Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kasiaj110
Postów 355
Data rejestracji 16.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- czy normą już jest jak się wysyła życzenia na fejsbooku to wysyła się zdjęcie własnej choinki z prezentami- jak mnie się to nie podoba!!!!!! Wszystkie życzenia jakie dostałam miały właśnie takie zdjęcia- miałam ochotę odpisywać nawzajem i uj mnie obchodzi jaką choinkę masz w domu!
- nagonka na petardziaży - osobiście nie wypuszczam forsy w powietrze ale jak ktoś chce - wolny kraj- człowiek istota rozumna i powinna wiedzieć w jaki sposób ma ze swojego mózgu korzystać! Mam w domu i koty i psa i wiem co to znaczy stres u zwierzaka - dlatego dbam o to by zapewnić im bezpieczeństwo - ale nie wyzywam nikogo od debili bo w sylwestra strzela...
Popadamy w jakieś skrajności których mój wsiorski rozum nie potrafi ogarnąć - może i nawet nie chce tego ogarniać ...
- wkurza mnie pogoda- jak ja nie cierpię deszczu
- wkurzają mnie dyskusje na forum- uszczypliwości i nieżyczliwość- to są tylko konkursy- powinny być dobrą zabawą - a jeśli uda się coś wygrać - to rewelacyjnie! Pogratulujmy sobie nawzajem - pomóżmy jeśli możemy, ochrzańmy jeśli jest taka potrzeba ale pozostańmy ludźmi!!!! Prawdziwe oblicze konkursowicza wychodzi w momencie przegranej! Wyświetl w wątku >>
kasiaj110
Postów 355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas króluje Bebok Wyświetl w wątku >>
kasiaj110
Postów 355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie brak prezentu dla syna - drugi tydzień poluję na coś ale jeszcze nie wiem na co
Skarpety dopadają - już mam - z mojego ulubionego sklepu - gryfnie który serdecznie polecam Wyświetl w wątku >>
kasiaj110
Postów 355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale wiecie co ja chyba jakaś nienormalna jestem! Ale tak raczej zdrowo cenzura....a - kupiłam synowi wczoraj w prezencie - żel pod prysznic w kształcie stormtroopera - i myślałam ze mnie oszukano . Niby jest karteczka że płyn itp. ale jak to się dziadostwo otwiera- to nie miałam pojęcia! Dałam synowi mówię- masz płyn- och i ach super ale syn też ciągnie, naciska, kręci i nic- to się nigdzie nie otwiera. Mówię - ryzyk-fizyk- ukręcę mu głowę- jak popsuję to kupię nowy . Nieźle mu tą głową musiałam poszarpać by udało się hełm zdjąć . Muszę przyznać że figurka solidnie wykonana a płyn fantastycznie pachnie . Wyświetl w wątku >>
kasiaj110
Postów 355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasiaj110
Postów 355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasiaj110
Postów 355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasiaj110
Postów 355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasiaj110
Postów 355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasiaj110
Postów 355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziecko powinno być świadome swoich obowiązków a nie tylko praw - w klasie syna są dzieci notorycznie nie odrabiające zadań, nie przynoszące przysłowiowego kleju na plastykę, czy po prostu książek czy zeszytów - są np., bz., a w ostateczności 1 i bardzo dobrze bo są pewne zasady i normy do których trzeba się przyzwyczaić. Wyświetl w wątku >>
kasiaj110
Postów 355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasiaj110
Postów 355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasiaj110
Postów 355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poszłam na t-mobile bo był fajny pakiet z internetu ale teraz już sama nie wiem co mnie tam trzyma... Wyświetl w wątku >>
kasiaj110
Postów 355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możecie powiedzieć czy u Was coś ruszyło po napisaniu do nich? Wyświetl w wątku >>
kasiaj110
Postów 355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
choć "gram" tylko z doskoku to i tak jakoś smutno i żal a pogoda potęguje moje rozczarowanie Wyświetl w wątku >>
kasiaj110
Postów 355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasiaj110
Postów 355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Drukarka się obraziła i odmówiła współpracy - pogłaskałam, poklupałam nawet po pleckach by się przypadkiem tuszem nowym nie zadławiła ( od 4 latach na wygnaniu była bez dostępu do wodopoju) ale nawet widmo nadjeżdżającej śmeciarki nie pomogło .
ach no i zapomniałabym dodać że mam "presję" na wygraną nagrodę do końca roku - jakiekolwiek plajstajszon abo iksboksy na wagę złota! Syn nazbierał sobie kasy i już by sobie kupił tego wyśnionego łana es z majcrafta - już w wózku cudo nam siedziało ale jednak synek mówi nie- pomyślę, zastanowię się . Miesiąc minął w skarbonce został "osad" z drobniaków i zdziwienie- kaj je mój tysiak? Przejedzony i udany na pierdoły!!!!!!! Przecież nie mogę "kazać" - bo to jego forsa! I się podbierał po 20, po 50 a to ostanio stówka! No i kasy brak! A teraz się zaczęło myślenie- jego 360 szwankuje, chyba za chwil kilka przejdzie za tęczowy most i syn zostanie z niczym i teraz wznosi modły - mama pomocy! Ratuj i wygraj coś! No tak bo ja sobie wyślę jedno zgłoszenie na konkurs i siup xboxy świata moje hehehe . Na dobranoc zasłyszałam jeszcze- że do świąt powinnam się wyrobić ach coż czuję że te święta będą wyjątkowe - skarpetki też są mega fajne! Wyświetl w wątku >>
kasiaj110
Postów 355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasiaj110
Postów 355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasiaj110
Postów 355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za kilka dni mam urodziny- i planuję "schlać mordę" jak nigdy w życiu - w samotności!!!!!!!! Żadnej kawy dla teściowej i rodzinki- nic nie będę robiła!!!! Zawsze zaiwaniam jak dziki osioł bo urodziny trzeba wyprawić ale nie w tym roku! Kino, zakupy a wieczorem butelka dobrego wina( w ostateczności stock z konkursu też może być ) - syna z mężem zamknę w piwnicy, telefon wyłączam i tyle !!!! I chyba tylko taka wizja imprezy urodzinowej mnie nie wkurza- może jedynie liczba przeżytych lat trochę dołuje Wyświetl w wątku >>