Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#2657337 Napisano: 14.09.2009 07:24:24 w Carrefour konkursy
mkrzysiek napisał(a):

Ipod z Carrefoura i u mnie emotka

bravo bravo Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2657302 Napisano: 14.09.2009 07:13:37 w TESCO konkursy
toudikot napisał(a):

katmich napisał(a):

trojan napisał(a):

dzwonili do kogoś z konkursu 14 urodziny TESCO ?

nieee - też czekam emotka

i ja rowniez
emotka

kurcze co oni sobie w tym tesco robia?
zadnych konkursow nie rozwiazuja Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2657153 Napisano: 14.09.2009 06:24:43 w Carrefour konkursy
martusiamj napisał(a):

maa napisał(a):

martusiamj napisał(a):

fructisa napisał(a):

siwy28 napisał(a):

chasia napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały iPody, wysyłaliście rymowanki, czy jednak proze emotka emotka

ja twórczy na pewno nie jestem,na rymy nawet nie mam co liczyć bo na nie nie wpadam:) więc patrząc na moje kiebskie hasło obstawiam losowanke...nie ubliżając osobom które wygrały i miały dobre hasła:)

Dokładnie, patrząc na niektórych hasła - które po prostu były średnie, to stwierdzam że losowanie bylo. U mnie były i rymy i wierszyki, 40 zgłoszeń i ani jednego ipoda. Nie wierze żeby chociaż jedno zgłoszenie nie spodobało im się
emotka No ale z drugiej strony nie dziwię się w końcu na pewno sporo tych zgłoszeń było i im się nie chciało emotka

A czy są gdzieś zamieszczone wygrane hasła? emotka

ja nigdzie nie widze

Ja też nie, chyba się komuś pomyliło z konkursem Pampersa.

dokladnie Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2657125 Napisano: 14.09.2009 06:16:51 w Carrefour konkursy
fructisa napisał(a):

siwy28 napisał(a):

chasia napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały iPody, wysyłaliście rymowanki, czy jednak proze emotka emotka

ja twórczy na pewno nie jestem,na rymy nawet nie mam co liczyć bo na nie nie wpadam:) więc patrząc na moje kiebskie hasło obstawiam losowanke...nie ubliżając osobom które wygrały i miały dobre hasła:)

Dokładnie, patrząc na niektórych hasła - które po prostu były średnie, to stwierdzam że losowanie bylo. U mnie były i rymy i wierszyki, 40 zgłoszeń i ani jednego ipoda. Nie wierze żeby chociaż jedno zgłoszenie nie spodobało im się
emotka No ale z drugiej strony nie dziwię się w końcu na pewno sporo tych zgłoszeń było i im się nie chciało emotka

moze patrzyli na ip z ktorego jest wyslany mail i jak ktos slal wiele z jednego ip to nie dawali nagrod Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2657121 Napisano: 14.09.2009 06:16:11 w Carrefour konkursy
martusiamj napisał(a):

fructisa napisał(a):

siwy28 napisał(a):

chasia napisał(a):

A czy są gdzieś zamieszczone wygrane hasła? emotka

ja nigdzie nie widze Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2656871 Napisano: 14.09.2009 04:58:20 w Carrefour konkursy
cudaczek121 napisał(a):

maa napisał(a):

czy ktos dostal sms o herbalu?

ja słałam 4 zgłoszenia smsem i cisza

doczytalam na poprzedniej stornie z ekilka osob dostalo smsy to juz chyba lecialy Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2656866 Napisano: 14.09.2009 04:57:53 w Carrefour konkursy
a juz widze na poprzedniej stornie ze smsy juz byly Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2656858 Napisano: 14.09.2009 04:55:56 w Carrefour konkursy
czy ktos dostal sms o herbalu? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2656371 Napisano: 14.09.2009 01:22:27 w Carrefour konkursy
toudikot napisał(a):

swoja droga ciekawe czy dzis informuja wszystkich czy moze na jutro tez sobie cos zostawia

nagrod tylko 81 a widze ze juz na forum sporo Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2656352 Napisano: 14.09.2009 01:11:28 w Carrefour konkursy
kozuszka38 napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

nice napisał(a):

Reni napisał(a):

