Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
atyde25
Postów 2882
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
atyde25
Postów 2882
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
atyde25
Postów 2882
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
atyde25
Postów 2882
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
Dlatego tradycyjnie zostaje przy papierowych bo mam za słabe nerwy na takie atrakcje.
Fajna nowa kolekcja w h amie.(H&M),Trencze fajne taki jeden super krótki. I walka trwa nie mas gdzie wcisnąć babo:(
Wkurza mnie hebe on-line. Rozbili mi malusie zamówienie 4 produkty tak ,że w 1 jednym żel fa a w drugim drugi żel fa.
No i odebrałam pakę z 3 produktami bez tego nieszczęsnego jednego żelu fa. I wcale paragonu nie dali.
Jeszcze liczę, że będzie na 4 produkty w paczce z tym fa jednym
I teraz czyta to mugol i myśli o co tej babie chodzi. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2882
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
To tak samo jak w sklepie ,to że ktoś Ci wciśnie stare pieczywo nie znaczy, że to osoba sprzedająca a właściciel jej nakazał tak robić.
Nie podoba się to zwolnij się z tej pracy. Im dłużej żyję tym świat wydaje mi się paskudnym miejscem. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2882
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
atyde25
Postów 2882
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
atyde25
Postów 2882
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
atyde25
Postów 2882
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
atyde25
Postów 2882
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
atyde25
Postów 2882
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
atyde25
Postów 2882
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
atyde25
Postów 2882
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
atyde25
Postów 2882
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
A ja mam światło w lodówce i zapędy na zakupy promo.
Jak to pogodzić hahhahah
Do tego przyjdzie dziś moja deska do sedesu ( 3 próba rozmiaru).Nie pytajcie bo to saga się zrobiła z jej zakupu
atyde25
Postów 2882
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
Ale są bardzo mili i odpowiadają na maile i to błyskawicznie więc jak chcesz dopytać w agencji to śmiało. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2882
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
123 zł brutto ten zestaw Nivea.
Co jeszcze mamy za nich zrobić sami sobie te g.. kupić jako nagrodę wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2882
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
Ale też nie wygrałam. Mogłam wybrać za każdym razem jeden z trzech pokazanych kodów. Fajnie się patrzy jak system skanuje paragon . Ale jestem za metodami ręcznymi ,samo wpisywaniem. No ale tak sobie wymyślili i co poradzisz. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2882
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
Ten poprzedni formularz na stronie gdy Goldeny rządziły był 100 razy lepszy.
A tak wiele zachodu o nic.
I już od poniedziałku mam spaprany tydzień. Powinni odsyłkę tradycyjną pocztą jeszcze zlecić. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2882
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
Może pani wymieni na princepolo. Mówię nie potrzebuję na promocję.
Nie wiem czy princepolo teraz ma promo bo mnie zrazili do siebie i nie biorę udziału w tej marce.
Całe życie na przypale bo ludzie nie wiedzą nić o konkach promo , no kto normalny się w to bawi bez urazy. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2882
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
W Biedrze są 2 rodzaje wózków trochę mniejsze i wielkie takie.
No i ktoś tak wstawił duże ,że zaklinował 1 mały i nie mogłam dopiąć swojego małego który po zakupach chciałam oddać.
A mam zaniki pamięci i zapomniałam, że mam 2 żetony zamienne za 1 zeta.
Nie dość, że zamieniałam 2 razy 50 groszy by ten wózek zamienić w kasie zwykłej ludzie chcieli mnie zabić ,że kasjerce głowę zawracam.
No i stoję i myślę co mam zrobić akurat pani stała i znowu na złotówkę zamieniłam od niej by ten duży odblokować i mały wózek podpiąć. Upociłam się ,cała w nerwach. Niby mogłam olać tę złotówkę.
A pani ta co mi zamieniła na całą 1 zł o upadły pani żetony. I nie musiałam walczyć o wymianę na te złotówki. Ale wkurzona byłam.
No zapomniałam nigdy nie korzystam w Biedrze z wózków a tych zwykłych czerwonych koszyków z kółkami. Wyświetl w wątku >>