Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marionzzz

marionzzz

#5378724 Napisano: 27.09.2012 09:35:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

ewikewik napisał(a):

Agencja Kiora, ostatnio prowadzi konkursy Disney:
Po pogawędkach z paroma osobami z forum mam sugestię. Jeśli ktoś ma zastrzeżenia co do zasad prowadzenia promocji, nieścisłości regulaminowych, wątpliwości co do powtarzających się nazwisk na listach zwyciezców - jeśli taką listę Kiora zamieszcza, bo nie zawsze emotka to proponuje kontakt z Disney,em. Niestety nie jest to proste i jedyny namiar jaki udało nam się ustalić to
konkurs@disney.pl
Agencja, która wcześniej prowadziła promocje tej firmy jakoś nie popełniała takich karygodnych błędów a zasady były jasne i raczej ich przestrzegano....

I to kolejny powód, dla którego nie warto mówić tutaj o swoich wygranych. Już się zaczyna tropienie, śledzenie nazwisk itp. Bo ktoś się wściekł, że nie wygrał.

Ja wygrałam tam ostatnio-jeden jedyny raz ale uważam,że uczciwie i nie ukrywam całkiem dobrym tekstem nad którym moje dziecko długo myślało i wyszło mu całkiem fajnie. Wcześniej nam się nie udawało ale czasami jak patrzę na wyniki gdzie pokazują wykonane prace lub teksty widzę bardzo wysoki poziom prac i nie mam pretensji,że nie wygrałam tylko wiem,że następnym razem muszę jeszcze bardziej się postarać. Łatwo jest oczerniać i mieć pretensje ale trzeba najpierw wziąć pod uwagę ilość grających! Nie jest to 50 osób tylko zazwyczaj idzie w setki i to normalne,że czasem się udaje, czasem nie! Wyświetl w wątku >>
0 0

marionzzz

#5377657 Napisano: 26.09.2012 01:41:16 w Rossmann
siutek3 napisał(a):

2 x wibo emotka

3 lakiery do wygrania, tak?

no właśnie -tylko 3?!-wiem,że nawet one cieszą ale nie mam żalu,że nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marionzzz

#5376889 Napisano: 26.09.2012 08:23:47 w Rossmann
nineczka17 napisał(a):

mariwanna napisał(a):

aneczkar10 napisał(a):

w nocy meil 2:20, emotka o plecaku do odbioru w drogerii emotka

a u mnie nie ma jeszcze emotka

u mnie też nadal @ brak a pasta się kończy

u mnie też brak-ale wczoraj pytałam się u nas w Rossku-mają 3 razy w tygodniu dostawę więc cierpliwie czekam-albo idą nazwiskami bo mama na G już ma a ja na Z jeszcze nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marionzzz

#5370655 Napisano: 20.09.2012 10:45:46 w PLAGIATY
assal napisał(a):

Milion tego, tysiąc tamtego... To się pojawia w konkursach odkąd gram. A gram już ileś tam lat. Ale to nie są plagiaty, tylko wykorzystanie występującego i powszechnego motywu - ciągle inaczej. Dwóch identycznych tekstów sama nie widziałam
emotka
Podobnie jest kropla tego, nutka tamtego - na to dalej się łapią, a mam swoją pracę sprzed 6 lat zapisaną z wykorzystaniem takich skojarzeń emotka

to tak jak ja milion lat temugdy konki w necie nie były jeszcze tak popularne napisałam hasło reklamowe zaczynające się od słów: z miłości do... zobaczyłam te słowa parę lat później w reklamach i nawet mi przez głowę przemknęł czy czasem agencja nie miała dzięki mnie natchnienia emotka hasełkiem wygrałam fajny pobyt w SPA emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marionzzz

#5370159 Napisano: 20.09.2012 02:54:36 w Rossmann
gracet napisał(a):

ondine napisał(a):

gracet napisał(a):

staszek napisał(a):

bc14 napisał(a):

a najbardziej dziwi mnie, że wszystkie znaki na niebie wskazują, że chyba czytają nasze odpowiedzi emotka

W tym konkursie z nivea wzięło udział 19207 uczestników, a wygrało 305 osób (w tym ja emotka jak rzeczywiście to czytają to szacun. Tyle tekstów przejrzeć, masakra...

w lego mój tekst był naprawdę przemyślany i wg mnie dobry, no i wygrał:) możliwe, że czytają
emotka

Ja bym nie była taka pewna mimo wszystko, że czytają emotka Ja obstawiam, że losują bazę i czytają tylko te 100-200 wylosowanych emotka

możliwe

moja koleżanka mi opowiadała kiedyś,że jak mieli w konkursie 5000 odpowiedzi to szefowa podzieliła je równo na wszystkich pracowników i każdy miał przeczytać i wybrać wg niego najlepsze-może tu też tak robią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marionzzz

#5370005 Napisano: 20.09.2012 01:48:38 w Rossmann
auvenione napisał(a):

Plecak na brata, jestem happy:))

