Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
atyde25
Postów 2588
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Dziękuję za urodzenie w kraju raju . Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Na żywo w sądzie to wszystko wygląda strasznie blado niestety:(
To tak jak zdjęcia z użyciem filtrów i bez dwie różne osoby.
I na tym kończę wątek sądowy.
Nawet pani prokurator prokuratorka? wyglądała zwyczajnie nie tak groźnie jak na filmach a to była szycha generalna czy jakaś tam wyższego szczebla................................ Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Mówiłam Pani sędzino nigdy do kobiety Wysoki sądzie.
A przecież jeśli by to uznała za obrazę o by mi dała karę lub upomnienie?
Byłam na ponad 10 różnych rozprawach i tylko na 1 był mężczyzna jako Sędzia.
W tym na jednej w Sadzie Okręgowym a nie sorry na 2 w Sądzie Okręgowym.
Dobra na swoich będziesz mówić Wysoki Sądzie a ja Pani Sędzino. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Zapłacę jak będzie trzeba. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Jak się mówi pani sędzia czy pani sędzina?Współcześnie na określenie kobiety wykonującej zawód sędziego używa się dwóch nazw − sędzia i sędzina, przy czym ta druga ma charakter potoczny. Nie jest błędem również używanie słowa sędzina w tradycyjnym znaczeniu − jako żony sędziego. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
A słownik mam i wiem,że to była kiedyś żona sędziego.
Ale czasy się zmieniły i teraz raczej żony sędziego tak nikt nie określa:) Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Od razu podkreślę to nie sprawa karna bo wyjdę na taką jak te z serialu Skazane:):):)
Pasuje mi to określenie jeśli by akurat tej sędzinie przeszkadzało to by mi uwagę zwróciła co? Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
A blok ma ściany cienkie,przyjdzie kuratorka i mnie wsadzą.
Tak sobie posiedzieć i odpocząć i tak pracy w kici nie ma kuszące.
Tylko niestety jeden minus jak bym grała a buuuuuuuuuuuuuuuu
Apeluję o pana kuratora ja się z kobietami nie umiem niestety dogadywać.Za dużo mam testosteronu. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Tak jestem wściekła bo ostatnio było 14 dni i oczywiście zamiast sprawdzić to ja z góry oj mam 2 tygodnie.
Kara jest tylko 500 zeta ale mam nadzieję,że sędzina nie będzie w moim wieku bo jak tak to zabulę.
Dziś znowu bluzgałam w biedrze porażka jakie kolejki a jak się coś zablokuje w kasie samooooo stoisz i stoisz i nikogo:(
Bo panie liczą na zwykłych kasach ,inne coś wykładają a te kasy samopas bez nikogo:(
A to dopiero koniec listopada a co będzie w grudniu:( Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Teżwywaliłam wszyskie lechy,desperadosy,część ż,somersby i zatecky wreszcie po takim czasie. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Tylko przez te foty już mam zapchaną pamięć na koncie google i będę musiała dopłacić do pojemność bo teraz wszędzie chcą fotki paragonów nawet zanim się wygra.
Czy można mieć mini udar mózgu jak się śpi?
Wyszłam z domu dobrze,że pierwszy przystanek paczkomat uwaga bez torebki z samymi eco na spakowanie zakupów.
Dobra nabiłam więcej kroków ale jestem sobą załamana a jakbym była w sklepie bez fona,bez kart,bez kasy.
Wkurza mnie pogoda siąpi deszcz i zawiewa wiatr:( Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Napisałam gościowi,że odesłałam poprzednie i nie będę nic więcej odsyłać.I ,że to syzyfowa robota.
A teraz słownik i pan sprawdza co to znaczy.Niech sobie zjedzą te sosy bo mnie zagotowali:P
Zawsze perły pod wieprze rzucać mam serio dość:( Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Hej, przepraszamy za zamieszanie. Serdeczna prośba o uzupełnienie załączonego pliku. Pozdrawiamy Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
No ale mam galaretki i budynie i nadzieję na główną:P
Ale ten wątek jest super mimo wkurzenia podnosi na duchu i pociesza:):):) Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Wkurza mnie ,że mam tak kiepski nastrój,że mi się nawet w promo nie chce grać.Miałam dziś w Biedrze taką minę,że sama wiem,że to coś straszngo ale nie umiem tego pohamować.Nie ,że tęsknie za noszeniem masek ale to sporo ukrywało jednak:( Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
atyde25
Postów 2588
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Jest już lista na stronce z najlepszej chwili z rogaczem:) Wyświetl w wątku >>