Czy dostal ktos smsa z Herbala? Widze, ze maile już były... emotka

A z leclerca już też były? emotka

gdyby ktos wiedzial, ze byly to prosze o info emotka

no ciekawe meile są a ci co wyłali smskami wielka ciszą ....może przed burzą? emotka

oby oby Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2656347 Napisano: 14.09.2009 01:10:55 w Carrefour konkursy
ciasssteczko napisał(a):

nice napisał(a):

Reni napisał(a):

Czy dostal ktos smsa z Herbala? Widze, ze maile już były... emotka

A z leclerca już też były? emotka

gdyby ktos wiedzial, ze byly to prosze o info emotka

chyba na razie tylko maile poszly

moze podziela pole na pol - czesc ipodow dla e-mailowcow a czesc dla smsowocow:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2656248 Napisano: 14.09.2009 12:30:41 w TESCO konkursy
to jak dzisiaj czekamy na jakies wyniki z tesco? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2655024 Napisano: 14.09.2009 03:30:39 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
i jak to dzisiaj beda Ci goscie w DDTVN? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2655022 Napisano: 14.09.2009 02:15:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
moniau napisał(a):

grusia napisał(a):

Ja uwazam ze kazde zachowanie nieregulaminowe trzeba zgłaszac, zwlaszcza kradziez praw autorskich bo inaczej dajemy przyzwolenie takim praktykom.

pewnie, ze tak
Tylko czasem nie mamy pewnsoci kto dodał to zdjecie i czy aby napewno to zdjecie nie jest tej osoby...
kilka razy mialam sytuacje, ze posadzono mnie ze wyslalam nie swoje zdejcie, ze zdjecie sciagniete w internetu...
i ktos sie pomylil...
bo ja ZAWSZE wysylam TYLKO swoje zdjecia...

jasne ze zawsze mozna sie pomylic niemniej jednak osobiscie jestem za walka z osobami ktore wysylaja na konkursy czyjes zdjecia, prace itd Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2655021 Napisano: 14.09.2009 02:13:16 w Sport
Brawa dla Naszych Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2655019 Napisano: 14.09.2009 02:12:09 w Wkurza mnie...
wkurza mnie ze ostatnio nie moge nic wygrac Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2653767 Napisano: 12.09.2009 10:29:07 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
renya napisał(a):

Mnie osobiście artykuł we WPROST otworzył szerzej oczy na konkursy sms. Zaprzestałam całkowicie gry w konkursy gazetowe i inne na czas,jestem szczęśliwsza, kasa zostaje na moim koncie.Faktycznie zero szans na wygraną, przy takiej sile.
Artkuł przeczytało wielu moich znajomych i nie kryli zdziwienia, że tak się wygrywa.W Erze i Orange liczyli na wygraną, skuszeni reklamą...przyszły rachunki i szok,rozłożenie na raty pomogło uniknąć blokady fona. Przykre ale prawdziwe...

masz racje
jest to jakies otrzezwienie Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2653759 Napisano: 12.09.2009 10:12:34 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
emanuela24 napisał(a):

dokladnie 100% racji tylko jak powstal pomysl akrtykulu i byly glosy zeby sie nie wypowiadac to wtedy ludzie chetnie chcieli opowiadac o swoim sposobie na wygrywanie w konkursach a teraz jest placz bo zamiast wypowiedzi ktore chcieli zobaczyc znalazly sie w gazetach tresci wskazujace na to ze konkursomaniaki to oszusci i ludzie ktorzy chca zarabiac latwym sposobem.
Nie wiem czy tak trudno bylo sobie zastrzec prawo do weryfikacji swoich wypowiedzi przed publikacja czy o co chodzi ale udzielanie informacji nawet pod tajnymi nickami dziala na niekorzysc naszej spolecznosci i taka jest prawda.

