Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
atyde25
Postów 2634
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Wielkie dzięki wątku za 100 blik z Tigera po wielu strzałach:) Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Nivea Men w Superpharm żel pod prysznic
NIVEA Żel pod prysznic dobra cena 11,99 zł.
Dopisku men brak czyli fota będzie z produktem w razie w.
Lidl
musztarda kamis sarepska
Kam.Musztarda 2 X 3,49 zł = 6,98 zł.
Przypraw nie widziałam innych w torebkach może są na standach gdzieś z boku regałów. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Kupiłam na all ale akurat sprzedawca nie wystawił paragonu i mam zapas papieru a grać nie mogę. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
25 punktów które nigdy nie wygasną nie wiem ile trzeba mieć by dostać stałego bana.
I zakaz pisania na dobę i 4 godziny hahhahha.
To mój pierwszy ban gdziekolwiek tz ostrzeżenie.
A opis za co w obcym języku to taka o czystości języka w necie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
To player chcą siępołączyć a raczej już połączyli z nową platformą max (dawniej hbo max).
I te cuda już od 11 czerwca.Czy ja zawsze muszę mieć pod górę ze wszystkim.
A to już 3 twarz hbo czy oni będą się tak ciągle zmieniać............. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Taki żarcik. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Bardzo proszę o odblokowanie z naciskiem na główne wygrane tyle lat grania i ani jednej podejrzane...... Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Jogurty naturalne Activia w kubkach
opis JogurtAct.nat. 3X2,79 zł = 8,37 zł. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
4 move kicha opis: puszka -Napój wit.eop20% cena 3.14 zł.
żel nivea men pod prysznic opis kiepski Nivea żel p.pryszn. cena 16,99 zł.
Ale może przejdzie zdjęcie z produktem jak w poprzedniej loterii.
Tiger puszka wersja mango -Tig.nap.J.eop20% cena 3,79 zł.
princepolo dobry opis,herbatniki leibnitz też dobry opis. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Tak konkursy to bardzo ciężka praca i zupełnie niedoceniana.
Oj znowu coś wygrałaś ale super jak ty to robisz.
Tłumaczysz cooooooo trzeba coś kupić ,potem wysyłać eeeeeeee, za dużo zachodu.
Wygraj miiiiiiiiiiiiiiiiiii.
A spadaj na drzewo i tak się kończy temat.
Każdy chce wygrać,nie zrobić nic i czekać na kuriera z nagrodą.
To tak nie działa .
Jestem rozczarowana postawą ludzi dlatego w realnym życiu nikomu o wygranych nie opowiadam od wielu lat.
Szczęście i kasa lubię ciszę kiedyś tego nie jarzyłam a teraz jarzę. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
1.papier czy toaletowy czy kuchenny Vlvet nie pamiętam co konketnie.
2.Frosta złota rybka:P
3.Serek nie hochland ale podobne opakowanie.
I na tym koniec większych sukcesów ale dobra jest co wspominać:) Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Najgorsze w promo jest to kupowanie jak ktoś nie ma rodziny na kilka pokoleń to niestety jest z tym sam i wtedy to jest prawdziwy koszmar.
A lubię najbardziej produkty do mycia ciała,piorę dużo więc do prania produkty ,kawa,herbata ale czarna nie te wymysły smakowe bo mam zapas wielki a nie piję takich cudów.
No i cola może być,jogurty,serki ale nie Rolmlecz:P
Energole słabo wchodzą ale męczę bo co zrobić,% to drugi koszmar bo nie piję i się zmuszam............
Tampony mogą być ale nie by znowu zapas na kilka lat było bo na tyle lat już nie potrzebuję w moim wieku hahahahhh.
Ogólnie oby nie chipsy,chrupki,ciasteczka,czekolada,lody ale sensowne kaktusy odpadają.
No coś do jedzenia co się zje sery,wędliny ale nie te z 20% mięsa,kiełbasy lepszej jakości.......... Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Piję to tak sobie mi smakuje no umiarkowanie ,ale tak się pocieszam minerały ,witaminy, lepsze to niż % czy energole.
I tak tam wygrać to jak w lotto taka nowa przygoda bez sensu. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Wzięłam oshee zamiast 4 move.Ale nie mogłam odpuścić i dokupiłam na nowy paragon:P
Przez to wszystko panią co akurat pomagała na samoobsłudze posądziłam o zabranie podstawowego paragonu ale przeprosiłam by nie było.A nakupiłam wszystkiego znowu jak nawiedzona promo. Wyświetl w wątku >>