Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
atyde25
Postów 2588
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
No i nie wiem jak to zrobiłam ale pani lekarka miała na biurku kilka kart pacjentów no i pyta o nazwisko.
A ja podaję twardo nazwisko kilka razy niby moje i dziecka.
Szuka,szuka i nic.Pani była umówiona na dziś?
A ja podałam nazwisko mojej siostry nie nasze zupełnie inne ,zaczynające się nawet na inną literę.
Zapomniałam o tym teraz mi się to wspomnienie uaktywniło. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Siedzę i się sama z siebie śmieję jak głupia do sera:)
Oczywiście ser promo hahahha:P
Ale nie w tej chwili bo nie widzę konka promo z serami do czasu. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Na swoje usprawiedliwienie mam ,że mało spałam co godzinę się wybudzałam a jak usnęłam kurier mnie obudził.
Wkurza mnie ,że jestem zakręcona. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Chyba,że każdemu kamerę pod drzwi założą.No zobaczymy jak patrzę jak te śmieci się walają bo pojemniki są przepełnione i wtedy luzem pod pojemnikami kładą.I potem wiatr to wszystko rozwiewa.No strasznie to wygląda.
A mnie pokarało za moje mądrości na paczce napisałam dobry kod pocztowy a na druczku 1 cyferkę pomyliłam:(
Dobrze,że pani na poczcie miła i jak drugi raz poszłam poprawiła w systemie.
Na ponad 30 lat wysyłania paczek pierwszy raz taka skucha:( Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
I co można odpisać na takie zapytanie.
A potem się ktoś dziwi,że każdy myśli tylko o sobie.Zanim się człowiek stał jaki się stał ludzie mu pokazali jacy są.I nie jestem sama idealna ale mam swoje zasady i brzydzę się niektórymi praktykami.Ale to nie ja patrzę w cudze lustro a każdy ma swoją moralność.
Wkurza mnie kiepska pogoda bo to się odbija na kiepskim nastroju hahahha:P Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
I mam mieszane uczucia co do wypowiedzi.Była w biedrze i nagle przed nią weszła pani pochodzenia ukraińskiego.I coś ,że tu ona stała a nie stała.I coś zaczęła w swoim języku pokrzykiwać do niej.Do tej celebrytki.I ona wysnuła wniosek,że wszystkie osoby z obcych krajów przebywające w naszym powyżej 6 miesięcy powinny się uczyć języka polskiego.Jestem wstrząśnięta lekko zmieszana jak drink Bonda.A argumentowała tym,że jak polacy pracują w Wielkiej Brytanii nie mówią tam do tubylców po polsku.Ale co ja tam wiem nie znam się może na życiu.
Ja dziś gadałam po polsku do młodziutkiej ukraińki też by to mogło źle być odebrane.Też w biedrze jak ten sklep łączy narody.
Oni w większości i tak nie mówią po uraińsku tylko po rosyjsku ale to szczegół:P Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
A telefony z batonów chyba pamiętam ,że ktoś mi wtedy pomógł 1 fon wygrać jeszcze raz dzięki po wielu latach.
A ludzie wygrywali naście i więcej.
Moja złota rybka była już ponad 4 lata temu teraz nie mam się czymś większym nawet pochwalić ale spoko znam zawiść i zazdrość ludzi:)Najgorsza we własnej rodzinie tak rodzinie bez komentarza. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Ale to pod koniec roku chyba norma więc moje gapowe i moja strata.
A wkurza mnie ,że w ukrytej prawdzie która teraz leci na jedynym słusznym kanale tvn wypisz wymaluj obraz mojej matki z którą od lat nie utrzymuje kontaktu.Taki pstryczek w nos od losu tematyczny Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Będę sobie wreszcie wszystko notować a potem o tym zapominać.Pięknie. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Jak słyszę słowo Zozole to mną trzęsie. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Ciekawe gdzie to potem rozpisują i co z tą kasą bo kasa próżni nie lubi. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Nie mam dziar ani odpukać blizn przynajmniej do dziś.
No i wiek nie ten..............
Ciekawe co nowy rok konkursowo przyniesie.
Mi się marzy loteria w której każdy wygra ale nie badziew z wielkim reklamowym napisem. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Do tego mam paragon z biedry z czerwonym paskiem po środku bo tak chętnie chcą taśmy w kasach zmieniać.
I tak cały rok następny już będę mieć problem z paragonami no wściec się można. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Idę spać tak wiem o 13.
Jeden z gorszych grudni jaki może być mam dość:( Wyświetl w wątku >>