się z tobą nie zgodzę, myślę, ze większość osób, która wzięła cysterny nie wzięła udziału w konkursie....

Myślisz, że ktoś kupił Serenadę zamiast Hochland czy Mlekpol żeby dostać zabawkę?

Mhm, oczywiście, że tak...np moja koleżanka x2 dla córek 🙃 Jako odpowiedź napisała jakieś proste zdanie na odwal się.

ja tez zagrałem 3 razy o 3 ciężarówki dla siostrzeńca, który uwielbia ciężarówki. Pisałem coś od niechcenia, żeby coś napisać a było tych 300 znaków emotka

Biorąc pod uwagę, że było 6 tys. zgłoszeń to raczej będzie losowanko, a nie rzetelny wybór. Więc takie pisane od niechcenia zgłoszenie może jak najbardziej wygrać.

No wcale bym się na to nie obraził wtedy 🤣🤣🤣ale nie liczę nawet emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

pioge7

#7221969 Napisano: 16.11.2024 12:12:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xman111 napisał(a):

Czuję, że moje szanse rosną

powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
1 xman111 0

pioge7

#7221962 Napisano: 16.11.2024 12:01:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

xman111 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

A ja się z tobą nie zgodzę, myślę, ze większość osób, która wzięła cysterny nie wzięła udziału w konkursie....

Myślisz, że ktoś kupił Serenadę zamiast Hochland czy Mlekpol żeby dostać zabawkę?

Mhm, oczywiście, że tak...np moja koleżanka x2 dla córek 🙃 Jako odpowiedź napisała jakieś proste zdanie na odwal się.

ja tez zagrałem 3 razy o 3 ciężarówki dla siostrzeńca, który uwielbia ciężarówki. Pisałem coś od niechcenia, żeby coś napisać a było tych 300 znaków emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7220330 Napisano: 10.11.2024 07:33:53 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
https://mediamark...PVsFtSAaAgz_EALw_wcB

Samsung Galaxy Watch 7 z gwarancją organizatora od ok. 24.09.2024r. sprzedam za 999 zł
NOWY, nie używany, w pudełku zaplombowany.
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7219692 Napisano: 07.11.2024 19:49:38 w Opisy z paragonów
agicho napisał(a):

Jak w Biedronce jest popisany Kubuś  mus baby?  Czy Mus kUbusPAK4x100g to jest to(?!)🤔🧐

MusKaszkaKubuś120g 
u mnie tak emotka  ale sztukowo więc nie wiem jak te 4paki Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

pioge7

#7219588 Napisano: 07.11.2024 15:23:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kaufland emotka  emotka rok temu nic i teraz też nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7219587 Napisano: 07.11.2024 15:22:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

adrian napisał(a):

Pepa napisał(a):

elemelex napisał(a):

Dlaczego mieliby nie czytać z ostatniego dnia? No po prostu gusta są różne i tyle.

To są takie zwykłe przemyślenia bo akurat wysyłałam bardzo późno.

Myślę, że coś w tym może być. Zwłaszcza jeśli faktycznie mają taki ogrom zgłoszeń.

U mnie na 5 zgłoszeń udało się 3 razy wygrać (100 zł + 500 zł + 500 zł). Wszystkie wygrane odpowiedzi były wysyłane w pierwszej części etapu. Pozostałe 2 zgłoszenia, które nie wygrały, były wysłane ostatniego dnia etapu.

No, ale może ktoś zaraz pochwali się wygraną z ostatniego dnia i obali tę teorię. emotka

Ja obalam tą teorię, 500 za zgłoszenie wysłane ostatniego dnia

ja tez obalam :
wysłane pierwszego dnia etapu i ostatniego i nie dali nic emotka   emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7219329 Napisano: 06.11.2024 18:35:19 w Co można dostać gratis?
Catcat napisał(a):

elektro napisał(a):

karkocka napisał(a):

https://promocjasatysfakcja.pl
Satysfakcja gwarantowana lub zwrot pieniędzy Persil Biedronka

zwracam uwage :
załączenie zdjęcia, na którym widoczny jest otwarty produkt promocyjny, którego zakup jest zgłaszany do promocji. Plik z załączonym ww. zdjęciem nie może przekraczać wielkości 5 MB i musi być wykonany w formacie jpg, png lub gif,

zdjęcie otwartego produktu razem z paragonem, czy dwa oddzielne zdjęcia?