I tylko jedna osoba z Łącka - dziwne emotka

bo to nie było na godzinę ale najszybciej odpowiedzieć na różne pytania-trzeba było bardzo szybko wykazać się wiedzą a na to może Łąck jeszcze nie znalazł sposobu emotka

Ps to jest bez złośliwości!!-poza tym gratuluję im rozgryzienia Rossnetowskich czasówek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marionzzz

#5369656 Napisano: 20.09.2012 11:14:36 w Inne mniejsze markety
kamila10001 napisał(a):

iva napisał(a):

joan napisał(a):

wsciekly - bo gdy kogoś nie ma w biurze, to zwykle nikt nie wie, co się dzieje ze sprawami, prowadzonymi przez osobę nieobecną. To nie specyfikacja agencji reklamowych, tak po prostu jest.

Z innej beczki, czyli jak rozpoznać mugola -> historia z Kauflandem w tle.
j emotka joan
m emotka mama joan

j:...i wygrałam tam karty płatnicze. Fajne organizują konkursy, praktycznie non stop trwa nowa odsłona, nie zawsze coś wygram, ale przecież i tak tylko u nich robię zakupy.
m: To może i ja zagram? Co tam trzeba zrobić?
j: Kupić produkty konkretnych firm, a potem odpowiedzieć esemesem na pytanie w stylu Jaki jest Twój sposób na jesienny relaks?
m: Aha. To bym napisała, że SPACER.
j: ?????
m: No wiesz, SPACER. Co, źle?

emotka emotka u mnie jest tak samo emotka

i u mnie identycznie hehe

moja siostra nawet tak wysłała-a jak zrobiłam zdziwioną minę ona odpowiedziała -no co będę się wysilać i tak pewnie losują więc mam szanse jak inni emotka

Ps jest 100% mugolem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marionzzz

#5369649 Napisano: 20.09.2012 11:11:05 w Inne mniejsze markety
kotmarian napisał(a):

Kotmarian: Momo zagraj, mam paragony, wymyśl coś sobie, pyteanie: ble ble ble i wyslij smsa na numer xxxx.

Mama KotaMariana:... oj ale mnie głowa boli, nie mam weny, zmęczona jestem, może jutro ....

Kotmarian: I jak wysłałaś? bo już się wczoraj skończył

Mama: czemu mi nie powiedziałaś....!!!

Kotmarian: mamo!!! wygrałam....!!!!

Mama: o jaaaaaaaaaa ale z ciebie szczesciara- też bym tak chciała. !!

emotka emotka emotka

to jak moja rozmowa z siostrą emotka emotka

a ostatnio zadzwoniła i mówi-wysłałam 10 sms-ów na Vanisha bo uzbierałam paragony!-szkoda tylko,że tydzien po zakończeniu konka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marionzzz

#5369523 Napisano: 20.09.2012 10:09:41 w Inne mniejsze markety
nice napisał(a):

wsciekly napisał(a):

szprotka napisał(a):

A ja tak pozytywnie pisałam o Tg emotka

kiedyś naprawdę była to niezła agencja, ale zeszli na psy jak zaczęli kombinować z tymi potencjalnymi emotka

to chyba było ze 3 lata temu, wtedy też ją lubiłam emotka

a ja nadal ich lubię i w większości ze wzajemnością emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marionzzz

#5363722 Napisano: 15.09.2012 08:04:08 w Rossmann
eveliina napisał(a):

copacabana napisał(a):

Byłam odebrać zestaw kosmetyków do stóp wczoraj, od 7.09 można niby odbierać i pani z Rossmanna pojawiła się z kosmetykami ale mi ich nie wydała, mówiąc że jeszcze nie otrzymali maila z pozwoleniem wydania nagród... czy to normalne? Nagrody są, termin też jest a ja nie mogę ich odebrać przez jakiegoś maila którego rzekomo nie dostali?

ja miałam wczoraj to samo

ja odebrałam 10.09 bez problemu Wyświetl w wątku >>
0 0

marionzzz

#5362740 Napisano: 14.09.2012 09:56:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
ashley878 napisał(a):

Normafia Gratuluję emotka

Nie brałam udziału a jest czego żałować :*
Za całego serca, na pewno się należało emotka
Hasła znakomite! emotka

więc dziś Tobie gratulacje :0
Wyświetl w wątku >>
0 0

marionzzz

#5357570 Napisano: 10.09.2012 09:46:23 w Przedszkolaki i przedszkola :)
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

ewachem - tak sobie pomyślałam, że konkursowa mama pewnikiem nakupiłaby produktów na konki promo, oryginalnie je zapakowała i dała dzieciakom emotka

Tak, tak, płynu do zmywania naczyń im dać emotka albo proszku do prania emotka

kup promocyjne delicje,prince polo- opakowania sobie zostaw a reszrę wrzuć do wielkiej,wielkiej torby-już na sam widok tej torby dzieci będą miały banana od ucha do ucha i nieważne co w środku... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marionzzz

