Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#6205832 Napisano: 02.06.2016 11:14:07 w Carrefour konkursy
Halszka napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Tak sobie myślę, że jak ktoś zainwestował w jedną szczoteczkę to przeboleje jak na zwrot się nie załapie, ale widziałam przed chwilą w sklepie pana z wózkiem wypełnionym pampersami chyba z pół metra nad wózek, do tego miał co najmniej 10 szczoteczek. Jak on nie dostanie zwrotu to trochę współczuję emotka

O to ja zainwestowałam w końcu w wymarzoną szczoteczkę, że tez na taki impuls konkursowy czekałam na ten luksus emotka przygotowana na 80 -109 zł , tyle widziałam na półce a Pani na kasie mówi ze 49 pln (yyyy??) ale posprawdzałam kody z regulaminu i sie zgadza... Vitality 3D white.
Jutro wyslę formularz, zobaczymy czy sie załapie emotka

patrząc na małą kwotę jaką organizator przeznaczył na tą promocję oraz liczbę osób, które wysłały listy już wczoraj myślę, że pula zostanie wykorzystana już z listów, które dzisiaj zostaną doręczone. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6205771 Napisano: 02.06.2016 10:13:13 w Carrefour konkursy
shell napisał(a):

truskaweczka123 napisał(a):

hmm 1 koperta?
prosze bo przeczytalam wszystkie wpisy i dalej nie wiem...
moge kupic na siebie kapsulki fairy i szampn pantene
a maz gillette
czy to juz za duzo ?
czy 1 osoba - 1 paragon
czy 1 gospodarstwo (adres) - 1 paragon

??

1 adres zamieszkania to max 2 produkty

Edytuje- chyba jednak mozna wiecej emotka
Jedno gospodarstwo domowe rozumiane jako jeden adres zamieszkania lub zameldowania może otrzymać co najwyżej jeden Rabat przy zakupie Produktów Promocyjnych jednej marki. Jeżeli Uczestnik lub Uczestnicy z jednego gospodarstwa domowego prześlą więcej niż jedno zgłoszenie do Promocji dotyczące tej samej marki Produktu Promocyjnego, do udziału w Promocji zostanie zakwalifikowane tylko pierwsze takie zgłoszenie.

Zgodnie z regulaminem, nie można więcej niż 2 produkty na jedno gospodarstwo.
Z przytoczonego fragmentu wynika dodatkowo to, że jedno gospodarstwo nie może kupić dwóch tych samych produktów.  Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6205398 Napisano: 01.06.2016 15:47:27 w Carrefour konkursy
mkrzysiek napisał(a):

joan napisał(a):

bridget napisał(a):

Odnosnie testowania w C4 dobrze rozumiem ze na gospodarstwo  2 rozne produkty ( np kapsułki do prania i zmywarki na osobnych paragonach tak? )czy na osobe z gospodarstwa? i łacznie 4?

ZEDYTOWANE!
Max po jednym produkcie dwóch różnych marek na osobę.
Max po jednym produkcie każdej marki na dom.
Każdy produkt na oddzielnym paragonie.
Recenzja 30-120 słów.
Wysyłka poleconym do Thinking Souls.
To tak w skrócie emotka

PS: Są u Was te droższe Gillette? U mnie jedynie za max ok. 34 zł, tych najdroższych nie było wcale. Nikt ich nie wykupił, po prostu brak w ofercie. Trochę bez sensu, w końcu każdy chce przetestować coś najnaj, a nie płyn do naczyń za 3 zeta emotka

Te najdroższe są w hipermarketach w marketach ich nie mają

z regulaminu wynika, że max dwa produkty na dom  Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6203724 Napisano: 30.05.2016 15:12:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madziulka2434 napisał(a):

Dzisiejszy dzień to który w laysach? 

32 dzień konkursu to wyniki z czwartku 26 maja Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6201810 Napisano: 25.05.2016 11:18:22 w SZUKAM....
szukam kogoś kto mi podpowie jaki jest patent na pufkę z Lays bo wychodzą mi już bokiem a stan pufek 0:( Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6198395 Napisano: 17.05.2016 17:38:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
toolip123 napisał(a):

donia7 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

mattadore napisał(a):

maryam napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

Kto ma rowery z Bydgoszczy? Wszystkie emaile juz poszly? emotka

Też jestem ciekawa...ja nie mam..

Dziwne bo właśnie z kuj-pom. nikt na forum jeszcze nie chwalił się rowerem...Bydgoszcz,Toruń, Grudziądz cisza

ja czekałam na wloclawek może nie wysyłają wszytkich na raz

Toruń poszedł emotka

A W Krakowie wygrał ktoś z forum? Gratuluję zwycięzcom, rower prezentuje się naprawdę zacnie emotka  

na razie Krakowem nikt się nie chwalił. Może nie rozesłali jeszcze wszystkich maili. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6197346 Napisano: 16.05.2016 12:50:24 w SZUKAM....
rwas napisał(a):

shell napisał(a):