Wg regulaminu będą dwa pola do uzupełnienia formularza
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7219327 Napisano: 06.11.2024 18:34:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

notta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Czy w waszych Biedrach są produkty Kubuś Baby? U mnie brak, albo źle szukam emotka

Nie patrzyłem teraz ale kiedyś były na dziale obok pampersów (dział dziecięcy) albo na dziale tych produktów co tam jest wszystko.
W sklepach z ladą za warzywami i owocami.

Głównie zaraz za pampersami i płynami do kąpania dla dzieci.. kilka też takich z dynią znalazłam na dziale z resztkami

dzięki, będę szukać, może przeoczyłam bo patrzyłam głównie przy musach i napojach emotka a jak opisane na paragonie? jest info że Baby?

tego nie wiem, bo nie kupowałem ale jeśli to pod konkretną sieć konkurs to bym się nie przejmował opisami emotka jakiś skrót pewnie będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7219316 Napisano: 06.11.2024 18:11:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

Czy w waszych Biedrach są produkty Kubuś Baby? U mnie brak, albo źle szukam emotka

Nie patrzyłem teraz ale kiedyś były na dziale obok pampersów (dział dziecięcy) albo na dziale tych produktów co tam jest wszystko.
W sklepach z ladą za warzywami i owocami. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7218710 Napisano: 05.11.2024 07:12:58 w Wygrane na wymianę/sprzedaż

pioge7

#7218612 Napisano: 04.11.2024 16:23:47 w Zapowiedzi konkursów

pioge7

#7218395 Napisano: 04.11.2024 05:36:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukaszn12 napisał(a):

Proszę o pomoc w zrozumieniu regulaminu w konkursie Zapoluj na nagrody Jagermeister.
wg regulaminu "Zwycięzca wygrywa jedną Nagrodę. Jeden Uczestnik może wygrać w Konkursie jeden raz podczas całego okresu jego trwania przy wielokrotnym udziale i
okazaniu każdorazowo innego dowodu zakupu."

Zapytałem czy jeśli w pierwszym etapie wygram kieliszki to w kolejnym mogę wygrać nagrodę wyższego stopnia czy też po wygraniu kieliszków nie ma sensu dalej brać udziału.

Uzyskałem odpowiedź: "Dzień dobry,
dziękujemy za wiadomość.
Jeden uczestnik może wygrać w konkursie jeden raz podczas całego okresu jego trwania przy
wielokrotnym udziale i okazaniu każdorazowo innego dowodu zakupu.
Zwycięzcy wybierani są po zakończeniu każdego etapu konkursu — w związku
z tym kolejne zgłoszenia uczestnika, który zdobył już nagrodę, nie mogą
zostać nagrodzone."

Rozumiem że po wygraniu kieliszków nie ma sensu brać dalej udziału bo nie będę brany pod uwagę? Po każdym etapie 209 wygranych osób odpada z dalszych etapów? Czy też prosić siostrę/brata/męża/żonę o zgłoszenie? A może zgłaszać z innych maili? Jak myślicie?

1 osoba 1 nagroda na cały konkurs
Jeśli wygrałeś to już nie wygrasz.

Zagraj na inną osobę w gospodarstwie, bo chyba ograniczenia na gospodarstwo nie ma. Wyświetl w wątku >>
1 lukaszn12 0

pioge7

#7218300 Napisano: 03.11.2024 11:21:26 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas czy byłaby możliwość, żeby polecajki z działu: Udane wymiany - polecane nicki:)

pojawiały się w profilu użytkownika tak jak polecajki z PODZIEKOWANIA?
Bo z Podziękowania wchodzą automatycznie, a z Udane wymiany już nie... Wyświetl w wątku >>