Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
szczupak
Postów 835
Data rejestracji 03.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też już prawie jestem spakowana, a mąż spradzał wczoraj jak dojechać do Nałeczowa
Ach marzenia, ale tak dawno nic nie wygrałam...
wiec czekam i czekam Wyświetl w wątku >>
szczupak
Postów 835
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szczupak
Postów 835
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polecone tak, za potwierdzeniem odbioru nie Wyświetl w wątku >>
szczupak
Postów 835
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyprać to znikną Wyświetl w wątku >>
szczupak
Postów 835
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn Ty taaga20? bo jak TY to spoko ale jak poszły nagrody w las to brrrr i wrrrrr Wyświetl w wątku >>
szczupak
Postów 835
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zmywarki i odkurzacz, a gdzie reszta?
a z tego co piszecie to już końcówkę drugiego tygodnia niby obdzwaniają?
cos mi tu nie gra EKO-logicznie Wyświetl w wątku >>
szczupak
Postów 835
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedyś jak wygrałam w konku organizowanym przez tą agencję też tak miałam, zadzwoniłam tam, opisałam całą sytuację i Pani kazała jeszcze raz tego e-maila ze skanem przesłać i sprawdziła, że gdzieś poprzedni im umknął, przeprosiła, na listę dopisała i było ok
także dzwońcie jutro z rana, bo z tego co tu piszecie to chyba sporo osób nie widzi się na liście. Bardzo miłe osoby są w tej agencji także spoko, myślę że będzie też ok. Wyświetl w wątku >>
szczupak
Postów 835
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sprzedawczynie są zielone jak groszek w tym temacie, ale Pani na infolini bardzo miła, jak poda się dokładny adres, to poda kod sklepu Wyświetl w wątku >>
szczupak
Postów 835
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ajak trzeba wysłać hasło z telefonu to śle MMS-a czy dopina coś do SMS-a Wyświetl w wątku >>
szczupak
Postów 835
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a z naturelli było już rozwiązanie? Wyświetl w wątku >>
szczupak
Postów 835
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a kiedy będą wyniki? są jakieś przecieki ? Wyświetl w wątku >>
szczupak
Postów 835
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślę żespoko bo leclerc przejął billę, a w leclercach ten konk też był Wyświetl w wątku >>
szczupak
Postów 835
Punkty karne 0
Konkursy dodane
całkiem niedawno spotkało mnie coś podobnego, też konk smolara i firmy henkel, przedstawiciel henkela to po prostu jaby minął się z powołaniem i detektywem powinien zostać. Mnóstwo pytań, a jak a dleczego a skąd a czemu w tym sklepie, że niby tak sobie specjalnie na zakupy do tego sklepu przyjechałam itp a na końcu stwierdzil, że gdyby to od niego zależało a nie od smolara to nagrody by mi nie dał, bo nie mieszkam w okręgu jego działania. No a właściciel sklepu to już wogóle kultura osobista poszła w las, szkoda gadać.
Są ludzie i parapety Wyświetl w wątku >>
szczupak
Postów 835
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szczupak
Postów 835
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szczupak
Postów 835
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oki dzieki to czekamy razem Wyświetl w wątku >>
szczupak
Postów 835
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szczupak
Postów 835
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a gdzieś jest info o tym konku?
i jeszcze mam pytanko czy były juz wyniki abc z tymi piwami? bo nie wiem czy jeszcze można się łudzić czy już koniec? Wyświetl w wątku >>
szczupak
Postów 835
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a macie na paragonie napis ariel 7 technologii,
bo ja mam ariel whi ( do białego)
i ariel oxy( color)
może tak być , uznają?
Wyświetl w wątku >>
szczupak
Postów 835