Dziękuję Wam emotka Nie mogę tylko znaleźć konka ze zwrotem kasiory w bazie emotka

dosia
http://www.e-konk...ja-gwarantowana.html
bryza
http://www.e-konk...zy-gwarantowany.html

trochę szkoda mi podawać takie dane jak nr dowodu osobistego dla kilkudziesięciu złotych Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6197261 Napisano: 16.05.2016 09:34:31 w Paragony
mam paragon z tesco a garnier Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6195317 Napisano: 11.05.2016 21:44:35 w Paragony
sprzedam paragon garnier tesco Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6193637 Napisano: 09.05.2016 13:54:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
kampania ze Streetcom Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6192395 Napisano: 05.05.2016 19:15:12 w Gratulacje! Dla wygranych!
bruce napisał(a):

emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6189697 Napisano: 28.04.2016 07:03:48 w SZUKAM....
szukam kogoś kto wygrał w Muszyna Cechini zrealizował pobyt i dostał pit8C. Czy należy go uwzlędnić w rozliczeniu rocznym? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6179622 Napisano: 04.04.2016 11:53:17 w SZUKAM....
defed napisał(a):

maa napisał(a):

czy do odbioru boomboxa z EB konieczne jest podanie nr pesel w formularzu?

myślę, że tak - to jest standard w konkursach promujących alkohol, nawet przy nagrodach niepitnych emotka

dzięki za odpowiedź. Zdziwił mnie ten formularz bo nagroda poniżej 760 zł a w formularzu chcą numeru pesel i danych urzędu skarbowego.Do tej pory w konkursach "alkoholowych" wystarczało podać datę urodzenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6179614 Napisano: 04.04.2016 11:37:52 w SZUKAM....
czy do odbioru boomboxa z EB konieczne jest podanie nr pesel w formularzu?
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6179603 Napisano: 04.04.2016 11:16:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy do odbioru boomboxa konieczne jest podanie nr pesel w formularzu? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6172660 Napisano: 14.03.2016 17:28:59 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

joan napisał(a):

constanza napisał(a):

Potrzebuje porady - przyjaciółka pozwoliła pracodawcy zrobic xero swojego dowodu, umowa podpisana praca zacznie sie za kilka dni ale ona rezygnuje bo znalazła lepsza. Tzn ona nie podpisywała nic, ze sie zgadza na to xero, po prostu wzięli dowód, zamieszanie małe i nie zaprotestowala. Czy teraz może zażądać by jej to xero oddali?ewentualnie prz niej zniszczyli? Albo napisali oświadczenie jakieś?jak to rozegrać?nie chcemy by kłopoty miala przez to.

Najlepiej, żeby tam poszła osobiście - wtedy nie zdążą skopiować tego ksero i oddadzą jej jedyny egzemplarz.

Bardzo głupio zrobiła, tyle się mówi o oszustach kserujących dokumenty pod przykryciem "oferujemy pracę"...

Z tym, ze umowa zostala podpisna, wiec raczej nie oszustwo, tylko po co im to ksero?
Constanza, ale czy Ona może ot tak zrezygnowac teraz, skoro podpisala umowę? 

Jeśli podpisała umowę o pracę to musi ją wypowiedzieć (nawet jeśli termin rozpoczęcia pracy jeszcze się nie zaczął) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6169967 Napisano: 08.03.2016 09:30:20 w Czas na zmiany...
W niedzielę dodałam 3 konkursy Kiedy zostaną one zaakceptowane? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6169581 Napisano: 07.03.2016 10:36:03 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

dolly napisał(a):

delvitto napisał(a):

dolly napisał(a):

delvitto napisał(a):

Proszę o pomoc! Nie mam doświadczenia w nadawaniu paczek do paczkomatów. Ale, chociaż z trudem, 2 razy, po sprzedaży na allegro, jakoś mi się udało:) teraz mam taką sytuację, że nijak nie mogę importować danych z allegro, niby mogę wszystko sama wpisać do wysyłki, ale, wychodzi mi kwota wyższa do zapłacenia, niż ta z allegro:( wygląda na to, że opcja współpracy inpostu z allegro jakoś się zawiesiła. Chcę spytać, czy coś można zrobić, aby dane z allegro importować do inpost w jakiś inny sposób? Czy tak Wam się zdarza, czy tylko ja taka niemota???

Delvitto, ale logujesz sie normalnie czy nie?
https://manager.paczkomaty.pl/zaloguj

@ dolly, loguję się do allegro, i stamtąd mam informację, że klient wybrał opcję paczkomaty inpost allegro. Klikam w link, który mnie przekierowuje od razu do inpost. Tam, mam wg wytycznych zrobić "import z allegro", i 2 razy jakoś z trudem, ale się udało. Teraz nic nie importuje, gdy wpisuję dane aukcji, również ich system jakby nie odnajdywał;( Wpisuję wszystkie dane sama, i wtedy mam wyższe koszta, bo bez synchronu z allegro opłata jest wyższa;( Moje konto na manager.paczkomaty jest połączone z allegro, bo tak kiedyś zaznaczałam w rejestracji.

I wchodząc bezposrednio przez managera nie masz juz danych paczki z allegro?

no właśnie, nie mam:( dlatego nie wiem o co chodzi, bo poprzednie 2 przesyłki są w historii moich paczek, mam podgląd, kiedy je wysyłałam, i że zostały odebrane. Chciałam już dopłacic te parę zł, żeby w końcu wysłać, ale sprawdziłam, że mam całkiem niedaleko oddział inpostu, więc jutro się tam wybiorę, bo chcę na przyszłość wiedzieć, co robię nie tak. Niech wytłumaczą. Na szczęście jestem w kontakcie z kupującym, który jest wyrozumiały, i nie naciska na szybką wysyłkę;)

u mnie było podobnie musiałam dodać adres odbioru (przedostatnia zakładka) i poczekać na zaakceptowanie 2 dni aby kurier przyjechał po przesyłkę Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6167052 Napisano: 01.03.2016 13:36:34 w Paragony
Kupię paragon Niebieski Miś Tesco Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6165767 Napisano: 26.02.2016 18:13:16 w Biedronka
czy był już rozsyłane maile z Zott z III etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0