Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
atyde25
Postów 2588
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
O z tym coś zrobić za każdym razem pisać skargi do urzędów.Bez skrupułów. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Ja robię co mogę kupuje promocyjne produkty i wydaje na to bardzo dużo kasy.
A donoszę,że w Biedrze już są osobne Standy z opakowaniami promocyjnymi Kinder czekolady.
Nie warto kupować tych 150 g bo i tak tak tylko 1 kod i bez sensu.Albo 100 albo 50 opakowania.
Mi już starczy stresu jak mam iść robić z siebie clowna prosząc o pieczątkę i podpis.Bo to moja wina ,że nie podpisują dobrze produktów z całej nazwy w systemie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Mimo,że to pewnie i tak to walka z wiatrakami jak takich "panien artystek" jest pewnie więcej.I lecą na bezczela. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Następna wiedza do czego się można posunąć dla wygranej.
Kurde a miałam iść do sklepu a chyba mi się promo już odechciało:( Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Albo wakacje albo sprawy sądowe w ilościach hurtowych..... Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Doszły mi zaległe pierścionki z Chin.Wszystkie moje ze szlachetnych kruszców w szufladzie a ja same mam te po 10,15 zeta.I jeszcze 2 nowe zamówiłam.Są piękne i jakby ktoś chciał ukraść czy by mi spadł jakiś to odkupię sobie nowe a wybór mają.
Cieszę się ,że poszłam do ross po tańszy żel z kuponem w aplikacji.A wyszłam z maszynką Bic,Lirene produktem i papierem Velvet.Brawo ja.A i kubusiem. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Serio taka przebitka tylko na głupiej musztardzie:(
I to wkurza bo kasy coraz mniej a jeszcze się kupuje tyle drogich fantów na loterię i promocję:(
Pół zakupów jakie zrobiłam to loteryjne badziewy hahhaha Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Ale kij byłam w Lidlu zawsze to straszne doznanie do tego tuż przy Action w Galerii otworzyli wielkiego Tediego.
Ile tam pierdółek.kurzołapów koszmar.A na grudniowe święta już wszystko jest z 4 alejki hahahha
Ale wkurza mnie ta Afryka odczuwalna to jest chyba z 40 stopni oby to szybko się skończyło. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Skoro napisali ,że mają czas do listopada a czeka wiele osób od miesiąca i dużej nie ma pewnie sensu pisać do nich.Ale każdy zrobi jak uważa ja mam dość pisania maili i bicia się z bykiem.Nic innego ne robię tylko się ciągle o coś upominam mam serio dość tego braku profesjonalizmu agencji,firm i ble ble ble .Tak możecie mnie pozwać za zniesławienie mam to w poważaniu. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Y4YXL8C6B9 Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Oczywiście wymyśił historyjkę,że nie mieli i co teraz haahhah.Po 30 latach dalej te stare numery i przysłowie ludowe nie nauczysz starego psa nowych sztuczek:)No ale mam gęba się cieszy.A dzwonienie na ich infolinię do męka wielka więc już się słyszałam jak tam to załatwiam. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Żarcik w tym smutnym temacie dla rozluźnienia atmosfery:( Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Ale jedna osoba mi napisała na pw,że też czeka ok miesiąca i nie ma nadal.Czyli poczekamy do listopada jak tak dalej pójdzie:( Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Paragon to święta relikwia aż się martwię co będzie jak to zmienią na elktroniczne strach się bać. Wyświetl w wątku >>