ja byłam przekonana że konkursomaniak M¡DRY człowiek i że każdy zadba o to aby artykuł działał na nasza korzyść a nie wręcz przeciwnie
widać że się pomyliłam i ze niestety niektórzy lecą do gazety z tym co im ślina na język emotka
przecież to oczywiste że np. prezesk firmy X przeczyta artykuł w którym widać co się dzieje w życiu osoby która wygrała nagrodę w konkursie jak opowiada o tym znajomym, rodzinie to najlepsza reklama - REKOMENDACJA( widać ze serio bo wygrało z miejscowości XX z 30 osób)- przy okazji wypróbowali produkt - po otrzymaniu nagrody będą chętnie po niego sięgać ponownie - widzi ze to działa emotka i co?? nawet jeśli w tej chwili nie ma kasy na marketing to aby podnieść range marki w najbliższym czasie taki konkurs zorganizuje
a tak ...... ech szkoda gadać wyszliśmy na krętaczy emotka emotka emotka
dobra już serio kończę bo czas spać

dokladnie najsmutniejsze jest to ze konkursowicze po takich publikacjach wychodza na kretaczy, nieuczciwych i szukajacych latwego zarobku.
Ludzi, ktorzy potrafia przehandlowac wszystkie nagrody na Allegro i na nich sie dorobic.
A szkoda bo konkursomaniactwo w mojej opinii ma jeszcze druga strone medalu, ktora mysle ze odrywa codziennie jednak wieksza czesc z nas. Bo zawodowych graczy na tym forum jest moze 5-10 a zarejestrowanych uzytkownikow....heh no wlansie!

i takie jest wlansie oblicze konkursowiczow nakreslone przez przymat jakiegos odsetka grajacych. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2653755 Napisano: 12.09.2009 09:59:00 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

maryal napisał(a):

Przydalby sie artykuł o firmach ktore takie konkursy WYKONUJ¡.
Odbywa to sie tak.
Wielkie zlecenie od firmy organizujacej konkurs ktora daje wielką kasę na calokształt tj przygotowanie i obslugę konkursu i nagrody.Nic wiecej ich nie interesuje.
Jak to wygląda sami wiemy,denne konkursy gdzie liczy sie tylko ilosc wejśc (firma wykonujaca wykazuje się zainteresowaniem przed zleceniodawcą ).Te firmy to czesto grupka młodych ludzi z 1 laptopem i szumną nazwą. Nagrody to najczesciej wycofane z produkcji towary bardzo miernej jakości - nawet jak szumnie zwą to laptopem czy innymi cudami techniki.Napewno zauwazyliscie,ze w regulaminach wartosc nagrod kilkakrotnie przewyższa ich prawdziwą wartośc. A tak naprawdę kupione za grosze - o ile nie podarowane za darmo w ramach jakiejs reklamy.
Zastanawiam się,czy ich ktos wogóle kontroluje,jeleni (czyli nas) maja na setki a zyski ogromne.
Polecam napisać art. na ten temat.Tu są dopiero przekręty i sensacje.

rzeczywiscie swietny temat do artykulu ale zapewne mniej atrakcyjny dla dziennikarzy bo gdzie znajda takich jeleni, ktorzy z nimi porozmawiaja. Wiadomo, ze zadna firma nie bedzie chciala sie przyznac do tego jak organizuje konkurs i jak to naprawde wyglada. Dlatego tez dziwie sie ze tylu konkursowiczow bylo chetnych do rozmowy z dziennikarzem - ale na ten temat wypowiadalam siejuz kilka miesiecy temu kiedy powstala opcja pisania artykulu o konkursomaniakach. Widac udalo sie to dopiero w sierpniu - sezon ogorkowy w toku to o czyms trzeba bylo pisac.

a ja sie dziwie nad szczerością tych osób emotka
ja rozmawiając z tym Panem mówiłam o wycieczkach itd. ale podkreślałam kilkukrotnie ze mówię znajomym jak grac, kiedy eska wysłać itd zrobiłam to tylko po to aby osoby sponsorujące takie konkursy widziały ze dzieje sie to co miało sie dziać - czyli konkurs działa
po ciul mam opowiadać wygrałam 1/3 nagród w tym konkursie - wtedy sponsor stwierdzi o nie tak byc nie może - nie o to chodzi !!
ludzie zanim pójdziecie do gazety pomyślcie nad tym co opowiadacie bo może to się obrócić przeciwko wam
co do losowanek wkrótce organizatorzy zauważa że mimo losowanek nadal tesame osoby wygrywaja - tylko maja inny sposób ( kupowanie kilkuset starterów)
i wtedy to już wszyscy zrezygnują z organizowania konkursów
proponuje dać znać telewizji, reszcie gazet a co tam najlepiej napiszcie do sponsorów jak sprytnie ich okantowaliście emotka
rozumu ludzie te artykuły zamiast polepszyć nasza sytuacje (wyciągnąć od sponsorów kasę na kolejne konkursy pokazując ze to działa polecacie dalej, znajomi wygrywają, rodzina, sąsiedzi - działają wręcz przeciwnie ) emotka
Pamiętajcie ze prezesi firm sponsorujących konkursy to też ludzie oni TEZ CZYTAJ¡ GAZETY interesują się tym jaki wpływ organizacja konkursu ma na wizerunek marki - na 100% nie pozytywny jeśli nagrody trafiają do garstki osób a nie do kilkuset jak było w ich założeniu
na tym kończę swój wywód bo to i tak już niczego nie zmieni

