Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
atyde25
Postów 2654
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
atyde25
Postów 2654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
atyde25
Postów 2654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
A co mnie wkurza,że nakupuję wszystkiego po kokardy na promocje a potem wygram raz w Milce i raz w Rexonie a to mi się nawet za zakupy nie zwróciło.No ale co zrobić na starość mądrości już nie przybędzie. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
atyde25
Postów 2654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
A czy przychodzi powiadomienie na maila po wysłaniu bo nic nie mam a z Lindt zawsze były powiadomienia. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Nie mam kasy na opłaty daj mi bo czemu nie ,nie mam na jedzenie daj mi bo czemu nie.A potem jeszcze pretensje za mało dostaję i fochy.Tak wiem to siostra niby rodzina ale rodzina czasami gorsza niż wróg bo masz złudzenia ,że zależy im na tobie nie tylko by coś dostać lub wyciągnąć od ciebie na siłę.
Dobra bo się nakręcę i będzie dzień zmarnowany a to dopiero może mnie wkurzyć a dziś planuję być spokojna jak górski strumyk. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
atyde25
Postów 2654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
A i wizyta na poczcie gratis-wysyłka paragonu z Nivea. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
nagroda 3 stopień-zestaw kosmetyków Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Mnie osobiście bardziej wkurza zamieszanie ze szczepionkami i te wielkie kolejki ludzi 70+ i 80 + w których nie ma odstępów tak jak przy kasach w Biedrze i tak połowa z nich zanim doczeka szczepionki załapie wirusa.
A już kupowanie szczepionek przez bogatych to jest granda bo oni są najważniejsi i ich rodziny.
Zaraz się czasy wojenne przypominają ,że po trupach do celu a co ,że inni zginą ja tu jestem panem najważniejszym. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Mnie bardziej zaskoczył taki jednak"duży gratis" bo próbki kremów to się w sklepie ross nie internetowym dostawało.Ale komplet do sprzątania mnie zdziwił.
Ale bym się chciała konkursowo czymś ucieszyć a się nie miesięcy na to nie zanosi:( Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Podobno daf] Czy psi patrol były już głowne nagrody albo rezerwa czy cos ktos wie Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
atyde25
Postów 2654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
atyde25
Postów 2654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Szukać ciągle produktów Kiwi i tak się ucieszyć ,że są w Biedrze pilnować by było za 10 zł.
Nawet posłać smsa.Czemu nie ma zwrotki?No i kubeł zimnej wody 2 dni po zakończeniu promocji:P
hahhhhah.Ale podchodzę do tego z humorem tylko saper traci życie lub zdrowie przy pomyłce.
A wkurza mnie ,że nie było dużych paczek m&m's i musiałam przepłacić za malutkie-nie (uzależnienie bez promocyjne). Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Za to ja mam wieczne wkurzenie zakupów promo i braków w sklepie czegoś.
Idę do Lidla którego tak bardzo nie lubię,że robię to tylko z konieczności.Zakupy w nim mi nie pasują no nic nie poradzę.
No i co na wejściu wielkie palety z pepsi i tych innych o dziwo nawet 2 litry bez trudu znalezione,żel palmolive super szybko.
I już tu powinno mnie tknąć coś pójdzie nie tak:P Jak alkoholiczka przez alejkę z % kilka razy a tu i towar wykładają i masa w tej alejce ludzi.Nie ma Kapitana Jacka .Nie poddaję się łatwo na wejściu do tej alejki są piwa i napis ilość do wyczerpania zapasów.I tak Desperadosów całe kartony a Jack jedna sztuka jedna kurde.Akurat jedna z pań biegła po coś do magazynu i pytam nie ma więcej w magazynie.Nie tylko to co widać i jest napis do wyczerpania zapasów.I tyle z kupowania % na Sylwka.Ale co tak 2 na 3 zakupy to wynik który ujdzie.A i przy kasach 4 paki Desperadosów po sufity.Czy serio musi zawsze brakować akurat produktów promo. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
atyde25
Postów 2654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Do tego teraz są w promocji kup 2 taniej.
Szkoda,że nie ma płynów do płukania tylko te proszki a ja piorę od lat w kapsułkach:P
natik999] Czy w waszych Biedronkach są jakiej "małe" produkty E do kupienia? np. płyn do prania, u mnie same wielkie proszki po 25 czy 30 kg .... Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
atyde25
Postów 2654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14