Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marionzzz
Postów 623
Data rejestracji 30.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wygrałam tam ostatnio-jeden jedyny raz ale uważam,że uczciwie i nie ukrywam całkiem dobrym tekstem nad którym moje dziecko długo myślało i wyszło mu całkiem fajnie. Wcześniej nam się nie udawało ale czasami jak patrzę na wyniki gdzie pokazują wykonane prace lub teksty widzę bardzo wysoki poziom prac i nie mam pretensji,że nie wygrałam tylko wiem,że następnym razem muszę jeszcze bardziej się postarać. Łatwo jest oczerniać i mieć pretensje ale trzeba najpierw wziąć pod uwagę ilość grających! Nie jest to 50 osób tylko zazwyczaj idzie w setki i to normalne,że czasem się udaje, czasem nie! Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie -tylko 3?!-wiem,że nawet one cieszą ale nie mam żalu,że nie wygrałam Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też brak-ale wczoraj pytałam się u nas w Rossku-mają 3 razy w tygodniu dostawę więc cierpliwie czekam-albo idą nazwiskami bo mama na G już ma a ja na Z jeszcze nie Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to tak jak ja milion lat temugdy konki w necie nie były jeszcze tak popularne napisałam hasło reklamowe zaczynające się od słów: z miłości do... zobaczyłam te słowa parę lat później w reklamach i nawet mi przez głowę przemknęł czy czasem agencja nie miała dzięki mnie natchnienia hasełkiem wygrałam fajny pobyt w SPA Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja koleżanka mi opowiadała kiedyś,że jak mieli w konkursie 5000 odpowiedzi to szefowa podzieliła je równo na wszystkich pracowników i każdy miał przeczytać i wybrać wg niego najlepsze-może tu też tak robią Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo to nie było na godzinę ale najszybciej odpowiedzieć na różne pytania-trzeba było bardzo szybko wykazać się wiedzą a na to może Łąck jeszcze nie znalazł sposobu
Ps to jest bez złośliwości!!-poza tym gratuluję im rozgryzienia Rossnetowskich czasówek Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja siostra nawet tak wysłała-a jak zrobiłam zdziwioną minę ona odpowiedziała -no co będę się wysilać i tak pewnie losują więc mam szanse jak inni
Ps jest 100% mugolem Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jak moja rozmowa z siostrą
a ostatnio zadzwoniła i mówi-wysłałam 10 sms-ów na Vanisha bo uzbierałam paragony!-szkoda tylko,że tydzien po zakończeniu konka Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja nadal ich lubię i w większości ze wzajemnością Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja odebrałam 10.09 bez problemu Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więc dziś Tobie gratulacje :0
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kup promocyjne delicje,prince polo- opakowania sobie zostaw a reszrę wrzuć do wielkiej,wielkiej torby-już na sam widok tej torby dzieci będą miały banana od ucha do ucha i nieważne co w środku... Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ha ha -ja też tak kombinowałam myśląc jako mama a nie dziecko i jak przeprowadziałm wywiad środowiskowy to się okazało,że dzieci jednak najbardziej czekają na te słodycze -różne cukierki,ptasie mleczka i lizaki
poddałam się bo jakby nie było nie ma co uszczęśliwiać dzieci na siłę wymyślaniem czegoś gdy one chcą przeważnie jednego -fajnych słodyczy
wiem,że to nie jest rozwiązanie ale ja też nie lubię być uszczęśliwiana na siłę wiec je rozumiem
Jest jeszcze problem-jak to pani powiedziała,że dzieci szybko podłapują i później jak jakiś rodzic z czymś wyskoczy to reszta też później rodziców męczy o takie atrakcje-a nie każdego stać lub nie każdy ma czas szukać i robi się problem bo dziecko płacze i argumentuje,że mamy innych dzieci to tak robią...więc Panie wolą pozostać przy sprawdzonych słodyczach
pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakbym o sobie czytała ))) Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzwonią z Leclerc Disney Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też doczytałam,który to po wysłaniu ale mam nadzieję,że w razie czego uznają -przy innym konku tak było Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też!! bo wiem jak jest przykro jak się czyta własny tekst użyty w konkursie i podpisany przez kogoś innego. Jak tego doświadczyłam to oczy ze zdumienia przecierałam i nie wierzyłam! karać plagiatorów! Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a na pocieszenie powiedziała,że koleżanka jeszcze dzwoni z tv więc może jeszcze mam szansę - niestety nie bo wysłałam tylko jedno zgłoszenie Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrobiłam projekt torby z Adidasa i ją zapisywałam - pokazały mi się tylko drogerie do wyboru a później napis -projekt został zapisany-
czy to tak ma być czy przez błąd systemu coś skraca i nie pokazuje mi pola na wpisanie danych? Wyświetl w wątku >>