#5357553 Napisano: 10.09.2012 09:37:19 w Przedszkolaki i przedszkola :)
ewachem napisał(a):

19790411 napisał(a):

ewachem napisał(a):

mamy przedszkolaków: macie może jakieś pomysły co zanieść do przedszkola w dniu urodzin dziecka (tort odpada, cukierki to oczywiste) a ja myslalam zeby moze zamiast cukierkow cos innego, niedrogiego. Moze takie male pojemniczki z plynem do baniek. Moze podwpowiecie cos

hm... bańki super pomysł, ale np. w moim przedszkolu Panie nie zgadzają się, bo dzieci pozalewały podłogi....
może coś typu jajko-niespodzianka. Teraz są nie tylko Kinder, ale np. z Hello Kitty, Autka itp.

hmmm no wlasnie obawiam sie, ze dzieci pozalewaja sale a to glicerynowe cholerstwo ciezko sie zmywa emotka a co do jajek to nie wiem, bo dzieci moga sie klocic o zabawki (ktore ma lepsza)

ha ha -ja też tak kombinowałam myśląc jako mama a nie dziecko i jak przeprowadziałm wywiad środowiskowy to się okazało,że dzieci jednak najbardziej czekają na te słodycze -różne cukierki,ptasie mleczka i lizaki emotka
poddałam się bo jakby nie było nie ma co uszczęśliwiać dzieci na siłę wymyślaniem czegoś gdy one chcą przeważnie jednego -fajnych słodyczy emotka
wiem,że to nie jest rozwiązanie ale ja też nie lubię być uszczęśliwiana na siłę wiec je rozumiem emotka

Jest jeszcze problem-jak to pani powiedziała,że dzieci szybko podłapują i później jak jakiś rodzic z czymś wyskoczy to reszta też później rodziców męczy o takie atrakcje-a nie każdego stać lub nie każdy ma czas szukać i robi się problem bo dziecko płacze i argumentuje,że mamy innych dzieci to tak robią...więc Panie wolą pozostać przy sprawdzonych słodyczach

pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
0 0

marionzzz

#5347305 Napisano: 31.08.2012 11:59:23 w Rossmann
petunija1 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

no nie, nie wszyscy rozwiązali konkursy emotka I chyba niektórzy (JA!) mogą nie zdążyć emotka emotka

PS oczywiście w gattcie nie zdążyłam emotka

Nie przejmuj się...ja prawie codziennie wchodziłam na stronę rossnet by zagrać i widząc przytaczająca ilość konkursów, przesuwałam to na dzień następny.
Dziś już nie mam wyboru...a zapał jest bliski zeru...
emotka emotka

jakbym o sobie czytała emotka ))) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marionzzz

#5317206 Napisano: 07.08.2012 09:58:44 w TESCO konkursy
czy czeka ktoś jeszcze na grill z Kamisa? Wyświetl w wątku >>
0 0

marionzzz

#5264073 Napisano: 29.06.2012 09:54:27 w Inne mniejsze markety
dla zainteresowanych:
dzwonią z Leclerc Disney emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marionzzz

#5261736 Napisano: 28.06.2012 08:22:27 w Inne mniejsze markety
ania1234 napisał(a):

Szlag jasny! Ja dopiero teraz doczytałam, który to nr paragonu w Super Pharm trzeba było napisać emotka
Nie no, chyba mnie zaraz trafi! A takie fajne hasełko poszło... emotka emotka emotka

ja też doczytałam,który to po wysłaniu ale mam nadzieję,że w razie czego uznają -przy innym konku tak było Wyświetl w wątku >>
0 0

marionzzz

#5224020 Napisano: 06.06.2012 09:41:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
artemia napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

też jestem ciekawa jakie są kary w takich przypadkach. Jak ta osoba zdobyła Twoje hasło?

Przypuszczam, że musiało być opublikowane gdzieś przy laureatach. Też jestem za karaniem plagiatów. Brawo emotka

ja też!! bo wiem jak jest przykro jak się czyta własny tekst użyty w konkursie i podpisany przez kogoś innego. Jak tego doświadczyłam to oczy ze zdumienia przecierałam i nie wierzyłam! karać plagiatorów! Wyświetl w wątku >>
0 0

marionzzz

#5198807 Napisano: 23.05.2012 10:30:41 w Carrefour konkursy
Pani się zapytała czy chcę zestaw czy rezygnuję emotka emotka emotka
a na pocieszenie powiedziała,że koleżanka jeszcze dzwoni z tv emotka więc może jeszcze mam szansę - niestety nie bo wysłałam tylko jedno zgłoszenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marionzzz

#5184310 Napisano: 14.05.2012 10:50:45 w Rossmann
proszę napiszcie mi jak jest:
zrobiłam projekt torby z Adidasa i ją zapisywałam - pokazały mi się tylko drogerie do wyboru a później napis -projekt został zapisany-
czy to tak ma być czy przez błąd systemu coś skraca i nie pokazuje mi pola na wpisanie danych? Wyświetl w wątku >>
0 0