dokladnie 100% racji tylko jak powstal pomysl akrtykulu i byly glosy zeby sie nie wypowiadac to wtedy ludzie chetnie chcieli opowiadac o swoim sposobie na wygrywanie w konkursach a teraz jest placz bo zamiast wypowiedzi ktore chcieli zobaczyc znalazly sie w gazetach tresci wskazujace na to ze konkursomaniaki to oszusci i ludzie ktorzy chca zarabiac latwym sposobem.
Nie wiem czy tak trudno bylo sobie zastrzec prawo do weryfikacji swoich wypowiedzi przed publikacja czy o co chodzi ale udzielanie informacji nawet pod tajnymi nickami dziala na niekorzysc naszej spolecznosci i taka jest prawda. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2653750 Napisano: 12.09.2009 09:53:27 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

m3107 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Wiedziałam, że tak będzie, że tego pana nie interesują nasze historie (nasze = planktonu), tylko prawdziwi zawodowcy.

bo i co ludzi taki plankton obchodzi, ze ktos wygra ksiazke, plyte, paste do zebow - to nieciekawe. Ludzie chca sensacji,a gazety musza im ja dostarczac. A pozniej przez pryzmat zawodowcow postrzegaja wszystkich konkursowiczow, niestety.
a ja glupiego kosza nie wygrywam

ja też rozmawiałam z tym Panem
ale powiedziałam mu to co chciałam - bo po co mówić wygrywam i podaje dane wszystkich znajomych i sąsiadów - skoro lepiej i również logicznie można powiedzieć podpowiadam sąsiadom jak grac , wszystkim znajomym mowie o promocji ( z p-ktu widzenia marketingu właśnie o to im chodzi- jak największą ilość osób poinformowanych - później klienci Ci pozytywnie kojarzą markę - nawet jeśli sami nie wygrali a wygrała kuzynka, ciocia itd)
no ale widzę ze inni postanowili grac w otwarte karty i ucierpią na tym konkursowicze - gdy firma która ma ochotę zrobić konkurs przeczyta taki artykuł już go z cała pewnością nie zrobi emotka bo z artykułu wynika że konkursowicz to krętacz i i tak nagrody trafia do kilku osób a nie do kilkuset emotka a nie o to im chodzi
ech - pozostaje mieć nadzieje ze mało kto takie artykuły czyta

niestety nie mialambym az tak duzo nadziei co do potencjalnych odbiorcow tego typu artykulow.
ciekawi mnie tylko jeden fakt, czemu agencje ktore organizuja konkursy tak negatywnie podobno wypowiadaja sie o konkursach w wysylaniu smsow na czas, na konkretna godzine, na ilosc a organizuja coraz wiecej takich konkursow. jezeli rzeczywiscie agencjom zalezaloby na tym kto wygrywa to wszystkie konkursy stanowilysby opisowki w ktorych moga wygrac kreatywne odpowiedzi albo loterie. Ale realia sa takie ze nawet gdy jakas firma zarzadza opisowke, wierszyk, haslo reklamowe to i tak agencja prowadzoca konkurs losuje laureatow.

jeśli zajmowałabyś się takimi konkursami to byś zauważyła jak organizatorzy jeżdżą teraz z czasem - co dzień w jednym konku potrafi inny raport wygrywać emotka

przestalam sie nimi zajmowac jak za kazdym razem wtapialam tylko kase a nie mialam szans na walke z zawodowcami.

niemniej jednak widze nadal listy zwyciezcow z poszczegolnych konkursow i z cala pewnoscia nic sie nie zmienilo wiec jezeli czas zmieniaja to tylko pozornie. Wyświetl w wątku >>
0 0